PlayStation Ratchet & Clank

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
bhphqjbrfzvwsztrow3r.jpg

بالاخره بعد از 1 سال که از تایید لفظی اما رسمیه بازی میگذره ، بازی به صورت رسمی تر (:-") و کامل معرفی شد و برای عرضه در بهار 2016 به قیمت 40$ در نظر گرفته شده!

اول اینکه بازی Re-Imaginingـه شماره ی اوله! یکجورایی ریبوت :-" کاراکترهای اصلیمون همونا هستن،با همون طراحی و همون صداپیشه ها! دشمن اصلی هم همونه ، اما این وسط یک عالمه کاراکتر جدید وارد داستان شدن! گیم پلی کاملا به روز شده و امکانات و سلاح های جدیدی وارد بازی شده،همینطور باس های جدیدی میبینیم و .... ! :d
اینم گفته شده که داستان بازی با انیمیشنی که 29 آپریل 2016 میاد هماهنگه!

یکی از خصوصیات بارز بازی های Insomniac ، سلاح های فوق العاده ایه و یونیکی ـه که توی بازی هاشون دارن! و توی بازی علاوه بر چندتا از سلاح های پر طرفدار قبلی، سلاح های جدیدی هم خواهیم دید!

لیست سلاح ها :

Combuster
Mr.Zurkon
Pyrocitor
Pixelizer
Groovitron
Fusion Bomb
Predator Launcher
Warmonger
Bouncer l Pre-Order Bonus l

(بعدا عکس با کیفیت درست حسابی اومد،آپدیت میشود:-" )

از قابلیت های جدیدی که به این شوتر-پلتفرمر اضافه شده ، مبارزه با سفینه ـست! >:) (با aCiT فرق میکنه و به نظر که خفن تر میاد!!! :d )

و همینطور علاوه بر رچت و کلنک و کاپیتان کوارک ، عکس زیر هم بقیه ی شخصیت های کلیدی همراه با صداپیشه هاشون(البته برای انیمیشن...بازی رو تایید نکردن:-" ) رو نشون میده :

بازی از نظر گرافیکی هم فوق العاده چشم نوازه! (همچنان مثل نسل قبل میگیم پیکساریه:-" ) با دیدن تریلرها در میابید میزان خفن بودن رو! و گفتن بازی به صورت 1080P/30FPS اجرا میشه.

آخرین ویرایش:
179 آخرین قیمت معتبری هست که فعلا دارم امیر :D

بنظرم دیجیتالیش خیلی خیلی با صرفه تره :D دوتا 20 دلاری میگیری یکی 78 تومن برات درمیاد برای هر نفر :D
پدر آرشیو کردن بسوزه:| ... فقط همینو میتونم بگم :|

پول پستم تازه بهش اضافه کن:|

پدر آرشیو کردن بسوزه:| ... فقط همینو میتونم بگم :|

پول پستم تازه بهش اضافه کن:|
خب بابا دیجیتالی هم میره تو لایبرری دیگه :دی
کلا شما فیزیکی پرستا رو درک نمیکنم :دی
ولی احتمالا صبر بده یکم اگه حوصله داریم قیمتش تا 140 الی 150 هم سقوط میکنه، آکبند.

خب بابا دیجیتالی هم میره تو لایبرری دیگه :D
کلا شما فیزیکی پرستا رو درک نمیکنم :D
ولی احتمالا صبر بده یکم اگه حوصله داریم قیمتش تا 140 الی 150 هم سقوط میکنه، آکبند.
دیجیتالی چیه آخه:| البته نه اینکه بازی نمیگیرم ولی فیزیکی 100% ترجیح میدم :دی
امیدوارم هرچه زودتر بیاد پایین...نخوریم به آنچارتد :(

• Like
Reactions: Red Ѵ
در
در مورد این بازی گوور پدر متا
اما امیدوارم بالا بشه :D
در مورد همه بازیا :p
ولی منم مثل خودت امیدوارم بالا بشه،یکم این سبک محو شده بیشتر مورد توجه قرار بگیره:(

---

نقد اول هم که...نکات مثبت چیزایی که انتظار داشتیم >:) نکته منفی هم مهم نیست،باشه هم احتمالا با آمدیت حل میشه:-"

• Like
Reactions: NaViiDii
من متا واقعا برام مهمه ولی سر این بازی اصلا نگاه متا هم نمیکنم :دی این یکی واقعا استثنا هست :دی همونجوری که الان دارم زمینه سازی میکنم سریع نسخه دیجیتالی رو اوکی کنم :دی

تو یک ماه آینده اگه با استراتژی درست حرکت کنید میتونید با کمترین هزینه شاید در حد رایگان Ratchet & Clank/ Uncharted 4/ Doom و Dark Souls III رو تجربه کنید اینو باید از عناوین میازاکی یاد گرفته باشید دیگه"استراتژی درست:D
در حد رایگان؟ جریان چیه میتونی بیشتر توضیح بدی؟

• Like
Reactions: sadegh93

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or