Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
دوست عزیز باگ چیه؟ اول هر سیزن رنک همه ریسیت میشه و رنک قبلیت برای همیشه ذخیره میشه. شما به مدت یک سیزن که تقریبا سه ماه میشه وقت دارید رنک اتون رو بالا ببرید.
ناموسا :))
نزدیک 3 ساله بازی رو دارم همچین چیزی رو نمی دونستم .
شت :|

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: -Poormaz-
من الان یه هفته هست مشکل can not download تو psn دارم. 500 مگ می گیره stop میشه دانلود. واقعا مشکل اعصاب خوردکنیه. نمی دونم مشکل از کنسوله یا اینترنت. با همین نت ایرانسل با دانلود منیجر pc بدون مشکل ولی دانلود می کنم.عجیبه واقعا.
یک هفتست؟ نه باو‌ اصلا ربطی به کنسول نداره.بیخیال این ایرانسل و کلا سیم کارتی ها شو.برو یه خط اینترنت ثابت شاتل بکش.

یک هفتست؟ نه باو‌ اصلا ربطی به کنسول نداره.بیخیال این ایرانسل و کلا سیم کارتی ها شو.برو یه خط اینترنت ثابت شاتل بکش.
متاسفانه منطقه ما فیبر نوریه. هیچ جا به جز مخابرات مضخرف سرویس نمی ده. بدبختی یکی دوتا نیست که اخه! همه دنیا فیبر نوری چیز خوبیه. اینجا بده !!!

• Like
Reactions: amir_k2m and ps34
متاسفانه منطقه ما فیبر نوریه. هیچ جا به جز مخابرات مضخرف سرویس نمی ده. بدبختی یکی دوتا نیست که اخه! همه دنیا فیبر نوری چیز خوبیه. اینجا بده !!!
وای نه مخابرات که اصلا.پس تنها راه میمونه سیم کارت شاتل البته اگر مشکلات ایرانسل و همراه اول رو نداشته باشه.

بازی رو اپدیت کردم ست الیت اش چقدر قشنگه بعضی مپام برگشتن لیونم حسابی داره حالگیری می کنه جم می خوری می فهمن کجایی و می ریزن سرت

نمیدونم مشکل از کجاست از ۸ صبح آپدیت رو گذاشتم واسه دانلود تا الان هی وسط کار استاپ اینستالیشن میده:|مشکل از مایکروسافته یا یوبی؟:|این مایکرو هم این آخرا گند زده به دستگاهش سرعت دانلود افتضاحه چه با ایرانسل چه همراه اولx-(گند بزنه به اون شرکتت ادعاتم میشه از نظر سرور بهتره از هرکی هستی:|
مایکروسافت یا بهتر بگم لایو هیچ مشکلی نداره.مشکل از نت ایران یا نت شماست. من با پارس آنلاین دیشب از ساعت هفت و نیم شب تا ده شب ده گیگ رو دانلود کردم.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• Like
Reactions: amir_k2m
اقا ۳ تا مپ اوت بریک ، مپ نجات دکتر و مپ نجات جیگر رو بارها بردم ولی اون مپه که اخرش باید روی سه تا خوشه بمب بزاریم بعد ازشون محافظت کنیم تا زامبی ها خرابش نکنن رو تا الان هرچی امتحان کردم اصلا واقعا نمیشه و بسیار سخته.یا زامبی ها خفتت میکنن یا تیرهات تموم میشه.فاصله بین خوشه ها هم زیاده نمیشه یک نفره ازشون محافظت کرد~X( کسی راه حلی چیزی نداره ؟؟؟

