Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
سلام آیا این بازی کمپین هم دارد یا صرفا مولتیه؟

كمپين داستاني نداره ولي مامويت هايي داره كه ميشه تك نفره رفت

راستی یه تریلر از گیم‌پلی بازی گرفتم، اونی که تویچ دیده بودم اصلا این نبود :|
بتا بازی کردی؟ قضیه کار تیمی چجوریاس؟ حتما باید با بقیه در ارتباط باشی؟ چون معلوم نیست چه زبونی دارن بقیه!
تاثیر نوسان کیفیت اینترنت روی بازی زیاده؟

چي ديده بودي ؟! نكنه كانتر ديده بودي :d
تريلر هاي خوبي ازش هست خصوصاً يه دوتايي از IGN و GS هم هست خيلي عالي اند توي بخش تريلرهاي جديد سايت رو بگردي پيدا شون مي كني خيلي خوب درمورد همه چي توضيح مي دادن

:|:|:|
پ نه پ :| من اگر اين همه هايپ ام به خاطر همون بتاست :d كار تيمي بايد بالا باشه ! نه اين كه نشه تك نفره تيم حريف رو لوله كرد ولي اين كار نيازمند فوق ماوراي حرفه ايي بودنه:|
كار تيمي درش بسيار مهمه ! اين كه از كدوم سمت وارد بشيم يا چه مدلي تقسيم بشيم ! اطلاع دادن به بقيه چه از طريق DRONE ها چه دوربين ها و يا ادوات توي بازي ! اين كه كجاهارو BARRICADE كنيم يا نه ! كجا سيم خاردار بذاريم كجا نه و ... اين ها همه شون مهمه
و اكثريت بازيكن ها مي دونن كه چي كار بايد بكنن
يه عده قليلي هستن كه SCHOOL مي باشن البته نه SCHOOL انگليسي بلكه فارسيش :d

زبان كلي ما در بازي كه انگليسي بود :d با بچه هاي ايراني هم كه بودم هم فارسي حرف مي زديم هم انگليسي :d بنده خدا مي پرسيد به چه زبوني داريد صحبت مي كنيد اصلان بهش گفت Alien ايم ما :|ِ:d
يه سيستمي هم داره كه ميشه نقطه هاي خاصي رو با يه علامت زرد رنگ براي 3 ثانيه مشخص كرد تا تيم بفهمه اون جا مورد خاصي وجود داره اما خوب تيم بايد بفهم باشه !

من خودم از كيفيت اينترنت ام توي بازي راضي بودم ! با پينگ 220-250 هم ميشد به خوبي بازي كرد چون اصل بازي به هوشياريه نه به شليك اول !
مثلاً من يه بار برداشتم سوراخ هاي كوچيكي روي ديوار با MELEE و قنداق تفنگ درست كردم ! تيم حريف از سقف اومد تو و من پشت ديوار بودم و يه نگاه انداختم ديدم يه چيزي داره حركت مي كنه سريع بستمش به رگبار و كشته شد !
و برعكسش هم برام اتفاق افتاد !

يا مثلا بايد بدوني زمين چوبي قابليت خورد شدن دارن ميتوني بهش شليك كني و زير پات رو ببيني بعد اگر كسي پايين باشه بزنيش !

كمپين داستاني نداره ولي مامويت هايي داره كه ميشه تك نفره رفت

چي ديده بودي ؟! نكنه كانتر ديده بودي :d
تريلر هاي خوبي ازش هست خصوصاً يه دوتايي از IGN و GS هم هست خيلي عالي اند توي بخش تريلرهاي جديد سايت رو بگردي پيدا شون مي كني خيلي خوب درمورد همه چي توضيح مي دادن

:|:|:|
پ نه پ :| من اگر اين همه هايپ ام به خاطر همون بتاست :d كار تيمي بايد بالا باشه ! نه اين كه نشه تك نفره تيم حريف رو لوله كرد ولي اين كار نيازمند فوق ماوراي حرفه ايي بودنه:|
كار تيمي درش بسيار مهمه ! اين كه از كدوم سمت وارد بشيم يا چه مدلي تقسيم بشيم ! اطلاع دادن به بقيه چه از طريق DRONE ها چه دوربين ها و يا ادوات توي بازي ! اين كه كجاهارو BARRICADE كنيم يا نه ! كجا سيم خاردار بذاريم كجا نه و ... اين ها همه شون مهمه
و اكثريت بازيكن ها مي دونن كه چي كار بايد بكنن
يه عده قليلي هستن كه SCHOOL مي باشن البته نه SCHOOL انگليسي بلكه فارسيش :d

زبان كلي ما در بازي كه انگليسي بود :d با بچه هاي ايراني هم كه بودم هم فارسي حرف مي زديم هم انگليسي :d بنده خدا مي پرسيد به چه زبوني داريد صحبت مي كنيد اصلان بهش گفت Alien ايم ما :|ِ:d
يه سيستمي هم داره كه ميشه نقطه هاي خاصي رو با يه علامت زرد رنگ براي 3 ثانيه مشخص كرد تا تيم بفهمه اون جا مورد خاصي وجود داره اما خوب تيم بايد بفهم باشه !

