RAGE هنوز فراموش نشده است

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
[h=1][/h]id Software هنوز RAGE را فراموش نکرده است, Willits می گوید.

ragelogo.jpg

Sam Willits مدیر شرکت id Software گفته است که این شرکت هنوز RAGE را فراموش نکرده است.
ایشان در گفت و گویی با GameReactor بیان کرده است: ما چیزهایی داریم که ممکن است به زودی
آنها را اعلام کنیم, اما هنوز هم به معرفی آنها مطمئن نیستم. ما این عنوان (RAGE) را فراموش نکرده ایم و
و در آینده حتما خبر های بیشتری از این عنوان را اعلام خواهیم کرد.

منبع

تو متن خبر در مورد DOOM 4 چیزهایی گفته شده, چون به تیتر خبر ربطی نداشت ترجمه نکردم.

موفق باشید

rage کلا قربانی هایپ الکی بود :d ولی بازی خوبی بود که معلوم بود اون چیزی رو که تو ذهن داشتن رو نتونسته بودن تحویل بدن

:دی بدم نمی گی... من خودم به اولین چیزی که تو بازی دقت کردم گرافیک بازی بود اونم ب این دلیل که روش خیلی مانور دادن توراه که خریدمش داشتم می یومد خونه همش می گفت بزارم زودتر تو دستگاه ببینم گرافیکش چجوریه! بسکه روش مانور دادن و... یک عکس بود cg بود تو فروم راجبش بحث شده بود که ماله داخل بازی هست یا سی جی هست! بعد تازه یه سری نظر می دادن که اگه موهای روی دستش زیاد دیده نمی شه باید روش کار کنن :دی خیلی هایپ کردن توقع روبالا بردن اخرشم همین می شه

درکش کمی سخته!
چطور درکش سخته؟:دی،اگه منظورتون از نظر عمق معنایی و نشون دادن حالت Apocalypse ی هست که Fallout خیلی‌ بهتر عمل می‌کنه.

شایدم یه چیز دیگه هست که همه از درکش عاجزن :دی.

========================================================

DLC هم فقط DLC مجانی‌ :دی

Rage با اینکه عنوان بسیار خوبی‌ بود ولی‌ چون مشکلات تکنیکی‌ زیادی داشت خیلی‌ کوبیده شد (مثل DLC همونME 3 )،حالا یه DLC خوب بدن دوباره مردم شروع می‌کنن به به به :دی

Rage یکی از بازی هایی بود که بیشترین مقالات و پیش نمایش ها و مصاحبه ها رو ازش ترجمه کرده بودم ، ولی آخرش جوری شد که همون چند ساعت اول فراموشش کردم چه برسه به الآن ! دو بار هم از اول شروع کردم که شاید یه تغییری توی علاقه ـم به بازی ایجاد بشه ولی نشد که نشد.

چطور درکش سخته؟:biggrin1:،اگه منظورتون از نظر عمق معنایی و نشون دادن حالت Apocalypse ی هست که Fallout خیلی‌ بهتر عمل می‌کنه.

شایدم یه چیز دیگه هست که همه از درکش عاجزن :biggrin1:.

همون عمق معنایی...گفتم،اگه یه چِک بکنید مشاهده میکنید!ولی گفته بودم و باز هم میگم،کمی ناامید کننده بود نسبت به اونچه که ما انتظارش رو داشتیم.

Rage یکی از بازی هایی بود که بیشترین مقالات و پیش نمایش ها و مصاحبه ها رو ازش ترجمه کرده بودم ، ولی آخرش جوری شد که همون چند ساعت اول فراموشش کردم چه برسه به الآن ! دو بار هم از اول شروع کردم که شاید یه تغییری توی علاقه ـم به بازی ایجاد بشه ولی نشد که نشد.
من نمی دونم چرا همتون از Rage اینقدر زده شدین.
بازی هایپ زیاد داشتو بخصوص تو بخش گرافیک.
ولی گیم پلی بازی هیچ مشکلی نداشت. لذت بخش بود.

من نمی دونم چرا همتون از Rage اینقدر زده شدین.
بازی هایپ زیاد داشتو بخصوص تو بخش گرافیک.
ولی گیم پلی بازی هیچ مشکلی نداشت. لذت بخش بود.
گرافیکش که خوب بود ! :دی نسبت به 60 فریم بودنش میشه گفت فوق العاده بود (هرچند مشکلات اعصاب خوردکنی داشت) ولی من با گیم پلیش اصلآ حال نکردم. یه جوری بود ! البته توی PC بازی نکردم ببینم چطوریه ولی توی کنسول ، از 90% FPS های معروف ضعیف تر بود به نظرم. گذشته از اینکه خسته کننده بود ، با نوع تیراندازی و شوتینگش هم حال نکردم و اصلآ برام لذتی نداشت ! :دی برعکس مثلآ Doom 3 که با وجود ایراداتی که منتقدها ازش میگرفتن ، عاشقش بودم و همین چند وقت پیش که دوباره رفتم سراغش گیم پلی بازی بدجوری بهم حال داد و یه حس خوبی داشت ، برعکس Rage که حس شُل و ولی برام داشت !

گرافیکش که خوب بود ! :دی نسبت به 60 فریم بودنش میشه گفت فوق العاده بود (هرچند مشکلات اعصاب خوردکنی داشت) ولی من با گیم پلیش اصلآ حال نکردم. یه جوری بود ! البته توی PC بازی نکردم ببینم چطوریه ولی توی کنسول ، از 90% FPS های معروف ضعیف تر بود به نظرم. گذشته از اینکه خسته کننده بود ، با نوع تیراندازی و شوتینگش هم حال نکردم و اصلآ برام لذتی نداشت ! :دی برعکس مثلآ Doom 3 که با وجود ایراداتی که منتقدها ازش میگرفتن ، عاشقش بودم و همین چند وقت پیش که دوباره رفتم سراغش گیم پلی بازی بدجوری بهم حال داد و یه حس خوبی داشت ، برعکس Rage که حس شُل و ولی برام داشت !
رو کنسول شاید خوب بود ولی رو PC در حد فرغون بود گرافیکش :دی
اتفاقا کنترل بازی رو PC مشکلی نداشت و من بشدت لذت بردم از گیم پلیش.
بخصوص شوتینگش که بشدت لذت بخش بود.>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or