Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
فروم خارجی شده ؟ یا ملت فاز Open-Mind برداشتن :| ؟

حتما این بازی رو برو یه جا LAN بازی کن که بشه 5 به 5 مثل آدم زد ( سیستم و فریم ؟ لن کردن ؟ بازی یوبیسافت ؟ )

Terrorist Hunt ـش با بات عه ولی باز چه کیفی داره تو Realstic ـش هم برای من آسون بود ...

کرکی این بازی :| اصن نمی دونم :| فقط همین پوکر فیس می تونه جوابگو باشه :دی !

من که همچنان فقط LAN نسخه Raven Shield رو بازی میکنم. فکر نکنم این بازی بتونه به اون سطح چند شماره اول برسه از نظر تاکتیکی.... ولی اگه نزدیکش هم بشه ارزش بازی داره

- - -ویرایش - - -

يعني ادم خودش رو براي يه بازي سرويس كنه با PSX دانلود كنه بعد كه از مسافرت برگشته بخواد بريزه روي دستگاه و ببينه اينترنت ايران دوباره بازي دراورده و حتي نميذاره فايل DP بازي رو گرفت تا بتونيم بازي رو كامل بريزيم :|

دوستان یه راهنمایی بکنید ممنون میشم
این بازی رو میشه به صورت 2 نفره Offline هم بازی کرد ؟ حالا 3 4 نفره هم که چه بهتر :دی

2 نفره افلاين نداره ! شايد روي PC با LAN بشه بازي كرد ولي افلاين 2 نفره نداره( منظورت SPLIT SCREEN بود؟ )

از عجایب بازی :| IQ نیست تو Operator ها :| اما Daily ـش هست :|

00ll_2015-11-30_00001.jpg

در ضمن اگر مطمئن باشم اگر برید Terrorist Hunt همه ایرانی باشید و Squad Only بازی کنید فک کنم با پینگ پایین بازی کنید فک کنم !

- - -ویرایش - - -

حواسم نبود :دی درسته :دی من IQ رو با Twitch اشتباه کردم :دی !

يعني ادم خودش رو براي يه بازي سرويس كنه با PSX دانلود كنه بعد كه از مسافرت برگشته بخواد بريزه روي دستگاه و ببينه اينترنت ايران دوباره بازي دراورده و حتي نميذاره فايل DP بازي رو گرفت تا بتونيم بازي رو كامل بريزيم :|

2 نفره افلاين نداره ! شايد روي PC با LAN بشه بازي كرد ولي افلاين 2 نفره نداره( منظورت SPLIT SCREEN بود؟ )
ای بابا آره منظورم Split Screen هستش . حیف شد میخواستم بگیرم با رفقا دور هم بازی کنیم دهنشون رو صاف کنم :|

من تو اون تاپیک جوابتو ندادم چون احساس کردی بازی رو خودت یا بابات ساخته
اولا من نظر حقیقیمو گفتم اگه بهت بر خورده که خورده مهم نیست اصلا برام:d
دوما من بار اول بود بازی میکردم و فیلمشو ضبط کردم دکمه ها بازی رو بلد نبود همینجوری رفتم تو بازی فقط ببینم
تا اینجاش هم فکر کنم50تا مچ تموم کرده باشه پس اون راهنماییت در مورد نحوه ی استفاده ی smokeوgrenadeبدرد خودت میخوره چون بار اول بود
سوما نمرات این بازی مزخرف ساخت یوبی میاد و بعضی چیزا قطعا مشخص خواهد شد
چهارما تا اینجای کار از هر 10گیمر تو psn2نفر تقریبا راضی پیدا میشه!با توجه به بازی های first personکه تا الان منتشر شده
پنجما من گیمر های درپیتی که فعلا هیچ مقامی جز چندتا ریت بیخود تو سایت دارند رو قبول ندارم
خود من کلنم در راکستار جز 50گروه اول سایت راکستار در gta vطی 3سال هست پس قطعا در حد من نیستی
و ادر خر یکسری به تاپیک انتقاد بزن که چرا بعضی کاربرا بیخود از ریت دارها واسه پاچه خواری لایک میکنند اونجا صدای چندتا کاربر درومده
منم تو گذاشتم تو لیست سیاهم جات اونجا بهتره که کلا پستای تاریختو نبینم فن یوبی سافت یاد بگیر به نظر بقیه احترام بزار طوری برخورد کن که دوست داری همونطور باهات رفتار باشه نه اینکه مستقیم و غیر مستقیم هر چی بخوای بگی من اگه میدونستم یکی دوتا باهوش مثل تو اینجا فعالیت میکنند اصلا ویدئو رو اونجا نمیذاشتم

جواب يك شخص شخيصي درباره نظر و پيشنهادات من درباره صحبت هاش !
يكي نيست بهش بگه ...

