Rage , محدودیت حجمی X360 و باقی قضایا ...

Dinosaur

Loyal Member
سلام
بحث حجم در بازیهای این نسل یک بحث قدیمی و جنجال برانگیز هست. خیلی از شرکتها و کمپانی ها قبلآ به محدودیت حجمی دیسکهای X360 اشاره کرده بودند که لینکش با جستجو در تاپیک قدیمی " اخبار داغ بازیها " پیدا میشه ولی امروز Tim Willits معروف از شرکت id Software برخلاف خیلی های دیگه خیلی رک در این مورد حرف زده و این طور گفته :
" PC از نظر مقدار اطلاعاتی که میتونین استفاده کنین , نامحدود هست و PS3 هم حدود 25 گیگ ظرفیت رو میتونه تحمل کنه ولی X360 بین 6 تا 8 گیگ اطلاعات رو میتونه برای هر بازی در بر بگیره و ما امیدواریم بتونیم بازی نهایی رو برای X360 روی دو دیسک عرضه کنیم. "

rage1.jpg

خب این حرف تا حدودی تکراری هست ولی چیزی که باعث میشه خیلی ها از سیاست مایکروسافت برای انتخاب DVD 9 در این نسل عصبانی بشن اینجاست :
طبق گفته Willits , بازی RAGE قرار بوده چندین Wasteland داشته باشه ولی به خاطر محدودیت حجمی X360 این تعداد به تنها دو Wasteland محدود شده که هرکدوم از اونها به چند منطقه دیگه تقسیم میشن. و نکته زیبا اینجاست که این تغییر نه فقط در نسخه X360 , که در تمام 3 نسخه بازی اعمال میشه و به نوعی دو نسخه دیگه هم باید به خاطر محدودیت حجمی X360 تاوان پس بدن.
Willits میگه : " داستان کلی بازی هیچ تغییری نکرده ولی تجربه بازیکنها در جستجو و گردش در RAGE تغییر خواهد کرد "

پ.ن. فردا پس فردا منتظر پشیمون شدن Willits از این حرفها و اظهار بی اطلاعی id Software از این موضوع باشین !

منبع

اول اومد گفت تجربه بازيبازها به خاطر كمبود فضا دچار نقصان خواهد شد.!!!

بعد مياد ميگه ما يه تجربه ناب و عالي را براي 360 پيش بيني مي كنيم.:thinking:

پ. ن : بدون فوت وقت BIYH:clover:

اينا صد در صد يه هدفي را دنبال ميكنند .
وگرنه واقعا جاي شك داره اين همه حرف و حديث گفتن , بعد جالبش اينه كه چند ساعت نميگذره خبر تكذيب ميشه !
فردا پس فردا ديديد گفتن بازي در 3 تا dvd براي 360 مياد يا يه چيزه ديگه , مطمئن باشيد سر همين حرف و حديث ها مايكروسافت دست به جيب شده ! مايكروسافت ميگه بيا فلاني راحت شدي ؟!
اينا همش به خاطر بيداري مايكروسافته اينطور كه بوش مياد .

اين ماجراي حجم فكر كنم آخر چند تا كشته و زخمي بده :biggrin1:

داداش خودت فهمیدی چی گفتی ؟ :confused:
پاكش كردم از نو ميگم :

بازي هايي كه تا الان روي X360 عرضه شدن بازي هايي نبودن كه به بهشون گفت نيازمند حجم بالايي بودن. بازي ها هر هفته دارند پيش رفت مي كنند و در آينده ... عنوان هايي مثل GTA IV , AC هم سازندگانشون رسما صد جا گفتن مشكل حجم داشتن. پس اين بازار گرمي نيست.

اين دوستان هم فكر ميكنم از همين الان دارند شايعه ميكنند اگر بازي بد در اومد حرف داشته باشند بگند اره ما كه گفتيم.

مشكل اصلي هم كه سازندگان از اون هي دم مي زنند اين كه X360 نه هارد داره نه حجم درست براي ديسك ها كه اين مشكل شده براي سازندگان

آقا دليل هم دارم بيخود گير نديد. آقاي كارمك گفتن كه بازي رو اگر روي 3 DVD عرضه كنيم مشكلي وجود نداره ولي عرضه نمي كنيم. خب همين ميتونه دليل باشه ديگه كدوم سازنده اي مياد بازيش رو از اول ناقص و خراب عرضه ميكنه؟ من نميتونم درك كنم يكي بياد بهم بگه چرا آدم بايد چنين حرفي رو بزنه.

Aurlito جان من بحث نميكنم باهات ، وقتي متوجه حرف آدم نميشي نميتونم هم باهات بحث كنم اگر تا فردا هم بنده بگم مرغ دوتا پا داره شما مياي ميگي نه آقا يك پا داره و شما داري اسپم ميزني و... بيخيال.