نمیدونم مشکل از کجاست از ۸ صبح آپدیت رو گذاشتم واسه دانلود تا الان هی وسط کار استاپ اینستالیشن میده:|مشکل از مایکروسافته یا یوبی؟:|این مایکرو هم این آخرا گند زده به دستگاهش سرعت دانلود افتضاحه چه با ایرانسل چه همراه اولx-(گند بزنه به اون شرکتت ادعاتم میشه از نظر سرور بهتره از هرکی هستی:|
منم دیشب با همراه اول که گذاشتم رو دانلود برای xbox چند ده بار وسط دانلود stop میشد. تا وقتی هم dns رو تغییر نمیدادم دانلود رو ادامه نمیداد! گاها port رو هم تغییر میدادم. کلا با همراه اول وقتی وصل میشم همیشه service info not available میزنه که انگار اینترنت وصل نیست و تا dns و port رو دستکاری نکنم درست نمیشه
برای ps هم با اینترنت همراه اول یه مشکلی چند وقتیه دارم اینه که تا ٩٠ درصد دانلود میشد بعد استاپ میزنه. میزنی که ادامه بده هی ارور میده تا اینکه دوباره از اول شروع میشه به دانلود. راه حلی که پیدا کردم تا ٩٠ درصد با اینترنت همراه اول دانلود میکنم بقیه اش با فیبر اعلای نوری یه مخابرات! یعنی نکته ی جالب اینکه با مخابرات مشکلی نداره و دانلود میشه!

• Like
Reactions: amir_k2m
یعنی عالم و آدم ریختن اوت بریک بازی میکنن ! پوستم کنده میشه تا واسه رنک پلیر پیدا کنه.هرچند خودمم حوصله مولتی این بازی رو ندارم و همون اوت بریک خالی بازی کنم بازم میچسبه.دیشب از ۹شب تا حدود ۳ صبح بازیش کردم.وقتی خواستم پاشم اصلا پایین تنم انگار رگ اعصاب توش نداشت و اصلا بدنم رو حس نمیکردم خخخخ

یعنی عالم و آدم ریختن اوت بریک بازی میکنن ! پوستم کنده میشه تا واسه رنک پلیر پیدا کنه.هرچند خودمم حوصله مولتی این بازی رو ندارم و همون اوت بریک خالی بازی کنم بازم میچسبه.دیشب از ۹شب تا حدود ۳ صبح بازیش کردم.وقتی خواستم پاشم اصلا پایین تنم انگار رگ اعصاب توش نداشت و اصلا بدنم رو حس نمیکردم خخخخ
مهدی جان فک کنم توام عین من از toxic بودن شدید کامیونیتی این بازی ناراحتی. خیلی وضع خرابه. اصلا احترام و اینا حالیشون نیست یه عده زیادی.به شدت این بازیو دوست دارم ولی خیلی وقتا این رفتارا دلزدم می کنه.

• Like
Reactions: amir_k2m and ps34
مهدی جان فک کنم توام عین من از toxic بودن شدید کامیونیتی این بازی ناراحتی. خیلی وضع خرابه. اصلا احترام و اینا حالیشون نیست یه عده زیادی.به شدت این بازیو دوست دارم ولی خیلی وقتا این رفتارا دلزدم می کنه.
اونکه اره به شدت بازی زهراگین شده.همین الان یه دست رنک بازی کردم با اینکه خیلی خوب بردیم اما با این رفتارهاشون پیروزی رو بهم زهرمار کردن.جالبه کسایی که ادعاشون میاد خودشون نمیتونن دوتا کیل بگیرن.اولی همه میمیره بعد میاد روی دوربین بقیه داد مبزنه ! بی جهت نیست میگن درخت هرچه پربارتر افتاده تر.تازه چقدرم بچه مچه با لول های ۳۰ زیاد شده عجیب !
راستی دیشب گفتی ملت از اپراتورهای جدید خیلی ناراضین من امروز صبح فهمیدم توی همین گیم چت ها.تا لایون درونش رو فعال میکرد اونم ۳بار پشت هم ، همه دادشون در میومد میگفتن اصلا نمیشه با هیچ اپراتوری مانور داد.این لایون باید حتما درونش از ۳ بار بشه ۱ بار.فینکا هم از ۳بار باید بیاد روی ۲

