Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
من فقط پارت اخر مونده !
توي ريجن US كه فكر كنم بازي از فردا صبح 7:30 قابل اجرا باشه و مي گن يوبي قرار گذاشت همه ريجن هاش هم زمان باز بشن !

ديشب توي اخرين ساعات بتا كه با سعيد بازي كردم مچميكينگ بازي خيلي بهتر شده بود ! توي 10 ثانيه بازي رو پيدا مي كرد و جوين ميشد !!!
شايد سيستم هاي شون رو بهتر كردن !!!

مكان سرور هاي بازي ( نه سرور اختصاصي ) رو هم توي ساپورت هاي يوبي پيدا كردم
البته قراره ژاپن رو هم 10 دسامبر باز كنن
اون نشان هاي سفيد مكان سرور هاست

servlet.ImageServer
خسته نباشن نشستن دوتا سرور تو فرانسه و انگلیس (اروپا غربی ) زدن بعد نیومدن تو لهستان (اروپا شرقی) یا هلند سرور بزارن که به ما نزدیک تر باشه
یعنی آسیا و آفریقا رو اصلآ حساب نکردن

خب با تجربه سه روزی بتای بازی گفتم بیام یه مختصر توضیحی در مورد بازی بدم !

اول از همه اینکه وضعیت دسترسی به سرورها یکم تق و لقه و از اونجایی که بازی آنلاینه ممکنه واسه ایرانی ها دردسرساز بشه

بازی هم چون سبکش متفاوته شاید تا یک هفته نظرتون رو جلب کنه (اونم با توجه به آیتم هایی که میده) وگرنه بعدش دیگه دلتون رو میزنه
یه خشکی خاصی توی گیم پلی بازی هست (البته با توجه به مود های بتا میگم شاید توی بازی اصلی مود های جذابی باشه)

یکسری لودینگ مزخرف توی بازیه که بعضی وقتا واقعاً رو اعصابه

اگر دنبال کیل گرفتن هستید مراجعه کنید به BF یا COD چون تو این بازی همش بحث تاتیک و استفاده از آیتم هاست

گرافیک به هیچ وجه در حد نسل 8 نیست ! به هیچ وجه (افکت خون که دیگه به صورت عمود منصف تو حلق سازندگان)

حالا اینقدر انتقاد کردم یه نکته مثبت هم بگم: موسیقی متن

نظرم من اینه که این بازی فقط میتونه بخاطر متفاوت بودن سبکش بین شوتر های فعلی، عطش آدم رو بین اونها برطرف کنه
یعنی نقش یدکی رو بازی کنه به این صورت که وقتی از اونا خسته شدی بیای چند دست رینبو بزنی !!!

خودم ترجیح میدم قیمت بازی کلی افت کنه بعد بعنوان یدکی بگیرم هر وقت هوسش رو کردم یه چند راند بزنم !

دوستان اگر بازي رو خريديد بعد ناراضي شديد نيايد يقه منو بگيريد ها :d
من خودم مي تونم بيام بازي ولي مواقع خاصي چون كار و زندگي نميذاره :(

در مورد اين كه يوبي برداشته تقريباً اكثر چيزهاي بازي رو مجاني كرده خودشون گفتن چون ميخواستيم بازي زود از ياد نره و پلير ها توي مپ ها و كلاس هاي مختلف جدا نشن !

مد هاي بازي هم تا الان چيزي كه من ديدم يكي گرفتن منطقه خاصي در بازيه ( بايد يه مدتي توي اون جا باشيد و كسي از دشمن داخلش نباشه ) شما بايد به عنوان مهاجم بگيريدش به عنوان مدافع نذاريذ بگيرن !
جالب اينه ديروز همين مدلي 4 به 1 يه بازي رو بردم :d يه دريچه زميني توي مپ Hereford بود كه بايد Breach اش كرد ! كل بچه ها رو توي راهرر طبقه بالا قتل عام كردن=(( [MENTION=61997].:Zangetsu:.[/MENTION]
بعد من پنجره رو شكستم از طريق تركوندن همون راه ورودي كف زمين رفتم و منطقه رو گرفتم و شكست خفت باري بهشون دادم >:)

يه مد ديگه هم رفتن و از كار انداختن بمب دشمنه كه كه مهاجم بايد يه كيف الكترونيكي رو ببره روي يكي از دو بمب بذاره تا از كار بيفته و مدافع بايد جلوگيري كنه و اگر كيف رو گذاشتن مدافع بايد بره خرابش كنه !

