Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
دوستان به نظرتون این بازی بیشتر سرگرم میکنه یا The Division ؟
به نظرتون خوبه Rainbow Six Siege رو هم کنار The Division داشته باشم؟
البته مشکل اصلی من این است که می خوام uncharted 4 بخرم می ترسم با خرید uncharted 4 یک از دو بازی Rainbow Six . The Division این وسط بی استفاده بشه.
Rainbow six خيلي از Division بهتره تو خريدش شك نكن چون خيلي سرگرمت ميكنه.

دوستان به نظرتون این بازی بیشتر سرگرم میکنه یا The Division ؟
به نظرتون خوبه Rainbow Six Siege رو هم کنار The Division داشته باشم؟
البته مشکل اصلی من این است که می خوام uncharted 4 بخرم می ترسم با خرید uncharted 4 یک از دو بازی Rainbow Six . The Division این وسط بی استفاده بشه.
دوست عزیز اگه من جای تو بودم و این فرصت رو داشتم برگردم عقب هیچ وقت نگاه به این بازی هم نمیکردم.... این بازی رو باید اسمش میگذاشتن Rainbow God of bug هر ان که وارد بازی شدی گرفتار خیل عظیم باگ ها میشی دقیقا هر موقع وارد بازی شدم با باگ های جدیدی ظاهر شدند اصلا خودش باگسازه... سرور های بازی هم بشدت ضعیف هستن و همون بخش رانک که بهترین بخش بازی هست واقعا صبر ایوب میخواد واسه پیدا کردن پلیر... از اینا که بگذریم از این سیستم ماچ مکینگ مزخرفش نمیشه گذشت.... که روزگار رو از ادم سیاه میکنه... از مشکلات بازی که بگزریم میرسیم به بخش گیم پلی که هیچ چیزی نداره ارائه کنه بجز این نواوری تاکتیک که اونم بعد از مدتی از نبود و نداشتن محتویات خسته کننده میشه... از گیم پلی که بگذریم میرسیم به گرافیک که واقعا در حد بازی ها نسل هفت هم نیست. و در مورد دیویژن فقط اینو بگم اگه واقعا به عناوین RPG علاقه داری بشدت پیشنهاد میشه در غیز این صورت خیر.

دوست عزیز اگه من جای تو بودم و این فرصت رو داشتم برگردم عقب هیچ وقت نگاه به این بازی هم نمیکردم.... این بازی رو باید اسمش میگذاشتن Rainbow God of bug هر ان که وارد بازی شدی گرفتار خیل عظیم باگ ها میشی دقیقا هر موقع وارد بازی شدم با باگ های جدیدی ظاهر شدند اصلا خودش باگسازه... سرور های بازی هم بشدت ضعیف هستن و همون بخش رانک که بهترین بخش بازی هست واقعا صبر ایوب میخواد واسه پیدا کردن پلیر... از اینا که بگذریم از این سیستم ماچ مکینگ مزخرفش نمیشه گذشت.... که روزگار رو از ادم سیاه میکنه... از مشکلات بازی که بگزریم میرسیم به بخش گیم پلی که هیچ چیزی نداره ارائه کنه بجز این نواوری تاکتیک که اونم بعد از مدتی از نبود و نداشتن محتویات خسته کننده میشه... از گیم پلی که بگذریم میرسیم به گرافیک که واقعا در حد بازی ها نسل هفت هم نیست. و در مورد دیویژن فقط اینو بگم اگه واقعا به عناوین RPG علاقه داری بشدت پیشنهاد میشه در غیز این صورت خیر.
فکر کنم برعکس گفتی درسته R6 باگ زیاد داره ولی خیلی داری تندروانه رفتار میکنی باهاش
و برعکس شما به نظر من DIVISION بازی که واسه 2 هفته سرگرمت میکنه فوقش 1 ماه ولی R6 سرتا پا تاکتیک باید بریزی
گرافیکش و قبول دارم در اندازه های این نسل نیست ولی بازم خوب مچ میکینگش هم متوسطه رو به خوبه
حرفت وقتی صحیحه که میگی بازی تکراری میشه که 100-120 لول بازی کنی خسته بشی که بنده از روز اول تا الان بازی کردم لولم 143 ـه هنوز هم تیممون تا خرخره پره میریم R6 که مجبریم چند نفر رو کیک کنیم
R6 هم تو این بازیهای که من دیدم تا حدودی سعی شده شبیه کانتر باشه کانتر هم که میبینین یه عمره همه بازی میکنند