مهدی جان نگرانم برات:))برعکس من اصلا تمایلی برای این اوت بریک ندارم همون تروریست هانتشم نمیرم چه برسه اوت بریک از همون اولم مخالف گذاشتن زامبی بازی و تخیلات توی بازی بودم شایدم بخاطر اینکه از روز اول عرضه بازیش کردم و اون اوایل اوپراتورهای حقیقی داشت و براش میومد این تخیلات رو نمیپسندم:|۱۰گیگو خورده ای به زور و زحمت دانلود کردم با این نت آشغالمون که بالای ۶۰بار استاپ اینستالیشن داد تا تموم شد حالا اون پایین زدن فقط بازی برای ۳۰ روزه البته زده بود ۲۷ روز دیگه انقضا میشه حالا این دو روز از کجا رفته بود خدا میدونه والا دوتا اوپراتور رو با یه نقشه جدید میدادن بیرون خیلی ارزشش بیشتر از این زامبی بازی بود:|میدونی الان یکم داغم از بابت بلایی که سر آپدیت اومد سرم به هرچی گیر میدم:Dبعدشم مگه الیت اش مجانی نبود؟:-wچرا گفتن توی آلفا پکها باید دربیاریش؟:-wآره جون عمشون توی آلفا پک درمیاد:|

مهدی جان نگرانم برات:))برعکس من اصلا تمایلی برای این اوت بریک ندارم همون تروریست هانتشم نمیرم چه برسه اوت بریک از همون اولم مخالف گذاشتن زامبی بازی و تخیلات توی بازی بودم شایدم بخاطر اینکه از روز اول عرضه بازیش کردم و اون اوایل اوپراتورهای حقیقی داشت و براش میومد این تخیلات رو نمیپسندم:|۱۰گیگو خورده ای به زور و زحمت دانلود کردم با این نت آشغالمون که بالای ۶۰بار استاپ اینستالیشن داد تا تموم شد حالا اون پایین زدن فقط بازی برای ۳۰ روزه البته زده بود ۲۷ روز دیگه انقضا میشه حالا این دو روز از کجا رفته بود خدا میدونه والا دوتا اوپراتور رو با یه نقشه جدید میدادن بیرون خیلی ارزشش از این زامبی بازی بود:|میدونی الان یکم داغم از بابت بلایی که سر آپدیت اومد سرم به هرچی گیر میدم:Dبعدشم مگه الیت اش مجانی نبود؟:-wچرا گفتن توی آلفا پکها باید دربیاریش؟:-wآره جون عمشون توی آلفا پک درمیاد:|
خخخخخ الایت رایگان هست منتهی واسه همونش باید زحمت کشید پیداش کرد x_x امیر اصلا یه بارم زامبی رو پلی دادی؟؟ باور کن خیلی حال میده و از همه مهم تر اصلا چیز سرهم بندی شده ای نساختن و همه ی گیم پلیش روی اصوله:D هرچند بلانسبت خیلی احمق توشه.مثلا طراح قسمت زامبی عمدا کاری کرده وقتی میرسی بالا سر گروگان اون زخمی باشه و بعد از اینکه ریوایوش کردی مجدد زامبی ها حمله کنن.حالا قبل ریوایو باید عقلت برسه اول خشابت رو پر کنی بعد جونت رو پر کنی بعد تمام دیوارها رو رینفورس بعدم روی زمین مین کار بزاری و اونوقت بعدش گروگان رو ریوایو کنی تا موج حمله شروع شه.اما اکثرا احمقن تا به گروگان رسیدن مثل موشک بلندش میکنن انگار امتیاز داره هرکس زودتر بلندش کرد مثلا الفا پک بهش میده:|
اینهمه من بازی کردم کلا ۴تا الفا بیشتر پیدا نکردم.
اما مولتی پلیر هم خیلی مسخره شده با لایون اصلا فرم بازی رو بیریخت کرده حتما باید قابلیتش نرف شه البته وقتی توی تیم حمله ای خودت لایونی اصلا مسخره نیست همه رو جر میدی:D

اقا این مد خیلی باحال شده و سخت حال میده ولی برای همون یک ماه خوبه کشش بدن واقعا لوس میشه هرجند از یوبی فقید بعید هم نیس :D
این الیت پک چی بوده من نمیدونم ؟ اقا یک مورد عجیب لاین و فینیکا تو لیست اوپراتور های من نیست ؟ باید چطوری ازادشون کرد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or