من خودم از كيفيت اينترنت ام توي بازي راضي بودم ! با پينگ 220-250 هم ميشد به خوبي بازي كرد چون اصل بازي به هوشياريه نه به شليك اول !
مثلاً من يه بار برداشتم سوراخ هاي كوچيكي روي ديوار با MELEE و قنداق تفنگ درست كردم ! تيم حريف از سقف اومد تو و من پشت ديوار بودم و يه نگاه انداختم ديدم يه چيزي داره حركت مي كنه سريع بستمش به رگبار و كشته شد !
و برعكسش هم برام اتفاق افتاد !

يا مثلا بايد بدوني زمين چوبي قابليت خورد شدن دارن ميتوني بهش شليك كني و زير پات رو ببيني بعد اگر كسي پايين باشه بزنيش !
تو قسمت همین رینبو سِیج؟ بود، اما گفتم که اونجا مثل مدالی بود که برای PS3 اومد :| اصلا کار تیمی نبود، داشتن همدیگه رو میکشتن!

آره تو تریلر جدیدا که گرفتم عملا اکثر اتفاقات روی کار تیمی بود، گفتم خب ممکنه بعضی‌ها هم‌زبون نباشن بعد تکلیف چیه! انگلیسی که مشکلی نیست، اما خب از جاهای دیگه هم ممکنه بخوره! تازه اگه همون انگلیسیاش همکاری کنن!! اروپا و آمریکایی‌های چاق با صورت جوش زده و پرچرب دارن چیپس و همبر میزنن بازی میکنن :))))))))))

بنظر میاد باید یه تیم بست برای بازی :دی

نه منظورم روی تیرها نبود، بیشتر روی قسمت لگ! مثلا یه تیکه لگ بندازه طرف غیب شه یا خودت سر از جای دیگه دربیاری، حتی در فواصل نیم‌متر مثلا! بعضی جاهاش ممکنه حرکات اضافه یا اشتباه کار رو تموم کنه!

فکر کنم یه چیزی مثل Bot هست ، میشه Choose کرد.

من تا حالا همچين چيزي نشنيدم و نديدم براي بازي ولي به هر حال رفيق مون ارمين_ سايه :d بهتر ميدونه :d

تاپیکو مهم کنید :| 2 هفته دیگه میاد :| بازی

احتمالش خيلي كمه :|:d
چون افرادي كه بازيش خواهند كرد كمه! همين جا من هم از بخش PS4 ميام و ميرم :|:d

سلام دوستان بازی فقط مولتی پلیر هست ؟ یعنی داستان افلاین تک نفره نداره ؟

افلاين تك نفره هم داره ولي داستاني نيست يه حالت ماموريتي داره كه برگرفته از نقشه ها و سيستم هاي خود مولتي بازيه و بيشتر انلاين بودن در اون هم توصيه ميشه چون امتيازهاتون بايد ثبت بشه تا به دردتون بخوره

تو قسمت همین رینبو سِیج؟ بود، اما گفتم که اونجا مثل مدالی بود که برای PS3 اومد :| اصلا کار تیمی نبود، داشتن همدیگه رو میکشتن!

آره تو تریلر جدیدا که گرفتم عملا اکثر اتفاقات روی کار تیمی بود، گفتم خب ممکنه بعضی‌ها هم‌زبون نباشن بعد تکلیف چیه! انگلیسی که مشکلی نیست، اما خب از جاهای دیگه هم ممکنه بخوره! تازه اگه همون انگلیسیاش همکاری کنن!! اروپا و آمریکایی‌های چاق با صورت جوش زده و پرچرب دارن چیپس و همبر میزنن بازی میکنن :))))))))))

بنظر میاد باید یه تیم بست برای بازی :دی

نه منظورم روی تیرها نبود، بیشتر روی قسمت لگ! مثلا یه تیکه لگ بندازه طرف غیب شه یا خودت سر از جای دیگه دربیاری، حتی در فواصل نیم‌متر مثلا! بعضی جاهاش ممکنه حرکات اضافه یا اشتباه کار رو تموم کنه!