فکر کنم برعکس گفتی درسته R6 باگ زیاد داره ولی خیلی داری تندروانه رفتار میکنی باهاش
و برعکس شما به نظر من DIVISION بازی که واسه 2 هفته سرگرمت میکنه فوقش 1 ماه ولی R6 سرتا پا تاکتیک باید بریزی
گرافیکش و قبول دارم در اندازه های این نسل نیست ولی بازم خوب مچ میکینگش هم متوسطه رو به خوبه
حرفت وقتی صحیحه که میگی بازی تکراری میشه که 100-120 لول بازی کنی خسته بشی که بنده از روز اول تا الان بازی کردم لولم 143 ـه هنوز هم تیممون تا خرخره پره میریم R6 که مجبریم چند نفر رو کیک کنیم
R6 هم تو این بازیهای که من دیدم تا حدودی سعی شده شبیه کانتر باشه کانتر هم که میبینین یه عمره همه بازی میکنند

دقیقا چیو برعکس گفتم؟ واسه مو به مو حرفم دلیل اوردم....شما هر وقت تونستی دلیل بیار بعد بگو تندروانه رفتار میکنی!
شما را ارجاع میدم به گرافیک استار وراز و کالاف و بتلفیلد ها... نسبت به این.... گرافیک این از فاجعه هم اون ور تره....تو این 10 سالی که من بازی انلاین زدم سیستم مزخرفتر از ماچ مکینگ این بازی ندیدم... شما مطمئن باش هز کسی RPG باز باشه مطمئن باش.. بیش از 150 ساعت از دیویژن لذت میبره!!! چرا چون برترین کو اپ نسل 8 رو داره... عزیز من تو این بازی شما همون که لول 20 شدی کل بازی برات انلاک میشه... اصلا محتوایی نداره... شخصی سازیش خیلی مزخرف هست... سازنده حتی اجازه واسه خودش نداده چند تا تغییر تو شخصی سازی سلاح ها بده هموشو کپی کرده... بخش رانک که اصلی ترین بخش بازی هست اعصاب خورد کن ترین بخش بازی هم هست چون بعضی مواقع اصلا پیدا نمیکنه... این که شما دوست داری بیش از حد با این بازیی حال میکنی دلیلی نیست سرپوش بزاریم رو مشکلاتش... باگ های بازی عمون از روزگار ادم درمیارن... دیشب 3 دست رانک زدم اصلا امتیازاشو حساب نمیکرد... تا الان بالای 50 بار این موضوع پیش اومده.... و....

6gi3zxwz7epec6k9n5jr.jpg
بابا رینبو باز بابا هارد کور بابا خدا ... یعنی شعور تو برم....نخود اش بجای این که اینجوری تمسخر کنی دلیل بیار مگه من گیم پلشو با کالاف مقایسه کردم؟ الله اکبر از دست این طفل ها (:

