اشتباهه!قیمت بازی :
اروپا 14 پوند .
آمریکا 20 دلار .
بازی تو اروپا 15 یورو هست و 12 پوند تو انگلستان و تو امریکا هم 20 دلار هست.
http://blog.eu.playstation.com/2012/11/28/heads-up-store-update-28th-november-2012/
اشتباهه!قیمت بازی :
اروپا 14 پوند .
آمریکا 20 دلار .
من که خیلی حال کردم کلا بازی یجوری به دلم نشست نمی دوم مخصوصا اون گرافیکش :d.
بابا A4O که خیلی باحال بود :d تنوع اسلحه و مرحله باحالی داشت , Co-opـش وقتی 4 نفر پُر میشد واقعاً میچسبید :d گرافیکش هم قابل قبول بود , فقط باگ زیاد داشت که یکم رو اعصاب بود !
البته به قول امیر بازی چون مفتی بود حال داد :d
بله! 150 هزار تومان = 20 دلار![]()
.اشتباهه!
بازی تو اروپا 15 یورو هست و 12 پوند تو انگلستان و تو امریکا هم 20 دلار هست.
***8216;Heads-Up***8217; Store Update 28th November 2012 ***8211; PlayStation.Blog.Europe
بله! 150 هزار تومان = 20 دلار![]()
.این که نسخه فیزیکی هست. وقتی قیمت رو به چند واحد پولی میگن معمولا منظور به نسخه های دیجیتالی هستش و تو اون لینکی هم که دادم مشاهده کنید همین قیمت هایی بود که گفتم.
بله یکی هستن.یکی امریکا هست یکی اروپاآقا یه سوال :
Ratchet And Clank: Full Frontal Assault همون Ratchet And Clank: Q FORCE هست یا فرق دارن ؟
آقا یه سوال :
Ratchet And Clank: Full Frontal Assault همون Ratchet And Clank: Q FORCE هست یا فرق دارن ؟
همه حرفاتون به حز قسمت اول درسته دوست عزیز. نسخه ریجن 1 هم به صورت فیزیکی عرضه شده و ممکنه تو ایران در دسترس نباشه.اولی که گفتی رجن 1 هست و فقط دیجیتالی عرضه شد دومی ام هم فیزیکی داره هم دیجیتالی و رجن 2 هم هست
به خدا اگه میدونستم این و رجن 2 نمیگرفتم!! :-| چرا ایران نیاد آخه؟همه حرفاتون به حز قسمت اول درسته دوست عزیز. نسخه ریجن 1 هم به صورت فیزیکی عرضه شده و ممکنه تو ایران در دسترس نباشه.
Amazon.com: Ratchet & Clank: Full Frontal Assault: Video Games