Race Driver: Grid

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام به دوستان
همان طور که پدارم جان گفتن من بازی رو بازی کردم. البته می دونید که این دمو آنلاین هم داره.
گرافیک خیلی خوبه فقط یک کم زیادی تصاویر زرد رنگ هستن. ماشین ها خیلی طبیعی هستن. دود لاستیک ها جالبه. تصادف ماشین ها خیلی خوبه.
Driftش خیلی حال می ده البته که بسیار سخته.
میزان شبیه سازی بازی ضعیفه.
همین...
راستی من نمی دونم چرا همه این بازی رو با dirt مقایسه می کنید. اصلا ربطی به هم ندارن!

گرافیکش به پای گراند تریسمو5 میرسه؟
جواب سوال شما خیلی واضحه: نمی رسه.
من مطمئن هستم که تا مدت زیادی ما بازی ماشین سواری که دقت و جزئیات خود ماشین (شامل کلیه موارد مثل چراغ ها رینگ ها خود بدنه داشبورد) به حدی که GT5 الان داره نخواهیم داشت.

چرا اینهمه گرافیک گراند تریسمو بالاه؟ من اولین بار که تبلیغش رو دیدم خیال کردم داره تبلیغ پخش مسابقه میزاره بعد یهو ارم ps3 اومد تازه 2زاریم افتاد.
یعنی اگر بخوان نمیتونن رو 360 پورتش کنن؟

چرا اینهمه گرافیک گراند تریسمو بالاه؟ من اولین بار که تبلیغش رو دیدم خیال کردم داره تبلیغ پخش مسابقه میزاره بعد یهو ارم ps3 اومد تازه 2زاریم افتاد.
یعنی اگر بخوان نمیتونن رو 360 پورتش کنن؟
سلام نمیدونم چی بگم اما من معتقدم که به سازنده بازی ربط داره که اشنا باشه با سخت افزار دستگاه وخوب بتون بازیرو روی دستگاه بسازه اگر شما gt4 بازی کرده باشین واقعا میبینید که چه گرافیکی داره که حتی من تو این نسل مثل اون بازی ندیدم روی دستگاه های نسل جدید مگر فقط gt5 روی دست gt4 بزنه;) تمام سریهای گرند توریسمو دارای گرافیک بسیار بالا یی هستند

من همیشه طرفدار بازی هایی بودم که موشن بلور رو به وفور توشون استفاده میکردند مثل pgr و یا بازی های اکشن مثل gow , condemned ..این بازی هم مثل اینکه مرکز استفاده از موشن بلوره...
بمحض اینکه بازیش در بیاد میخرمش.

دموش رو رو PS3 دانلود کردم و فکر میکنم تو این بی بازی ای خوب باشه اما اصلا نباید با GT5 مقایسش کرد
چون بیشتر سبکش آرکید هست تا سیمولیتور به سریه NFS شبیه هست و کلا یه چیزایه جدیدی هم داره که خوبه و میشه نو آوری محسوبشون کرد مثلا دوربینش که جالبه و نحوه دریفتش که خوبه و کمی هم سخته
باید بگم من تو این سبک خیلی وسواس دارم ولی از این بازی خوشم اومد و فکر میکنم اکثر خاطبانش رو راضی کنه فقط یه اشکاله کوچیک که دیدم کمی افت فریم بود که احتمالا تو نسخه اصلی و مخصوصا رو 360 باید درست باشه AA ش هم خوبه من تو full HDکه 40 هست چیزی ندیدم
فکر میکنم بازی یه رونده داستان گونه شیرین هم داره که گیمر رو به خودش جذب خواهد کرد
ببخشید پر حرفی کردم;)

سلام به همه این بازی به طور کلی کی به صورت کامل ریلیز میشه؟
همیشه این سوال رو تو هر تاپیک ریسینگ که داره ریلیز میشه می پرسم زاویه کاکپیت داره یا نه؟

گرافیکش به پای گراند تریسمو5 میرسه؟
با اینکه اینها دوتا سبک جدا هستن ولی از نظر گرافیک محیط از GT5P بهتر هست ولی ماشینها جزئیات کمتری دارن ولی در عوض تخریب میشن.

ميشه يكي لطفا بگه دموش كه توي Marketplace هست چند مگابايته.
برای 360 حدود 750MB هست.

همیشه این سوال رو تو هر تاپیک ریسینگ که داره ریلیز میشه می پرسم زاویه کاکپیت داره یا نه؟

تو این مورد از HelmetCam استفاده کردن که ظاهرا یجور نوآوری بوده و اینطور که گفتن میتونی موقع رانندگی پدالها، دنده، و از پنجره های ماشینم دید داشته باشی. کاشکی میشد دستتم میاوردی از پنجره بیرون و را میگرفتی مثل این رانندگیای قشنگ خودمون .
دوستان این قشنگ تره یارادایس؟
اگر بخوام پول بالا یکیش بدم کدومش؟
گرافیک کدومش بالا تره؟
سبک این دو بازی با هم فرق میکنه Paradise سبکش CarCombat یا FantasyRacing ولی GRID، یه ریسینگ محضه. بنظر من حتما GRID رو بخر چون جالب از آب دراومده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or