مد ديگه هم نجات گروگانه !

البته در همه مد ها اگر بتونيد تيم حريف رو كامل بكشيد برنده ميشيد به خاطر همين مدهاي بازي TDM-BOMB و اين ها نوشته ميشه
( به جز مد بمب ! اگر مد بمب يارو كيف رو بذاره و شما نتونيد بعداز كشتن تمامي مهاجمين كيف رو خنثي كنيد باختيد )

سعيد ديشب چنان بد نبودي !؟ يه كم ناهماهنگ و بد بازي مي كردي :d
ولي اون تيكه كه رفتي دراز كشيدي اشتباه بود ! خواستم بهت بگم اصلاً پاهات معلومه ولي شب بود نميشد حرف زد همه خواب بودن :|

فقط اگر ميخوايد بيايد تاكتيك هاي بازي و حمله هاو Counter هاشون رو همين جا بپرسيد تا بگم !
يا يه سري تاكتيك توي بازي هست بهتره بدونيد ! يا مثلاً اين كه چه مدلي ميشه به برخي جاها دسترسي پيدا كرد يا اين كه مثلاً با استفاده از فيزيك بازي چه ميشه كرد

@ PUNK !
اون ها سرور اختصاصي نيستن ! سرور هاي بازي براي كارهاي ميانه است نه سرور اختصاصي ! در ضمن بهترين جا براي ما همون المان !
لهستاني ها هم گفته بودن چرا تو كشور ما نزديد ولي فكر كنم كانكشن ما با المان بهتر باشه تا هلند كه دورتره يا لهستان و اسيا ! اسيا هم سرور اش توي ژاپن 10 دسامبر باز ميشه چون بازي اون جا ديرتر مياد

دانلود بازي تمام شد:bighug:
يوبي اعلام كرده 12:01AM EST كه به وقت ما ميشه تقريباً 8:30 يا 7:30 صبح باز ميشه كه فكر كنم 8:30 باشه

- - -ویرایش - - -

خب با تجربه سه روزی بتای بازی گفتم بیام یه مختصر توضیحی در مورد بازی بدم !

اول از همه اینکه وضعیت دسترسی به سرورها یکم تق و لقه و از اونجایی که بازی آنلاینه ممکنه واسه ایرانی ها دردسرساز بشه

بازی هم چون سبکش متفاوته شاید تا یک هفته نظرتون رو جلب کنه (اونم با توجه به آیتم هایی که میده) وگرنه بعدش دیگه دلتون رو میزنه
یه خشکی خاصی توی گیم پلی بازی هست (البته با توجه به مود های بتا میگم شاید توی بازی اصلی مود های جذابی باشه)

یکسری لودینگ مزخرف توی بازیه که بعضی وقتا واقعاً رو اعصابه

اگر دنبال کیل گرفتن هستید مراجعه کنید به BF یا COD چون تو این بازی همش بحث تاتیک و استفاده از آیتم هاست

گرافیک به هیچ وجه در حد نسل 8 نیست ! به هیچ وجه (افکت خون که دیگه به صورت عمود منصف تو حلق سازندگان)

حالا اینقدر انتقاد کردم یه نکته مثبت هم بگم: موسیقی متن

نظرم من اینه که این بازی فقط میتونه بخاطر متفاوت بودن سبکش بین شوتر های فعلی، عطش آدم رو بین اونها برطرف کنه
یعنی نقش یدکی رو بازی کنه به این صورت که وقتی از اونا خسته شدی بیای چند دست رینبو بزنی !!!

