RAGE هنوز فراموش نشده است

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
[h=1][/h]id Software هنوز RAGE را فراموش نکرده است, Willits می گوید.

ragelogo.jpg

Sam Willits مدیر شرکت id Software گفته است که این شرکت هنوز RAGE را فراموش نکرده است.
ایشان در گفت و گویی با GameReactor بیان کرده است: ما چیزهایی داریم که ممکن است به زودی
آنها را اعلام کنیم, اما هنوز هم به معرفی آنها مطمئن نیستم. ما این عنوان (RAGE) را فراموش نکرده ایم و
و در آینده حتما خبر های بیشتری از این عنوان را اعلام خواهیم کرد.

منبع

تو متن خبر در مورد DOOM 4 چیزهایی گفته شده, چون به تیتر خبر ربطی نداشت ترجمه نکردم.

موفق باشید

گرافیکش که خوب بود ! :دی نسبت به 60 فریم بودنش میشه گفت فوق العاده بود (هرچند مشکلات اعصاب خوردکنی داشت) ولی من با گیم پلیش اصلآ حال نکردم. یه جوری بود ! البته توی PC بازی نکردم ببینم چطوریه ولی توی کنسول ، از 90% FPS های معروف ضعیف تر بود به نظرم. گذشته از اینکه خسته کننده بود ، با نوع تیراندازی و شوتینگش هم حال نکردم و اصلآ برام لذتی نداشت ! :دی برعکس مثلآ Doom 3 که با وجود ایراداتی که منتقدها ازش میگرفتن ، عاشقش بودم و همین چند وقت پیش که دوباره رفتم سراغش گیم پلی بازی بدجوری بهم حال داد و یه حس خوبی داشت ، برعکس Rage که حس شُل و ولی برام داشت !
دقیقا من هم به همین دلایل ازش متنفر شدم.
بعلاوه ی اینکه داستان بی سر و ته و تا حدودی احمقانه هم داشت. ماموریت ها هم که همشون پیدا کردن نخود سیاه بود :|

گرافیکش که خوب بود ! :دی نسبت به 60 فریم بودنش میشه گفت فوق العاده بود (هرچند مشکلات اعصاب خوردکنی داشت) ولی من با گیم پلیش اصلآ حال نکردم. یه جوری بود ! البته توی PC بازی نکردم ببینم چطوریه ولی توی کنسول ، از 90% FPS های معروف ضعیف تر بود به نظرم. گذشته از اینکه خسته کننده بود ، با نوع تیراندازی و شوتینگش هم حال نکردم و اصلآ برام لذتی نداشت ! :دی برعکس مثلآ Doom 3 که با وجود ایراداتی که منتقدها ازش میگرفتن ، عاشقش بودم و همین چند وقت پیش که دوباره رفتم سراغش گیم پلی بازی بدجوری بهم حال داد و یه حس خوبی داشت ، برعکس Rage که حس شُل و ولی برام داشت !
روی PC از 100 درصد FPS ها ضعیف تر بود.
هم از لحاظ گرافیکی که یک نسل با تمام FPS ها فاصله داشت. از لحظا گیم پلی هم که تداعی بخش بازی های FPS توی دهه 90 بود.
از لحاظ نوآوری هم که بیشتر آدم رو یاد اوایل حضور FPS ها و بازی های Open World مینداخت.
گرافیکش فقط تو کنسول ها قابل تحمل بود. اونم به دلیل 60 فریم بودن.

هم از لحاظ گرافیکی که یک نسل با تمام FPS ها فاصله داشت. از لحظا گیم پلی هم که تداعی بخش بازی های FPS توی دهه 90 بود.
از لحاظ نوآوری هم که بیشتر آدم رو یاد اوایل حضور FPS ها و بازی های Open World مینداخت.

فقط بگو چند درصد اغراق تو این پستت بود تا من حساب کار دستم بیاد!:-/

رو PC مشکلاتش زیاد بود بیراه نمی گه میثم .

رو کنسول تست کردم .. خواستم دیسک رو خورد کنم ( انقدر تنفر پیدا کردم ) گرافیک بعید بود ازش ! مزخرفی بیش نبود !

حالا اگر تغییری نکرده باشه رو PC که خیلی شهیده بازی !!

صرفا این حرکت رو باید بعد از 10 دقیقه بازی کردند انجام بدی !

