Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Warcraft 2016
توجه قبل از دیدن این فیلم انتظاراتتون رو نسبت به داستان بازی پایین بیارید.
فیلم توی قسمت اول بدک نبود، به نظرم سریالش میکردن خیلی خیلی بهتر بود، با یه سگانه که نمیشه این همه داستان رو جمع کرد، جلوه های ویژه اش هم عالی بود، واقعا حال کردم باهاش.
در کل ارزش یکبار دیدن رو داره.
امتیاز 7 از 10

Batman v Superman: DoJ
6/10
تا قبل از برخوردشون اگه بخوام نمره بدم 7.5 می دادم، ولی بعد از اون فیلم به فنا رفت کلا:| یعنی بتمن و سوپرمن سر اینکه اسم مادرشون یکیه کل مشکلاتشون رو کنار گذاشتن دوست شدن؟ واقعا؟:| بیایم اسم تمام زن ها رو بزاریم مثلا سکینه دیگه هیچ جنگی رخ نده:)) اون دومزدی چی بود؟ چرا اینجوری آخه؟ مگه نباید مشت می زدن به هم؟ سوپرمن وقتی کریپتونایت دستشه چطور پرواز می کرد؟ بتمن تو کمیک ها هم آدم کشته، می دونم، ولی اینجا دیگه شورشو در اورد. بعد به سوپرمن گیر می داد که چرا موقع نجات دادن یه نفر کلی آدم می کشی:)) خو تو کسیو نجات نمی دی و کلی آدم می کشی:))
فیلم خیلی شلخته ای بود و از یه جایی به بعد هی با خودم می گفتم کدوم احمقی این ایده ها به ذهنش رسیده؟

• Like
Reactions: Alkazar and NO ps3
The Nice Guys:
بازی راسل کرو و رایان خوب بود. به دلم نشستن انصافا. امیدوارم مجددا هم بازی باشن با هم. مسخره بازیای رایان تو چند جا فوق العاده بود :)) ببینیدش. پشیمون نمیشید. اونم موقعی که کمدی های جلف و سطح پایین ساخته میشن و رابرت دنیروی بزرگ توی فیلم مزخرفی مثل درتی گرندپا بازی میکنه!:دی این فیلم بهتر از اون آثار شما رو خواهد خندوند. داستانش گرچه مشکلات داره.
7/10
Demolition:

با وجود علاقه م به جیک خوشم نیومد. پوچگرا بودن کاراکتر فیلم یا مثلا نابود شدن زندگیش بعد از اتفاقاتی که برای همسرش افتاد و حضور آدمای مختلف تو سرراهش چیزهایی نبودن که من رو جذب کنن و بتونم باهاشون همزاد پنداری کنم. این فیلم یه جورایی غریب بود واسم.
6/10
American Psycho:

هیچی جز بازی خوب بیل نداره.
5/10
Detachment:
ندیدن این فیلم حرام است!:دی این فیلم به اندازه آمریکن هیستوری ایکس نیست ولی فوق العاده اس برای خودش. آدرین برودی بی نظیره!:دی چی بگم اصن.
9/10
Infernal Affairs:

خیلی بهتر از دپارتد هست حداقل برای من یکی. دپارتد فیلمیه که به نظرم الکی طولانیه و اگه کسی ورژن هنگ کنگی رو مثل من قبل از این فیلم دیده باشه، احتمال این که بیشتر لذت ببره وجود داره. ستاره هایی مثل دیکاپریو و دیمون و اسطوره‌هایی مثل اسکورسیزی و نیکلسون توش وجود نداره ولی من IF رو بیشتر درک کردم و باهاش ارتباط برقرار کردم... از بهترین های سینمای هنگ کنگ بدون شک.
8/10
Into The Wild:
شاهکار... از بهترین فیلم هایی که توی عمرم دیدم... نمونه هایی مثل Wild ابدا در حد و اندازه های این فیلم نیستند...
دیدن عکس خود شخصیت الکساندر تو فیلم تنم رو لرزوند. فیلمی که به ما ثابت میکنه هر انسانی نمیتونه از دنیای مادی و پوچ و مسخره اطرافش خارج بشه و مادیات و چیزهایی که هر روز باهاشون و سر و کله میزنیم رو بذاره کنار... ولی وای اگه بتونه این کار رو بکنه...
10/10