خودم ترجیح میدم قیمت بازی کلی افت کنه بعد بعنوان یدکی بگیرم هر وقت هوسش رو کردم یه چند راند بزنم !

انتقادات رو قبول دارم ولي من به عنوان يه بازي پيش غذا يا كنار دست ديگري نمي بينمش ! چون بازي حرفه ايه !
گرافيك اش خوبه اما عالي نيست ! ولي فيزيك خوبي داره !
سرور ها رو هم قبول دارم اما پيشرفت توي سرور هاي و وضعيت كانكشن رو ميشه ديد ! خصوصاً اگر كلوز بتا رو بازي كرده بوديد
لودينگ ها هم منظورتون رو نفهميدم چون لودينگ هاش زياد طولاني نيست ! مگر منظورتون قسمت هاي ارتباط با سرور و Creating Squad باشه

انتقادات رو قبول دارم ولي من به عنوان يه بازي پيش غذا يا كنار دست ديگري نمي بينمش ! چون بازي حرفه ايه !
سرور ها رو هم قبول دارم اما پيشرفت توي سرور هاي و وضعيت كانكشن رو ميشه ديد ! خصوصاً اگر كلوز بتا رو بازي كرده بوديد
لودينگ ها هم منظورتون رو نفهميدم چون لودينگ هاش زياد طولاني نيست ! مگر منظورتون قسمت هاي ارتباط با سرور و Creating Squad باشه
دقیقآ به نظرم بازی حرفه یه
یهو دیدی بعضی از کشورها برای تمرین گروه های ضربتشون بزارن اینجا تمرین کنن دیگه اون موقع دیدن داره
به نظر من بازی 70٪ استرس و 30٪ هیجانه خصوصآ وقتی ریسپان نداره
از اون ور هم اینجا کیل اصلآ مهم نیست مچ بودن خیلی ایینجا مهمه
فقط امیدوارم یه مپ بالای برج داشته باشه درست عینه مپ بخش کمپین VEGAS

يه خبر تقريباً ضد حال :|
بايد اول كه ميريد داخل بازي بريد اموزش ها و ماموريت ها و Terrorist Hunt بازي كنيد تا يه مقداري XP جمع كنيد تا بعدش تازه PVP باز شه :|
منو بگو گفتم همون موقع ميرم توي PVP :|

اينو منتقد GS گفته و حدس زده حدود 4 ساعت اين كار طول مي كشه ! البته بسته به نوع بازي كردن هم داره :|

بايد اول كه ميريد داخل بازي بريد اموزش ها و ماموريت ها و Terrorist Hunt بازي كنيد تا يه مقداري XP جمع كنيد و با بازي اشنا شيد تا بعدش تازه PVP باز شه :|

اينو منتقد GS گفته و حدس زده حدود 4 ساعت اين كار طول مي كشه ! البته بسته به نوع بازي كردن هم داره :|

دقیقآ به نظرم بازی حرفه یه
یهو دیدی بعضی از کشورها برای تمرین گروه های ضربتشون بزارن اینجا تمرین کنن دیگه اون موقع دیدن داره
به نظر من بازی 70٪ استرس و 30٪ هیجانه خصوصآ وقتی ریسپان نداره
از اون ور هم اینجا کیل اصلآ مهم نیست مچ بودن خیلی ایینجا مهمه
فقط امیدوارم یه مپ بالای برج داشته باشه درست عینه مپ بخش کمپین VEGAS

فكر نكنم نيروهاشون رو اين مدلي تمرين بدن چون بعضي از ادوات توي دنياي واقعي نيست:d يا كاربردي نداره :d
توي تريلر لانچ اش يه جايي هست كه ترمايت داره از روي يه مانع مي پره و اون جا دور و برش اسمانخراش داره ! حالا من تا حالا توي مپ هاش نديدم كجاست :|