بابا رینبو باز بابا هارد کور بابا خدا ... یعنی شعور تو برم....نخود اش بجای این که اینجوری تمسخر کنی دلیل بیار مگه من گیم پلشو با کالاف مقایسه کردم؟ الله اکبر از دست این طفل ها (:
شما چند تا باگ رو مثال بزن ما بدونیم چیه . نمیدونم شما چه طور هر دستی که بازی میکنی باگ کشف میکنی ولی من خیلی وفته دارم بازی میکنم
2 یا 3 تا باگ بیشتر ندیدم که متاسفانه هنورم فیکس نشده. در مورد گرافیک شما فقط برو مقاله DF رو در مورد بازی بخون.تخریپ پذیری بازی
دهن DF هم وا گذاشته.درضمن از نظر بصری هم واقعا گرافیک چشم نوازی داره .بله نسبت به نمایش های اولیه دانگرید شده ولی گرافیک خوبی داره.
در مورد محتوی باید بگم بازی 11 تا نقشه داره 20 تا اپراتور.تمام DLC ها اینده هم مجانی هست الان این کجاش میشه محتویات کم ؟؟
در مورد شخصی سازی با شما موافقم میتونست خیلی بهتر باشه . مج میکینک این بازی از نظر من بهترین چیزی هست که من تا حالا دیدم
زیر 5 ثانیه پلیر میکنه شما یه بازی مثال بزن که نزدیک این عدد باشه . شما نت خوبی داشته باشی به هیچ عنوان به مشکل بر نمیخوری.مخصوصا
با اپدیت چند روز پیش واقعا مچ میکینگ بازی خوب شده . یه سری مشکلات کوچیکش برطرف شده
درکل از نوع صحبتت مشخصه هیتر تشریف داری.
کسی میدونه اخرین لولش چند هست یا اصلا اخر داره یا نه؟
یه نفر لولش 555 بود:| فکر کنم از روز لانچ بازی تا الان کنسول هم خاموش نکرده:-?
:O:O
مگه میشه ؟؟:D . والا ما یه رفیق داریم 6 ماه اخیر رو پشت PS4 بوده لولش شده 190

آخرین ویرایش:
من الان DIVISION رو دارم از بازیش راضی هستم یعنی به نظر شما کنار uncharted 4 دیگه Rainbow Six هم نخرم .
یعنی Rainbow Six از DIVISION بیشتر باگ داره@-)

شما چند تا باگ رو مثال بزن ما بدونیم چیه . نمیدونم شما چه طور هر دستی که بازی میکنی باگ کشف میکنی ولی من خیلی وفته دارم بازی میکنم
2 یا 3 تا باگ بیشتر ندیدم که متاسفانه هنورم فیکس نشده. در مورد گرافیک شما فقط برو مقاله DF رو در مورد بازی بخون.تخریپ پذیری بازی
دهن DF هم وا گذاشته.درضمن از نظر بصری هم واقعا گرافیک چشم نوازی داره .بله نسبت به نمایش های اولیه دانگرید شده ولی گرافیک خوبی داره.
در مورد محتوی باید بگم بازی 11 تا نقشه داره 20 تا اپراتور.تمام DLC ها اینده هم مجانی هست الان این کجاش میشه محتویات کم ؟؟
در مورد شخصی سازی با شما موافقم میتونست خیلی بهتر باشه . مج میکینک این بازی از نظر من بهترین چیزی هست که من تا حالا دیدم
زیر 5 ثانیه پلیر میکنه شما یه بازی مثال بزن که نزدیک این عدد باشه . شما نت خوبی داشته باشی به هیچ عنوان به مشکل بر نمیخوری.مخصوصا
با اپدیت چند روز پیش واقعا مچ میکینگ بازی خوب شده . یه سری مشکلات کوچیکش برطرف شده
درکل از نوع صحبتت مشخصه هیتر تشریف داری.

نه من در مورد تخریب پذیری بازی حرفی زدم؟ اخه چرا نخونده برای خودت میبافی؟ تکسچر های این بازی در حد نسل هفت هم نیست... "دو سه باگ بیشتر ندیدم " عالم ادم فهمیدن ....لازم نیست من برات بگم برو یوتیوب سرچ کن ... این بیست اپراتور دو تا دوتا از رو هم کش رفتن .... این بیست اپراتور سر هم 5 تا سلاح کمری بیشتر نداره...اره واسه کژوال اره تازه ولی واسه رانک اینجوری نبود تازه به این اوخر که همه لول 100 به بالا شدن کمی بهتر شده...