نه من توهيني كردم و خيلي ساده گفتم دوست عزيز ! بدون قصد و غرضي
نه فن يوبي ام به هيچ عنوان ! حتي فن GG هم در حال حاضر نيستم چه برسه به يوبي !
نه به خاطر رنگ و تگ ام از كسي لايك گدايي مي كنم ! و نه از كسي ميخوام به خاطر رنگ و تگ ام بگه حتماً اين كارش خفنه ! بياد قشنگ بحث اش رو بكنه خيلي هم از اين كار استقبال مي كنم
بازي هم خودم بهتون مي گم كه متاش خيلي زور بزنه بين 75-80 ميشه ! حالا يه عده دوست دارن يه عده ندارن ! من از بازي هايي لذت بردم كه متاشون زرد بوده ! بريد Kill Switch بازي كنيد ببينيد اين همه مي گن گيرز گيرز از كجا الهام گرفته !
بعد اين KS بنده خدا متاي داغوني داره !
رفتم Dynasty Warriors بازي كردم با متاي داغون و گرفيك نداشته ! با دوستم اسپليت اسكرين زديم صفاي كامل ! SPLIT SECONDS رو هم دو نفره بازي كرديم و اينقدر تو سر هم سد و نيروگاه خراب كرديم كه ديگه جاي خنده نداشتيم پس اين جريان نخ نماي متا رو هم نگيد !
توي PSN هم من كاميونيتي هاي بازي رو نشون تون ميدم تا بدونيد چه خبره !

اينارو هم گفتم كه بدونيد ماها با چه كساني داريم سر و كله ميزنيم ! بدون جيره و مواجب خاصي برو 20-30 خط ترجمه كن تايپ كن غلط بگير منتشر كن بعد يكي مياد مي گه به شماها به خاطر تگ تون لايك ميدن و پاچه خواري تون رو مي كنن ! واقعاً ... !
من خودم اولين بار بود با چنين كسي برخورد كردم

در كل سعي كنيد اروم با دوستان يا هر كسي توي فروم بحث كنيد

-------------------------------------------------------

براي اين كه اسپم نشه !
دوستان كسي تجربه خاصي نداره توي بازي؟
مارو كه هم سوني اسكول كرده و هي تعميرات ميده هم اينترنت خودمون :|

ويرايش : بالاخره گذاشتن دانلودم تموم شه :((:|

آخرین ویرایش:

دادا من تجربه خاص ندارم ولی به عشق خودت میام این تاپیک سر بزنم و ببینم در نقدت بازی چطور بوده که هیچ یکی از دلایل خریدنم واسه این بازی هم افرادی مثل خودت که تیمی کار کنیم.وگرنه واسه کشتار بلک اوپس و بتلفید که هستن.
ریجن آل بازی رو از یکی از سایت ها پیش خرید کردم امیدوارم زودتر پخش شه وگرنه ریجن2 که چنر روزه پخش شده.
امیدوارم بتونیم باهام بازی کنیم

يكي نيست بهش بگه ...

نه به خاطر رنگ و تگ ام از كسي لايك گدايي مي كنم ! و نه از كسي ميخوام به خاطر رنگ و تگ ام بگه حتماً اين كارش خفنه ! بياد قشنگ بحث اش رو بكنه خيلي هم از اين كار استقبال مي كنم
بازي هم خودم بهتون مي گم كه متاش خيلي زور بزنه بين 75-80 ميشه ! حالا يه عده دوست دارن يه عده ندارن ! من از بازي هايي لذت بردم كه متاشون زرد بوده ! بريد Kill Switch بازي كنيد ببينيد اين همه مي گن گيرز گيرز از كجا الهام گرفته !
رفتم Dynasty Warriors بازي كردم با متاي داغون و گرفيك نداشته ! با دوستم اسپليت اسكرين زديم صفاي كامل ! SPLIT SECONDS رو هم دو نفره بازي كرديم و اينقدر تو سر هم سد و نيروگاه خراب كرديم كه ديگه جاي خنده نداشتيم پس اين جريان نخ نماي متا رو هم نگيد !

اينارو هم گفتم كه بدونيد ماها با چه كساني داريم سر و كله ميزنيم ! بدون جيره و مواجب خاصي برو 20-30 خط ترجمه كن تايپ كن غلط بگير منتشر كن بعد يكي مياد مي گه به شماها به خاطر تگ تون لايك ميدن و پاچه خواري تون رو مي كنن ! واقعاً ... !

براي اين كه اسپم نشه !

اولا متاسفم برای اون آقا با اینطرز حرف زدنش که همه ام میدونیم کیه.
..........
در مورد تجربه شخصی هم داداش راستش من چند دست بازی کردم ولی با خارجیا اصلا بهم نچسبید.ولی فکر میکنم با شما دوستان خیلی بازی باحال میشه.
کاش تا قبل تموم شدن بتا میشد یه دست باهم بازی کنیم.

يكي نيست بهش بگه ...

براي اين كه اسپم نشه !

بگذار و بگذر.

بازی تا الان خیلی خوب بوده، تنها بدیش این هست که هم تیمی هماهنگ نداشته باشی، حداقل یکی باید داشته باشی.
تنوع کلاس‌ها بازی رو جذاب کرده، یکم زمان میبره تا مسلط بشی روی روش کار کردنت با کلاس مربوط.

امروز با یه آلمانیه افتاده بودیم، یارو انگلیسی حرف میزد. منم داشتم برا هم تیمی‌ها از Big Felafel Downstairs حرف میزدم :|
یارو گفت فلافل؟ از کدوم کشوری؟ و ادامه ی داستان!
ظاهرا یه هموطن غیور که 5سال پیش پناهنده شده اونجا، توی بیمارستان با این آقا همکار بوده یه سری واژه فارسی بهش یاد داده بود. اونم تکرار میکرد و ما میخندیدیم :| :))

در هر صورت تا اینجای کار مشکل خاصی وجود نداره. فقط اینکه تعداد مپ‌ها چندتا هست توی نسخه ی کامل؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or