خب داداش میشه بگی دیگه کرک شدنش به چه دردی میخوره؟:دی
همش واسه بخش آموزشیه؟؟؟ یا با کرک مولتی هم میشه زد؟:دی :دی :دی
کرک شدنش عین کرک شدن battlefield hardline هست با این تفاوت که این بخش داستانی نداره و فقط اموزشه :دی ولی اون این قدر بخش داستانیش مزخرف و کسل کننده بود که این شرف داره به اون :دی
البته من واسه این دانلود کردم که بعد ریلیز تو استیم نیاز نداشته باشم به دانلود و همینو بشناسونمش به استیم و سریع بازی کنم :دی

يه عده خيلي ... اند:| نشستن دارن توي توييچ بازي مي كنن :|
قرار هم بود الان سرور ها كار نكنن ولي نميدونم چي شده :|
مثل اين كه يه فروشنده فرانسوي نسخه هاش رو زودتر فروخته اين يارو هم داره توي چنل PS4 اش بازي مي كنه هم خودش هم نسخه اش فرانسويه

بازی که مثل کمبات ریجن لاک نداره ؟

اگر جایی رو میشناسید ریجن 1 اروزن بده لطفا پ.خ کنید

نه ريجن لاك تا جايي كه من شنيدم و بازي كردم نداشت !
ريجن يك اش رو يه جايي ديدم ولي خوب نميشه گفت تبليغ ميشه قيمتش هم زياد جالب نبود ! من خودم ديجيتالي گرفتم بهتر پام دراومد 204 تومن شد

آخرین ویرایش:
دوستان اگر بازي رو خريديد بعد ناراضي شديد نيايد يقه منو بگيريد ها :d
من خودم مي تونم بيام بازي ولي مواقع خاصي چون كار و زندگي نميذاره :(

در مورد اين كه يوبي برداشته تقريباً اكثر چيزهاي بازي رو مجاني كرده خودشون گفتن چون ميخواستيم بازي زود از ياد نره و پلير ها توي مپ ها و كلاس هاي مختلف جدا نشن !

مد هاي بازي هم تا الان چيزي كه من ديدم يكي گرفتن منطقه خاصي در بازيه ( بايد يه مدتي توي اون جا باشيد و كسي از دشمن داخلش نباشه ) شما بايد به عنوان مهاجم بگيريدش به عنوان مدافع نذاريذ بگيرن !
جالب اينه ديروز همين مدلي 4 به 1 يه بازي رو بردم :d يه دريچه زميني توي مپ Hereford بود كه بايد Breach اش كرد ! كل بچه ها رو توي راهرر طبقه بالا قتل عام كردن=(( [MENTION=61997].:Zangetsu:.[/MENTION]
بعد من پنجره رو شكستم از طريق تركوندن همون راه ورودي كف زمين رفتم و منطقه رو گرفتم و شكست خفت باري بهشون دادم >:)

يه مد ديگه هم رفتن و از كار انداختن بمب دشمنه كه كه مهاجم بايد يه كيف الكترونيكي رو ببره روي يكي از دو بمب بذاره تا از كار بيفته و مدافع بايد جلوگيري كنه و اگر كيف رو گذاشتن مدافع بايد بره خرابش كنه !

مد ديگه هم نجات گروگانه !

البته در همه مد ها اگر بتونيد تيم حريف رو كامل بكشيد برنده ميشيد به خاطر همين مدهاي بازي TDM-BOMB و اين ها نوشته ميشه
( به جز مد بمب ! اگر مد بمب يارو كيف رو بذاره و شما نتونيد بعداز كشتن تمامي مهاجمين كيف رو خنثي كنيد باختيد )

سعيد ديشب چنان بد نبودي !؟ يه كم ناهماهنگ و بد بازي مي كردي :d
ولي اون تيكه كه رفتي دراز كشيدي اشتباه بود ! خواستم بهت بگم اصلاً پاهات معلومه ولي شب بود نميشد حرف زد همه خواب بودن :|

فقط اگر ميخوايد بيايد تاكتيك هاي بازي و حمله هاو Counter هاشون رو همين جا بپرسيد تا بگم !
يا يه سري تاكتيك توي بازي هست بهتره بدونيد ! يا مثلاً اين كه چه مدلي ميشه به برخي جاها دسترسي پيدا كرد يا اين كه مثلاً با استفاده از فيزيك بازي چه ميشه كرد

