Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Conjuring_2.jpg

Conjuring 2: 8/10
خیلی هم خوب، بنظرم قسمت اول هم جو بهتری داشت هم داستان ولی این قسمت هم کاملا راضی کننده و خوب بود و توی این وضعیتی که سالی یک فیلم درست توی این ژانر نمیاد کارای James Wan همیشه سطح بالا هست و فیلم بد نمیسازه هیچ وقت.
در کل اگه بخاطر ترسناک بودن میخواید ببینین نبینین چون صحنه ترسناک خاصی که منو بترسه توش ندیدم، چیزی که این فیلمو جذاب میکنه روند داستان و شخصیتا و اتمسفر خفن و کست خیلی خوبشه.
نکته جالبی که داستان این نسخه داره اینه که اکثر اتفاقاتشو بـی بی سی اسکاتلند اون دوران ثبت کرده و همش ویدئو ها و صداهای واقعی این اتفاقات تو یوتیـوب موجوده برا همین زیاد نمیتونستن داستان پردازی های تخیلی کنن و دستشون از نظر داستان خیلی بسته بوده و تنها جایی که اتفاقات تخیلی میوفته جاهاییه که دوربین نیست ولی نسخه اول اینقدر داستانش مستند نبود.

در کل ارزش دیدن داره، حالا نمیدونم خانواده وارن چقد دیگه از این کیسای خفن داره تا بتونن این سری رو ادامه بدن ولی اگه یک نسخه دیگه با این کیفیت بسازن به یکی از بهترین سه گانه های ترسناک تبدیل میشه.
---
Reservoir_Dogs_Game_PS2_Front_Cover.JPG

Resoivier Dogs: 9/10
واقعا حرف نداشت، یک فیلم تارنتینویی به تمام معنا با تدوین و دیالوگ و کست فوق العاده.
هیچی دیگه به ذهنم نمیرسه :دی

(1990)good fellas
goodfe.jpg

میگن یکی از بهترین فیلم های گنگستری تاریخ بوده . فیلم قشنگی بوددر کل . مخصوصا اینکه سه شخصیت اصلیش واقعی بودند .
8/10
road to perdition(2002)
Road-to-Perdition.jpg

این فیلم واقعا فوق العاده بود با بازی daniel caraig & tom hanks
در سبک گانگستری ومافیایی
9/10
unforgiven(1992)
Unforgiven.jpg

در وصف نگنجد این فیلم . فیلمی وسترن با بازی clint eastwood&morgan freeman
9.8/10
the revenant(2015)
revenant.jpg

این فیلم به خاطر این تمامی تجمید هایی که ازش شد حقشه که از یک داستان تقریبا کلیشه ای اومدن فیلمی ساختن خیلی خوب به علت کارگردانی عالی و ایفای نقش عالی
بازیگران
8.5/10
spotlight (2015)
ngKxbvsn9Si5TYVJfi1EGAGwThU.jpg

فیلمی در سبک درام .از این لحاظ که فیلم روایتگر واقعیت بود خوب بود ولی واقعا به نظرم کشش لازمو نداشت .البته در کل فیلم بدی نبود
6.5/10
shaun of the dead(2004)
2evlcGnsfdFWLb7geNlIjIewc0Q.jpg

فیلم در سبک ترسناک و کمدی .در کل خوب بود
7.5/10
the departed(2006)
The_Departed_2006_fardadownload_ir1.jpg

توضیحی نیست . فیلم تقریبا در تمامی ابعاد خوب بود .
8/10
l.a confidential(1997)
L.A.-Confidential.jpg

فیلم سبکش جنایی و کارگاهی و ایناس .kevin spacey هم توش بازی میکنه و کلا ایفای نقش بازیگران تو این فیلم خیلی خوبه داستان فیلم گرچه یکم کلیشه ایه شاید ولی
با حاشیه های داستانی مختلف خیلی خودشو نشون نمیده . در کل عالی
9/10

