Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
اره منم قبول دارم این بازی یکی از نو اورترین و لذت بخش ترین شوتر های این نسل بوده من هیچ مشکلی از گیم پلی اش نمیبینم ولی اصل موضوع مشکلات فنی هست.... مشکل کمبود محتوا هست.... مشکل سرور ها هست....منم گیم پلی این بازی رو هم به کالاف و هم حتی بتلفیلد ترجیع میدم....مشکل من این باگ ها ی کمر شکنشه... مثل این سیستم هدشات... هر چی هدشات می کنی تاثیر نداره...باگ غیب شدن وسایل... با رد شدن و رفتن به زمین .... باگ نامرئی شدن اسلحه ها /: باگ این که امتیازا رو نمیشناسونه....باگ سیاه شدن سپر...و... کلیت گیم پلی بازی خیلی لذت بخشه ولی خوب قبول کن بعد لول 60 به بعد بازی جذابیتی نداره باید مد های بیشتری واسش میزاشتن...اپراتور های بیشتری میزاشتن... خوب این یک بازی انلاینه باید گسترده باشه تا از خسته کننده بودن دور باشه...شما به عنوان مثال بتلفیلد 4 و ببین 12 تا مد مختف داره این 12 تا مد رو میشه با دو نوع مپ بزرگ و کوچک بازی کرد.... این تازه میخواد با دی ال سی هاش بشه 15 تا در صورتی که الان بتلفیلد با پرمیوم بالای 40 تا مپ داره.... از لحاظ گرافیک هم من واقعا با توجه به قدرت کنسول های این نسل انتظار بالایی داشتم شما فقط اون تریلر اولیه رو بیاد بیارید... یا همین با استاروارز یا بتلفیلد و حتی بلک اوپس 3 مقایسه کنید و اقعا قابل مقایسه نیست....
من آخر نفهمیدم اون امتیاز ندادن بازی چطوریه که میگی که من ندیدم

دیگه مسخره اش رو در آوردن... تا میام چند دست درست بازی کنم rank بره بالا بتونم پلات بشم ,با 4 تا یار میافتم که kill/death شون همه تقریبا خوب و حالا یکی هم اون وسط زیر 1
بعد تیم حریف رو میاره از 5 تا 6 تاشون plat با diamond
هی میرسی به Gold چهار میگی خب این بار میتونم پلات بشم و ...
میبینی یه مشت آدم لوس و بیمزه همش از glitch استفاده میکنن و فکر میکنن خیلی باحال هستن و گند میزنن به Rank . طرف با رنک plat 3 رفته داره glitch میزنه , kill/death اش هم 1.7 بود.
فکر کنم همه kill هایی که گرفته هم با همین glitch بوده.
کلا الان که اومدم اینو میگم فقط برای glitch هستش... حالم داره بهم میخوره از بس با glitch و مسخره بازی کشته شدم تو بازی.
این ویدیو پایین مال همین نیم ساعت پیش هستش..توی yacht
طرف میرفت زیر راه پله :|
3 بار سر همین مسخره بازیشون مردم.
میخوام بدونم جایی هست بشه رفت و این فیلم رو مثلا گذاشت و id طرف رو نوشت بنش کنن یا ...؟
سر این مسخره بازیا تاحالا 2-3 بار رنکم از gold 4 کم شده.

دیگه مسخره اش رو در آوردن... تا میام چند دست درست بازی کنم rank بره بالا بتونم پلات بشم ,با 4 تا یار میافتم که kill/death شون همه تقریبا خوب و حالا یکی هم اون وسط زیر 1
میبینی یه مشت آدم لوس و بیمزه همش از glitch استفاده میکنن و فکر میکنن خیلی باحال هستن و گند میزنن به Rank . طرف با رنک plat 3 رفته داره glitch میزنه , kill/death اش هم 1.7 بود.
کلا الان که اومدم اینو میگم فقط برای glitch هستش... حالم داره بهم میخوره از بس با glitch و مسخره بازی کشته شدم تو بازی.
میخوام بدونم جایی هست بشه رفت و این فیلم رو مثلا گذاشت و id طرف رو نوشت بنش کنن یا ...؟
باید همونجا تو بازی report ش میکردی
در مورد این که الان بتونیم نمیدونم

• Like
Reactions: .:miladamiri:.
آقا این چه مشکلیه آخه :|
باز امروز gold 4 شدم و دوباره برای یه چیز مسخره شدم gold 3 :|
یکی دو دست هم بعد از اینکه Gold 4 شدم برنده شدم... با یه باخت شدم gold 3 =))
باز اگه به صورت عادی باخته بودم بدم نمیومد :|
زدم search کردم منو برد وسط بازی ملت ... بازی ای که 3-0 عقب بودیم >:D<و یه باخت مسخره زد Rank رو آورد پایین.

