Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The_Lego_Batman_Movie_PromotionalPoster.jpg

Lego Batman Movie 2017
6.5/10

لگو بتمن به جای پیشرفت،یک پسرفت بزرگ برای فیلم خاص و یونیک The Lego Movie بود. لگو بتمن از هر جهت، یک شوخی بود. فیلم بدون عبور از هر چی، با کل سری بتمن و دنیای دی سی شوخی کرد و من هم با شوخی هاش حال کردم و یک لبخندی بر روی لبهایم بعضی اوقات می آمد. اما جدا فیلم نامه ی آن شلخته و بی نظم بود و انگار چهل دقیقه پایانی فیلم، یک کپی شلخته از 10 دقیقه پایانی Lego Movie بود. Lego Batman شاید اصلی ترین ویژگی دنیای لگو رو از یاد برده بود، همون چیزی که لگو مووی عنصر اصلی داستانش قرار داده بود. ساختمان سازی یا قدرت چیدن لگو ها (خلاقیت لگویی!)که در خود Lego Batman Video Game، عنصر اصلی بازی است که مخاطب حال می کند. در آخر Will Arnet بسی بانمک بود.

آخرین ویرایش:
اینکه انقد از اکشن یه بچه سوسولی به نام ریوز این همه تعریف میکنید
یا
مقایسه Logan با بتمن های نولان شوخیه دیگه؟! :D

بیا برو عامو.. نسل همونایی معتقدن تام جری هم باید نولان بسازه..
بتمن غیر rises بقیش فیلمی معمولی بوده حالا هی bng ur head agains the wall

Lego Batman Movie 2017
6.5/10

لگو بتمن به جای پیشرفت،یک پسرفت بزرگ برای فیلم خاص و یونیک The Lego Movie بود. لگو بتمن از هر جهت، یک شوخی بود. فیلم بدون عبور از هر چی، با کل سری بتمن و دنیای دی سی شوخی کرد و من هم با شوخی هاش حال کردم و یک لبخندی بر روی لبهایم بعضی اوقات می آمد. اما جدا فیلم نامه ی آن شلخته و بی نظم بود و انگار چهل دقیقه پایانی فیلم، یک کپی شلخته از 10 دقیقه پایانی Lego Movie بود. Lego Batman شاید اصلی ترین ویژگی دنیای لگو رو از یاد برده بود، همون چیزی که لگو مووی عنصر اصلی داستانش قرار داده بود. ساختمان سازی یا قدرت چیدن لگو ها (خلاقیت لگویی!)که در خود Lego Batman Video Game، عنصر اصلی بازی است که مخاطب حال می کند. در آخر Will Arnet بسی بانمک بود.

فیلم دیدی اصلا!؟

بیا برو عامو.. نسل همونایی معتقدن تام جری هم باید نولان بسازه..
بتمن غیر rises بقیش فیلمی معمولی بوده حالا هی bng ur head agains the wall
wtf

دسشویی‌ترین فیلم ۲۰۱۲ بهترین فیلم سه‌گانه‌ی بتمن نولانه؟:دی

Get Out

9/10

یک فیلم روانشناختی عالی در ژانر ترسناک. واقعا از دیدن فیلم لذت بردم. داستان فیلم بسیار خوب بود و تازگی اون خیلی به دلی می‌نشست

The LEGO Batman Movie

6/10

فیلم خوبی بود هرچند با توجه به فیلم قبلی لگوها انتظار بیشتری داشتم. دیدن شهر گاتهام و خیل عظیمی از اوباش این شهر و البته جاهای دیگه :D لذت بخش بود.

نه عزیز من کجا راست میگه ؟
تو همین نمرات متای بازی ها کافیه نمره متای یک بازی 10 تا از بازی رقیبش کم باشه همه میگن epic fail شده اما الان این john wick هم سطح fast and furious میشه ؟
الان نمرات منتقدین و imdb فیلم john wick 2 رو شما با کدوم فیلم اکشن هم سبک مقایسه می کنین که میگید همون هیجانه ؟
قرار نیست که معیار نمرات دوستان بر مبنای مقایسه این فیلم با کار های کوبریک و تارانتینو و غیره باشه !
بله ، ١٠٠ درصد جان ويك در سطح و هم رده ى فيلم هاى f&f هست. تازه بنظرم بلاك باسترى مثل f&f صحنه هاى اكشن حتى خيلى بهترى داره ، فروشش هم بيشتر ، مخاطبش هم بيشتره.
البته خوب اكشن هم كلى زير ژانر و سبك هاى مختلفى داره ، مثلا ترميناتور هم اكشنه ، مدمكس هم اكشنه ، ماتريكس هم اكشنه و ارباب حلقه ها و جنگ ستارگان هم اكشنه! و قطعا نميخوام با اينها مقايسه كنم، شايد حتى با f&f هم مقايسه چندان خوبى نباشه چون فضاى فيلم فرق ميكنه( اين چند وقت بحث اين فيلم بود باهاش مقايسه كردم) فيلم هايى مثل بورن ، جيمز باند و ماموريت غيرممكن بنظرم فيلم هايى هستن كه هم فضاى فيلم و هم هدف فيلم تا حدودى بسيار بهم نزديكه. بين همين فيلم هايى هم كه نام بردم جان ويك بازهم در رده اى پايين ترى قرار ميگيره.

