Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
اولا متاسفم برای اون آقا با اینطرز حرف زدنش که همه ام میدونیم کیه.
..........
در مورد تجربه شخصی هم داداش راستش من چند دست بازی کردم ولی با خارجیا اصلا بهم نچسبید.ولی فکر میکنم با شما دوستان خیلی بازی باحال میشه.
کاش تا قبل تموم شدن بتا میشد یه دست باهم بازی کنیم.

بيخيال
با دوستان بهتره! خنده و فانش بيشتره ولي با خارجي ها مجبوري رو بازي تمركز كني :d

واقعا بازیش خسته کنندس
سروراشم که داغون
هیجان بازیش زیره صفره

سرور كه نداره و بازي P2P :|
در مورد هيجان هم براي اين بازي هيجان جور ديگه ايي تعريف ميشه ! مثلاً DESTINY هيجان سرعتي و كشتن داره ولي اين جا هيجان اصلي به ترسي كه از نفرات مقابل داري !

بگذار و بگذر.

بازی تا الان خیلی خوب بوده، تنها بدیش این هست که هم تیمی هماهنگ نداشته باشی، حداقل یکی باید داشته باشی.
تنوع کلاس‌ها بازی رو جذاب کرده، یکم زمان میبره تا مسلط بشی روی روش کار کردنت با کلاس مربوط.

امروز با یه آلمانیه افتاده بودیم، یارو انگلیسی حرف میزد. منم داشتم برا هم تیمی‌ها از Big Felafel Downstairs حرف میزدم :|
یارو گفت فلافل؟ از کدوم کشوری؟ و ادامه ی داستان!
ظاهرا یه هموطن غیور که 5سال پیش پناهنده شده اونجا، توی بیمارستان با این آقا همکار بوده یه سری واژه فارسی بهش یاد داده بود. اونم تکرار میکرد و ما میخندیدیم :| :))

در هر صورت تا اینجای کار مشکل خاصی وجود نداره. فقط اینکه تعداد مپ‌ها چندتا هست توی نسخه ی کامل؟

بيخيال !
من خودم كلاس هارو كامل مي پسندم به جز يكي دوتا كلاس كه به نظرم كار خاصي نمي تونن بكن :|
مثلاً بنده خدا SLEDGE با اون پتك اش شايد خيلي خوف به نظر بياد ولي هميشه يه گوشه مي افته معصوم :|
تازه تو هنوز FUZE رو تجربه نكردي >:) هم كلاس تك رو مي تونه باشه و هم كلاس تيمي محض ! ميتوني سريع يه اتاق رو جهنم كني و همه با هم بريزيد تو :d كلاس محبوب من و خيلي هاي ديگه كه زود هم برداشته ميشه :|

فردا در مورد فلافل بيشتر صحبت خواهيم كرد :d:d:d

هان اين شد سوالي خوب :d
قول 11 مپ رو در بازي اصلي دادن :-b كه تعداد قابل ملاحظه ايي هم هست ! و قول يك مپ براي هر ِDLC ! حالا شايد هم بيشتر شه ؟!

دوست عزیز nero من با شما بتا اول رو بازی کردم خیلی هم کیف داد این بازی رو باید گروهی رفت و حس و حالش اینه که با هم زبونت بازی کنی ولی بنده یه تجربه جالب داشتم داشتم با یه گروه امریکایی بازی میکردم از امریکایی پرسیدم چرا شما فوتبال دوس ندارین گفت من دیوید بکهام رو تا قبل که بیاد تو لیگ امریکا نمیشناختم اصلا :| و من همونجا در افق محو شدم. راجب بازی بگم کلاساش بیشتر شده مپاش هم بزرگتر کنن ای بازی بدی نمیشه فقط این افکت خون خیلی بده یعنی تو سال 2015 این افکت خونت باشه باید بری بمیری و دشمنا همه شبیه همن از لحاظ قیافه اینم یخورده ازار دهندس و کلا متاش بالای هشتاد نمیاد با اینکه تعصبی رو نمره ندارم واسم مهم نیست ولی یکی از بازیای که پتانسیلش خوبه ولی قطعا شکست میخوره .

