Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
یادآوری میکنم که دو تا اسکین الیت واسه اش داریم که یکیش واسه همه مجانیه و اون یکی توی Outbreak Pack ها هستش. :D
در مورد این که چرا بعضیا 4 تا پک مجانیشونو نگرفتن، یا این که اسکین الیت اش کجاس، گویا به خاطر حجم بسیار زیاد پلیر موقع شروع سیزن سرورای یوبی ترکیده بودن و واسه همین مشکل ایجاد شده. قراره تا فردا اون 4 تا پک رو به کسایی که نگرفتن بدن و الیت اش هم تا هفته دیگه به همه داده میشه.

این الیت پک چی بوده من نمیدونم ؟ اقا یک مورد عجیب لاین و فینیکا تو لیست اوپراتور های من نیست ؟ باید چطوری ازادشون کرد ؟
اگه سیزن پس ندارین باید یه هفته صبر کنین تا واسه همه بازیکنا آزاد بشن.

یادآوری میکنم که دو تا اسکین الیت واسه اش داریم که یکیش واسه همه مجانیه و اون یکی توی Outbreak Pack ها هستش. :D
در مورد این که چرا بعضیا 4 تا پک مجانیشونو نگرفتن، یا این که اسکین الیت اش کجاس، گویا به خاطر حجم بسیار زیاد پلیر موقع شروع سیزن سرورای یوبی ترکیده بودن و واسه همین مشکل ایجاد شده. قراره تا فردا اون 4 تا پک رو به کسایی که نگرفتن بدن و الیت اش هم تا هفته دیگه به همه داده میشه.
سلام.چطور میشه الفا پگ اوت بریک گرفت؟؟؟ من اون ۴تا رو بعد یک دست بازی گرفتم اما در کل تا الان بیش از ۱۰ ساعت اوت بریک بازی کردم و به جز اون ۴ تا هیچی گیرم نیومده!!!

• Like
Reactions: amir_k2m
سلام.چطور میشه الفا پگ اوت بریک گرفت؟؟؟ من اون ۴تا رو بعد یک دست بازی گرفتم اما در کل تا الان بیش از ۱۰ ساعت اوت بریک بازی کردم و به جز اون ۴ تا هیچی گیرم نیومده!!!
اونارو فقط با پول واقعی میشه خرید متاسفانه. راه دیگه‌ای نیست. اون 4 تا پکی هم که گرفتی رو قرار بود همه بگیرن.

• Like
Reactions: ps34

.
اینم من اضافه کنم که اوت بریک پک فقط و فقط با خریدن و اونم با پول واقعی انجام پذیر هست.و با بازی کردن مد اوت بریک فقط به شما در پایان رینون یا همون پول داخل بازی تعلق میگیره

• Like
Reactions: The Listener
اونارو فقط با پول واقعی میشه خرید متاسفانه. راه دیگه‌ای نیست. اون 4 تا پکی هم که گرفتی رو قرار بود همه بگیرن.
پس بخوره توی سرش.کی پا میشه واس اینجیزا پول واقعی میده.از اونور ریبون پایان بازی خودتم که بکشی ۳۰۰تا بیشتر نمیده + ۱۵ تا بیشتر برا سیزن پس و اگر بوستی بزنی

