Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Geostorm
images

3/10
کل فیلم مضخرفه و این 3 نمره رو هم فقط به خاطر ایده جدید و علاقه خودم به Gerard Butler می دم
دیالوگ های افتضاح - از لحاظ منطقی هم کلا داستان ایراد داره - تیکه های سیاسی هم به شدت نه چسب ! (مکزیکی مثلا امریکایی رو نجات میده :)))

Geostorm
images

6/10
تصورم یه چیز تو مایه های 2012 بود قبل دیدنش ولی نا امید شدم کاش زیادی پیچیده ش نمیکردن و همون ماجرای طوفان و تبخیر یخها و اینا میبود
در کل فیلم خوبیه و سرگرم کننده ست ارزش یکبار دیدن رو داره

Pulp_Fiction_%281994%29_poster.jpg

Pulp Fiction

10/10
تا قبل از اینکه فیلمو ببینم فکر میکردم Reservoir Dogs بهترین فیلم Tarantinoـه ولی الان متوجه شدم که سخت در اشتباه بودم :D

تنها مشکلش اینه که جواب بعضی از سوالات درست داده نشد ... مثل قضیه Tony Rocky Horror یا کیف ..

آخرین ویرایش:
Teaser_poster_for_2017_film_Get_Out.png

Get Out 2017
5/10

احساس میکنم که فیلم برو بیرون، فیلمی است اوریت که تظاهر می کند رگ خواب منتقدان و مخاطبان را در دست دارد. این فیلم تظاهر می کند که اثری مستقل در ژانر ترسناک و کمدی است که متاسفانه نه در آن عناصر ژانر ترس دیده می شود و نه عناصر کمدی که مخاطب یه نیشخند و یه لبخند کوچکی بر روی صفحه نمایش بزند. تظاهر می کند که بازیگر نقش اصلی، Daniel Kaluuya بازی زیبا و زیرپوستی راا انجام داده که برایم اصلا حس نشد و بازی معمولی و Basic ای را اجرا کرد. فیلم تظاهر می کند که فیلم نامه یونیک در سبک خود دارد، در صورتیکه یونیک در فیلم نامه Being John Malcovich بودن است که کارگردان زیرزیرکانه از تقلید کرذه است. فیلم یک نژادپرستانه خالص است که سعی می کند که در لا به لای داستانش، سیاه پوستان را نژادی بداند که همیشه در تاریخ آمریکا مورد بی لطفی قرار گرفته است،. واقعا بس نیست که این موضوع را مدام تکرار می کنید؟ دلیل این همه تمجید و تعریف از این فیلم را درک نمیکنم، یعنی نمیدانم که چرا این فیلم تا حالا در 10 ایالت آمریکا، به عنوان بهترین فیلم سال 2017 یاد شده؟ یعنی اگر گلدن گلوب فردا و اسکار رو هم نامزد شود و حتی ببرد؛ لکه ای شرم اور در تاریخ اسکار می شود که باید این فیلم در کنار بردمن،پدرخوانده،کابوی نیمه شب، زیبایی آمریکایی و .. قرار
گیرد . این فیلم قطعا اگر برنده شود بخاطر وضعیت کنونی آمریکا است و اگر هیچ هنری در آن دیده نمی شود.

به قول منتقد National Reviewer ، این یک فیلم Get-Whitey است و قطعا موضواعت سیاسی در جریان این فیلم دیده می شود؛ فیلم یک فیلم باراک اوبامایی برای طرفداران تارانتینو است.​

آخرین ویرایش:
من موقع تماشای Get Out به تنها چیزی که فکر نمیکردم، موضوع نژادپرستی بود. در واقع، فیلم چنان روایت و پرداخت بی نظیری داشت که واقعا میشه گفت اصلا ذهنم به سمت مباحث نژادپرستی نرفت :D
اتفاقا به نظرم هر چی جایزه به این فیلم دادن یا میدن حقشه. فقط توصیه میکنم این فیلمو نصفه شب و در تاریکی تماشا کنید :D
امتیاز من: 9.5/10