من گرفتمش اما فرصت نشد فردا تست می کنم برای تست کردن بد نیست اما در کل هیچیش از نمایش هاش جذاب نبود اصلا چرا باید پول داد برای هین چیزی تا cod یا star wars با مولتی عالی هستن

من گرفتمش اما فرصت نشد فردا تست می کنم برای تست کردن بد نیست اما در کل هیچیش از نمایش هاش جذاب نبود اصلا چرا باید پول داد برای هین چیزی تا cod یا star wars با مولتی عالی هستن

چون کلا سبکش با مولتی اونا فرق می کنه! برای کسایی که دیگه از اون حالت Rush دادن و هیرو بازی در آوردن پلیر ها خسته شدن خیلی خوبه این بازی.

COD که بدو بشوت اه
SW هم که کلا فان اه

حداقل بگو CS که یک شباهتی داشته باشه

اما در کل نمایش و بتای بازی هم نظر من رو جلب نکرد

من متاسفانه با توجه به مشکلاتی که برای PSN به وجود اومده و گریبان منم گرفته زیاد نتونستم بازی کنم ( البته کلوز بتا رو زیاد بازی کرده بودم )
بازی خیلی خوش ساخته ، هیجان خوبی داره ، گیم پلی متفاوتی داره نسبت به بقیه شوترهای الان ، مخصوصا اگه تیم خوبی داشته باشید یا با دوستاتون بازی کنید لذتش ۲برابر میشه ، تنوع سلاح و کلاس ها خیلی خوبه ، خلاصه یه تاکتیکال شوتر واقعی

فقط این سیستم پینگ بازی چیه ؟! من چندباری دیدم خارجی ها بالای ۲۵۰ پینگشون بوده :دی

سلام بر همه

بازی رو من گرفتم دیشب رفتیم بازی خوبی بود نمیتونم بگم بد بود ولی کلا 59 دلار ارزش نداره باید 20 تا 30 زیادشم هست .....

از لحاظ بازی گیم پلی تکرای مثله کانتر داره ولی از اون فضای بازتر و استراتژی بهتری میشه توش به کار برد در کل از کانتر میشه گفت بهتر تو این زمینه و خوده بازی گیم پلی بهتری داره اما قیمتش خیلی بالاس برای همین من نمیخرمش تا زمانی که قیمتش هم رده بقیه بازی های این سبک یعنی 20 تا 30 دلار بشه شاید بخرمش....

بچه ها بتا تا فردا وقت داره کسی گرفته سریع تست کنه تا تموم نشده....

دوست عزیز nero من با شما بتا اول رو بازی کردم خیلی هم کیف داد این بازی رو باید گروهی رفت و حس و حالش اینه که با هم زبونت بازی کنی ولی بنده یه تجربه جالب داشتم داشتم با یه گروه امریکایی بازی میکردم از امریکایی پرسیدم چرا شما فوتبال دوس ندارین گفت من دیوید بکهام رو تا قبل که بیاد تو لیگ امریکا نمیشناختم اصلا :| و من همونجا در افق محو شدم. راجب بازی بگم کلاساش بیشتر شده مپاش هم بزرگتر کنن ای بازی بدی نمیشه فقط این افکت خون خیلی بده یعنی تو سال 2015 این افکت خونت باشه باید بری بمیری و دشمنا همه شبیه همن از لحاظ قیافه اینم یخورده ازار دهندس و کلا متاش بالای هشتاد نمیاد با اینکه تعصبی رو نمره ندارم واسم مهم نیست ولی یکی از بازیای که پتانسیلش خوبه ولی قطعا شکست میخوره .

سعيد تويي :|:d
اين اواتار و يوزرت ادم رو گمراه مي كنه :|:d

دشمن ها كه اره كلاً فكر كنم 3 مدل اند :| ولي كلاس هارو بچسب كه 20 تا هستن !
الان يه مپ بزرگتري هست توي بتا به اسم KANAL ! و نشون ميده چرا مپ ها توي اين بازي نبايد بزرگ باشن ! چون امكان داره نصف وقت ات رو فقط صرف پيدا كردن دشمن بكني چون واقعاً نسبت به بقيه بزرگ تره

افكت خونه چشه :d عاليه كه :d به يكي شليك مي كني فقط با يه تير 53 ليتر خون ازش مي پاشه =)) يعني افكت شون تو حلقم :|:d

من متاسفانه با توجه به مشکلاتی که برای PSN به وجود اومده و گریبان منم گرفته زیاد نتونستم بازی کنم ( البته کلوز بتا رو زیاد بازی کرده بودم )
بازی خیلی خوش ساخته ، هیجان خوبی داره ، گیم پلی متفاوتی داره نسبت به بقیه شوترهای الان ، مخصوصا اگه تیم خوبی داشته باشید یا با دوستاتون بازی کنید لذتش ۲برابر میشه ، تنوع سلاح و کلاس ها خیلی خوبه ، خلاصه یه تاکتیکال شوتر واقعی

