Ratchet And Clank: Full Frontal Assault

من که خیلی حال کردم کلا بازی یجوری به دلم نشست نمی دوم مخصوصا اون گرافیکش :d.

بابا A4O که خیلی باحال بود :d تنوع اسلحه و مرحله باحالی داشت , Co-opـش وقتی 4 نفر پُر میشد واقعاً میچسبید :d گرافیکش هم قابل قبول بود , فقط باگ زیاد داشت که یکم رو اعصاب بود !
البته به قول امیر بازی چون مفتی بود حال داد :d

گرافیک به شدت بد شده بود فقط Background قشنگ داشت
تنوعی نداشت اسلحه ها! مکانیزم گیم پلی به کل تغییر کرده بود
شما خب شاید چون قبلی هارو بازی نکردین ازین خوشتون اومده :دی
Ratchet and clank tools of destruction متا 89 که سال 2007 اومد واقعا واقعا شاهکار بود!
Ratchet and clank quest for booty که شد 76 متاش اما خب بازی 3 ساعت بود! یعنی DLC بود در رابطه با دزدیده شدن clank کسی هم انتظاری نداشت همون قبلیه بود فقط خیلی مختصر و کوتاه قرار هم نبوده دیسکش بیاد ولی اومد
ratchet and clank crack in time هم متاش 87 شد اینم واقعا عالی بود گیم پلی نسخه ی اول اما کامل تر داستان خیلی خیلی قشنگ و خلاصه همه چی توپ :دی
Ratchet and clank all 4 one هم شد 70! خب معلمومه نمیشه مقایسه کرد :دی ضعیفترین Ratchet بوده در واقع
حالا اینم نمیدونم چجوری از آب در میاد اما سازنده هاش گفتن که همون گیم پلی کلاسیک و قراره داشته باشه
ولی این 2 هم بگیره من باز مجبورم که بخرم:دی

اشتباهه!

بازی تو اروپا 15 یورو هست و 12 پوند تو انگلستان و تو امریکا هم 20 دلار هست.

***8216;Heads-Up***8217; Store Update 28th November 2012 ***8211; PlayStation.Blog.Europe

Ratchet & Clank: Q-Force (PS3): Amazon.co.uk: PC & Video Games

---------- نوشته در 05:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:49 PM ارسال شده بود ----------

بله! 150 هزار تومان = 20 دلار |-)

فک کنم دلیل بخوای می گن این دوبازیه یکی ویتا یکی پلی 3 :)).

این که نسخه فیزیکی هست. وقتی قیمت رو به چند واحد پولی میگن معمولا منظور به نسخه های دیجیتالی هستش و تو اون لینکی هم که دادم مشاهده کنید همین قیمت هایی بود که گفتم.

در ضمن این لینکی هم که دادین برای امازون انگلستان هست نه اروپا! تو امازون اینترنشنال قیمت ها کمتره و تو امریکا هم که همونی که گفتم.

موفق باشید

من بازی رو دیشب با یکی از بچه ها گرفتم ! :d امیدوارم حداقل اندازه A4O باحال باشه و هم تروفیاش آسون باشه ! حجم بازی فکر کنم 3.8GB بود دقیق یادم نیست !
تازه 20% دانلود شده :d هر شب 20% یعنی 5 شب دیگه دانلود تموم میشه تازه :d به این میگن دانلود شبانه پارس آنلاینی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or