اونکه اره به شدت بازی زهراگین شده.همین الان یه دست رنک بازی کردم با اینکه خیلی خوب بردیم اما با این رفتارهاشون پیروزی رو بهم زهرمار کردن.جالبه کسایی که ادعاشون میاد خودشون نمیتونن دوتا کیل بگیرن.اولی همه میمیره بعد میاد روی دوربین بقیه داد مبزنه ! بی جهت نیست میگن درخت هرچه پربارتر افتاده تر.تازه چقدرم بچه مچه با لول های ۳۰ زیاد شده عجیب !
راستی دیشب گفتی ملت از اپراتورهای جدید خیلی ناراضین من امروز صبح فهمیدم توی همین گیم چت ها.تا لایون درونش رو فعال میکرد اونم ۳بار پشت هم ، همه دادشون در میومد میگفتن اصلا نمیشه با هیچ اپراتوری مانور داد.این لایون باید حتما درونش از ۳ بار بشه ۱ بار.فینکا هم از ۳بار باید بیاد روی ۲
جالبه چند شب پیش یه مچ رفتم دفاع رو بردیم بعد تو حمله در عرض 30 ثانیه همه خودشونو به کشتن دادن.تو مپ کانال شدیم 4 به 1. من 3 تا مدافع رو زدم و فقط دیگه جونم به شدت کم بود با بدشانسی محض اخریشون کشت منو. پدر منو دراوردن. به یارو می گم برادر
شما که خودت زرتی مردی و تیمو لنگ گذاشتی من یک کلمه به شما حرفی زدم. دیگه یه نفر در برابر 4 نفر زورم به 3 تاشون رسید.شما نمی مردی زحمت نفر اخرو میکشیدی !!! اما چه فایده که هر چی می گی باز همین وضعه.
دقیقا اینا نیاز به نرف دارن. البته ناگفته نمونه که بخش دفاع بیشتر نیاز به نرف داره تا بخش حمله. مظلوم ترین بخش این بازی حملست.همه قوانین به ضررشه.یه مدت اینایی که به مفت خوری و خفت کردن تو دفاع عادت کردن باید ابکش بشن با
لیون و فینکا و بلیتزی که الان عین اسب می دوه! حتی تو پرو لیگم همه دفاع رو می بردن برای اینکه زیاد کار خاصی نباید بکنی در مقایسه با حمله.حتی وقت تلف کردنم بهشون کمک می کنه. کلا بخش دفاع تو این بازی باید نرف بشه. باید برای دفاع
هم بازی ابجکتیو تعیین کنه و عملکردشونو بسنجه نسبت به هدف تا این خفت کردنا و کمین کردنا و کیل مفت گرفتنای بخش دفاع کنترل بشه.

خخخخخ الایت رایگان هست منتهی واسه همونش باید زحمت کشید پیداش کرد x_x امیر اصلا یه بارم زامبی رو پلی دادی؟؟ باور کن خیلی حال میده و از همه مهم تر اصلا چیز سرهم بندی شده ای نساختن و همه ی گیم پلیش روی اصوله:D هرچند بلانسبت خیلی احمق توشه.مثلا طراح قسمت زامبی عمدا کاری کرده وقتی میرسی بالا سر گروگان اون زخمی باشه و بعد از اینکه ریوایوش کردی مجدد زامبی ها حمله کنن.حالا قبل ریوایو باید عقلت برسه اول خشابت رو پر کنی بعد جونت رو پر کنی بعد تمام دیوارها رو رینفورس بعدم روی زمین مین کار بزاری و اونوقت بعدش گروگان رو ریوایو کنی تا موج حمله شروع شه.اما اکثرا احمقن تا به گروگان رسیدن مثل موشک بلندش میکنن انگار امتیاز داره هرکس زودتر بلندش کرد مثلا الفا پک بهش میده:|
اینهمه من بازی کردم کلا ۴تا الفا بیشتر پیدا نکردم.
اما مولتی پلیر هم خیلی مسخره شده با لایون اصلا فرم بازی رو بیریخت کرده حتما باید قابلیتش نرف شه البته وقتی توی تیم حمله ای خودت لایونی اصلا مسخره نیست همه رو جر میدی:D
حالا یه امتحانی میکنم اوت بریک رو شاید خوشم بیاد:Dمن باهات موافقم مولتی ریمیو با اومدن لیون و فینکا به فنا رفت فینکا رو که نگو انگار چیت زده:|من هیچ شانسی نمیبینم حتی برم رو سیلور بعد ۱۰تا رنک:|من که لیون و فینکا ندارم:-<