فقط این سیستم پینگ بازی چیه ؟! من چندباری دیدم خارجی ها بالای ۲۵۰ پینگشون بوده :دی

امروز پينگ من 210 بود يارو خارجيه 333 :|:d دو حالت داره يا ماها خفن ايم ( كه اين موضوع رد شده است :| ) يا اين كه يارو فاصله زيادي با هاست داره !مثلاً هاست توي US يارو ژاپن يا روسيه است !

این بازی کلا انلاینه؟
خط داستانی هم داره؟
حالت افلاین هم داره؟
:d

بلي
خير
تقريباً بلي :d مد افلاين نداره ولي ميشه تك نفره ماموريت هاي CO-OP و عليه AI بازي رو رفت

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

هااااا :d
تصور كنيد چهارتا ايراني با هم اسكواد بزنن :d بعد برن توي بازي يه بنده خداي شوتي هم بهشون اضافه شه و اكثر مواقع همون 4 عليه 5 باشن ! بعد يارو خارجيه پينگ شون رو با امتيازاتي كه گرفتن اشتباه مي گيره ! و جمع پينگ اونوري ها به جمع پينگ دوتاي ما هم نميرسه
ولي....:d
ولي با اين اوصاف اب كش شن برن بيرون :d
بسي صفا داد امروز :d با اين كه 4-5 ساعت بازي كردم ولي 5 تا كلاس باز كردم و متاسفانه دوتا مسابقه عالي رو هم بهم امتيازهاش رو نداد :|

4 نفري يهو ميريختيم داخل و هماهنگ عمل مي كرديم !
هيجان اين بازي متفاوته ! مثلاً من يه جايي گير افتاده بودم و 1 به 1 بوديم و داشتم بمب رو خنثي مي كردم ! قلبم اومد توي دهنم تازمان تمام شد و برديم :|:d

هيچ وقت هم نميشه برنده رو بر اساس نفرات مشخص كرد چون يه راند رو 4 به 1 باختيم:|
هيچ نيازي هم به كشتن نيست ميتونم براتون عكس بذارم كه با كشتن تنها 2 نفر از همه تيم بيشتر امتياز گرفتم در صورتي كه نفر دوم 6 تا كشته بود !

تازه هيچ وقت هم سر كلاس دعوامون نشد چون همه مي دونستيم كي چي كاره است :d

بسي فراوان حال داد :d:bighug:

پ.ن : اصلان تا تو رفتي بيرون سرور ها برگشتن =))

سلام، بازی کرک شده کی گرفته؟ چطوریه مثل کانتر میشه هر کدوم خواستیم باشیم و بقیه بات باشن؟ شبکه هم میشه بازی کرد مثلا دو نفر شبکه بقیه بات؟

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

من نميدونم چرا بازي با CS مقايسه مي شه :| يا ديواري كوتاه تر از اين پيدا نكرديد يا CS :|
اصلاً هيچ شباهتي به هم ندارن ! از بيس گيم پلي گرفته تا اسلحه ها و دفت شون و حتي فاصله انداختن نارنجك :|

--------------------------------------------------------------------------

دوستان كسي ميدونه چرا اين VOTE براي محل حمله يا دفاع رو برداشتن :|
خيلي مسخره شده :| حتي توي بتا هم همچين كاري نبايد مي كردن :|

نميدونم از CLOSE BETA تا حالا داشتن چي كار مي كردن ؟ داشتن فقط پچ ها و نمادهاي به اون قشنگي رو خراب مي كردن يا داشتن به بازي مي رسيدن چون يه سري چيزا درست شده و يه سري خراب :|