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bayern_vahid
220px-Captain_America_Civil_War_poster.jpg

Captain America : Civil War 2016
8/10

من زیاد اهل فیلم های سوپر هیرویی به خصوص سوپر هیرویی های Marvel نیستم، اما از نقد و بحث های زیادی که از این فیلم میشد که همشونم مثبت بودند. رفتم فیلم دان کردم و دیدم. اوایل فیلم خیلی حال نکردم. اما با حضور Buck در اواسط فیلم، فیلم به اوجش رسید و درگیری 20 دقیقه ای فیلمم یکی از بهترین درگیری های دنیای سوپرهیرویی بود. بخش کمدی فیلم که بیشتر بر دوش Antman و Spiderman بود، خیلی باحال و خنده دار به وجود امده بود. آخرش هم یه جورایی متصل شد به Avengers 3 که ببینم Marvel Studio چکار میکنه.​

220px-The_Neon_Demon.png

The Neon Demon

نئون دیمن یه فیلم درباره زیبایی هست، یه فیلم درباره فاسد شدن یا همونجور که خود رفن میگه درباره خودشیفتگی هست اما بالاتر از همه این تعاریف یه فیلم درباره صنعت Fashion و یا همون مد هست، چگونه وارد شدن بهش، قربانی کردن خیلی چیز منجمله شخصیت و درونت و ضرر ها و فواید اما خب طبق معمول قضیه و موضوع و پلات فیلم یه چیز فراتر از این حرفا هست. اون مرز بین خیال و واقعیت و سورئالیسم تو فیلم خیلی باریکه و از این نظر نیازمند چند باره دیدن برای درک کامل هست از مباحث فیلم. صحبت کردن درباره داستان و کاراکتر های فیلم بدون اسپویلر امکان پذیر نیست امااز اون دسته فیلم ها هست که اگر با یکنفر دیگه درباره اتفاقات و تک تک صحنه های فیلم صحبت کنید فوق العاده لذت بخش هست چون این چیزی هست که کارگردان یعنی رفن همیشه دوست داشته بعد فیلم هاش رخ بده و خلاصه به اون 2 ساعت و اندک نباشه و چند روز شما رو درگیر کنه و این اتفاق برای من حداقل افتاده و این نشونه موفقیت فیلم هست.
فیلمبرداری فیلم و فضا سازی مثل همیشه فوق العاده و بی نظیر هست و موسیقی هم خیلی کمک میکنه به این قضیه اما از نظر من و اون چیزی که استنتاج کردم رنگ شناسی و ترکیب رنگ ها در فیلم شاید دومین کاراکتر اصلی باشه، بازی با رنگ ها به استادانه ترین شکل ممکن صورت گرفته و در واقع میشه گفت راوی داستان در این فیلم رنگ ها هستند. خیلی جالبه بدونید خود رفن کور رنگی داره و نتیجه اش این شده که یه متخصص رنگ و نورپردازی برای فیلم انتخاب بشه، هرچند خیلی شاکی بخاطر اینکه بودجه کافی در دسترس نبوده وگرنه فیلم شاید روانی کننده تر میشد.
فیلم بازیگر مرد فقط سه تا داره و همگی نقش های کوتاه، طبق چیزی که خود رفن میگه برای تعریف این داستان نیازمند به شخصیت های مذکر نبوده چون این فیلم درباره زنان هست و بازیگران مرد از جمله کیانو ریوز فقط قراره به تعریف داستان و شخصیت پردازی ها کمک بکنن مثل اکثر فیلم های مرد محور و دوست دختر هاشون!
در کل بعد از Drive و Only God Forgives نیکولاس وندینگ رفن بازم نا امیدم نکرد و یه فیلم کاملا راضی کننده و خوب رو تحویلمون داد، همون چیزی که ازش انتظار میره، شاید از طرف منتقد ها نقد های میکس طبق معمول دریافت کرده باشه اما رفن خودش تاکید میکنه که هدف مخاطب های این فیلم قشر نوجوان و جوان تا 21 الی 22 رو هدف گرفتن و اگه کسی خارج این بازه باهاش ارتباط برقرار میکنه خوشبحالش پس دیگه نیازی به 2*2 = 4 نداره که بفهمیم دلیل نقد های میکس چی هست و البته دیگر مسائل.