شما نظر خودت رو بگو منم نظر خودم رو ميگم.

آخرین ویرایش:
اين آقا خالي ميبنده و سازندگاني هم كه دارند براي PS3 بازي مي سازند هم دروغ مي گند ديگه خودمون كه به خودمون دروغ نمي گيم. حجم DVD هاي 360 كم حالا بشينيد G.O.W , BioShock رو مثال بزنيد. مسئله اين كه نه G.O.W عنواني بوده كه بهش بگيم حجم بر نه BioShock عنوان هايي مثل GTA IV و AC رو هم كه ديگه همه ديدند اعتراض كردند ...

اما يك چيزي بگم. وقتي ما (Xbox360 دار ها) طرفدار هاي GTA IV به خاطر اين كه بازي روي PS3 حاضر بشه بايد 6 ماه انتظار بيشتر بكشيم. پس شما (PS3 دار ها) هم ديگه خودتون بقيه اش رو مي دونيد ...

اين ماجرا داره چيزي شبيه به KZ2 پيش ميره. يادم يك زماني بعد از E3 2005 هي ميگفتن اين بازي روي X360 نميتونه ساخته بشه چون هر مرحله اش 5 گيگ 6 گيگ و... كه سر مردم گرم بشه. لغمه بزرگتر از دهنشون برداشتن فعلا مجبورند هي بهانه بيارند اگر آخر سر نتونست چيزي كه نشون دادن رو به مردم نشون بدن بهانه داشته باشند. همين الان روزي رو ميبينيم كه بازي اگر موفق نشه ...

داداش خودت فهمیدی چی گفتی ؟ :confused:

اين ماجراي حجم فكر كنم آخر چند تا كشته و زخمي بده :biggrin1:

اين آقا خالي ميبنده و سازندگاني هم كه دارند براي PS3 بازي مي سازند هم دروغ مي گند ديگه خودمون كه به خودمون دروغ نمي گيم. حجم DVD هاي 360 كم حالا بشينيد G.O.W , BioShock رو مثال بزنيد. مسئله اين كه نه G.O.W عنواني بوده كه بهش بگيم حجم بر نه BioShock عنوان هايي مثل GTA IV و AC رو هم كه ديگه همه ديدند اعتراض كردند ...

اما يك چيزي بگم. وقتي ما (Xbox360 دار ها) طرفدار هاي GTA IV به خاطر اين كه بازي روي PS3 حاضر بشه بايد 6 ماه انتظار بيشتر بكشيم. پس شما (PS3 دار ها) هم ديگه خودتون بقيه اش رو مي دونيد ...

اين ماجرا داره چيزي شبيه به KZ2 پيش ميره. يادم يك زماني بعد از E3 2005 هي ميگفتن اين بازي روي X360 نميتونه ساخته بشه چون هر مرحله اش 5 گيگ 6 گيگ و... كه سر مردم گرم بشه. لغمه بزرگتر از دهنشون برداشتن فعلا مجبورند هي بهانه بيارند اگر آخر سر نتونست چيزي كه نشون دادن رو به مردم نشون بدن بهانه داشته باشند. همين الان روزي رو ميبينيم كه بازي اگر موفق نشه ...
نه خوب اون كه بله نه , گرفتم چي شد فعلا اينجوريه ديگه روي 360 نميتونن اما خوب KZ2 هم چند تا مرحله داره منم دارم ميبينم اه اه
58.gif
25r30wi.gif
58.gif
25r30wi.gif
58.gif
25r30wi.gif
58.gif
25r30wi.gif
58.gif
25r30wi.gif
58.gif
25r30wi.gif

58.gif
25r30wi.gif
58.gif
25r30wi.gif
58.gif
25r30wi.gif
58.gif
25r30wi.gif
58.gif
25r30wi.gif
58.gif
25r30wi.gif
GOOD LUCK

اين دوستان هم فكر ميكنم از همين الان دارند شايعه ميكنند اگر بازي بد در اومد حرف داشته باشند بگند اره ما كه گفتيم.
شما میدونید Id Software چیچی هست و چه زمینه و تاریخچه ای در ساخت بازیهای FPS داره؟ و اینکه اولین بازیهای FPS از لحاظ معنوی، مال این شرکت بودن؟
این سه تا بازی رو دانلود و بازی کنید(شبیه ساز DOS توی ویندوز ویستا نمیتونه اجراشون کنه، فقط روی اکس پی و خود DOS که امیدوارم داشته باشیدش)
DOOM-1993
دانلود کنید

Wolfenstein 3D-1992
دانلود کنید

Quake-1996
دانلود کنید

حالا امکانش هست تیمی که تحت نظر سازنده های بازیهای FPS کار میکنن، این بازی رو بسازن؟
تصور کنید جان کارمک رو که داره میگه: "قبلا که گفتیم"
این حرف رو(از طرفداران عذر میخوام) شخص خزی مثل ایتاگاکی هم نمیزنه.

