Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Crimson Peak
220px-Crimson_Peak_theatrical_poster.jpg

هولی شت
همه بدنم داره میلرزه. دل تورو رسما دیوانس.
نمی تونم توصیفش کنم فیلم رسما یه شاهکار بی نظیره به شدت درگیر کننده و گیرا.
البته به همه پیشنهاد نمی کنم برای اینکه مطمئنم بعضی ها ممکنه ببینن و مثل همیشه بیان 2 بدن و ترول کنن و این حرفا. اگر فیلم بین حرفه ای هستید و این فیلم رو از دست دادید و با سبک فانتزی معمایی حال می کنید و قبلا کار از دل تورو تماشا کردید (خصوصا هزار توی پن) حتما برید سراغش.
9/10

من ورژن های سوئدی فیلم رو ندیدم
اما ورژن هالیوودی فقط ورژن هالیوودی نیست!
بلکه فینچر کارگردان هست
فینچر هم هیچوقت به بیراهه نمیره!
امیدوارم ببینید...
نمیدونم شاید فینچر با مهارتش تونسته باشه بدی های رمان اقتباس شده رو خنثی کرده باشه. :D ولی چرا راه دور بریم همین Gone Girl فیلم دیگه فینچر هم در مورد یه زنه. اما همونطور که نویسنده رمان Gone Girl میگه:
"I've grown quite weary of the spunky heroines, brave rape victims, soul-searching fashionistas that stock so many books. I particularly mourn the lack of female villains – good, potent female villains."
که در واقع کنایه ای به همین فیلم های کلیشه ای مثل The Girl With The Dragon Tattoo هست، بنظر من نقطه نظر بسیار بهتری نسبت به موضوع داره.

• Like
Reactions: TheGodfather
Star_Wars_The_Last_Jedi.jpg

Star Wars: The Last Jedi
9
تو تاپیک بقلی هم گفتم حتی از چنتا کارهای خود جورج لوکاس هم بهتر بود. اون روند جلورفتن داستان به دور از کلیشه که هر کاری با ایمان به خدا (نیروی خوب) بکنی و موفق میشی رو عملا ریخت دور
واقعا اگر بهترین قسمت سری نباشه جز دو سه تای اول هست تا فردا میتونم درباره این قسمت صحبت کنم عالی

jumanji welcome to the jungle
5.5
یک فیلم سرگرم کننده با کمدی های موقعیتی که کارکرد داره

the shape of water
6
به یک فانتزی بزرگسال در بدترین حالت میشه این نمره رو داد علارقم تمام کلیشه ها+ موزیک بسیار زیبا و دلنشینی داشت. همچنین از ادای دینی که به رقصنده در تاریکی شد خیلی خوشم امد شاید تنها قسمت موندگار فیلم همونجا و سکانس حمام باشه.

three billboards outside ebbing missouri
6.5
چی بگه ادم اینقدر اورریت شده که جرات نمیکنی بدش رو بگی ولی با تمام مشکلاتی که فیلمنامه داشت مثل چرخش ناگهانی و بی دلیل شخصیت ها فیلم قابل تحملی بود، تا انتها جذبت میکرد. و اینکه فلش بک بدی داشت.

darkest hour
7
جو رایت و گری الدمن واقعا سر این فیلم گل کاشتند. معمولا ساخت فیلمهای سیاسی به دلیل دیالوگ محوری و سکانس های بدون جنب و جوش بشدت پتانسیل خسته کننده بودن رو دارند ولی خب جو رایت با کلی نمای سینمایی و خوشگل تونست از پس کار بربیاد و کشش خوبی تو فیلم ایجاد کنه.

lady bird
6.5
فیلم داستان زندگی روتین یک دختر معمولی، تو یک شهر عادی، با یک خانواده مثل اکثریت و دوستای معمولی و سرگرمی های تکراری و ... همین که کارگردان تونسته شما رو تا اخر فیلم پای پرده نگه داره یعنی موفق بوده. البته دلیل اصلیش میتونه این باشه که فیلم حاصل سی سال زندگی خود کارگردان هست و حالا با تکنیک تونسته تو یک الی دو ساعت به تصویر بکشه. یعنی غنای فکری و دغدغه ایی که پشت اثر بوده به نظرم دلیل موفقیتش هست، شاید فیلم بعدی در این حد تعریفی نباشه

i tonya
7
این فیلم کلاس درسی برای تمامی ماست که بفهمیم هالیوود و سینمای امریکا چیست و چرا هیچ کشوری نمیتونه نزدیکش بشه. جدا از بازیگرهای فوق العاده و تدوین کلاس جهانی فیلم، تونیا به ما نشون میده هالیوود چه طوری میتونه از شکستن زانوی یک نفر که تو فلان المپیک دوم شده همچین داستانی دربیاره که دوساعت نتونی از پاش بلند بشی. فارق از کیفیت کار اینکه نشون میده جدا از استعداد و پشتکار تو زندگی باید انتخاب درست داشته باشی خیلی ارزشمند هست.