• Like
Reactions: The Hound and ps34
در مورد لیون و فینکا گفته بودن که از قصد اوپروتورهای جدید رو OP میسازن تا بتونن پتانسیل خودشون رو نشون بدن بعدا نرف میشن.پس تا میتونید از اوپراتور های جدید استفاده کنید
که به زودی فاااک میرن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ps34
آقا کسی این گلیچ جدید mira رو بلد هست چطور انجام بده؟ من امروز داشتم رنک میزدم، یکی mira بود مثل jadger سابق که shield میگرفت دستش را میرفت، اینم mira بدست را میرفت، و خوب فقط بخش پاش و تقریبا قابل دیدن بود، بدیش این بود که آدم واقعا جا میخوره با دیدن اینچنین موجودی، اگه کسی بلد هست، ما رو هم در میون بزاره، و واقعا مسخره هست پا هر آپدیت چندتا گلیچ به بازی اضافه میشه!

حالا یه امتحانی میکنم اوت بریک رو شاید خوشم بیاد:Dمن باهات موافقم مولتی ریمیو با اومدن لیون و فینکا به فنا رفت فینکا رو که نگو انگار چیت زده:|من هیچ شانسی نمیبینم حتی برم رو سیلور بعد ۱۰تا رنک:|من که لیون و فینکا ندارم:-<

چرا اینقدر نا امیدین شما؟ لیون زیاد قوی نیست، فینکر خیلی کار آمد تره، ولی بازم میشه رفت رنک بالا راحت

الان من رو هم 2 تا اکانتم 9 تا بازیو بردم 2 تاش پلات 3 شده

• Like
Reactions: amir72 and amir_k2m
چند دست اوت بریک بازی کردم خوب بود اما ترجیح میدم همون رنکد بازی کنم. راستی الان قضیه رنکد چجوریه؟ من بعد از ١٠ دست باری کردن انداخت رنک گلد ٢خط. سیزن قبل اخرین رنکم نقره تک ستاره بود. این گلد خیلی سخته واقعا! شما چطوری با پلات بازی میکنید!؟ بعد جالب اینجاست قبلا هر بازی که میبردی ٩ تا ١٣ تا رنک اپ میشد الان شده ٩۵! یعنی بین مثلا نقره ٣ خط و ٢ خط حداقل ٧ ٨ تا بازی باید میبردی تا رنک اپ میشدی. این قضیه تا مدت خاصی یه؟ یا کلا برای رنگ گلد به بالا اینطوریه؟
آقا کسی این گلیچ جدید mira رو بلد هست چطور انجام بده؟ من امروز داشتم رنک میزدم، یکی mira بود مثل jadger سابق که shield میگرفت دستش را میرفت، اینم mira بدست را میرفت، و خوب فقط بخش پاش و تقریبا قابل دیدن بود، بدیش این بود که آدم واقعا جا میخوره با دیدن اینچنین موجودی، اگه کسی بلد هست، ما رو هم در میون بزاره، و واقعا مسخره هست پا هر آپدیت چندتا گلیچ به بازی اضافه میشه!
این احتمالا shield دستش بوده و نکاشتتش. یعنی شما نگه داری دکمه ی شیلد رو و راه بری.

چند دست اوت بریک بازی کردم خوب بود اما ترجیح میدم همون رنکد بازی کنم. راستی الان قضیه رنکد چجوریه؟ من بعد از ١٠ دست باری کردن انداخت رنک گلد ٢خط. سیزن قبل اخرین رنکم نقره تک ستاره بود. این گلد خیلی سخته واقعا! شما چطوری با پلات بازی میکنید!؟ بعد جالب اینجاست قبلا هر بازی که میبردی ٩ تا ١٣ تا رنک اپ میشد الان شده ٩۵! یعنی بین مثلا نقره ٣ خط و ٢ خط حداقل ٧ ٨ تا بازی باید میبردی تا رنک اپ میشدی. این قضیه تا مدت خاصی یه؟ یا کلا برای رنگ گلد به بالا اینطوریه؟

