R.U.S.E

گرافیک بازی یه مقدار عجیب نیست؟ بازی فانتزیه؟چرا تکسچر تانک ها این شکلیه؟(توی تریلر اخیر رو میگم)!
البته بقیه چیزا نرمال بودن مشکلی نداشتن

من یه خبر خوندم که این بازی رو میشه تو بارا و کلوپای خارج رو تخته ی مخصوص خودش(لمسی)بازی کرد اصلا بازی خوراک چنین کاریه
ایا چنین خبری صحت داره؟؟

من یه خبر خوندم که این بازی رو میشه تو بارا و کلوپای خارج رو تخته ی مخصوص خودش(لمسی)بازی کرد اصلا بازی خوراک چنین کاریه
ایا چنین خبری صحت داره؟؟
صحت داره. بازی هم شدیدا خوراکشه :d
اما اون تخته مخصوص بازی نیست
اون تیبل ماکروسافته
عین کامپیوتر خودمونه فقط به شکل میز ناهارخوری و لمسیه :d

به نظر بازی خوبی میاد!! حداقل برای کنسول!!!

راستی یک سوال بی ربط !!!
من کلی تو انجمن ها درباره آنلاین بازی کردن با xbox گشتم ولی خوب گیج شدم!!!

اگه کسی لینک تاپیکی که خلاصه و مفید راجع به این موضوع بحث شده رو لطف کنه بذاره ممنون میشم

به نظر بازی خوبی میاد!! حداقل برای کنسول!!!

راستی یک سوال بی ربط !!!
من کلی تو انجمن ها درباره آنلاین بازی کردن با xbox گشتم ولی خوب گیج شدم!!!

اگه کسی لینک تاپیکی که خلاصه و مفید راجع به این موضوع بحث شده رو لطف کنه بذاره ممنون میشم
تو صفحه ی اصلی انجمن قسمت مخصوص xbox
زیرش زیر مجموعه هاشو نوشته : مثل xbox 360 games و ... و xbox live
این ایکس باکس لایوه که بولدش کردم همون انلاین بازی کردنه برو توش هرچی خواستی خودت انتخاب کن
اینم لینکس برای اینکه کارت راحت تر بشه : http://forum.bazicenter.com/forumdisplay.php?f=90

اگر عاشق بازی های استراتژیک هستین توصیه می کنم اصلا این بازی رونخرید
خیلی بیخوده
حیف پولی که بابتش دادم !
خب این بازی کلا برای ماکروسافت تیبل طراحی شده. من یه کلیپ دیدم از این تیبل که داشتن همین بازی رو روش میکردن. خیلی جالب بود. نباید هم تو ایکس باکس جالب بشه بازیش. مگه میشه با دسته استراتژیک بازی کرد؟؟؟!!!

خب این بازی کلا برای ماکروسافت تیبل طراحی شده. من یه کلیپ دیدم از این تیبل که داشتن همین بازی رو روش میکردن. خیلی جالب بود. نباید هم تو ایکس باکس جالب بشه بازیش. مگه میشه با دسته استراتژیک بازی کرد؟؟؟!!!
آره میشه بازی کرد و تو پیش نمایش هم توضیح دادم خیلی روان هست بازی. تازه برای PS3 هم امکان انجام بازی با move طراحی شده که کار جالبی به نظر میرسه و تا حالا نسخه PS3 امتیازات بالاتری از xbox گرفته که نشون دهنده خوب جواب دادن این کنترل هست

آره میشه بازی کرد و تو پیش نمایش هم توضیح دادم خیلی روان هست بازی. تازه برای PS3 هم امکان انجام بازی با move طراحی شده که کار جالبی به نظر میرسه و تا حالا نسخه PS3 امتیازات بالاتری از xbox گرفته که نشون دهنده خوب جواب دادن این کنترل هست
ااا مگه move اومده؟ من که نمیتونم. این بازی رو امتحان نکردم ولی فکر کنم red alert 2 بود که بازی کردم اصلا جالب نبود.

ااا مگه move اومده؟ من که نمیتونم. این بازی رو امتحان نکردم ولی فکر کنم red alert 2 بود که بازی کردم اصلا جالب نبود.
برای ما نیومده ولی برای سایت های معتبر اومده و چند هفته ای هست که دستشونه. البته برای سایت ما هم یکی فرستادن که متاسفانه دموی بازی ها همراهش بود نه نسخه اصلی اون ها.

ای بابا یکی می گه مضخرفه یکی می گه عالیه!
از آخر بازی چه طوریه؟؟؟؟؟؟
اگه دوست داری این رو بخون شاید بهت کمک کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or