three billboards outside ebbing ,Missouri

فوق العاده و دیدنی . جدید ترین فیلم مارتین مک دانا مثل فیلم های قبلی اش جذاب و قویه . هرچند این جا از اون طنز سیاه در بروژ و هفت روانی خبری نیست و بیشتر با یک فیلم تلخ و سیاه طرفیم ولی فیلم هنوز دارای رگه های از طنزه . و البته در عین تلخی و غمناکی امیدبخشه . فیلم داستان تکراری تلاش برای یافتن عدالت و محدودیت قانون رو به شکلی تازه روایت می کنه و بستری قرار میده برای خلق کاراکترهای قوی که در طی فیلم به شکل باورپذیر و البته دراماتیکی دستخوش تغییر میشن . بازی ها در بالاترین سطح قرار دارند .در راس همه فرانسیس مک دورمن و سام راکول . مک دورمن در نقش اصلی فوق العاده ظاهر شده و احساسات ضد و نقیض کاراکترش رو عالی در آورده و بدون شک یکی از مهم ترین شانس های دریافت جوایز امساله . سام راکول هم عالی بود . فیلم خیلی حال و هوای آثار اولیه کوئن هارو داشت . هم به خاطر حضور مک دورمن هم به خاطر فضای شهر های حومه ای که رنگ و بوی وسترن بهش داده بود . در کل یکی از فیلم های جذاب و قابل دفاع امسال بود که ازش بسیار لذت بردم 9.5 از 10

The_Florida_Project.jpg

The Florida Project 2017
8/10

در نگاه اول با دیدن نام پروجکت فلوریدا، منتظر یک داستان دلنشین و رویایی از دنیای والت دیزنی (دیزنی لند) هستید اما در واقع داستان قرار است زندگی فقرنشین آن محله را به تصویر بکشاند. فیلم در یک کلام ساده است و همین سادگی ایست که شما را همراه می کند. کودکان معصوم آن قدر طبیعی بازی کردند که انگار فکر می کنید که Live Film می بینید که دارند از بچه ها به صورت زیرکانه فیلم می گیرند، همان کاری که عباس کیارستمی برای فیلم شب امتحان کرد. روند فیلم گرچه ساده است و این سادگی باعث می شود که کمی در اواسط خوابتان بیاید که برای من چنین اتفاقی افتاد و این را یک نکته منفی تلقی میدانم اما فیلم را ادامه دادم و اواخر فیلم، جایی است که ممکنه اتفاقی شبیه فیلم های فرهادی بیوفتد (روایت ساده در عین هیجانی)، اما پایانی غیر منتظره دیدم که شاید آرزوی تمام ما آدم ها به خصوص کودکان باشد؛ دیزنی لند ممکن است حتی سنگین ترین و عمیق ترین ناراحتی تو را از بین ببرد و توانست غم این کودک را از بین ببرد. ویلیام دفو بالاخره بعد از این همه نقش های عجیب و غریب،تونست یک نقش عادی بازی کنه که قطعا برگ برنده فیلم است.​

t3r6_eca9770bb53fc3f1fddeadcca6fbff8b--anushka-sharma-movies-free.jpg

PK
10/10

اولین فیلم هندی بود که به طور جدی دیدم. بعد شنیدن تعریف های زیاد بالاخره دیدمش و باید بگم اصلا از سینمای هند انتظار همچین فیلمی رو نداشتم! داستان فیلم اون بمبیه که این فیلم فیتیلش رو روشن میکنه و حتی توی ایران هم همچین مسائلی داریم. چیزی دیگه ای نمیگم برای اونایی که ندیدن هیج چیزی لو نره و جا بخورن وسط فیلم! :دی

PK
10/10

اولین فیلم هندی بود که به طور جدی دیدم. بعد شنیدن تعریف های زیاد بالاخره دیدمش و باید بگم اصلا از سینمای هند انتظار همچین فیلمی رو نداشتم! داستان فیلم اون بمبیه که این فیلم فیتیلش رو روشن میکنه و حتی توی ایران هم همچین مسائلی داریم. چیزی دیگه ای نمیگم برای اونایی که ندیدن هیج چیزی لو نره و جا بخورن وسط فیلم! :D
سلام
موافقم این فیلم حرف نداره و در عین حال خیلی حرف واسه گفتن داره...!!!
پیشنهاد میکنم دو فیلم سه احمق و دانگال رو هم از همین بازیگر ببین اون دو تا هم فضاشون با چیزی که از سینمای هند سراغ داریم بسیار متفاوته مخصوصاً دانگال.
موفق باشی