A Cure for Wellness
4/10
تیزرهای فیلم از محصول نهایی بهتر بودند و فیلم در اول امیدوار کننده ظاهر میشه و قول داستان خوبی رو میده اما هر چی که میگذره فیلنمامه افت می کنه تا جایی که اواخر داستان احساس می کنید که چه نیازی به شاخ و برگ دادن و دادن آدرس اضافی بود وقتی داستان انقدر آبکیه! تو کل فیلم هم 3 نمای خوب بیشتر دیده نمیشه ( یکیش نمای قطار در حال حرکت) .در کل موقع دیدن فیلم احساس می کردم که دوباره دارم The Crow's Eye و Layers of Fear رو بازی می کنم؛ اولی بخاطر ستینگ داستانی و جو بازی و دومی بخاطر سکانس حمام بخار و موسیقی بازی که شباهت خیلی زیادی به موسیقی فیلم داره. سکانس پایانی فیلم هم 99.99% منو یاد سکانس نهایی فیلم Asylum انداخت.
در کل با دیدن این فیلم از وربینسکی ناامید شدم.

من نفهمیدم چرا همه بحث های که مربوط به فیلم میشه آخرش میرسه به این نولان مادر مرده. بکشید بیرون خواهشن از ایشون......

چند سالیه مد جدید هست، هرکی نولان رو بکوبه خفن حساب میشه :دی مثلا اگه میخوای جان ویک رو بکوبی باید کنارش نولان رو هم بکوبی، وگرنه به اندازه کافی خفن جلوه نمیکنی :دی

The Lego Batman: 7/10
بنظرم در بهترین حالت یک انیمیشن خوب بود، دیالوگا خیلی خوب بود شخصیتا خوب بودن طنز خوبی داشت اما اینقد بی نظم و شلخته و شلوغ بود که واقعا بعضی جاها سرم سوت میکشید، بقیه حرفا رو بقیه بچه ها گفتن.
---
Teaser_poster_for_2017_film_Get_Out.png

Get Out: 8.2/10
خیلی خوب بود، با اینکه بنظرم باید بخش فان قضیه رو کلا برمیداشتن و روی Horror ـش تمرکز میکردن ولی در کل فیلم خیلی خوبی بود و توی این سبک کمتر فیلمی دیده میشه تو این سال ها که فیلمنامه تقریبا قوی و غیر قابل پیشبینی داشته باشه مثل این، البته بعضی جاها یکم سرسری رفت جلو اما میشه چشم پوشی کرد.
---
Lion_%282016_film%29.png

8.6/10 Lion
واقعا فیلم تاثیر گذار زیبایی بود، کست بشدت قوی بودن به کنار بهترین چیزه فیلم اتمسفر و لوکیشناش بود که واقعا زیبا بود و همینطور نحوه روایتش.
---
Psycho_%281960%29.jpg

Psycho 9.2/10
فوق العاده بود، واقعا کل فیلمای ترسناک این چند دهه اخیرو جمع کنی از نظر داستان به این نمیرسن، همه اینا به کنار موسیقی فیلم شاهکاره :D

rXMWOZiCt6eMX22jWuTOSdQ98bY.jpg

Split 2016

واو عجب فیلمی، ما یه شخصیت داریم روزی 10 بار باهاش دعوا میکنیم این چطوری با 23 تا کنار اومده بود؟ آخر فیلم شاید کمی تخیلی بنظر بیاد و از نظر روان شناسی و اون چیزی که با تلقین وارد میشه به نظر من یکی که کامل درست و شدنیه.
واقعا لذت بردم، کارگردانی فیلم خیلی خوب بود مخصوصا اینکه بعد از چند سال دوباره فیلم های حس حال غافل گیری رو دوباره شروع کرده، اما خوب بازی شخصیت اصلی رو به هیچ عنوان نمیشه انکار کرد و واقعا فوق العاده بوده.
من یه کتاب واقعی خونده بودم که واقعا بیماری بوده که 7 شخصیت کاملا متفاوت داشته، برای همین از دیدن این فیلم واقعا لذت بردم.
امتیاز 10 از 10