این احتمالا shield دستش بوده و نکاشتتش. یعنی شما نگه داری دکمه ی شیلد رو و راه بری.
۱۰ تا رنک اول سیزن که بهت میده واسه تعیین کردن مقامت خیلی مهمه اگه همشو ببری میری دیاموند اگه ۷ یا ۸ تاشو ببری میری پلات اگه ۵تا ببری ۵تا ببازی همون گلد میوفتی و فکر کنم از ۵تا بیشتر ببازی میری سیلور یا نقره تا به پایین که کوپره حالا اگه ۱۰تا رنک رو رفتی توی هر مقامی افتادی ۱۰۰تا ۱۰۰تا امتیاز رنک بهت میده اگه بتونی همینطور بردتو حفظ کنی اون ۱۰۰تا امتیاز دادنها هم حفظ میشه اگه ببازی از ۱۰۰تا امتیاز به تدریج کم میشه مثلا از ۱۰۰ میاد ۹۵ تا به پایین البته اگه ببازی و تا به جایی میرسه که ۱۰تا ۱۰تا امتیاز برای رنک میده که کار رو برای مقام گرفتن رنک خیلی سخت یا ناممکن میکنه باید حواست باشه زیاد نبازی که اگه توی ۱۰تا رنک اولیه نتونستی خوب عمل کنی و مقام درستی نگرفتی با این ۱۰۰تا امتیازها خودتو بکشونی بالا

آخرین ویرایش:
گلیج نیست شما اونطوری میبینیش در حالی که همون اسلحش دستشه این چیزها موقعی پیش میاد که نت شما با سرورهای یوبی قاطی میکنه یا پینگتون بالا پایین میشه گلیجی در کار نیست

• Like
Reactions: amir72
با این که خودم هنوز بازی رو اپدیت نکردم و داد همه تون هم برای lion و فینکا در اومده ولی دست کم لایون کاراکتری بود که وجودش به شدت احساس میشد، الان ملتی که هی راش میدن یا منتظرن بازی شروع بشه از پشت پنجره بزنن 10 برابر شدن و هر روز هم بیشتر میشن
یه بار خود من تو مپ border فقط با یه جا ایستادن سه تا مدافع رو طبقه دوم زدم در حالی که اصلاً ابجکتیو طبقه اول بود حالا این یعنی همه راش میدن یا پشت پنجره اند.
همین کلاب که شدت یه بدبختی Ela و بقیه میرن تو اتاق بالا و فقط به رگبار می بندن با حتی مپ کنسولگری و بدبختی هم تعداد بالای پنجره و سوراخ سمبه هاست

ولی خوب قابلیت فینکا و خصوصا تمرکزش روی کم کردن لگد اسلحه خیلی بده

• Like
Reactions: amir_k2m
با این که خودم هنوز بازی رو اپدیت نکردم و داد همه تون هم برای lion و فینکا در اومده ولی دست کم لایون کاراکتری بود که وجودش به شدت احساس میشد، الان ملتی که هی راش میدن یا منتظرن بازی شروع بشه از پشت پنجره بزنن 10 برابر شدن و هر روز هم بیشتر میشن
یه بار خود من تو مپ border فقط با یه جا ایستادن سه تا مدافع رو طبقه دوم زدم در حالی که اصلاً ابجکتیو طبقه اول بود حالا این یعنی همه راش میدن یا پشت پنجره اند.
همین کلاب که شدت یه بدبختی Ela و بقیه میرن تو اتاق بالا و فقط به رگبار می بندن با حتی مپ کنسولگری و بدبختی هم تعداد بالای پنجره و سوراخ سمبه هاست

ولی خوب قابلیت فینکا و خصوصا تمرکزش روی کم کردن لگد اسلحه خیلی بده
لیون رو باهات موافقم دست راشرها رو از پشت میبنده حالا اونم راه داره که یه میوت باهاشون همراهی کنه دیگه با وجود لیون هم نمیشه کاری کرد اما فینکا خداییش نامردیه سوپر چیته راسما چیت رو به کنسولها وارد کردن من که تا ۶ روز دیگه اوپراتورهای جدید برام باز شدن رنک برو نیستم الان هرکی سیزن پس داره با این دوتا اوپراتور لوله میکنه فرضشو بکن یه دست رنک با تیمی بیوفتی که اوپراتورها رو داره اما خودتو همتیمیهات ندارنش:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or