PK
10/10

اولین فیلم هندی بود که به طور جدی دیدم. بعد شنیدن تعریف های زیاد بالاخره دیدمش و باید بگم اصلا از سینمای هند انتظار همچین فیلمی رو نداشتم! داستان فیلم اون بمبیه که این فیلم فیتیلش رو روشن میکنه و حتی توی ایران هم همچین مسائلی داریم. چیزی دیگه ای نمیگم برای اونایی که ندیدن هیج چیزی لو نره و جا بخورن وسط فیلم! :D
یکی از زیباترین فیلمهای ساخت هند وقتی دیدمش لذت بردم
من به ندرت فیلم هندی میبینم ولی اونایی که دیدم عالی بودن

PK
10/10

یادمه اون زمان یکی اومد کلی تعریف میکرد و میگفت اینو ببینم که با مسخرگی بهش میگفتم آخه فیلم هندی؟ واقعا؟ :دی بزور نشستم نگاه کردم و بعدش تبدیل شد به یکی از بهترین فیلمای همون سال واسم، چقد مفهوم و پیام خوبی داشت همراه طنز و بازیگرای عالی.

Happy Death day 2017
8/10
Happy_Death_Day_poster.jpg

داستان فیلم در مورد دختری هست که روز تولدش میمیره اما باز فردا صبح از خواب بیدار میشه و این روز تکرار میشه و باید بارها و بارها بمیره تا قاتل خودش پیدا کنه

فیلم خیلی پیچیده نیست اما نمیشه براحتی حدس زد که چه کسی قاتل هست و در کنار طنز کمی هم که داره جذبتون میکنه

Blade Runner 2049 2017
7.5/10
Blade_Runner_2049_poster.png

فیلم های معروف که داستان و روایتی منفاوت و جاه طلبانه نمایش بدهند خیلی کم شده چون هزینه زیادی روی دست سازنده میزاره و ترس از عدم موفقیت مالی در سینما ها باعث شده ریسک کمتری را انجام بدهند .... Blade Runner 2017 از اون فیلم های خاص هست که با اینکه روند داستانی اهسته و ارامی داره اما خسته کننده نمیشه ( 2:15 ساعت هست ) شاید خیلی ها دنبال هیجان مثل تیراندازی با اسحله های اینده یا درگیری های هوایی باشند اما قرار نیست چنین چیزهایی انچنان زیادی ببینید و درگیری ها هم از نظر من چیز ساده ای بود ( شاید خواستن هزینه ها را کم کنند ) ... موسیقی کار شده در فیلم خوب هست اما جذاب نیست و اگر بیشتر روی موسیقی کار می شد شاید خیلی فیلم جذابتر شده و کمتر به کندی داستان کسی گیر می دادند .... فیلم هرچی نیاز بود را میگه و البته دستش را برای قسمت سوم هم باز میزاره و این وسط دیگه نمیدونم چرا بعضی ها دنبال نسخه کارگردان هستند ! ( که البته تایید شده نمیاد ) .. CGI و محیط های اخر الزمانی با اینکه تم تاریک دارند، عالی و چشم نواز هستند و اگر تلوزیون 4K دارید نسخه Blue-ray 4k بگیرید و ببینید
فقط یک سوال برام پیش اومده .. اینها تو اینده این همه تکنولوژی داشتند پس دوربین مدار بسته چرا نداشتند تا از یک سری اتفاقها مثل
کشته شدن پزشک در سردخانه و زن رییس Blade Runnerها که بانو صداش میزد
دلیلش را بفهمند ؟ :دی

آخرین ویرایش:
The_Shape_of_Water_%28film%29.png

The Shape Of Water 2017
7/10

فیلم شکل آب، نمونه ی مدرن داستان دیو و دلبر است که این بار قرار است به شکل درجه R به شما نشان داده شود. شخصیت الیزا (با بازی سالی هاوکنیز) همان دلبر داستان است اما به زیبایی آن نیست و بر خلاف وی، او لال است. دیو ما هم یک موجود آبی است که شباهت زیادی به مدل Abe Sapien در فیلم هل بوی خود دل تورو دارد؛ موجود آبی که احساس دارد و علاوه بر آن به نظر آدمیان، او یک خدا است. شخصیت بد قصه هم همان گاستون فیلم دیو و دلبر با بازی خیلی خوب (مایکل شنون) است که قصد از بین برد آن موجود آبی را در ذهن دارد. در کل دل تورو کار آن چنان خاصی همانند Pacific Rim یا همان هزار توی پن انجام نداده و از نظر فیلم نامه، یک داستان سر راست است اما از نطر طراحی صحنه و جلوه های ویژه با آن هزینه کم، خیلی دلنواز و با کیفیت است.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or