در ضمن سه قسمت pitch perfect هارو هم این چند وقت اخیر دیدم. اونطوری که یک عده از فیلم بدشون میاد، بد نبودند. شاید به خاطر حضور این همه دختر کنار هم هست و به نظر بعضی ها لوس به نظر بیاد ولی خب هفت هشت تا دختر نسبتا جذاب قراره یک ساعت و نیم بخونن و برقصند. فیلم کار خودش رو میکنه و توقعات بیجا نباید داشته باشیم
pitch perfect 1
5
pitch perfect 2
4.5
pitch perfect 3
5

آخرین ویرایش:
Thief_1981.jpg

Thief(1981) - Michael Mann​
مایکل مان کلاً سلطانیه توی فیلمای Neo-Noir و جنایی.:دی این از اولین فیلماشه، و به نظر من واقعاً میتونه جز بهترین فیلماش باشه. نکته‌ای که خیلی راجب فیلم دوست داشتم؛ موسیقی خارق‌العاده فیلم که ساخته‌ی پدر سبک الکترونیک Tangerine Dream هست. یکی از بهترین تجارب چند وقت اخیرم بود این فیلم. بازی فوق‌العاده جیمز کان، حس فوق العاده‌ی خود فیلم با موسیقی خارق‌العاده‌ای که مثه دیالوگ عمل میکنه و باهات حرف میزنه، این فیلم رو به یکی از فیلمای محبوبم تو این سبک تبدیل کرده.
اگر از فیلمی مثل Drive خوشتون اومده، این رو ببینین؛ این اصل جنسه. من نمره دادن برام سخته برای همین نمره نمیدم.:دی

The disaster artist
بعد از فیلم های خوب امسال مثل بیلبورد و شکل اب که زیاد باهاشون حال نکردم، هنرمند فاجعه عالی بود. سوژه ی فیلم درباره ی فیلمساز و هنرپیشه ی بدنام و بی استعداد هالیوودیه که جیمز فرانکو به هنرمندی تمام شخصیت و هدف این ادم رو به تصویر میکشه.
8.5 از 10

Thief_1981.jpg

Thief(1981) - Michael Mann​
مایکل مان کلاً سلطانیه توی فیلمای Neo-Noir و جنایی.:D این از اولین فیلماشه، و به نظر من واقعاً میتونه جز بهترین فیلماش باشه. نکته‌ای که خیلی راجب فیلم دوست داشتم؛ موسیقی خارق‌العاده فیلم که ساخته‌ی پدر سبک الکترونیک Tangerine Dream هست. یکی از بهترین تجارب چند وقت اخیرم بود این فیلم. بازی فوق‌العاده جیمز کان، حس فوق العاده‌ی خود فیلم با موسیقی خارق‌العاده‌ای که مثه دیالوگ عمل میکنه و باهات حرف میزنه، این فیلم رو به یکی از فیلمای محبوبم تو این سبک تبدیل کرده.
اگر از فیلمی مثل Drive خوشتون اومده، این رو ببینین؛ این اصل جنسه. من نمره دادن برام سخته برای همین نمره نمیدم.:D

Drive در گذر زمان : 9/10 ، 7/10 ، 3/10 ، تا جایی که الان واقعا نمیتونم ببینم فیلمو تا حالم یه جوری نشه از جو استایل خورده ش

Thief در گذر زمان : 6/10 ، 8/10 ، 10/10

:دی

چطور دلت اومد :دی این، به قول خودت، اصل جنسه، خودش پایلوته، نه کپی استایل خورده از "اصل جنس ها". این فیلم مرگ نداره.

من که میگم اگر از فیلمی مثل Drive خوشتون نیومده، درست برعکس تو، یا در طول زمان علاقتون رو نسبت بهش از دست دادید، اینو ببینید :دی

Drive در گذر زمان : 9/10 ، 7/10 ، 3/10 ، تا جایی که الان واقعا نمیتونم ببینم فیلمو تا حالم یه جوری نشه از جو استایل خورده ش

Thief در گذر زمان : 6/10 ، 8/10 ، 10/10

:D

چطور دلت اومد :D این، به قول خودت، اصل جنسه، خودش پایلوته، نه کپی استایل خورده از "اصل جنس ها". این فیلم مرگ نداره.