@ PUNK !
اون ها سرور اختصاصي نيستن ! سرور هاي بازي براي كارهاي ميانه است نه سرور اختصاصي ! در ضمن بهترين جا براي ما همون المان !
لهستاني ها هم گفته بودن چرا تو كشور ما نزديد ولي فكر كنم كانكشن ما با المان بهتر باشه تا هلند كه دورتره يا لهستان و اسيا ! اسيا هم سرور اش توي ژاپن 10 دسامبر باز ميشه چون بازي اون جا ديرتر مياد

دانلود بازي تمام شد:bighug:
يوبي اعلام كرده 12:01AM EST كه به وقت ما ميشه تقريباً 8:30 يا 7:30 صبح باز ميشه كه فكر كنم 8:30 باشه

- - -ویرایش - - -

عجب مدهای خوبی داره پس.
رفت تو لیست خرید دوباره:d

بايد اول كه ميريد داخل بازي بريد اموزش ها و ماموريت ها و Terrorist Hunt بازي كنيد تا يه مقداري XP جمع كنيد تا بعدش تازه PVP باز شه :|

منم اینو خوندم، اما توی یکی از منابع یوبی هم اگه اشتباه نکنم این مورد اینطوری بود که بازی کردن بخش Rank هست که قفله و بعد از رسیدن به لول 25 باز می شه! زیاد مطمئن نیستم اما همچین چیزی هم دیدم. یعنی طرف می گفت بازی نهایی همچین حالتی هست.

مسئله دیگه ای که داخل بازی وجود داشت که یادم رفت بگمش :

اگر تیر شما به یار خودی اصابت کنه، او به درک واصل خواهد شد:d

حالا ماجرای جالبی که برام پیش اومد این بود که ساعت های آخر بتا بود که با چندتا اون ور آبی افتادم، همون اول راند که بازی شروع شد دیدم یکیش زد اون یکی رو کُشت:| 5 متر جلو تر اون یکی اینو زد :| منم دیدم اوضاع چیز تو چیزه زدم دوتای باقیمانده رو کُشتم:| یه نارنجک هم انداختم زیر پای خودم و نابود شدم :|>:) اصلاً تیم حریف فکر کنم هنوز تو شوک هستن چطور اون راند رو بُردن:))

خلاصه اول اینکه سعی کنید با دوستاتون بازی کنید

دوم اینکه هر کدوم یه جناح رو پوشش بدید / وارد بشید که موقع درگیری تیر به یار خودی نخوره

لينك اپديت بازي ورژن 1.02 ريجن 1
http://gs2.ww.prod.dl.playstation.n...dr=92.123.140.26&downloadType=ob&product=0184

480 مگ !
بازي ديجيتالي فردا ساعت 8:30 صبح باز ميشه :|

مسئله دیگه ای که داخل بازی وجود داشت که یادم رفت بگمش :

اگر تیر شما به یار خودی اصابت کنه، او به درک واصل خواهد شد:d

حالا ماجرای جالبی که برام پیش اومد این بود که ساعت های آخر بتا بود که با چندتا اون ور آبی افتادم، همون اول راند که بازی شروع شد دیدم یکیش زد اون یکی رو کُشت:| 5 متر جلو تر اون یکی اینو زد :| منم دیدم اوضاع چیز تو چیزه زدم دوتای باقیمانده رو کُشتم:| یه نارنجک هم انداختم زیر پای خودم و نابود شدم :|>:) اصلاً تیم حریف فکر کنم هنوز تو شوک هستن چطور اون راند رو بُردن:))