44a5ae3483ed.gif

رو PC مشکلاتش زیاد بود بیراه نمی گه میثم .
به مولا بازی رو رو pc بدون پچ نصب کردم انتظار داشتم بالا نیا اصلا ولی وقتی اجرا کردم بازی رو دریغ از یک مشکل با خیال راحت بازی کردم حالا انطور توی سایتا بازی رو میکوبن نمیدونم واسه چیه اصلا من یه مشکلم تو این بازی ندیدن نه روpc نه360

منم رو pc بازی کردم. بابا شما دیگه به اینجا رسوندین.ازاین حرفات مشخص اصلا بازی نکردیو تحت تاثیر حرفای دیگرانی.خودم قبول دارم که کمی کسل کننده بود.اما مشکلاتش این نبود که شما مگین.گرافیکش که مشکل لود تکستچر داشت و یا اگه نزدیک میشدی کیفیت پایینی داشت اونم برا یه بازی open world به نظر من اونقدرها هم بد نیست .یه جوری حرف میزنی انگار cod مال 3 نسل پیشه .درست bf نیست اما 100 تا مثل codو... میخوره.اما میرسیم به لول ترین جمله :
با نوع تیراندازی و شوتینگش هم حال نکردم و اصلآ برام لذتی نداشت ! :دی برعکس مثلآ Doom 3 که با وجود ایراداتی که منتقدها ازش میگرفتن ، عاشقش بودم و همین چند وقت پیش که دوباره رفتم سراغش گیم پلی بازی بدجوری بهم حال داد و یه حس خوبی داشت ، برعکس Rage که حس شُل و ولی برام داشت !
مطمئنی تاپیک اشتباه نیومدی؟ بازی هیپچی هیچی نداشت گیم پلی و شوتینگ فوق العاده ای داشت همینطور اسلحه های فوق العاده و منو در حسرت یه مولتی خفن گذاشت.من میگم اگه قرار dlc بیاد براش بهتر تو اون مولتیشو راه بندازن تا همه ببینن بازی چه پتانسیلی داره و ازش استفاده نشده

Rage یکی از بازی هایی بود که بیشترین مقالات و پیش نمایش ها و مصاحبه ها رو ازش ترجمه کرده بودم ، ولی آخرش جوری شد که همون چند ساعت اول فراموشش کردم چه برسه به الآن ! دو بار هم از اول شروع کردم که شاید یه تغییری توی علاقه ـم به بازی ایجاد بشه ولی نشد که نشد.
اتفاقا منم اولش همچين حسي داشتم ولي بعد ٢ساعت به شدت بازي جذبم كرد
تنوع لوكيشن ها و شوتينگ بازي كم نظير بود،اون قسمت بازي كه با اين كوماندوها(اسمشونو يادم رفته) مبارزه ميكردي كاملا ياداور HL2 و مبارزه با نيروهاي combine بود.
از نظر هوش مصنوعي هم بدون هيچ شكي دركنار bioshock 1 تو اين نسل بهترين بود
Rage خوب polishنشده بود،اگه 6ماه ديرتر ميومد خيلي بهتر ميشد
ID از نظر مديريتي خيلي ضعيف عمل ميكنه،هنوز هم از نظر pre productin و production جوري عمل ميكنه كه ادم احساس ميكنه اينا هنوز هم فكر ميكنن تو دهه ي ٩٠ هستن،اميدوارم bethesda از اين نظر كمكشون كنه

رو کنسول تست کردم .. خواستم دیسک رو خورد کنم ( انقدر تنفر پیدا کردم ) گرافیک بعید بود ازش ! مزخرفی بیش نبود !

به نظرم یکی از بهترین گرافیک هارو شاهد بودیم.فقط و فقط اُفت فریم عذاب آور بود.فقط همین.پتانسیل بالایی داشت این عنوان برای ،بهتر شدن،ولی حیفــــ !

به به جماعت ترولینگ ریختن وسط چه PC فن چه کنسول فن ! دو مورد بسیار لذت بخش و شیرین تو این تاپیک دیدم !

گرافیک بازی مضخرفی بیش نبود .

2011 Spike Video Game Award Nominees Announced
Best Graphics

Uncharted 3: Drake's Deception
RAGE
Batman: Arkham City
LA Noire

مضخرفترین FPS که از 100 درصد FPS های دیگه ضعبفتر بود .

2011 Spike Video Game Award Nominees Announced
Best Shooter

*********** 3 :Electronic Arts/DICE
Call of Duty: Modern Warfare 3 :Activision/Infinity Ward/Sledgehammer Games
Gears of War 3 :Microsoft Studios/Epic Games
Rage :Bethesda Softworks/Id Software

چی میشه گفت ؟! منطق را یکی بیاد واسه ما تعریف کنه ! مشکل از جای دیگست ! وگرنه واقعا جرات میخواد که گیر را ادم روی دو نکته بسیار مثبت بازی بزاره و اسمه خودش را بزاره منطقی ! کمی نقد ها مطالعه کنید میبینید که مشکل RAGE تو بخش روایت داستانی بوده اگه بتونن این مشکل را حل کنند بازی فوق العاده با پتانسیل بالایی است و میشه ازش شاهکار ساخت !

آخرین ویرایش:
مشکل RAGE تو بخش روایت داستانی بوده اگه بتونن این مشکل را حل کنند بازی فوق العاده با پتانسیل بالایی است و میشه ازش شاهکار ساخت !

100% موافقم.

حاضرم قسم بخورم بعضی از دوستان که بخش گرافیکی این عنوان رو مضخرف و چرت فرض میکنن تا حالا 5 دقیقه RAGE رو بازی نکردن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or