Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
بعد آپدیت من مشکل سرور پیدا کردم :| هی میندازه east us که خب نت ما با اونجا داغونه... امیدوارم انتخاب سرور رو زودتر اضافه کنن..
===
چجوری به عنوان مدافع یورش ببرید بیرون:d:
[video=aparat;ENl17]http://www.aparat.com/v/ENl17[/video]

روش بدی نیست ولی حداقل دو نفر باید داخل باشن.
من تا الان ۷۸۸ نفر کشتم که ۲۵۷ نفره اش هدشات بوده.
چون تو بازی به هم نزدیکیم هدشات راحتره در ضمن به خاطر پینگ بالامون هم بهتره هدشات کنیم:d

2 تا نكته !!!

اولي يك چلنج جديد كه از امروز تا 26 ژانويه هستش ! هر چقدر بازيكن هاي بيشتري زنده باشن امتياز بيشتر مي گيريد اسمش هم
No Man Left Behind

اطلاعات بيشتر
Community Challenge: No Man Left Behind | Forums

بازي هم يه سري مشكلات پيدا كرده گفتن ميدونيم و داريم درستش مي كنيم
Announcements - General Discussion

هدشات توي بازي زياد اتفاق مي افته
يه عده اي شون به نظر شانسكي و الكي ميان ولي چون بازي از فاصله نزديكه و به خاطر ابعاد پليرها هدشات هاي واقعي هم كم نيستن البته امار شانسي ها زيادتره :|

پ.ن :
امروز يه اتفاق برام افتاد ته خنده :d
ديدم يكي اومد داخل TH كم سن و سال :| هي فحش خارجكي مي داد :| بعد گفتم اين خارجكي ها چقدر بي تربيت اند :| يهو ديدم گفت « مامان اب مياري برام ؟ ؟»
من كه ---» :eek:

بعد بهش گفتم عمو جون چند سالته نفهميد !
ديدم بهتره يه مقداري انگليسي حرف بزنم ببينم چه خبره :d خلاصه بنده خدا يه ساعتي سر كار بود :d با اين كه كم سن و سال بود ولي انگليسي ايش بد نبود
دلم نيمد بنده خدا 11 ساله رو add نكنم خصوصاً وقتي ديدم نسبت به سن اش بد بازي نمي كنه و خيلي هم مشتاقه :d:|
اما كلاً يه ساعتي داشتم مي خنديدم :d

انگليسي بهش گفتم تو با سن كم ات چجوري داري اينو بازي مي كني گفت بيخيال
بعد گفتم مال كجايي گفت بيخيال گفتم اسم ات ( ماني بود ) كجايي گفت بيخيال گفتم رفتم گوگل سرچ كردم ديدم اسم ات فارسي مال كجايي ديگه اخرش گفت پرشين ام و بعدش هم گفت ايراني :|:d
كلاً تجربه نشاط اوري بود:d

خب چه کاریه...فرق ASH با ترمایت چیه توو هدشات شدن؟ هر دوتاشون با یدونه تیر کلت هدشات میشن یا همین طور بقیشون که کلاه ضدگلوله سرشون کردن...باید یه حرکتی مثل TLOU میزدن که وقتی ارمور میپوشی یا ارمورت قویه با یدونه تیر کلت هدشات نشی

تصویر دوتا از اپراتورهای جدید که با آپدیت Operation Black Ice دوم فوریه قراره بیان لیک شده(مال نیروهای JTF-2 کانادان):
2993546-1.jpg

2993550-3.jpg

2993547-2.jpg

2993549-4.jpg

متاسفانه انگار توي PC هك بيداد مي كنه :|
خودشون مي گن بيايد توي فلان تاپيك گزارش هكر هارو بديد

تاخير خورده ولي نه زياد ! احتمالا 9 فوريه بايد براي همه خريدشون ازاد بشه
والا من بعد از 50 60 ساعت بازی کردن فک کنم یه بار فقط دیدم یکی هک کرده بود
بیداد نمیکنه