ملبورن

4/10

فقط و فقط واسع بازی پیمان معادی فیلم تحمل کردم

شیفت شب

6/10

فیلم وفاداری یک زن و شوهر و طبیعتا یک پدر و مادر به دخترشون و خودشون نشون میده که پدر با شرایط خوبی که داره سرش کلاه میره و زندگیش به فنا میره تا مجبوره فرش توی خونشم بفروشن و زن یا مادری که اونهمه میریزه تو خودش اما بازم زندگیش دوست داره و تمام تلاشش میکنه مشکل حل کنه اما آخر نفهمیدم چی شد

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

suicide squad
دومین فیلم یونیورس سینمایی دی سی در امسال که مثل کار قبلی دو دسته ای میان منتقد ها و طرقداران رو به همراه داشت . ولی درست مثل کار قبلی این بار هم منتقد هایی که توسط طرفداران به عدم درک از کامیک بوک متهم شدن بیراه نگفته اند. فیلم واقعا هیچی نداشت . صرفا یک بهانه برای گردهمایی کاراکتر هایی بود که اکثرشون هم بی استفاده فقط تصویر رو پر کردن . داستان فیلم واقعا تک خطی و در حد همین خلاصه هایی که از فیلم منتشر شده است. فقط پر شده بود از فلش بک هایی درباره گذشته کاراکتر ها که بهتر بود اول تو یک فیلم سینمایی مربوط به هر کاراکتر بهشون می پرداختن و بعد با داستانی بهتر دور هم جمع اشون می کردن
کاراکتر های اصلی بدون شک هارلی کوئین و ددشات هستن . که این وسط فقط هاری عالی از آب در اومده. مارگوت رابی در نقش هارلی بهترین بازیگر فیلمه که با انرژی ظاهر شده و قشنگ مشخصه به درک کاملی از کاراکتر هارلی رسیده . ویل اسمیت در نقش ددشات ویل اسمیته به نام ددشات. واقعا هیچ نکته ای نمی بینیم و انگار ویل اسمیت هانکوک و روز استقلال و پسران بد رو آوردن مستقیم اینجا تنش لباس کامیک بوکی کردن . روش هایی که برای سمپاتیک کردنش هم استفاده شده دم دستی ترین خرده داستان های ممکن هستن . بقیه کاراکتر ها واقعا هدر شدن. کاراکتر بعدی ریک فلگه که اون هم خیلی تک بعدی و احمقانه تعریف شده . داستان عاشقانه اش هم بی عمق و غیر قابل باوره . کاپیتان بومرنگ و کیلر کراک و ال دیابلو هم هدر رفته اند. واقعیت اینه که جی کورتنی در نقش بومرنگ تلاش اش رو کرده تا کااراکتر جذابی خلق کنه ولی فیلم نامه اصلا بهش فرصتی نمیده. کراک هم که ازش نگیم بهتره. کل کاری که می کنه ادا اطوار های رپری و هر ازگاهی تیکه های بی مزه انداختنه که کارکردش در حد من گروت هستم های گروت تو نگهبانان کهکشانه . یعنی فقط در تضاد با هیکل گنده اشه . که البته هیکلی هم نداره . ال دیابلو هم همین طور. می رسیم به ویلین اصلی(نقش منفی) . ویلین این فیلم بدترین ویلین یک فیلم کامیک بوکیه . یعنی روی مارول رو کم کرده مارول چند سالیه که کاراکتر های منفی اش یا خیلی بی بخارن یا خیلی زود جبهه عوض می کنند و آدم خوبه میشن . یا خیلی انگیزه های احمقانه داشت . جوکر ویلین اصلی نیست و بیشتر حکم آدم خوبه رو داشت . هرچند رابطه اش با هارلی رو خیلی نپسندیدم و از کامیک هاش کمی به دور بود ولی بدون دومین کاراکتر برتر فیلم همین جوکره. حقیقت اینه هیث لجر و جوکراش دیگه تموم شدن و جیرد لتو درسته که نمی تونه جوکر لجر رو محو کنه ولی تونسته گلیمش رو ار آب بیرون بکشه. حیف که حضورش کم بود. اکشن کار هم بد نبود ولی خوب هم نبود . یعنی اگه بتمن علیه سوپرمن 8 دقیقه نبرد بتمن و سوپرمن اش دیدنی بود اینجا واقعا همچین سکانس هایی رو شاهد نیستیم . فیلم سریع شروع میشه سریع هم تموم میشه.

