Rain

• Thread starter Thread starter Amin.J
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب کمی بیشتر بازی کردم و بیشتر خوشم اومد! واقعا حقش دیگه در هیچ حالتی کمتر از 7 نباید باشه من دیدم یکی از سایت ها داه 3 :| در کل من که تا الان خوشم اومده از بازی و به نوعی بیشتر از جرنی دارم از این لذت میبرم البته گیم پلی اش مشکلاتی داره ولی برای این دست بازی ها مهم اتمسفر هست! موسیقیش هم خیلی بالاپایین داره و من از بعضی بخش هاش خیلی خوشم اومده و وجود برخی دیگه رو اصلا درک نمیکنم! از لحاظ بصری هم نما های دوربین و کلا خود محیط و جزئیاتش فوق العاده زیبا و چشمنواز هست. انیمیشن های نرم دو کاراکتر اصلی هم تکمیل کننده این بخش هست. در کل چیزی بین 8تا 9 نمره من هست

تریلر گیم پلی بازی رو دیده بودم فکر کردم جاهایی که زیر بارون نیست گم میکنم کاراکتر بازی رو اما اینطور نبود .نقاشی های دمو اول بازی هم جالب بود . بازی خوبیه ارزش خرید رو داشت . اختصاصی های پلی 3 ارکید اش هم از اختصاصی های ماکرو سافت جدای چند تا بازی خاص ایکس باکس. همشون بهتر هستن .

خب منم بازی رو تموم کردم
ولی پایانش کمی ابهام داشت 8-|
من که نفهمیدم چی شد :دی
ولی بازی واقعا لذت بخش بود به هیچ وجه خسته کنند ه نبود

- - -ویرایش - - -

اقا هدفت توی بازی چیه ؟ :دی باید یکی رو پیدا کنی یا بکشی یا دنبال نجات خودت باشی یا ...

هدف تعقیب و گریزه :دی

منم تموم کردم چیز بی خودی بود :dصدای زوزه سگ با قطرات بارون اهنگش بود . فقط بدویی . اخرشم خیلی فرهنگی بود نمیشد فهمید!! اصلا چی شد!!!!

خوب بالاخره منم این رو بازی کردم و یک سره تا آخرش رفتم! :bighug:
تمام انتظارات من رو بر آورده کرد و کاملا راضیم از بازی! :d پایانش هم آره یکمی مخ هنگ کن بود :-" حالا برم این Memorieـها رو جمع کنم، مثل اینکه اطلاعات داستانی توشه :-"

همون مرتضی اول گفته بود بین 8-9 حقشه رو بیشتر موافقم تا نقدش :p نقاط ضعفش رو هم هیچکدومش رو قبول ندارم! :d
البته نمیگم معماهاش آسون نبود و اینا! :d ولی به نظرم این بازی نه نیاز به مدت زمان بازی بلندی داشت،نه گیم پلی پیچیده(مخفی کاری به این خفنی:| ) و نه پازل هایی که 10 دیقه روشون لازم باشه فکر کنی! :d
اگر پازل هاش سخت تر میبود،مطمئنا به اتمسفر بازی ضربه میزد و از حال و هوای بازی مینداختت بیرون! :d
دقیقا مثل Journey ! نیازی به شلوغ کاری نبود! جفت بازی ها به خودی خود،با همین گیم پلی داشته و نداشته ـشون زیبان:bighug:
از Journey هم تازه بازی طولانی تر بود:-"

در راستای اینکه عاشق این بازی میباشم، و مخصوصا آهنگاش! و مخصوصا اون آهنگی که توی Dev Diary هم نشونش دادن! این رو براتون میزارم :
http://www.uploadbaz.com/hyphvhfe8mc8

علاوه بر این، پیشنهاد میکنم حتما حتما Memoriesـها رو جمع کنید تا بیشتر عاشق بازی بشید! زیاد وقتی نمیبره! و اینکه حداقل 90%ـش رو خودتون میتونید پیدا کنید به راحتی! :d (حتی 100%ـش رو بدون راهنما رفتن هم سخت نیست! :d )

و باز هم توصیه میکنم،این بازی رو از دست ندید! :d

منم زمانی که ps3 داشتم:((ساعت 1 شب نشسته پاش یکسره تا تهش رفتم:dاذون صبحو که گفتم تمومش کردم:dبا این که مثل سگ خوابم میومد و ساعت 7 صبحم باید میرفتم دانشگاه نتونستم از پاش بلند شم
بازیش فوق العاده بود.تم بازی یکجورایی فانتزی بود ولی بعضی جاها یه حس وحشت به آدم دست میداد
گرافیکش شاهکار بود.بعضی جاهاش یه چند دقیقه وایمیستادم تا افکتای آب و بارونشو ببینم...ولی این غول بی شرف مگه میزاشت:d
مهمترین جاذبش برای من صدا گزاری عالیش بود.صدای همیشگی بارون صدای قدم زدن پسرک تو آب و موسیقی فوق العاده که پخش میشد
داستانش خیلی بیخود شروع شد:dولی پایانش واسه من جالب بود

اون مرحله ی
An Unknown Town جایی بود که به من حس وحشت ترس داد! :-" (حالا نه از اون نوعش که سکته بزنیم ! ولی خوب حس ترسناکی بود! )
بعد از اون اتفاقاتی که توی خونه ی دختره افتاد، و یکهو دوربین رفت بالا و شهر رو نشون داد...تنهایی...و فقط صدای بارون(حداقل اولاش رو خوب یادمه آهنگی پخش نمیشد! ) ، طراحی خیلی ساده ی اون مرحله...کلا یک حس بدی به آدم دست میداد! :-"

اتفاقا من از اول تا آخر داستان باهاش حال کردم! حس قشنگی داشت! :bighug::x

این رو هم یادم رفت بگم! :d نحوه ی روایت داستان، که این نوشته ها روی در و دیوار میومدن خیلی خوشم اومد ازش! :x

آخرین ویرایش:
اگر پازل هاش سخت تر میبود،مطمئنا به اتمسفر بازی ضربه میزد و از حال و هوای بازی مینداختت بیرون! :d
دقیقا مثل Journey ! نیازی به شلوغ کاری نبود! جفت بازی ها به خودی خود،با همین گیم پلی داشته و نداشته ـشون زیبان:bighug:
از Journey هم تازه بازی طولانی تر بود:-"

اگر از معماهای ساده بازی نیز چشم پوشی کنیم نبود موانع و چالش‌های پلتفرمر به هیچ وجه قابل دفاع نیست. در واقع شاید بتوان معماهای ساده بازی را نتیجه تصمیم سازندگان برای روایت روان و بدون وقفه بازی دانست اما نبود بخش پلتفرمینگ هیچ توجیهی نخواهد داشت.
...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or