خب چه کاریه...فرق ASH با ترمایت چیه توو هدشات شدن؟ هر دوتاشون با یدونه تیر کلت هدشات میشن یا همین طور بقیشون که کلاه ضدگلوله سرشون کردن...باید یه حرکتی مثل TLOU میزدن که وقتی ارمور میپوشی یا ارمورت قویه با یدونه تیر کلت هدشات نشی
قبول دارم ولی دیگه خیلی سخت آرمور دارا میمردن
بهتره این الکی هدشات شدنا رو درست کنن

والا من بعد از 50 60 ساعت بازی کردن فک کنم یه بار فقط دیدم یکی هک کرده بود
بیداد نمیکنه

من تقريباً هر روز فروم بازي رو چك مي كنم ! روزي نيست كه نبينم PC Player ها از اين مورد شاكي نباشن :| همه مي گن هك و چيت فروختني فراوونه :|

تصویر دوتا از اپراتورهای جدید که با آپدیت Operation Black Ice دوم فوریه قراره بیان لیک شده(مال نیروهای JTF-2 کانادان):
2993546-1.jpg

2993550-3.jpg

2993547-2.jpg

2993549-4.jpg

داداش دستت درد نكنه با اجازه ات بذارم شون توي تاپيك كنسولي

من تقريباً هر روز فروم بازي رو چك مي كنم ! روزي نيست كه نبينم PC Player ها از اين مورد شاكي نباشن :| همه مي گن هك و چيت فروختني فراوونه :|

داداش دستت درد نكنه با اجازه ات بذارم شون توي تاپيك كنسولي

ملت همیشه دنبال بهونه میگردن که ضعف خودشون تو بازی رو توجیه کنن تو باور نکن

با تشكر از دوستان مون در بخش PC عكس هاي اپراتور هاي بعدي لو رفت :d

جالب ترين نكته اش اينه كه يادمه يه بنده خدايي ايده داده بود كه بيان تله هاي شكاري بذارن توي بازي كه يهو اولين اپراتور همين شكلي شد :d

از الان به بعد بايد نگران تله شكار خرس و خرگوش باشه :|:d

BUCK و FROST :|

فقط مهاجم اش زياد جالب نيست :| قابليت اش يه شاتگان under barrel :|

2993546-1.jpg

2993550-3.jpg

2993547-2.jpg

2993549-4.jpg

اين ايراديه كه خيلي ها گرفتن و من خودم هم قبول دارم كه خوب نيست ! مثلاً تفاوتي بين توئيچ كه كلاهخود نداره با تاچانكا كه ماسك جوشكاري داره نيست :|:d
يكي از افراد گفته بود علت اصلي اين همه هدشات اينه كه بازي كل قسمت سر رو هدشات مي گيره !

يعني شما اگر به ماسك طرف هم بزني يا به هدفون اش هم بزني بازي هدشات مي گيره

قبول دارم ولی دیگه خیلی سخت آرمور دارا میمردن
بهتره این الکی هدشات شدنا رو درست کنن

اري :d
ديشب خيلي خوب بود ولي بعد رفتنت تركيديم :d
يعني سه تا بوديم حتي درهارو هم نمي تونستيم بپشونيم يهو از يه در 5 تايي ريختن ابكش مون كردن :d

نه واسه بدن رو دستکاری نکنن فقط هدشات شدن اونارو با یه تیر نذارن بشه...با2-3 تا تیر معمولی