والا توي اصل گيم پلي R6 S هيچ REVIVE و REDEPLOY ايي وجود نداره يعني يك بار وارد مسابقه مي شيد و اگر مرديد بايد صبر كنيد تا راند بعدي به همين خاطر هيچ وقت نميشه ريخت وسط هر كي رو كشت :d

اگر منظورت گرافيكه كه بايد بگم گرافيك شاخي نداره يعني چيز خفني نيست صرفاً يه عنوان با گرافيك خوب و البته 1080 ! ميشه به گرافيك اش 7 يا 8 از 10 داد

اينطوري هام نيست ! ادم هاي حرفه ايي بيشتر ميان سمت بازي تا CoD بازها و ... چون بازي اكشن بزن برو جلو نيست من حتي شده بوده كه خودم تنها نفر تيم بودم كه ميكروفون وصل كرده بودم و بعد يه سري رو كه صدا ميزدم مي گفتم فلان كار رو بكن ، انجام مي دادن ! گفتم بش فلاني از اون قسمت نرو برگرد و انجام داد و مثال هاي ديگه

اگر بشه تيم بست كه خدا ميشه !!!

من فكر كنم توي كل بتاي بازي حدود 3-4 بار لگ در حد يك متر و كمتر داشتم

آخرین ویرایش:
افلاين تك نفره هم داره ولي داستاني نيست يه حالت ماموريتي داره كه برگرفته از نقشه ها و سيستم هاي خود مولتي بازيه و بيشتر انلاين بودن در اون هم توصيه ميشه چون امتيازهاتون بايد ثبت بشه تا به دردتون بخوره

والا توي اصل گي پلي R6 S هيچ REVIVE و REDEPLOY ايي وجود نداره يعني يك بار وارد مسابقه مي شيد و اگر مرديد بايد صبر كنيد تا راند بعدي به همين خاطر هيچ وقت نميشه ريخت وسط هر كي رو كشت :d

اگر منظورت گرافيكه كه بايد بگم گرافيك شاخي نداره يعني چيز خفني نيست صرفاً يه عنوان با گرافيك خوب و البته 1080 ! ميشه به گرافيك اش 7 يا 8 از 10 داد

اينطوري هام نيست ! ادم هاي حرفه ايي بيشتر ميان سمت بازي تا CoD بازها و ... چون بازي اكشن بزن برو جلو نيست من حتي شده بوده كه خودم تنها نفر تيم بودم كه ميكروفون وصل كرده بودم و بعد يه سري رو كه صدا ميزدم مي گفتم فلان كار رو بكن ، انجام مي دادن ! گفتم بش فلاني از اون قسمت نرو برگرد و انجام داد و مثال هاي ديگه

اگه بازی مشکل نخوره من خودم این جا 2 نفر و دارم خودم و دوستم به احتمال زیاد 2-3 نفر دیگه هم به ما بیپوندن

والا توي اصل گي پلي R6 S هيچ REVIVE و REDEPLOY ايي وجود نداره يعني يك بار وارد مسابقه مي شيد و اگر مرديد بايد صبر كنيد تا راند بعدي به همين خاطر هيچ وقت نميشه ريخت وسط هر كي رو كشت :d

احتمال زیاد اشتباهی رفته بودم یه نسخه دیگه از رینبو :|

نه منظورم همون گیم پلی بود.

کاربرای واقعیش که بله، اما خب دراین میون همیشه نخاله‌ها وجود دارن، چه اونایی که سبکای دیگه کار میکردن حالا اینو میخوان تست کنن، چه اونایی که فهمیدن کلا بازی جدید اومده بریم بخریم و امثال مشابه :دی لذا چند ماه اول احتمالا خبری از کیفیت بالای هم تیمی‌ها فکر نکنم باشه. برا این.

یارگیری :-/

خوبه اگه اینطور باشه :دی

احتمال زیاد اشتباهی رفته بودم یه نسخه دیگه از رینبو :|

نه منظورم همون گیم پلی بود.

کاربرای واقعیش که بله، اما خب دراین میون همیشه نخاله‌ها وجود دارن، چه اونایی که سبکای دیگه کار میکردن حالا اینو میخوان تست کنن، چه اونایی که فهمیدن کلا بازی جدید اومده بریم بخریم و امثال مشابه :دی لذا چند ماه اول احتمالا خبری از کیفیت بالای هم تیمی‌ها فکر نکنم باشه. برا این.

یارگیری :-/

خوبه اگه اینطور باشه :دی

احتمالاً جاي اشتباه رفته بودي:d چون نسخه هاي قديمي ترش هم ديگه فكر نمي كنم پلير داشته باشه :d
گيم پلي خوبي داره ولي ادم بايد مرز جديدي براي مردن و نمردن بذاره :d

توي بتل بميري ميري دوباره زنده ميشي DEPLOY مي كني ولي اينجا مردي فقط ميتوني يارهات رو ببيني و دوربين هارو كنترل كني :d تا راند بعدي

اتفاقاً بر عكس ! الان توي يه COMMUNITY R6 توي PSN عضوم خيلي ها كه ميدونن چيه و از بتا كلي بازي كردن منتظراند

نمي گم ادم ... پيدا نميشه چون هست ! مثلاً كساني بودن توي بتا كه يهو ميزدن از عمد يارهاشون رو مي كشتن اما ميشه راحت VOTE TO KICK شون كرد و خيلي هم كم اند !