زدم search کردم منو برد وسط بازی ملت ... بازی ای که 3-0 عقب بودیم >:D<و یه باخت مسخره زد Rank رو آورد پایین.
مگه قرار نبود دیگه تو Ranked از وسط بازی join نکنه؟!
اینقدر به اینا فک نکن بشین با خیال راحت بازی کن و لذت ببر:D;)

• Like
Reactions: .:miladamiri:.
مگه قرار نبود دیگه تو Ranked از وسط بازی join نکنه؟!
اینقدر به اینا فک نکن بشین با خیال راحت بازی کن و لذت ببر:D;)
تا الان تو اين يه هفته 2-3 بار وسط rank برام رفته تو بازي ، اونم بازي اي كه تيم خودي چند دست عقبه :|
آخه خيلي مزه ميده :D شديدا ادم دوست داره رنكش بره بالا :D اصلا وقتي كه مينويسه شدي gold 4 خيلي حال ميده :D ( از بس هي ميشم gold 3 و 4 خسته شدم :D
همش تا نزديك پلات ميرم ، به يه دليل مسخره بر ميگرده پايين اون لذتي كه دو سه دست پشت سر هم بردي رو ميگيره :D )
Psn id ـت رو بده add كنمت :D

• Like
Reactions: arshia78
تا الان تو اين يه هفته 2-3 بار وسط rank برام رفته تو بازي ، اونم بازي اي كه تيم خودي چند دست عقبه :|
آخه خيلي مزه ميده :D شديدا ادم دوست داره رنكش بره بالا :D اصلا وقتي كه مينويسه شدي gold 4 خيلي حال ميده :D ( از بس هي ميشم gold 3 و 4 خسته شدم :D
همش تا نزديك پلات ميرم ، به يه دليل مسخره بر ميگرده پايين اون لذتي كه دو سه دست پشت سر هم بردي رو ميگيره :D )
Psn id ـت رو بده add كنمت :D
هستن کسایی که میبینی K/D هاشون زیره 0.5 هست ولی همه رو درو میکنن:|:D
به نظرم K/D معیار خوبی نیست چون مثلا خودم یک روز خیلی خوبم مثلا 10 تا میکشم یه روز میرم تو بازی 4 بار میمیرم یکی رو فقط میکشم:D
من وان دارم ایشالا بزودی سونی قبول میکنه همگی با هم بازی میکنیم:D

وسط رنک که عمرا بندازه احتمالا لفت خوردی reconnect شده
در مورد مدال ها هم قبول دارم یه بار باید کلز اپ کنی تا درست شه همین طور بعد این همه بازی من نفهمیدم معیار گلد و پلاتنیوم شدن بر چه اساسه

وسط رنک که عمرا بندازه احتمالا لفت خوردی reconnect شده
در مورد مدال ها هم قبول دارم یه بار باید کلز اپ کنی تا درست شه همین طور بعد این همه بازی من نفهمیدم معیار گلد و پلاتنیوم شدن بر چه اساسه
نه بابا Reconnect کجا بود :D
همین الان دوباره منو وسط رنک انداخت :|
البته اینبار شانس آوردم 1-1 شد وقتی رفتم تو بازی
همین الان تموم شد و 3-5 بردیم.
نمیدونم چرا دوباره این مشکل پیش اومده .. امروز 2-3 بار منو وسط Rank برده
نه Close کردم و نه افتاده بودم بیرون که بخواد Reconnect بده. داشتم بازی میکردم تموم شد و بعدش دوباره سرچ کردم رفت وسط بازی بقیه.
...........
در مورد رنک هم من فکر میکنم به بردن هستش...! چون اگه به kill گرفتن level بالاتری ها باشه, مثلا همین دست تو تیم حریف دو نفرشون پلات 3 و 1 بود که من 5 تا kill داشتم و 4 تاش همون پلات ها بودن.
البته kill گرفتن level بالاتری ها با برد خیلی سریع تر رنک رو نسبت به برد عادی میبره بالا, ولی kill خالی نه.

شما الان این ویدیویی که گذاشتی glitch توش نمیبینم !طرف اتفاقا جای خوبی پیدا کرده برای زدن ! Glitch اون لیزر کپکان بود نه این ! مثلا یوبیسافت الان اینو بن کنه به این دلیل که شما رو اینجوری زده 3 بار پشت سر هم!

• Like
Reactions: pedram13
شما الان این ویدیویی که گذاشتی glitch توش نمیبینم !طرف اتفاقا جای خوبی پیدا کرده برای زدن ! Glitch اون لیزر کپکان بود نه این ! مثلا یوبیسافت الان اینو بن کنه به این دلیل که شما رو اینجوری زده 3 بار پشت سر هم!
:|
دوست عزيز من خودم ميدونم glitch چيه، الان اون طرف رفته زير راه پله توي مپ yacht
رفته تو يه جاي يه متري كه هيچ راهي براي وارد شدن نداره و هركسي از اون سمت رد بشه ميشه كشت اما شما هرچي تير بزني طرف نميميره
رفته پشت يه ديواره آهني نشسته كه فقط از داخل تير رد ميشه ازش ، اين glitch نيست؟

:|
دوست عزيز من خودم ميدونم glitch چيه، الان اون طرف رفته زير راه پله توي مپ yacht
رفته تو يه جاي يه متري كه هيچ راهي براي وارد شدن نداره و هركسي از اون سمت رد بشه ميشه كشت اما شما هرچي تير بزني طرف نميميره
رفته پشت يه ديواره آهني نشسته كه فقط از داخل تير رد ميشه ازش ، اين glitch نيست؟
این گلیچ و به مام یاده بده فیلمی نداریچطور بریم تو؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or