Rain

• Thread starter Thread starter Amin.J
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عاقا این استوری تریلر این رین منو دیوانه خودش کرد! مخصوصا یه قسمتش بود که دختره دستش رو به سمت پسره دراز کرد و فقط دستش که زیر بارون بود دیده میشد... حرف نداشت! چه موسیقی داشت! وحشتناک بود! من یه ساعت پیش دنلدش کردم و تا الان 50 بار دیدمش! از ذهنم اصلا بیرون نمیره!

این استدیو ژاپن سونی داره رو دست ND بلند میشه ها!:دی متخصص در زمینه ایده های جدیدن!

من نمیدونم سونی چرا اینارو نگه نمیداره واسه PS4 ؟ بسه دیگه PS3 زیادی انحصاری داره !

کیا سونی تو بازی انحصاری کم نمیاره!:دی خوب اینا میخوان PS3 رو ساپورت کنن تا کماکان بفروشه، در نتیجه منطقی هست که بازم براش بازی بسازن! اما وقتی سرنی میگه PS4 بزرگترین لانچ تاریخ برند PS رو داره یعنی از این نظر هم نباید قصه بخوریم!:دی

یک حماسه دیگه عین جرنی بنظر میاد
:biggrin1:
!

دقیقا! البته من فقط با قسمت حماسش موافقم!:دی بنظر من Rain فراتر از جرنی هست و ان چیزی که من تو تریلرهاش دیدم باشه یه Ico جدیده! حتی قشنگ تر! من همش حس Ico رو دارم.

دوستان گیم پلی بازی رو توی E3 دیدید؟ منو اصلا روانی کرده! این چیه اینا ساختن؟ نظر شخصی: واقعا در حد کارها فامیتو اودا و حتی فراتر از انهاست!

گیم پلیش اصلا یه چیزی ورای تمام چیزهایی هست که تا به حال دیدم!‌ منظورم به متفاوت و بدیع بودنشه. واقعا یک تجربه یونیکه. و مهم تر از همه اینکه اصلا احساس تو بازی موج میزنه. آدم رو یجوری میکنه. حالا شایدم فقط من این حس خاص رو نسبت به بازی دارم و اینش رو باید دوستان بیان بگن اما... نمیدونم چی بگم! اصلا انجا که نوشت انلی رین نو د استوری اصلا موهام سیخ شده بود!

من دارم میرم استدیو ژاپن سونی، کسی کاری نداره؟

من واقعاً انتظار یه موسیقی فوق العاده در سطح Journey دارم تا لذت بازی رو 10x کنه :d سونی داره با عناوین Indieــــش دنیا رو به تسخیر خودش درمیاره :d

سلام برسون :d

دوستان گیم پلی بازی رو توی E3 دیدید؟ منو اصلا روانی کرده! این چیه اینا ساختن؟ نظر شخصی: واقعا در حد کارها فامیتو اودا و حتی فراتر از انهاست!

گیم پلیش اصلا یه چیزی ورای تمام چیزهایی هست که تا به حال دیدم!‌ منظورم به متفاوت و بدیع بودنشه. واقعا یک تجربه یونیکه. و مهم تر از همه اینکه اصلا احساس تو بازی موج میزنه. آدم رو یجوری میکنه. حالا شایدم فقط من این حس خاص رو نسبت به بازی دارم و اینش رو باید دوستان بیان بگن اما... نمیدونم چی بگم! اصلا انجا که نوشت انلی رین نو د استوری اصلا موهام سیخ شده بود!

دادا جان هر کی دوست داری منم با خودت ببر :|
حس عجیبی از این رفتنت گرفتم.
کاش میشد کلا زندگیمون رو ببریم ژاپن

من واقعاً انتظار یه موسیقی فوق العاده در سطح Journey دارم تا لذت بازی رو 10x کنه
:d

موسیقیش که لامصب رو دست Journey بلند شده! البته این تریلر که من از Gamersyde دنلد کردم رو بازی طرف داره صدای To the zanarkand از FFX میاد که یکی از 5 قطعه برتر تاریخ بازی های کامپیوتری میدوننش!:د سولو پیانو هست. حالا نمیدونم صدا از کجا داشت میومد اما وحشتناک به جو بازی میخورد!

سونی داره با عناوین Indieــــش دنیا رو به تسخیر خودش درمیاره

ایندی؟ به جرات میتونم بگم این از 90درصد AAA هایی که میاد سرتره! مثل Journey که چندین برابر ابربازی قرن و قبله عالم جایزه برد و گوتی درو کرد! درسته اینا دنلدی هستن اما ایندی نیستن!:دی

کاش میشد کلا زندگیمون رو ببریم ژاپن

نبابا آبشون بو ماهی میده!:| :دی

تاریخ عرضه و قیمت بازی اعلام شد! 2اکتبر بازی رو PSN قرار میگیره و تا 1 اکتبر میتونید پیش خرید کنید.
در صورت پیش خرید اینها رو میگیرید
Dynamic Theme, five hand-drawn Avatars, a Musical Montage (which includes beautiful music pieces and sound effects from the game
قیمت بازی هم برای استورها ریجن PAL تنها 13دلار تعیین شده که انصافا قیمت خوبی هست مخصوصا اگه pre-order کنید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or