نه من در مورد تخریب پذیری بازی حرفی زدم؟ اخه چرا نخونده برای خودت میبافی؟ تکسچر های این بازی در حد نسل هفت هم نیست... "دو سه باگ بیشتر ندیدم " عالم ادم فهمیدن ....لازم نیست من برات بگم برو یوتیوب سرچ کن ... این بیست اپراتور دو تا دوتا از رو هم کش رفتن .... این بیست اپراتور سر هم 5 تا سلاح کمری بیشتر نداره...اره واسه کژوال اره تازه ولی واسه رانک اینجوری نبود تازه به این اوخر که همه لول 100 به بالا شدن کمی بهتر شده...
تو یوتوب ملت از last of us هم باگ هایی میکشن بیرون که کسی تا حالا ندیده . درضمن تخزیب پذیری جزو گرافیک بازی حساب میشه.شما چند نمونه کیفیت بافت نسل
ششمی این بازی رو به ما نشون بده تا ماهم روشن بشیم.کیفیت تسکچر خیلی بالایی نداره ولی نه دیگه در این حدی که شما میگی .
درضمن شما همون اول که بخوای Ranked بازی کنی قشنگ بازی بهت میگه شاید پیدا کردن پلیر یکم از زمان معمولی بیشتر طول بکشه.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پست قبلیم رو پاک کردم. اگر ناراحتی پیش اومد شرمنده !

کسی میدونه اخرین لولش چند هست یا اصلا اخر داره یا نه؟
یه نفر لولش 555 بود:| فکر کنم از روز لانچ بازی تا الان کنسول هم خاموش نکرده:-?
احتمالا boost خریده
دقیقا چیو برعکس گفتم؟ واسه مو به مو حرفم دلیل اوردم....شما هر وقت تونستی دلیل بیار بعد بگو تندروانه رفتار میکنی!
شما را ارجاع میدم به گرافیک استار وراز و کالاف و بتلفیلد ها... نسبت به این.... گرافیک این از فاجعه هم اون ور تره....تو این 10 سالی که من بازی انلاین زدم سیستم مزخرفتر از ماچ مکینگ این بازی ندیدم... شما مطمئن باش هز کسی RPG باز باشه مطمئن باش.. بیش از 150 ساعت از دیویژن لذت میبره!!! چرا چون برترین کو اپ نسل 8 رو داره... عزیز من تو این بازی شما همون که لول 20 شدی کل بازی برات انلاک میشه... اصلا محتوایی نداره... شخصی سازیش خیلی مزخرف هست... سازنده حتی اجازه واسه خودش نداده چند تا تغییر تو شخصی سازی سلاح ها بده هموشو کپی کرده... بخش رانک که اصلی ترین بخش بازی هست اعصاب خورد کن ترین بخش بازی هم هست چون بعضی مواقع اصلا پیدا نمیکنه... این که شما دوست داری بیش از حد با این بازیی حال میکنی دلیلی نیست سرپوش بزاریم رو مشکلاتش... باگ های بازی عمون از روزگار ادم درمیارن... دیشب 3 دست رانک زدم اصلا امتیازاشو حساب نمیکرد... تا الان بالای 50 بار این موضوع پیش اومده.... و....
نوشته please synchronized یه چی تو این مایعه های بعد مچ میومد؟
در مورد دیویژن زیاد نظر نمیدم چون تمومش نکردم
ولی به نظر شما الان تو این نسل کدوم بازی اول شخصه که خوب باشه
در مورد کاستوم کردن اسلحه قبول دارم کم کاری شده ولی همین کاستوم از کاستوم استار وارزی که اصلا نمیشد اسلحه رو کاستوم کرد بهتره
مچ مکینگم من تا حالا مشکل خاصی ندیدم جز این که بخوایم 4 نفر تو اسکواد سرچ و بزنیم که پیدا کرده حریف اذیت میشدیم که بعد 2-3 تا ّآپدیت آخر رفع شد
شما به مچ میکینگ این گیر میدی بری CRYSIS 3 بازی کنی فکر کنم از دنیا گیم خدافظی کنی حالا نکته جالب اینه که من واسم راحت تیم پیدا میکنه ولی تو BO 3 اصلا هیچی پیدا نمیکنه به علت BANDWIDTH پایینم
در مورد گرافیک هم که باید قبول کنی EA / TAKE 2 منهای سونی و ماکروسافت از نظر گرافیک غولا و شرکتی مثه یوبی سافت در مقابل شون حرفی واسه گفتن نداره تو این نسل که خود دیویژن هم شاملش میشه که اونم به پاس نورپردازی حجم دار و رفلکس نور رو چاله های آب کف زمین خیلیا فکر میکنن گرافیک قابل قبولی داره