در کل بخوام جمع بندی کنم باید بگم که همانطور که نگران بودم فیلم جدید دیوید آیر دنباله روی دو تا کار آخر این کارگردانه بی خلاقیت و صرفا بساز برو جلو. آیر دورانی کارهای قوی ای مثل روز تمرین رو نوشته بود و کارهایی مثل سلاطین خیابان و روزهای سخت رو ساخته بود که دیدگاه های تازه و خلاقانه ای به ژانر های کلیشه ای اش داشت ولی تو فیلم جدیدش چیز جدیدی رو شاهد نیستیم . متاسفانه دی سی با شروع یونیورس سینمایی اش این امید رو در بیننده ها ایجاد کرده بود که مثل سال های قبل قرار نیست کل موفقیت اش رو بتمن بچرخه . ولی با توجه به این که تو فیلم های فعلی اش کاراکتر های بتمن و جوکر و هارلی اش فقط موفق از آب در اومدن باز باید تنها امیدمون به بتمن باشه .

سخن آخر حوخه انتخار فاحعه نیست ولی یک پتانسیل هدر رفته است که دیدنش لذت بخش است ولی چیزی عاید بیننده نمی کند فرقی نمی کند خوره کمیک باشید یا کمی با این فضا و کاراکتر ها آشنا باشید یا کلا دیدتان به این فیلم ها منفی باشد

امتیاز 6 از 10

• Like
Reactions: Alkazar and pxc33
angry birds

با این که خیلی وقت پیش تصمیم گرفته بودم فیلمی رو با نقدهاش قضاوت نکنم، چه برسه ندیده و نشنیده اما مثل خیلیای دیگه شدیدا به این فیلم نظر منفی داشتم ( و البته هنوزم به چیزایی مثل نینجا فروت نظر منفی دارم :| :)) ) و از طرفی هم یادمه تریلرش هم ناامید کننده بود نسبتا. اما باید بگم که شدید اشتباه میکردم! و کاملا راضی بودم از دیدنش. در کل انیمشن ساده و فانیه و و حسابی تونست منو بخندونه.

angry birds

با این که خیلی وقت پیش تصمیم گرفته بودم فیلمی رو با نقدهاش قضاوت نکنم، چه برسه ندیده و نشنیده اما مثل خیلیای دیگه شدیدا به این فیلم نظر منفی داشتم ( و البته هنوزم به چیزایی مثل نینجا فروت نظر منفی دارم :| :)) ) و از طرفی هم یادمه تریلرش هم ناامید کننده بود نسبتا. اما باید بگم که شدید اشتباه میکردم! و کاملا راضی بودم از دیدنش. در کل انیمشن ساده و فانیه و و حسابی تونست منو بخندونه.
نمره؟!

angry birds

برای من هم واقعا جالب بود الان دو روزه کل خونواده رو باش میخندونم ب خصوص پسر و دختر خالم که کوچیکن و از پای تلوزیون پا نمیشن
همین الان :دی نمرمم ۷.۵چون واقعا چیز خاصی نبود فقط فان بود
12177df0a3ff49b921b5d9695b45385d.jpg

