صحت داره. بازی هم شدیدا خوراکشه :dمن یه خبر خوندم که این بازی رو میشه تو بارا و کلوپای خارج رو تخته ی مخصوص خودش(لمسی)بازی کرد اصلا بازی خوراک چنین کاریه
ایا چنین خبری صحت داره؟؟
تو صفحه ی اصلی انجمن قسمت مخصوص xboxبه نظر بازی خوبی میاد!! حداقل برای کنسول!!!
راستی یک سوال بی ربط !!!
من کلی تو انجمن ها درباره آنلاین بازی کردن با xbox گشتم ولی خوب گیج شدم!!!
اگه کسی لینک تاپیکی که خلاصه و مفید راجع به این موضوع بحث شده رو لطف کنه بذاره ممنون میشم
کسی از دوستان این بازی رو تهیه کرده؟
بازیش خوبه یا نه؟
خب این بازی کلا برای ماکروسافت تیبل طراحی شده. من یه کلیپ دیدم از این تیبل که داشتن همین بازی رو روش میکردن. خیلی جالب بود. نباید هم تو ایکس باکس جالب بشه بازیش. مگه میشه با دسته استراتژیک بازی کرد؟؟؟!!!اگر عاشق بازی های استراتژیک هستین توصیه می کنم اصلا این بازی رونخرید
خیلی بیخوده
حیف پولی که بابتش دادم !
آره میشه بازی کرد و تو پیش نمایش هم توضیح دادم خیلی روان هست بازی. تازه برای PS3 هم امکان انجام بازی با move طراحی شده که کار جالبی به نظر میرسه و تا حالا نسخه PS3 امتیازات بالاتری از xbox گرفته که نشون دهنده خوب جواب دادن این کنترل هستخب این بازی کلا برای ماکروسافت تیبل طراحی شده. من یه کلیپ دیدم از این تیبل که داشتن همین بازی رو روش میکردن. خیلی جالب بود. نباید هم تو ایکس باکس جالب بشه بازیش. مگه میشه با دسته استراتژیک بازی کرد؟؟؟!!!
ااا مگه move اومده؟ من که نمیتونم. این بازی رو امتحان نکردم ولی فکر کنم red alert 2 بود که بازی کردم اصلا جالب نبود.آره میشه بازی کرد و تو پیش نمایش هم توضیح دادم خیلی روان هست بازی. تازه برای PS3 هم امکان انجام بازی با move طراحی شده که کار جالبی به نظر میرسه و تا حالا نسخه PS3 امتیازات بالاتری از xbox گرفته که نشون دهنده خوب جواب دادن این کنترل هست
برای ما نیومده ولی برای سایت های معتبر اومده و چند هفته ای هست که دستشونه. البته برای سایت ما هم یکی فرستادن که متاسفانه دموی بازی ها همراهش بود نه نسخه اصلی اون ها.ااا مگه move اومده؟ من که نمیتونم. این بازی رو امتحان نکردم ولی فکر کنم red alert 2 بود که بازی کردم اصلا جالب نبود.
اگه دوست داری این رو بخون شاید بهت کمک کنه.ای بابا یکی می گه مضخرفه یکی می گه عالیه!
از آخر بازی چه طوریه؟؟؟؟؟؟