فكر نكنم اين كارو بكنن

اري :d
ديشب خيلي خوب بود ولي بعد رفتنت تركيديم :d
يعني سه تا بوديم حتي درهارو هم نمي تونستيم بپشونيم يهو از يه در 5 تايي ريختن ابكش مون كردن :d
گفتی میریم کژوال یهو رفتیم رنک
منم اینترنتم الان طوری شده که من و 2 تا از همسایه هامون نویز میخوریم و یهو ارتبتاطمون قطع میشه اگه دقت کنی میبینی پینگم از همتون پایین تره ولی بعد یهو شد 6000 تازه بعضی وقتا 9999 یا N/A هم میشه پینگم فعلآ نمیتونم کاری کنم یا باید از سپنتا بگیرم (که گفتن خبر میدیم ) یا مخابرات
من نمیدونم دیروز شما چی میدید ولی من خودم به شخصه عینه چسب به زمین چسبیده بودم هی میرفتم جلو هی مایکل جکسونی میومد عقب آخر هم نفهمیدم مردم یا لفت خوردم چون چیزی نشون نمیداد
الان برا بار3-4 همه تیم امیدشون به منه منم لفت میخورم
البته دیشب باز خوب بود بعضی وقتا به 1 راند هم نمیکشه واقعآ نمیدونم چی بگم من تا از یه بازی خوشم میاد زمین و زمان به هم میریزه که بازی نکنم اون از KZ2 اون از CRYSIS 3 اینم از این حالا باید ببینم تو این چند روز آینده چی میشه

- - -ویرایش - - -

اینم یه هدشات فوق فوق چرت از خودم
[video=aparat;2fqFb]http://www.aparat.com/v/2fqFb[/video]

دوستان ويدئوهاي funny moments بازي رو از كانال gamesprout چيز تيوب رو حتماً ببينيد فوق العاده قشنگ اند :d
يعني مي تركيد از خنده :d

• Like
Reactions: dargon9090
با تشكر از دوستان مون در بخش PC عكس هاي اپراتور هاي بعدي لو رفت :d

جالب ترين نكته اش اينه كه يادمه يه بنده خدايي ايده داده بود كه بيان تله هاي شكاري بذارن توي بازي كه يهو اولين اپراتور همين شكلي شد :d

از الان به بعد بايد نگران تله شكار خرس و خرگوش باشه :|:d

BUCK و FROST :|

فقط مهاجم اش زياد جالب نيست :| قابليت اش يه شاتگان under barrel :|

بنظرم اتکرش بیشتر از دفندرش میارزه...چون تله ها واسه کسایی که با بازی اشنا هستن چیز عادی هست

اخه تله شکاری که سخت نیست!!
میبینیش رو زمین بعد از کنارش میری یا با تیر میزنیش دیگه!!
مگه لای این سیما مخفیش کرد که بازم خیلی جالب نمیشه

بنظرم اتکرش بیشتر از دفندرش میارزه...چون تله ها واسه کسایی که با بازی اشنا هستن چیز عادی هست

اتفاقاً به نظر منمدافع ا واقعاً بهتره !
تله اي كه كار ميذاره رو بايد توي عمل ديد كه چه مدلي كار مي كنه و چه اندازه اي داره

از تله انفحاري كاپكان كه بدتر نيست كه ليزرش از 3 فرسخي معلومه :|
مهاجم اش واقعاً چيز شاخي نيست :| همين الان شما بخواي قدرت يه SMG داشته باشي به همراه شاتگان ميشه تركيب شاتگان SLEDGE با SMG 11 رو استفاده كرد

اپديت 1.3 رو يه مقداري عقب انداختن :|
رفته براي اخر شب 21 ژانويه به وقت EST كه فكر كنم براي ما بشه فردا

اتفاقاً به نظر منمدافع ا واقعاً بهتره !
تله اي كه كار ميذاره رو بايد توي عمل ديد كه چه مدلي كار مي كنه و چه اندازه اي داره

از تله انفحاري كاپكان كه بدتر نيست كه ليزرش از 3 فرسخي معلومه :|
مهاجم اش واقعاً چيز شاخي نيست :| همين الان شما بخواي قدرت يه SMG داشته باشي به همراه شاتگان ميشه تركيب شاتگان SLEDGE با SMG 11 رو استفاده كرد

اپديت 1.3 رو يه مقداري عقب انداختن :|
رفته براي اخر شب 21 ژانويه به وقت EST كه فكر كنم براي ما بشه فردا
اتفاقا شاتگانه زير اسلحه خيلي عاليه و به كار مياد، به خصوص كه Semi auto rifle با 52 تا damage داره ، خيلي راحت ميتونه همرو با اين تركيب شاتگانه بزنه يا Carbine اي كه داره ٤٢ عه.
بعد تو SMG با اينا مقايسه ميكني:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or