8.5/10

Captain America: Civil War

یه تبلیغ دو ساعت و نیمه ی لیبرالیسم. اصلا نمیشه اسم این رو فیلم گذاشت. اینکه بیای جملات معروف یه مشت فاشیست مغزی مثل جان لاک و جان میلتون رو از زبان قهرمان فیلمت که همیشه هم حق باهاشه چون اسمش کاپتان امریکاست رو بازگو کنی که فیلم نمیشه میشه پیام بازرگانی.شده مثل سینمای خودمون! همیشه اونی که اسمش مذهبیه ادم خوبست :D پیام بازرگانی خوش ساختی هست اسپایدرمنشم شدید خوب و دوست داشتنیه.
2

دوستان اگر در مورد فیلم مثل بازیگراش سال ساخت ، داستان و نکات مثبت و منفیش کمی بیشتر توضیح بدید هم به این صفحه کمک کردید و هم به ما ها...

Angry Birds 2016
angry-birds-movie-poster.png

7 از 10
این انیمیشن داستان شخصیت اصلی این مجموعه یعنی همون پرنده سرخ عصبانی رو در مبارزه با خوک ها در یک فضای طنز امیز به تصویر می کشه. وجود پرنده های بازسازی شده در نسخه های گیم این سری هم در نوع خودشون جالبند.
هزینه ساخت این انیمیشن 73 میلیون دلار هست که در ظاهر زیاده اما جالبه بدونید تقریبا نصف بودجه پادای کونگ فوکار 3 هست!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Powerful King
220px-Captain_America_Civil_War_poster.jpg

Captain America Civil War: 8/10

کاملا در حد انتظاراتم بود، داستان قابل قبول بود مخصوصا نکته مثبتی که داشت بنظرم دلیل دعوا بین دو گروه فیلم به اندازه Batman V Superman کشکی و الکی نبود و یکم قابل باور تر بود، و شخصیتا هم با اینکه زیاد بودن باعث بهم ریختگی فیلم نشد و همه کارکترا نقش خودشونو به خوبی ادا کردن.
در کل با توجه به موضوع و شخصیتاش Avengers بود فقط تنها چیز کپتن آمریکاییش حظور Winter Solider تو فیلمه وگرنه موضوع فیلمم در مورد اونجرزه.
بر عکس تنها چیزی که بنظرم خیلی بهتر میتونست باشه اسپایدر من بود، اصلا از شخصیتش خوشم نیومد، بشدت لوس و بی مزه بود بنظرم با دیالوگای الکی، درسته اسپایدر من این نسخه خیلی سن پایینه ولی وسط صحنه های اکشن کل جو فیلمو با دیالوگاش بهم میزد که البته خب فک میکنم مارول میخواسته با دوتا اسپایدر منه سونی متفاوت باشه، و نکته ای که خیلی بنظرم جالبه اینه که جلوه های ویژه فیلم در کل خوبه اما تیکه های اسپایدر من بشدت داغون کار شده و مصنوعی بودنش از دور هم مشخصه و کاستومش هم بنظرم داغونه (میدونم به کمیک نزدیک تره) اما اصلا نمیپسندم، بازیگرشم بنظرم بین اسپایدر منا اندرو گارفیلد بهترین گذینه بود که حروم شد :D

در کل راضی بودم و ارزش دیدن داره.

