Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
ها ها يه بار از ارمين سايه ها زودتر خبر زدم :|:d
توي COMMUNITY بازي داخل PSN يهو ديدم گفتن OPEN BETA بازي 25 نوامبر تا 29 ام:|

يوبي ديوانه است :|:|:|

برا PC خبری نیست :دی بد جور تشنه این بازیم :دی یعنی بچه ها بگیرن

هر کی گرفته من رو تو استیم ادد کنه یا اگر ادد داره پیام بده :دی می خوایم موقع لانچ بازی بزنیم بترکونیم :دی ( Voice هم داشته باشن :| نمی خوام وسط فایت TEXT کنم :| )

واسه بتا پری لود گذاشتن عجیبه ! مگر قرار حجمش چقدر باشه که اونم از 2 روز قبلش بتونی پری لود کنی ! یعنی دوشنبه همین هفته پری لود شروع میشه و از چهارشنبه تا یکشنبه میتونی بازی کنی بعد 3 شنبه هم بازی اصلی میاد !

واسه بتا پری لود گذاشتن عجیبه ! مگر قرار حجمش چقدر باشه که اونم از 2 روز قبلش بتونی پری لود کنی ! یعنی دوشنبه همین هفته پری لود شروع میشه و از چهارشنبه تا یکشنبه میتونی بازی کنی بعد 3 شنبه هم بازی اصلی میاد !

ديگه رفاقتي براي ما ايراني ها گذاشتن با اين وضع نت تا دو روز بعد بازي هم دنبال دانلودش نباشيم :|:d

جالب اينه كه تا حالا من نشنيدم براي خود بازي PRE-LOAD ايي در كار باشه :|

برا PC خبری نیست :دی بد جور تشنه این بازیم :دی یعنی بچه ها بگیرن

هر کی گرفته من رو تو استیم ادد کنه یا اگر ادد داره پیام بده :دی می خوایم موقع لانچ بازی بزنیم بترکونیم :دی ( Voice هم داشته باشن :| نمی خوام وسط فایت TEXT کنم :| )

براي PC هم هست !:|

داش ارمين خبري از PRE-LOAD خود بازي اصلي نيست ؟

ديگه رفاقتي براي ما ايراني ها گذاشتن با اين وضع نت تا دو روز بعد بازي هم دنبال دانلودش نباشيم :|:d

دم یوبی گرم عجب حقه ای سوار کرد...این طوری تعداد پلیر بیشتری ترغیب میشن بازی رو بگیرن (با توجه به اینکه استاروارز هم اومده)

کاش حداقل پیشرفت ها به نسخه ی اصلی قابل انتقال باشه.
داداش حجم بتای قبلی چقدر بود؟؟

براي PC هم هست !:|

داش ارمين خبري از PRE-LOAD خود بازي اصلي نيست ؟

پریلود بازی اصلی والا برای همه پلتفرم ها متفاوته! برای اساسین که حتی کمتر از 24 ساعت قبل عرضه باز شد روی استیم، روی یوپلی زودتر شروع شده بود. اصلا حالت مشخصی نداره! :d بعد شما که بازی رو خریدی Open-Beta v رو دانلود نکن، مگه اینکه اعلام کنن با فایل های اصلی بازی همخونی داره، 2 روز اصلا نمی ارزه! :d

پریلود بازی اصلی والا برای همه پلتفرم ها متفاوته! برای اساسین که حتی کمتر از 24 ساعت قبل عرضه باز شد روی استیم، روی یوپلی زودتر شروع شده بود. اصلا حالت مشخصی نداره! :d بعد شما که بازی رو خریدی Open-Beta v رو دانلود نکن، مگه اینکه اعلام کنن با فایل های اصلی بازی همخونی داره، 2 روز اصلا نمی ارزه! :d

من که هنوز بتا قبلیه رو سیستممه :دی !