اين كه در پايان بعضي مسابقات هم پوينت هارو حساب نمي كنه و نميده خيلي بده :|

والا نمی دونم ملت چشونه :دی
اونایی که با من مولتی بازی کردند ( اکثرا اینجا بودند ) با Voice بهشون توضیح دادم ... چجوری بازی کنند لذت بیشتر داره
الان من کلی استراتژی کثیف دارم :>
خیلی بازیش حال میده حالا کسی که میاد با CS مقایسه می کنه والا من CS کلی بازی می کنم ( میکردم ) اصلا با این قابل قیاس نیست ( Rapple ? Equipment ? ReinfornceMent ? C4 ? ) و ... هیچ کدوم تو CS نیست ..
این بازی اول از همه صبر می خواد برای حمله یا دفاع بعد نقشه ریزی
من کلی برنامه حواس پرتی برا دشمن ریختم یه دست 5 نفر رو تو بازی Ranked زدم .. خیلی راحت ...
استراتژی حرف اول رو میزنه .. چه برای دفاع چه برای حمله ...
من حالا خیلی دوست دارم یه Ping Dynamic بهم نشون بده تو بازی ( اونی که با Tab زدنه خیلی دیر به دیر آپدیت میشه ) سرورهاشم بهتر شه عالی میشه
در ضمن خودم لول 30 ـم دارم این حرفو میزنم ... بچه ها هم تو Uplay و Steam من رو دیدن :دی چجوری بازی می کنم :دی

من نميدونم چرا بازي با CS مقايسه مي شه :| يا ديواري كوتاه تر از اين پيدا نكرديد يا CS :|
اصلاً هيچ شباهتي به هم ندارن ! از بيس گيم پلي گرفته تا اسلحه ها و دفت شون و حتي فاصله انداختن نارنجك :|

--------------------------------------------------------------------------

دوستان كسي ميدونه چرا اين VOTE براي محل حمله يا دفاع رو برداشتن :|
خيلي مسخره شده :| حتي توي بتا هم همچين كاري نبايد مي كردن :|

نميدونم از CLOSE BETA تا حالا داشتن چي كار مي كردن ؟ داشتن فقط پچ ها و نمادهاي به اون قشنگي رو خراب مي كردن يا داشتن به بازي مي رسيدن چون يه سري چيزا درست شده و يه سري خراب :|

اين كه در پايان بعضي مسابقات هم پوينت هارو حساب نمي كنه و نميده خيلي بده :|

در رابطه با بحث اول باید گفت متاسفانه بیشتر دوستان سبک بازی رو اشتباه گرفتن، لذا همچین بازخوردهایی کمی طبیعی بنظر میاد.
یک عزیزی گیلان داشتیم، میگفت یکی از آشناهاشون از یکی از استان‌های دیگه، درخواست چای کرده بود که براش بفرستن. نهایتا بعد از برداشت و گذشت مدت زمان، یکی از بهترین محصول‌هاشون رو فرستادن براش، طرف بعد امتحان اومده گفته: "این چیه فرستادی؟ چایِ اصلا؟ مزش اصلا خوب نیست". طرفمونم جوابش داده: "تو چای درست حسابی نخوردی تاحالا، طبیعیه" :|
البته قیاس مع‌الفارق نباشه، منظور دریافت درست هرچیزی، در نوع خودش هست.

راستی این Vote رو یادم اومد قضیش چیه، گفتم دیروز داشت بخاطر این بود که داشتم رنکد بازی میکردم. ما امروز داشتیم کَژوآل؟ میزدیم. ظاهرا تو کژوال نداره همچین چیزی.

در رابطه با بحث اول باید گفت متاسفانه بیشتر دوستان سبک بازی رو اشتباه گرفتن، لذا همچین بازخوردهایی کمی طبیعی بنظر میاد.
یک عزیزی گیلان داشتیم، میگفت یکی از آشناهاشون از یکی از استان‌های دیگه، درخواست چای کرده بود که براش بفرستن. نهایتا بعد از برداشت و گذشت مدت زمان، یکی از بهترین محصول‌هاشون رو فرستادن براش، طرف بعد امتحان اومده گفته: "این چیه فرستادی؟ چایِ اصلا؟ مزش اصلا خوب نیست". طرفمونم جوابش داده: "تو چای درست حسابی نخوردی تاحالا، طبیعیه" :|
البته قیاس مع‌الفارق نباشه، منظور دریافت درست هرچیزی، در نوع خودش هست.

راستی این Vote رو یادم اومد قضیش چیه، گفتم دیروز داشت بخاطر این بود که داشتم رنکد بازی میکردم. ما امروز داشتیم کَژوآل؟ میزدیم. ظاهرا تو کژوال نداره همچین چیزی.

یا حضرت حمزه ابن طارق :دی ... تو هنوز زنده ای فسیل :دی نظر میدی یه فروم باید بیاد ترجمه اش :دی ... :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or