Logan
یک داستان قابل پیشبینی ولی باز هم جذاب
فیلم هایی که از داستان های قابل پیشبینی می تونن لحظات جذاب در بیارن فیلم های بسیار قابل احترامی هستن لوگان هم دقیقا از همین دست فیلم هاست
فیلم دارای احساسه نوع رابطه بین شخصیت ها مخصوصا لوگان و x23 بسیار عالیه ولی به این معنا نیست از خشونت فرار کنه به طور کلی R بودن اعث شده وولورین واقعی تر به نظر بیاد.بازی بازیگرها در سطح عالی قرارداره جکمن رسما خود وولورینه و استوارت یک چارلز خسته رو نشون میده اما ستاره ی حقیقی دانه کین بود
موسیقی بد نبود اما خوب هم نبود شخصا برای من بود یا نبودش فرقی نمی کرد
اما در بعضی موارد ناامید شدم و بزرگترین ناامیدی من هم عدم بلند پروازی و ریسک پذیری تیم سازنده بود به عارتی فیلم زیادی محافظه کارانه ساخته شده بود.لوگان به شما جذابت نشون میده به شما احساسی بودن نشون میده شما کلک می زنه اما هیچ وقت نمی تونه یک WOW از سر هیجان یا از سر شوکه شدن براتون ایجاد کنه
ناامیدی بعدی هم عدم پرداخت صحیح به مسیر رسیدن به داستان لوگان بود
9/10
Beauty And The Beast
همون چیزی بود که باید می بود روایت مدرن و پر زرق و برق از یک داستان نوستالوژیک
بازی ها در سطح خوب و صداگذاری ها مناسب و با کیفیت موسیقی که رکن اصلی این دست از فیلم ها هست هم سطح خوبی داشت.جلوه های ویژه عالی و روایت مناسب
10/10
John Wick2
دقیقا مثل قسمت اولش می دونست از خودش چی می خواد و تکلیفش با خودش مسخص بود این مورد برای ما هم بود ما هم می دونیم ازش چی می خوایم و تکلیفمون باهاش چیه
بازی ریوز عالی بود و سایرین هم خوب بودن.مبارزات خوب و مهم تر از اون کارگردانی و فیلم برداری اون ها هم خوب بودن .یکی از وِیزگی های خوب جان ویک اینکه از مثل 99%اکشن های این فرمی حاضر از کات های بورنی استفاده نمی کنه و همین باعث میشه لذب مبارزاتو احساس کنید
نکته:شخصا فکر می کنم دنیایی که جان ویک بدون اینکه بدونه ساخته خیلی خاص و یونیکه و امیدوارم همین طوری بدون اینکه بدونن گسترشش بدن چون وقتی با علم بخوان پیش ببرنش خرابش می کنن
9/10
Fantastic Beasts and Where to Find Them
هری پاتری رنگ شده و نه چیزی بیشتر!!!!!
نکته ی زیادی برای گفتن نموند فقط اینکه شخصا این هری پاتر رنگ شده رو از بعضی از قسمت های اصلی هری پاتر بیشتر دوست داشتم
7/10