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

6920729_orig.jpg

Taxi

آفتاب طلوع کرد. بعد از هفتاد و دو ساعت بیداری، بالاخره به خواب فرو میری. ساعاتی بعد بیدار می‌شی. اولین اقدام، سیگار. میری دوش می‌گیری. غذای چند روز پیش رو گرم می‌کنی و می‌خوری. بعد از سه‌کام شیشه و یک رولِ مفصل علف، آماده‌ی کار می‌شی. سوار تاکسیِ زردت می‌شی. اکشن. داوطلبِ انعکاسِ تصویرِ جامعه‌‌ای فرومایه، تهی‌مغر و عقب‌مانده‌ای هستی که سالهاست بر پایه‌ی اراجیفِ روزمرگی و بی‌پایه‌واساس، به حیات خود در راستای درجا زدن، ادامه داده. محل همایش، تاکسی. و بذار یادآوری کنم، راننده کسی نیست جز خودت.
پس به سلامتیِ رولِ تپلت بخند، کما خندیدی. و خندیدی.

این است افتخاری که امروز در بین این جماعت مُد شده; تفِ بالا سر. ساده و پرخریدار.

فاجعه/10

(2015) Hardcore Henry
6/10

فیلم جالبی بود. نوع خاص خودش رو داشت. ولی داستانش مشکل داشت. کلی سوال رو بی جواب میزاره.
بازیگر نقش اولش Ilya Naishuller هم تو کار موسقیه و دو سه سال پیش یه موزیک ویدئو ازش دیدم دقیق مثل همین فیلم بود؛ خلیل هم اکشن و خشن بود! به اسم Bad Mother*fucker از گروه راک Biting Elbows.

(2014) PK
7.5/10

به عنوان یک فیلم هندی عالی بود. خیلی دوستش داشتم. مفاهیم خیلی جالب مذهبی و چالش برانگیزی رو مطرح میکنه. کارگردانش هم هندیه؛ ساخت همچین فیلمی تو هند خیلی سخت باس بوده باشه.

(2007)
Stuart A Life Backwards
8/10

این فیلم رو خیلی دوست داشم. یک فیلم تلوزیونی از HBO با هکاری BBC . از یک کتاب به همین اقتباس شده و بر اساس یک داستان واقعی هست.
دو تا از بهترین بازیگرای حال حاظر بریتانیا هم در این فیلم بازی میکنند؛ بندکیت کمبرپچ و تام هاردی. خیلی فانه که ابن دو تا بزرگ رو تو جوونی و لاغری ببینی! تام هاردی خیلی عالی بود تو این فیلم.
داستان خوبی هم داره. من که دوست داشتم فیلم رو.

(A short Film About Love (1988
10/10

فیلمی کوتاه درباره عشق. شاهکاری از استاد کیشلوفسکی. نگاهی فیلسوفانه از کیشلوفسکی در باب عشق.
تا حالا همچنین اثری ندیده بود که اینقدر با نظرات من درباره عشق یکسان باشه. عشق رو نمیشه توصیف کرد. عشق تو کلمات و رفتار نمیگنجه. بدترین اتفاق هم اینه که که این احساسات به تمسخر گرفته بشه.
فیلم عالیه. شاهکار. اگه 5 دقیفه بیشتر ادامه میداشت, اشکم جاری میشد. گرچه دوست داشتم پایان فیلم یکم متفاوت بود.
بازی ها عالیه و موسیقی فیلم دیوانه کننده است؛ با روح و روانتون بازی میکنه.
حتما این فیلم رو ببینید.

