S sony_playstation کاربر سایت Jun 13, 2008 #31 نوشته شده توسط hustler: میشه شماره فتحی رو به من بدی؟ من یه شماره ازش دارم که چند وقتیه جواب نمیده فکر کنم قطعه بیشتر... 09122755663
نوشته شده توسط hustler: میشه شماره فتحی رو به من بدی؟ من یه شماره ازش دارم که چند وقتیه جواب نمیده فکر کنم قطعه بیشتر... 09122755663
V vahid_thm کاربر سایت Jun 16, 2008 #32 بچه ها جون هر کی دوست دارین به منم بگید که از کجا می تونم این بازی رو بگیرم؟؟؟؟:confused: بد جوری تو کفشم. از هر جا می پرسم ندارن.
بچه ها جون هر کی دوست دارین به منم بگید که از کجا می تونم این بازی رو بگیرم؟؟؟؟:confused: بد جوری تو کفشم. از هر جا می پرسم ندارن.
test84 کاربر سایت Jun 16, 2008 #33 نوشته شده توسط vahid_thm: بچه ها جون هر کی دوست دارین به منم بگید که از کجا می تونم این بازی رو بگیرم؟؟؟؟:confused: بد جوری تو کفشم. از هر جا می پرسم ندارن. بیشتر... Next Gen كه داره. Spoiler يكي بگه Mass Effect از كجا گير بياريم
نوشته شده توسط vahid_thm: بچه ها جون هر کی دوست دارین به منم بگید که از کجا می تونم این بازی رو بگیرم؟؟؟؟:confused: بد جوری تو کفشم. از هر جا می پرسم ندارن. بیشتر... Next Gen كه داره. Spoiler يكي بگه Mass Effect از كجا گير بياريم