2171911.jpg

فروشنده 9.5/10

بالاخره بعد از مدت ها انتظار امشب دیدمش و میتونم بگم فوق العاده بود :D بازی ترانه خانوم علیدوستی ( :D ) و شهاب حسینی هم عالی بود ! به نظرم تنها نکته ی منفی فیلم نبود موسیقی بود ! فرهادی بد نیست تو فیلماش یخورده موسیقی اضافه کنه ...
مدت زمان فیلم 125 دقیقه هست و انقدر داستان و کشش اون خوب هست که اصلا زمان رو حس نمیکنید ! به نظرم از اون فیلماست که من 4-5 بار برم ببینمش ...

Captain_America_Civil_War_poster.jpg

Captain America : Civil war

فیلمی بسیار خوش ساخت و سرگرم کننده که تا لحظه اخر ازش لذت میبرید . بازیگرا که دیگه به نقشاشون عادت کردن و خیلی راحت بودن. Ant-Man و Spiderman به شدت فان و خوب در اومده بودن
کارگردانی صحنه های اکشن و جلوه های ویيژه عالی بود و برادران روسو قطعا با دنیای مارول و کمیک هاش خو گرفتن و خیلی قشنگ دارن جلو میرن.
داستانش هم با توجه به شخصیت های زیادی که داره پیوستگی خوبی داره و ادم مسیر اصلی فیلم رو گم نمیکنه و با توجه به وقت 2:37 دقیقه ای فیلم شخصیت پردازی در حد خوب و نرمالی انجام شده.
بهترین شخصیت ولی به نظرم کریس اوانز بود که خیلی حالات کمیکی کاپتان آمریکا رو خوب در آورده بود و میشد همذات پنداری میکرد باهاش
در کل فیلم سرگرم کننده بسیار خوبی بود و بسیار با دیدنش حال کردم و به شدت منتظر دکتر استرنج و ادامه Avengers هستم
9/10

Conjuring_2.jpg

Conjuring 2

خیلی سخته که بخوای ادامه یه فیلم موفق رو بسازی ولی وقتی کار سخت میشه که اون فیلم اولا توی ژانر Horror باشه و دوما یکی از بهترین های همون ژانر حداقل توی 10 سال گذشته باشه که جیمز وان توانا به خوبی این کارو کرده . درسته در مقایسه با قسمت یکش یه چند مورد افت داره ولی هنوزم میتونه رو پای خودش وایسه و قابلیت دفاع از خودش رو داشته باشه
اولین نکته توی فیلمای ترسناک اولا کیفیت ترس هاست و نوعشون که توی این فیلم و مخصوصا نیمه ی اولش حتی در بعضی جاها از قسمت اول هم جلو میزنه . یکی از این عوامل قطعا شخصیت پردازی بسیار خوب خانواده ی هاجسون هست و البته تکمیل شخصیت پردازی اد و لورین وارن توی این قسمت هست که واقعا بهشون اهمیت میدید و با ترس هاشون میترسید و وقتی نجات پیدا میکنن از موقعیتی شما هم خوشحال میشید که کمتر دیدم توی این ژانر. یکی دیگه از این عوامل حظور ورا فارمیگا و پاتریک ویلسون هست که به خوبی از پس نقششون بر اومدن
نیمه ی دوم فیلم ولی یه کم از رمق میوفته و کمی سرعت خودشو و کیفیت اش رو توی ترس ها از دست میده ولی تو 10 15 دیقه اخر خودشو جمع میکنه و با یه پایان خوب تموم میشه و شما قطعا راضی میشید و اون 30 40 دیقه رو فراموش میکنید
امیدوارم قسمت بعدی هم در کار باشه و همین کیفیت رو هم حفظ کنه
8.5/10

Drive و Only God Forgives
سلام وحید خوبی؟
نقد خیلی خوبی نوشتی اگه وقت داشتی حتما فیلم Lost River رو هم ببین که کارگردانش رایان گاسلینگ هست و اونجا هم از رفن خیلی ایده گرفته و فضای سوررئال خاصی داره و مثل این فیلم هم بین منتقدا اختلاف هست .

• Like
Reactions: Red Ѵ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or