Gone_Girl_Poster.jpg

Gone Girl:---/10
من به این فیلم نمره ای نمیدم،به این دلیل نمره نمیدم چون علاوه بر اینکه
فیلم داستان و اتفاقات و شخصیتهاش برای من غیر قابل باور و غیر قابل هضم بود.دارای پیام های خیلی خوبی هم بود یکی از پیام هایی که برای من خیلی جالب بود(و در جامعه خودمون هم مصداق زیادی براش داریم)همین بحث تحمل کردن زندگی توسط زوج ها هستش.بارها اینو دیدیم یا شنیدیم ولی در این فیلم من کاملا درک و لمسش کردم.
اینکه خیلی از زوجین تو همین کشور خودمون یا حتی فامیل های دور و برمون هست که بنا به دلایل و شرایطی که دارن فقط همدیگه رو تحمل میکنن و از زندگیشون لذتی نمیبرن.(و کسی هم نمیتونه کاری براشون انجام بده)این فیلم برای خود من باعث شد کاملا درک کنم زوج هایی که زندگی اینجوری دارن چقدر زندگی براشون سخت و رقت انگیز هستش.
جایی که زوج ها فقط همدیگرو تحمل میکنن به نظر من نقطه پایان اون زندگی مشترک هستش.ادامه ندادنش به نظر من خیلی بهتر از ادامه دادنش هست.

آخرین ویرایش:
b0k1u8cq68h1seicoppy.jpg

لانتوری : 9/10

وقتی میتونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تر رو بخشیده باشی.

یکی از سنگین ترین جو هایی بود که بعد از تموم شدن فیلم داخل سالن حس کردم! برای من بشخصه اولین فیلمی بود که میدیدم بعد از تموم شدنش مردم انقدر به فکر رفتن .

پ ن : عزیزان روی پوستر و داخل تبلیغات خیلی واضح نوشته برای افراد زیر 16 سال توصیه نمیشه ! لطف کنید رعایت کنید :D 30 دقیقه ی پایانی فیلم واقعا وحشتناکه و مناسب این سن و سال نیست .

The Nice Guys 2016

10/ 6

از اون فیلمایی بود که ژانرش اکشن بود ولی فیلم بیشتر سکانس ها گنگ و حوصله سر بر هستش !
اما دو تا بازیگر نقش اصلی یعنی راسل کرو و گولسینگ نقش خودشونو خیلی خوب بازی کردن

یه فیلم معمولی و برای یکبار دیدن بد نیست

------------------------------------------------------------

لانتوری

9/10

فوق العاده بود !

سالها بود که توی سینمای ایران همچین فیلم خوبی ندیده بودم !

فیلم یه اجتماعی تلخه که کاملا جذابه !

حتما دیدنش توصیه میشه​

b0k1u8cq68h1seicoppy.jpg

لانتوری : 9/10

وقتی میتونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تر رو بخشیده باشی.

یکی از سنگین ترین جو هایی بود که بعد از تموم شدن فیلم داخل سالن حس کردم! برای من بشخصه اولین فیلمی بود که میدیدم بعد از تموم شدنش مردم انقدر به فکر رفتن .

پ ن : عزیزان روی پوستر و داخل تبلیغات خیلی واضح نوشته برای افراد زیر 16 سال توصیه نمیشه ! لطف کنید رعایت کنید :D 30 دقیقه ی پایانی فیلم واقعا وحشتناکه و مناسب این سن و سال نیست .
در مورد اواخر فیلم (کسی که فیلم رو ندیده باز نکنه):

من این رو توی جشنواره دیدم و اون تیکه ای که قرار بود طرف قصاص بشه، اوضاع عجیبی توی سالن به وجود اومد! :دی چون قبلش توی فیلم تصاویر داغونی دیده بودیم، ملت امکان هر چیزی رو توی فیلم میدادن و خیلی ها نگران بودن که صحنه قصاص به صورت تمام و کمال نشون داده بشه! برای همین یه عده سرشون رو انداختن پایین که صحنه رو نبینن و حتی یه عده (که خیلی هم کم نبودن) از سالن خارج شدن!!! :دی یعنی یکی از عجیب ترین اتمسفرهایی بود که توی سینما دیدم. بعدش هم که از خیر قصاص گذشت، ملت خوشحال شدن و دست زدن! lol

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or