Rain

• Thread starter Thread starter Amin.J
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
13053474488246359971.jpg

HD Quicktime 73.9MB Download
Hi-Res H.264 MP4 129.9MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 32.3MB Download

فکر کردن به اون تم مترحکی که قراره برای پیش خرید باشه هم لذت بخشه8->
راستی آمریکا 1 اکتبر ریلیز میشه:-" یه روز زودتر:p
البته یدونه تم غیر متحرک هم برای پیش خرید میدن، که تا پیش خرید نمودید میتونید دانلودش کنید، بقیش رو تا همون 1 اکتبر باید صبر کنید :d

برم پشت صحنه رو ببینم! :x

من ویدیویی که در مورد موزیک بازی توضیح داده میشد دیدم واقعا عالی بود خیلی خوشم اومده از این بازی
هم از نمایشش تو E3 خوشم اومد هم اینجا
قیمت خوبی هم داره

این یک دقیقه ی آخر پشت صحنه ی آهنگ های بازی رو من هرچی میبینم و گوش میدم سیر نمیشم! :((
من Rain میخوام! :((

اون دختره که آهنگ رو میخونه صداش حرف نداره :d فوق 13-14 سالش باشه :d
با آریا بحث مینمودیم در موردش :x یک سری اطلاعات داد! :d
این هم پیامش که شامل اطلاعات میباشد! :d
واقعاً پدیده ای هست برای خودش ! :biggrin1: صداش فوق العادست !
آره از 7 سالگی کارش رو شروع کرده و الآن 12 سالش هست. مثل اینکه قرار بوده با Sony BGM همکاری داشته باشه ، ولی به خاطر سن پایینش همکاری به هم میخوره ! :biggrin1:

انشاالله شاهد حضور پررنگ تر ایشان در صنعت بازی باشیم،و همچنین از اونطرف،دیزنی به راه راست هدایت بشه و باز هم مثل انیمیشن های کلاسیک بسازه! صداش واقعا به اینجور چیزا میاد! :x:x:x
اصلا یکی از دلایلی که من به Rain علاقه مند شدم،این بود که از همون نمایش اول حس انیمیشن های کلاسیک دیزنی توش موج میزد :d

گفتن که :-" الان فقط یه تم عادی میشه دانلود کرد :d
اون آهنگا رو اگر الان بزارن، که نصف بازی اسپویل میشه! :-" (نصف بازی به آهنگاشه :d ) همون بهتر اولین بار توی بازی گوش بدیم،بعد دانلود کنیم و تا ماه ها گوش بدیم بهشون! :d

گفتن که :-" الان فقط یه تم عادی میشه دانلود کرد :d
اون آهنگا رو اگر الان بزارن، که نصف بازی اسپویل میشه! :-" (نصف بازی به آهنگاشه :d ) همون بهتر اولین بار توی بازی گوش بدیم،بعد دانلود کنیم و تا ماه ها گوش بدیم بهشون! :d

حد اقل تم ها و آواتار ها رو میدادن خسیسا. هیچ تمی هم الان نمیده بهت:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or