sam2fisher
کاربر سایت
در کل من که تا الان خوشم اومده از بازی و به نوعی بیشتر از جرنی دارم از این لذت میبرم البته گیم پلی اش مشکلاتی داره ولی برای این دست بازی ها مهم اتمسفر هست! موسیقیش هم خیلی بالاپایین داره و من از بعضی بخش هاش خیلی خوشم اومده و وجود برخی دیگه رو اصلا درک نمیکنم! از لحاظ بصری هم نما های دوربین و کلا خود محیط و جزئیاتش فوق العاده زیبا و چشمنواز هست. انیمیشن های نرم دو کاراکتر اصلی هم تکمیل کننده این بخش هست. در کل چیزی بین 8تا 9 نمره من هست
اقا هدفت توی بازی چیه ؟باید یکی رو پیدا کنی یا بکشی یا دنبال نجات خودت باشی یا ...
حالا برم این Memorieـها رو جمع کنم، مثل اینکه اطلاعات داستانی توشه
نقاط ضعفش رو هم هیچکدومش رو قبول ندارم! :d
) و نه پازل هایی که 10 دیقه روشون لازم باشه فکر کنی! :d 
ساعت 1 شب نشسته پاش یکسره تا تهش رفتم:dاذون صبحو که گفتم تمومش کردم:dبا این که مثل سگ خوابم میومد و ساعت 7 صبحم باید میرفتم دانشگاه نتونستم از پاش بلند شم
(حالا نه از اون نوعش که سکته بزنیم ! ولی خوب حس ترسناکی بود! )

اگر پازل هاش سخت تر میبود،مطمئنا به اتمسفر بازی ضربه میزد و از حال و هوای بازی مینداختت بیرون! :d
دقیقا مثل Journey ! نیازی به شلوغ کاری نبود! جفت بازی ها به خودی خود،با همین گیم پلی داشته و نداشته ـشون زیبان:bighug:
از Journey هم تازه بازی طولانی تر بود![]()
...:dاگر از معماهای ساده بازی نیز چشم پوشی کنیم نبود موانع و چالشهای پلتفرمر به هیچ وجه قابل دفاع نیست. در واقع شاید بتوان معماهای ساده بازی را نتیجه تصمیم سازندگان برای روایت روان و بدون وقفه بازی دانست اما نبود بخش پلتفرمینگ هیچ توجیهی نخواهد داشت.