جدیدترین امتیازات کاربران به فیلم های جدید - قسمت چهاردهم

Lego Batman Movie

reydge 10

barneysawyer 10
AmirAirGunner 9
majidred2011 7

Origami2008 6.5
Democracy 6

Overall: 8.08

Logan

Niko Belic 10
Blood Brothers 10
saphire 10
Moriarty 9
FPS Eager 9
bayern_vahid 9
AmirAirGunner 8.5
Origami2008 8.5
susha 8.5
The King M 8.
5
tom ridel 8
mehran3500 6

Score : 8.7

kvrezo.jpg

Kickboxer Vengeance 2016:8/10

نمیدونم چرا امتیاز این فیلم تو idmb کم شده واقعا حقش نبود.
بخش اصلی فیلم مبارزاتش بود که به نحو عالی کار شده بودن.
بازیگران فیلم هم در حد خوب نقش هاشونو اجرا میکردن حتی باتیستا که تو بیشتر فیلمهاش رباتی بازی میکنه اینجا خیلی خوب بازی میکرد.
به هرحال ما که لذت بردیم از فیلمش.

• Like
Reactions: stanley
Logan_2017_poster.jpg

Logan :

غم، اندوه ، درد ، از دست دادن نزدیکان و کورسوی خیلی باریکی از امید. اینها تم هایی بود که توی این فیلم دیدم و چه قدر خوشایند تر که توی یه فیلم ابر قهرمانی دیدم. همیشه از فیلم هایی که پا رو فراتر از ژانر کلیشه ای خودشون میذارن خوشم میاد و اینجا هم با ظرافت خیلی زیبایی در قالب یک فیلم به ظاهر سرگرم کننده (که به شدت هست) به موضوعات انسانی و درگیری های احساسی هر شخص با خودش و نزدیکانش میپردازه و قصد نجات جهان از بدی رو نداره چون اینقدر از لحاظ فیزیکی و احساسی شکسته شده گه دیگه رمقی براش نمونده.
نامه ی خداحافظی باشکوه هیو جکمن از این خوشایند تر نمیشد، وقتی از اتفاقات فیلم های قبلی صحبت میشه یه حس غم عجیبی میاد سراغ آدم، هم شیرین و هم ناراحت کننده، اینکه این ماجراجویی هارو گذروندیم و حالا به آخر خط رسیدیم و با وولورینی رو به رو میشیم که وقتی عینک میزنه به چشماش نا خودآگاه اشک جمع میشه تو چشم. مثل فیلم های وسترن درست.
شخصیت های مکمل که اینبار تعداشون خیلی کمتره، بسیار عالی درون جهان فیلم جا داده شده اند، از پروفسور اگزاویر که معلوم نیست چرا تو کل فیلم یه حس عذاب وجدان داره تا کالیبانی که بیشتر از خیلی از انسان های فیلم، انسانیت داره و ستاره این شخصیت ها هم که لورا هست، دخترک به ظاهر بی احساسی که آخر فیلم عمرا نمیتونید اشک نریزید با جملات زیبایی که میگه.
فیلم تو این دو ساعت اینقدر آروم آروم شخصیت ها و غم و اندوهشون رو پر و بال میده و میبره زیر پوستتون که وقتی به اوج فیلم میرسیم یه مشت احساسی قوی میزنه و کار رو تموم میکنه.
هیو جکمن رسما دیگه خودش نیست، وولورین هست و وقتی کتک خوردن هاشو میبینیم واقعا دلمون میسوزه چون مثل یه رفیق صمیمی چیزایی که براش مهمه برای ما هم مهمه، حس همذات پنداری که فیلم ایجاد میکنه معرکه است.
از لحاظ تکنیکی شاید بهترین فیلم ایکس من ها باشه، از طراحی صحنه و محیط که دنیای خشنی که قهرمان های ما تو قرار دارن و موقعیت اظطرار و اینکه شاید چیزی وجود نداشته باشه رو به خوبی نشون میده، تا تصویر برداری که ما رو بیشتر با شخصیت های زخم خوردمون آشنا میکنه و موسیقی به جای فیلم که حس وسترن رو میرسونه و توی درگیری ها به اوج میرسه و توی فرار هم توی دلمون دل شوره میندازه
در کل با اینکه توی اکت دوم یه خورده از پا میوفته ولی اینقدر دلپذیر و زیبا و خشن هست که بشه چشم پوشی کرد از مشکلات به شدت کوچیکش، خدا کنه استودیو ها بیشتر اجازه ریسک رو به کارگردان ها در قبال این جور فیلم ها بدن، بعد شوالیه تاریکی و مرد عنکبوتی 2 بهترین فیلم ابر قهرمانی تمام عمرم شد.
9.8/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or