خلاصه اول اینکه سعی کنید با دوستاتون بازی کنید

دوم اینکه هر کدوم یه جناح رو پوشش بدید / وارد بشید که موقع درگیری تیر به یار خودی نخوره

friendly fire يكي از بحث هاي اصلي توي اين چند وقت بوده چون يه سري واقعاً مريض اند و مي گيرن ديگرون رو از روي مرض ترول با مسخره بازي مي كشن !
من تا حالا به پست كسي كه از عمد منو بكشه نخوردم و اكثراً تصادفي كشته شدم ولي خودم توي كلوز بتا ديدم بازي هنوز شروع نشده بود و نرفته بوديم داخل ساختمون كه يارو 4 تا يارش رو كشت و ما اخرين نفر رو كشتيم :|
نميشه واقعاً اين رو خاموش كرد چون اون موقع هر كي هر چيزي ديد بهش شليك مي كنه بايد باشه تا مرافب شليك هامون باشيم و در ضمن بازي و چالش برانگيز تر مي كنه

البته يوبي يه توييت زده كه اين مدل افراد رو حسابي گوش مالي مي كنه :d>:)

سيستم vote to kick هم هست اگر كسي زيادي اذيت كرد اين رو بزنيد تا يار ها راي به كيك كردنش بدن !

FIRST COMMENT ABOUT THE GAME

خوب من دقيقاً زماني كه بازي باز شد شروع كردم به بازي :d

ما 11 تا مرحله SITUATION داريم كه هر كدوم در يكي از مپ هاي بازي اجرا ميشه ! بايد ماموريت اصلي كه مثلاً از بين بردن همه با خنثي كردن بمب يا نجات گروگان رو انجام بديد تا مرحله تموم بشه ! در اول هر مرحله با سيستم هاي بازي و اون چه كه ميخواد به شما اموزش داده بشه اشنا ميشيد و هر مرحله سه ماموريت جانبي داره كه با انجام دادنش RENOWN با ارزش مي گيريد ( هر ماموريت جانبي يك ستاره و هر كدوم 200 تا Re ) در كنار اين هاي مي تونيد دشمن رو به روش هاي مختلفي بكشيد و XP جمع كنيد تا رنك كلي تون بره بالا !
بد نيست و مراحل اول اش اسونه اما هر چي جلوتر بريد سخت تر ميشه

بعد مولتي كه 11 تا مپ و مپ هاي بانك و كلاب ( كه شبيه كلاب معروف سريال ANARCHY MEN ساخته شده :d ) براي من جديد بودن و بيشتر نتونستم امتحان كنم
و الحق مپ هاي بزرگي بودن كه ميشد توشون گم شد ! مثلاً بانك يكي از جاهاي مهم اش مخزن و گاوصندوق اصلي كه هم دسترسي اسون داره هم سخت ! و ميشه گفت مپ هر چي بزرگتره سوراخ سمبه هاش بيشتر :|:d مثلا" توي بانك و همون گاوصندوق از سقف بيشتر از زمين بترسيد :|

كلاس ها كه ديگه مشخصه و همه ميدونن ! من يه مقداري بازي كردم و تا حالا 4 تا كلاس محبوب ام رو باز كردم !
اسلحه ها رو هم گمون نمي كنم باف و نرف كرده باشن ؟!

مشكل اصلي بازي قطعي وسط بازي بود :| شايد نظر بدي پيدا كنيد اگر من 10 تا بازي انجام دادم فقط موفق شدم يكي رو تموم كنم :| بقيه رو يا اول يا وسط يا اخر افتادم بيرون:| هيچي هم بدتر از اين نيست كه تاپ گروه باشي و داري همه كار مي كني بعد بيفتي بيرون امتيازها پر :|
احتمال ميدم مشكل از اينترنت من باشه چون نديدم خارجي ها هي بيفتن بيرون !

از M780 ( شاتگان المان ها ) بترسيد :| يكي اومد با همين همه مارو كشت :| سعي كنيد اول اطلاعات جاي دشمن رو به دست بياريد چون هموني كه با شاتگان المان ها همه مارو درو كرد فقط يه بار كشته شد اون هم يار مون جاش رو با DRONE ديد بعد سر بزنگاه ابكش اش كرد

تروفي هاي بازي هم سخت هست هم اسون ! يعني وقت گيراند

• Like
Reactions: dargon9090

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or