مدرک آوردم که نگید فن بوی هستم. اصلا کوچکترین علاقه ای به این شرکت ندارم اما خونم ازین حرفهای غیرمنطقی به جوش میاد به شدت. از نظر من مثل این میمونه که یک نفر معادلات جبری رو ببره زیر سوال.

در ضمن بدونید که به نقل از آخرین مصاحبه ها، کارمک گفته که بازیهای سنتی و پرخرجی که میساختن در Doom III پایان یافته و دو بازی Quake Live و Rage مسلما آغازگر نسل جدیدی در FPS خواهند بود.

-----------------------------------------
ویرایش:
نه متاسفانه اسم Id رو تاحالا نشنيده بودم. ولي شما اگر به دقت نوشتم رو مي خوندي ميفهمي چيه. وقتي سازنده يك بازي مياد يك روز ميگه X360 مشكل داره بازي روش بعد روز بد مياد ميگه X360 كنسول عالي اي هست. بعد به فاصله دوماه يكي ديگه مياد ميگه بازي روي X360 مشكل داره به فاصله 4 ساعت ميان تكذيب مي كنند. من چنين برداشتي ميكنم. حالا Id ميخواد هرچي باشه يك زماني Atari هم براي خودش كمپاني اي بود. Driver هم بازي اي بود. اما كو حالا؟
1- نگفتن X360 یا بازی Rage در X360 مشکل داره(فکر کنم فن بویها از هر متنی که تملق X360 رو نگه، برداشت منفی میکنن)، گفتن که محدودیت DVD9، باعث عدم تنوع محیط بازی شده.

2- شما کاملا اشتباه برداشت میکنید و به این خاطر بهتون تبریک میگم که از متنهای صریح هم اشتباه برداشت میکنید.

3- Driver مال Infograms بود، وقتی که این کمپانی اجازه ی استفاده از برند آتاری(همون علامت قرمزه) رو گرفت، انداختش اول Driv3r وگرنه سازنده ش هیچ تغییر خاصی نکرده بود و این فرنچایز همیشه فرانسوی بوده و هست.

نمیدونم چرا هروقت چیز جالبی در مورد Rage میاد، توی GAF مورد بحث همه جانبه قرار میگیره اما اینجا مورد حملات اسپم.

من نه طرفدار آی دی سافتویرم، نه طرفدار پی سی، نه طرفدار X360 و نه طرفدار هر کوفت و زهر مار دیگه ای و هیچ بازی ای هم نتونسته تا بحال نظر من رو به عنوان طرفدار جلب کنه و اصلا هم Hardcore و Blowjob و Casual و ازینجور چیز پیزها نبوده و نیستم اما پستهای بیمنطق باعث میشه اعصابم خورد بشه. حتی یکی در مورد سازندگان Ninja Gaiden II هم همچین حرفی میزد همین عکس العمل رو نشون میدادم.(این رو جهت پاره ای از مسائل گفتم)

آخرین ویرایش:
بالاخره هرچی باشه ما امیدواریم حتی اگر شده روی 10دی وی دی عرضه بشه اما بازی همونی باشه که باید باشه مثلا نگن چون جا کم بود اینطوری شد

این رو هم بخاطر داشته باشید:
بلوری یعنی خداحافظ بازی های کپی و dvd9 یعنی خداحافظ حجم زیاد
پس هر دوشون یه ایرادی دارن
دلیلی نذاره دو تا هموطن سر این مسایل جزیی به پرو پاچه هم بپریم
کاش مایکرو و سونی و نینتندو با هم به توافق میرسیدن یه زهرمار میدادن بیرون.

البته این برای ماهایی که واقعا سطح مالی مون جواب نمی ده مطرح شده وگرنه برای شرکت های سازنده یک حسن محسوب میشه ها

دلیلی نذاره دو تا هموطن سر این مسایل جزیی به پرو پاچه هم بپریم
کاش مایکرو و سونی و نینتندو با هم به توافق میرسیدن یه زهرمار میدادن بیرون.
؟؟؟ الان مشكل اصلي PS3 هست به بلوري بدبخت چه؟

يعني هيچوقت نميتونن بلوري رو كپي كنن؟:confused:
نه بابا ، بلوري رو كه ميشه كپي كرد. ولي بازي كپي شده رو نميشه توي PS3 خوند.

البته قيمت رايتر و... بلوري ديگه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or