احتمالا boost خریده

نوشته please synchronized یه چی تو این مایعه های بعد مچ میومد؟
در مورد دیویژن زیاد نظر نمیدم چون تمومش نکردم
ولی به نظر شما الان تو این نسل کدوم بازی اول شخصه که خوب باشه
در مورد کاستوم کردن اسلحه قبول دارم کم کاری شده ولی همین کاستوم از کاستوم استار وارزی که اصلا نمیشد اسلحه رو کاستوم کرد بهتره
مچ مکینگم من تا حالا مشکل خاصی ندیدم جز این که بخوایم 4 نفر تو اسکواد سرچ و بزنیم که پیدا کرده حریف اذیت میشدیم که بعد 2-3 تا ّآپدیت آخر رفع شد
شما به مچ میکینگ این گیر میدی بری CRYSIS 3 بازی کنی فکر کنم از دنیا گیم خدافظی کنی حالا نکته جالب اینه که من واسم راحت تیم پیدا میکنه ولی تو BO 3 اصلا هیچی پیدا نمیکنه به علت BANDWIDTH پایینم
در مورد گرافیک هم که باید قبول کنی EA / TAKE 2 منهای سونی و ماکروسافت از نظر گرافیک غولا و شرکتی مثه یوبی سافت در مقابل شون حرفی واسه گفتن نداره تو این نسل که خود دیویژن هم شاملش میشه که اونم به پاس نورپردازی حجم دار و رفلکس نور رو چاله های آب کف زمین خیلیا فکر میکنن گرافیک قابل قبولی داره
اره منم قبول دارم این بازی یکی از نو اورترین و لذت بخش ترین شوتر های این نسل بوده من هیچ مشکلی از گیم پلی اش نمیبینم ولی اصل موضوع مشکلات فنی هست.... مشکل کمبود محتوا هست.... مشکل سرور ها هست....منم گیم پلی این بازی رو هم به کالاف و هم حتی بتلفیلد ترجیع میدم....مشکل من این باگ ها ی کمر شکنشه... مثل این سیستم هدشات... هر چی هدشات می کنی تاثیر نداره...باگ غیب شدن وسایل... با رد شدن و رفتن به زمین .... باگ نامرئی شدن اسلحه ها /: باگ این که امتیازا رو نمیشناسونه....باگ سیاه شدن سپر...و... کلیت گیم پلی بازی خیلی لذت بخشه ولی خوب قبول کن بعد لول 60 به بعد بازی جذابیتی نداره باید مد های بیشتری واسش میزاشتن...اپراتور های بیشتری میزاشتن... خوب این یک بازی انلاینه باید گسترده باشه تا از خسته کننده بودن دور باشه...شما به عنوان مثال بتلفیلد 4 و ببین 12 تا مد مختف داره این 12 تا مد رو میشه با دو نوع مپ بزرگ و کوچک بازی کرد.... این تازه میخواد با دی ال سی هاش بشه 15 تا در صورتی که الان بتلفیلد با پرمیوم بالای 40 تا مپ داره.... از لحاظ گرافیک هم من واقعا با توجه به قدرت کنسول های این نسل انتظار بالایی داشتم شما فقط اون تریلر اولیه رو بیاد بیارید... یا همین با استاروارز یا بتلفیلد و حتی بلک اوپس 3 مقایسه کنید و اقعا قابل مقایسه نیست....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or