آخرین ویرایش:
جوزف فارس چند وقتیه داره تلاش می کنه خودش رو بچسبونه به سونی![]()
استقبال میشه ، It Takes Two برای من تا اینجا بهترین بازی که روی PS5 بازی کردمجوزف فارس چند وقتیه داره تلاش می کنه خودش رو بچسبونه به سونی![]()
با مورد 2 خیلی موافقمگیمپلی دیشب بنظرم چیزی که واقعا هایپمو برد بالا، محیطش بود که بنظر محیط های بازی خیلی بزرگتر و شهری تر شدن. حد اقل همون شهر نفاریوس کوچه ها و راه های زیادی داشت
تنوع مراحلی هم واقعا خفن بودگرافیک و افکت ها هم که گفتن نداره
واقعا هایپو داره میترکونه اینسامنیاک
پ.ن. دو مورد خیلیی ریز تو نمایش دیشب بود که خیلی مورد پسندم نبود.
1. اینکه توی گیمپلی شارپ بودن موهای صورت کلنگ یکم جدیش کرده بنظرم و از حالت گوگولی بودن در اومده یکمی. این مسئله رو با نمایش تابستون هم به چشمم اومده بود
2. گیمپلی RIVET خیلی شبیه رچت بود... یجور حس reskin (+ وویس متفاوت) میداد. اسلحه ها و گجت ها هم همه بنظر همون موارد رچت بود... امیدوارم اشتباه کرده باشم
هرچند خود این لمبکس اینقدر جذاب و کیوته که نمیشه حرفی راجبش زد
![]()
Ratchet & Clank: A Crack in Timeدوستان بهترین نسخه از این بازی روی ps3 کدومه؟ من تا حالا این سری رو بازی نکردم میخوام با نسخه ایی که پیشنهاد میکنید برم به استقبال نسخه ps5
سپاس
رو PS3 یا Tools of Destruction رو برو یا A Crack in Time رو. نظرم روی ACIT هست بیشتر.دوستان بهترین نسخه از این بازی روی ps3 کدومه؟ من تا حالا این سری رو بازی نکردم میخوام با نسخه ایی که پیشنهاد میکنید برم به استقبال نسخه ps5
سپاس
Ratchet & Clank Future: A Crack in TimeRatchet & Clank Future: A Crack in Time
Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction
AciT فوق العادست ویکی از بهترین تجربه های نسل هفت برای من بود، ToD متاسفانه نتونستم تجربه کنم ولی تعریفش زیاد شنیدم و اول نسل هم رسانه ها کلی رو گرافیکش (پیکسار لول) مانور می رفتن