دم یوبی گرم عجب حقه ای سوار کرد...این طوری تعداد پلیر بیشتری ترغیب میشن بازی رو بگیرن (با توجه به اینکه استاروارز هم اومده)

اتفاقا اين كارشون خيلي خيلي ريسكي بوده ! اگر الان مشكلي يهو پيش بياد مثل مشكلات بتاي محدود يهو كلي پلير از خريد منصرف ميشن :|
چون كه الان يه سري سيستم جديد هم به بازي اضافه كردن و اين سيستم ها زير تست نرفتن ! حالا هم ميخوان تست كنن هم پلير رو ترغيب كنن

کاش حداقل پیشرفت ها به نسخه ی اصلی قابل انتقال باشه.
داداش حجم بتای قبلی چقدر بود؟؟

متاسفانه نيست :| و گرنه من از زمان بتاي محدود اكثر كاراكترهارو داشتم :d

زياد نبود فكر كنم 7-8 گيگ بود

ها ها يه بار از ارمين سايه ها زودتر خبر زدم :|:d
توي COMMUNITY بازي داخل PSN يهو ديدم گفتن OPEN BETA بازي 25 نوامبر تا 29 ام:|

يوبي ديوانه است :|:|:|

احتمالا این بتا را برای این گذاشتن که خریدار متوجه بشه بازی چه جوریه. اگه با سلیقه شون جور نبود، نخرن. اگه خوششون اومد، بخرن.
اتفاقا این حرکت در جهت مشتری مداری ـه :دی

احتمالا این بتا را برای این گذاشتن که خریدار متوجه بشه بازی چه جوریه. اگه با سلیقه شون جور نبود، نخرن. اگه خوششون اومد، بخرن.
اتفاقا این حرکت در جهت مشتری مداری ـه :دی

يه مقداري حركت ريسك داري
چون اگر مشكلي توي بتا پيش بياد يه عده از خريد بازي منصرف ميشن

حداقل خوبیش اینه که جلوی یک سری حرف های بعد لانچ مبنی بر دروغ گفتن و سایر موارد از بین میره و ما می تونیم اینجا تاپیک آرومی بر اساس چیزی که بازی هست داشته باشیم :d

PRE LOAD شروع شده

براي دانلود عجله كنيد :d
البته خودم هنوز رويت اش نكردم :|:d

در ضمن توي تاپيك PC بازي هم گفتم اين جا هم مي گم

بريد توي uplay و سيستم كلاب جديد ubi
بعد وارد اكانت تون بشيد و reward هاتون رو بگيريد

4 تا اسكين اسلحه است !
يكي ghost recon
يكي splinter cell
يكي فاير اسكين پك كه مختص كساني ميشه كه close beta و alpha رو بازي كردن
و چهارم رو يادم نيست :|
:d

در ضمن ! چندتا از اهنگ هاي بازي رو هم مي تونيد با قيمت 20 واحد پولي UBISOFT از UPLAY بخريد

ببينيد اين لينك براتون كار مي كنه يا نه !
https://static8.ubi.com/s/Rewards/RSIX7REWARD02/OST_Pack.zip

اهنگ هارو خودم خريدم اين لينك خودمه ببينيد براتون كار ميده يا نه
28 مگ

دوستان بريد توي uplay و سيستم كلاب جديد ubi
بعد وارد اكانت تون بشيد و reward هاتون رو بگيريد

4 تا اسكين اسلحه است !
يكي ghost recon
يكي splinter cell
يكي فاير اسكين پك كه مربوط به كساني ميشه كه close beta و alpha رو بازي كردن
و چهارم رو يادم نيست :|
:d

در ضمن ! چندتا از اهنگ هاي بازي رو هم مي تونيد با قيمت 20 واحد پولي UBISOFT از UPLAY بخريد

ببينيد اين لينك براتون كار مي كنه يا نه !
https://static8.ubi.com/s/Rewards/RS...2/OST_Pack.zip

اهنگ هارو خودم خريدم اين لينك خودمه ببينيد براتون كار ميده يا نه
28 مگ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or