آري يارگيري :d يارگيري ايراني :d

بلي بلي ولي سرور اختصاصي نداره و مچ ميكينگ

احتمالاً جاي اشتباه رفته بودي:d چون نسخه هاي قديمي ترش هم ديگه فكر نمي كنم پلير داشته باشه :d
گيم پلي خوبي داره ولي ادم بايد مرز جديدي براي مردن و نمردن بذاره :d

توي بتل بميري ميري دوباره زنده ميشي DEPLOY مي كني ولي اينجا مردي فقط ميتوني يارهات رو ببيني و دوربين هارو كنترل كني :d تا راند بعدي

اتفاقاً بر عكس ! الان توي يه COMMUNITY R6 توي PSN عضوم خيلي ها كه ميدونن چيه و از بتا كلي بازي كردن منتظراند

نمي گم ادم ... پيدا نميشه چون هست ! مثلاً كساني بودن توي بتا كه يهو ميزدن از عمد يارهاشون رو مي كشتن اما ميشه راحت VOTE TO KICK شون كرد و خيلي هم كم اند !

آري يارگيري :d يارگيري ايراني :d

بلي بلي ولي سرور اختصاصي نداره و مچ ميكينگ
یحتمل :-/
یه چیزی شبیه سرچ اند دستروی کال‌آف میمونه، اونجا هم اگه یبار میمردی باید تا ته راند منتظر میموندی، لذا غنیمت باید شمرد :دی

بابا ما هم که حضور این دوستان رو رد نکردیم :| میگم 2-3ماه میگذره یه سری افراد ریزش پیدا کنند و پلیرها مشخص‌تر بشن :-b

آره، بکن :دی یارگیری :دی ایرانی :دی

عجب، مشکل خاصی از این بابت فکر نکنم باشه :-؟

سلام
کل صفحات رو تا اینجا خوندم.

دیگه ادم جرات نمیکنه تریلر ها رو باز کنه ببینه :| دلش میخواد ؛ بالاخره حتی اگه مایه دار هم باشی، زندگی یه سری مسئولیت داره نمیشه همش بری بازی بخری که :دی (جهت اطلاعتون من مایه دار نیستما مثال بود)

با حرکتی رو که روی نیتن میلاد کردن اصلا حال نکردم، هرچند که کار میلاد هم قشنگ نبود ولی خوب کاری کرد باهاشون. مگه وویس ندارید؟ یه چندتا وات د فا... میگفتی بهشون داداش.

اون یه لیوان اسید هم جالب بود. :دی

با این وضعیت کل زندگیم شده گیمینگ دانشگاه به ....
از اون جایی که تصمیم گرفتم خیلی خودمو کنترل کنم نرم هی بازی بخرم، تصمیم گرفتم اول هر بازی میگیرم رو پلات کنم بعد برم سراغ یکی دیگه
-من از اون دسته هاش نیستم که بازی جا به جا کنم، بازی اکبند یا کارکرده فیزیکی میخرم دیگه تعویض نمیکنم یا نمیفروشمش-
اگر بتونم تا اون موقع (1 دسامبر میمومد دگ؟) بازی فعلی (nfs) رو پلات کنم اینم میگیرم پلات میکنم (البته اگه خبری از تروفی باشه :دی)

از دیشب تا حالا تو PSN PARTY یه بحثی باب شده که یه بابای گفته که R6 خیلی ضعیفه و دهن به دهن داره میچرخه واقعآ من نمیدونم این شایعات از کجا میاد آخه تو بعد بتا تجربه کردی
شده عینه شایعه GTA که یه مشت بچه اول دوم راهنمای راه انداختن که مک لارن از راکستار شکایت کرده و T20 میخوان برداران
ناموسآ خجالت نمیکگشید از همین الان جبهه گرفتید

open beta بازي اعلام شد :|

اون هم دقيقاً 3-4 روز قبل از عرضه :|
از 23 نوامبر ميتونيد pre-load كنيد و از 25 تا 29 نوامبر بازي كنيد :|

به خدا يوبي ديوانه است :|
نه از جريان SP :|
نه از تمديد يكي دو هفته ايي بتاي اول :|
نه از اين بتاي دم بازي كه هم ميتونه فروش رو زياد كنه هم بازي رو با مخ بزنه زمين :|

يوبي ديواااااااااااااااااااااااانه است :|

ها ها يه بار از ارمين سايه ها زودتر خبر زدم :|:d
توي COMMUNITY بازي داخل PSN يهو ديدم گفتن OPEN BETA بازي 25 نوامبر تا 29 ام:|

يوبي ديوانه است :|:|:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or