من که میگم اگر از فیلمی مثل Drive خوشتون نیومده، درست برعکس تو، یا در طول زمان علاقتون رو نسبت بهش از دست دادید، اینو ببینید :D

من خودم آخرین بار درایو رو ۳ ۴ سال پیش دیدم، کلاً خواستم دوستانی که علاقه‌مند فیلمای Neo-Noir با تم مرد تنها هستن رو نظرشون رو راجب این فیلم جذب کنم.:دی

سلام
یه تاپیک بزنید همگی بریم از فیلم و سریال سازان ایرانی به خاطر شاهکارهایی که دارن خلق میکنن تشکر(!) کنیم:D
هر کاری میکنم بیخیال این اساتید بشم نمیتونم...!
خودمو خالی نکنم، میترکم...!!!:Ranting:
:)
ایده خوبیه.خودت تاپیکشو بزن

• Like
Reactions: atzoriha
سلام
یه تاپیک بزنید همگی بریم از فیلم و سریال سازان ایرانی به خاطر شاهکارهایی که دارن خلق میکنن تشکر(!) کنیم:D
هر کاری میکنم بیخیال این اساتید بشم نمیتونم...!
خودمو خالی نکنم، میترکم...!!!:Ranting:
:)
حیفه حجم:| حیفه اون هارد دیسکی که قرار این چیزارو ذخیره کنه!:| حیف برق!:| حیفه وقت!:| حیفه خیلی چیزایه دیگه!!!:|

• Like
Reactions: atzoriha
Annihiliation
85118

خیلی کنجکاو بودم ببینم این دفعه الکس گارلند در ادامه ی کارهای جاه طلبانش چی ساخته که حسابی ناامید شدم. فیلم شروع خوب و درگیرکننده ای داره.از اولش با کلی سوال ذهن مخاطب رو تو امپاس میزاره و تا اخرش هم همین روند رو ادامه میده.ریتم فیلم به شدت کند و خسته کننده هست به طوری که بعضی وقت ها این سوالات بی پایان داستان هم نمیتونه اون کشش لازم رو ایجاد کنه. موسیقی متن و فیلم برداری عالیه.یه سری قاب های خیلی خوشگل تو فیلم حسابی نظرمو جلب کرد.از اون طرف شخصیت پردازی به طرز اسفناکی ضعیفه.
در پایان هم اکثر سوالات رو بی جواب میزاره و خیلی مبهم به انتها میرسه.
در کل میتونم فیلم رو پازلی مبهوت کننده توصیف کنم که یه سری از قطعه هاش نیستند.یه سری از قطعه هاش خوب تو هم جا نمیرن . از اونجایی که یوزر اسکورش هم نسبتا بالاست به نظرم از دید مخاطب خیلی سلیقه ایه. یکی ممکنه غرق اون اتمسفر و پیچیدگی و فرضیه های نامعلوم فیلم شه یکی هم مثل من خوشش نیاد و حس کنه گارلند دنبال فیلم جاه طلبانه ای رفته که تو قالب دو ساعت و با اون ریتم کند یه اقتباس افتضاح هستش.
(در ضمن یادم رفت بگم بسیار بسیار تم محیط و پلات شبیه انیمه made in abyss بود )
نمره:5/10

Secret Window
220px-Secret_Window_movie.jpg

تقریبا تو نیم ساعت ابتدایی فیلم حدس زدم داستان چیه! البته زمان تماشا فیلم مدام یاد شکاف، بابا دوک و دشمن میوفتادم که همه این فیلم ها بعد پنجره مخفی ساخته شدن. الان که فکر می کنم فیلم از درخشش الهام گرفته بود. قطعا اگر این فیلم ها رو نمی دیدم به این زودی نمی تونستم حدس بزنم داستان چیه، ولی در کل به نظرم فیلم خوب و جذابی بود. ولی خیلی بهتر می شد اگر سال اکرانش می دیدم، همین الان یاد یک ذهن زیبا هم افتادم :دی
اگر با فیلم های بالا حال کردید پنجره مخفی رو هم ببینید بد نیست (البته بجز یک ذهن زیبا که کلا سبک و قضیه ش فرق میکنه). البته منتظر سورپرایز نباشید هر کدوم فیلم هایی که گفتم رو اگه دیده باشید خیلی زود داستان پنجره مخفی رو حدس می زنید اگه ندیده باشید هم که همین الانم نمی دونید داستان چیه پس من چیزی رو اسپویل نکردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or