Xbox Quantum Break

l0i3_jhvdo_uvqi.jpg

qvje_جزئیات.jpg

- بازی دارای دو شخصیت اصلی می باشد که نام آنها Jack Joyce و Paul Serene می باشد.
- شخصیت Paul دارای قدرتی بیشتر از Jack می باشد و آن هم دیدن آینده است.
- به جز Jack ، شخصیت دیگر هم قابل کنترل است اما برای مدتی محدود و در پایان مراحل.
- گیم پلی بازی بر اساس شوتر سوم شخص است.
- کاورگیری در بازی وجود دارد اما وابستگی به آن ندارد و شما همیشه مجبور به استفاده از آن نیستید.
- شما می توانید زمان را کنترل کنید اما به صورت محدود. (
عکس)
- کنترل کردن زمان به شما یک قابلیت شش گانه می دهد که آنها شامل Time Stop ، Time Dodge ، Time Rush ، Time Shield ، Time Blast می باشند.شرح در زیر:
» Time Stop: توقف زمان.همه چیز از حرکت می ایستد و تنها کسی که حرکت می کند ، شما هستید.
» Time Dodge: تکنیک انتقال.شما برای صدم ثانیه ای به چند متر دور تر از خود انتقال پیدا می کنید.
» Time Rush: سرعت نور.زمان می ایستد و شما با سرعتی بالا می توانید حرکت کنید.
» Time Shield: سپر محافظ.در مقابل خود یا دشمنتان حبابی به منزله حفاظت از خود می سازید.
» Time Blast: شکست زمان.نقطه ای را انتخاب می کنید و با شکست زمان آن نقطه را تخریب می کنید.
» Time Vison: مانند Detective Mode بتمن، می توانید به محیط اطراف خود مسلط باشید/
- تمام این قدرت ها از ابتدا قابل دسترسی نیست.
- مبارزات تن به تن در بازی وجود دارد ولی تنوع آن هنوز مشخص نیست.
- تخریب پذیری در کیفیت بالایی قرار دارد و برای از بین بردن دشمنان کارگشا هستند. نام سیستم استفاده شده برای تخریب پذیری DMM نام دارد که در فیلم آواتار مانند آن را دیدیم.توضیحات بیشتر در مورد DMM در اسپویلر ...

DMM is a deformation-based fracture system that simulates the physical properties of any material using finite element analysis. If a structure exists - big or small, dense or thin, floppy or rigid - DMM causes it to react in the same way as dictated by reality. For example, wood doesn't simply break along a predetermined seam every time - rather, it bends and splinters into pieces from the point of impact. The same rules apply to any substance imaginable: rubber bends and snaps back into place. Glass shatters. Steel dents and bends. Plastic deforms. DMM can even simulate plants and organic objects through the adjustment of 14 different material physics settings ranging from toughness to volume preservation

DMM has been incorporated into a Maya plugin that can be used to author very high-end destruction scenes. To date, over 20 feature films, commercials and even TV series have had key destruction sequences created using DMM technology

The DMM Playback system allows 3-dimensional animations produced with the DMM plugin to be played back in-game with real-time performance. DMM Playback makes use of GPU-acceleration to minimize CPU overhead

DMM has played a key role in shaping Quantum Break, our vision of next-gen entertainment. We have been able to simulate complex scenarios on a scale that hasn't been possible before and then allow players experience them in real time. "Can't wait to show the world more of what we're able to do!", said Mikko Uromo, Tech Team Lead at Remedy Entertainment

- صدا گذاری به لطف تکنولوژِی Umbra به صورت سه بعدی ساخته شده است که نظیر آن را در عنوان Witcher 3 تجربه کردیم.
- برای پیاده سازی هر چه بهتر قوانین کوانتوم از دانشمندان علم فیزیک کمک گرفته شده است.
- تمام کات سین های بازی بصورت In-Game می باشد.

اطلاعاتی در رابطه با لایو اکشن

- این مینی سریال دارای 4 اپیزود است.
- مدت زمان هر اپیزود 22 دقیقه می باشد.
- هر اپیزود در پایان هر مرحله نشان داده می شود.
- شما با شخصیت Paul در پایان هر مرحله تصمیمی می گیرید که در بازی و نحوه نمایش لایو اکشن تاثیر خواهد گذاشت.
- لایو اکشن بیانگر اتفاقات از دید Paul می باشد که تماشا نکردن آن لطمه ای به درک داستان نمی زند.
- در آخر ، این مینی سریال همراه با بازی به صورت رایگان عرضه خواهد شد.

kdph_بازیگران.jpg

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD] نام بازیگر[/TD]
[TD] نقش در بازی[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Shawn Ashmore[/TD]
[TD]Jack Joyce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dominic Monaghan[/TD]
[TD]William Joyce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aiden Gillen[/TD]
[TD]Paul Serene[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Courtney Hope[/TD]
[TD]Beth Wilder[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Marshall Allman[/TD]
[TD]Charlie Wincott[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lance Reddick[/TD]
[TD]Martin Hatch[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Patrick Heusinger[/TD]
[TD]Liam Burke[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mimi Michaels[/TD]
[TD]Fiona Miller[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Amelia Rose Blaire[/TD]
[TD]Amy Ferraro[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brooke Nevin[/TD]
[TD]Emily Burke[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jacqueline Pinol[/TD]
[TD]Sofia Amaral[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jeannie Bolet[/TD]
[TD]Kate Ogawa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sean Durrie[/TD]
[TD]Nick Marsters[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ycfq_تصاویر.jpg

بازی :

لایو اکشن:

iljq_تریلر_ها.jpg

میانگین نمرات بازی در سایت Metacritic:

9ow7_gvb1.jpg

آخرین ویرایش:
تبریک میگم !! بازی بصورت انحصاری روی Store ماکروسافت منتشر میشه و برنامه ای برای عرضه ش رو استیم ندارن .

Quantum Break Is Not Coming To Steam, Will Be Exclusive To Windows Store | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming
عرضه نکردنش سنگینتره خدایی!
من هنوز تو کف 16 گیگ موندم که مگه میخواد چیکار کنه اینقدر رم میخواد؟ برم ببینم اصلا مادربردم ساپورت میکنه 16 گیگ یا نه؟:d

تبریک میگم !! بازی بصورت انحصاری روی Store ماکروسافت منتشر میشه و برنامه ای برای عرضه ش رو استیم ندارن .

Quantum Break Is Not Coming To Steam, Will Be Exclusive To Windows Store | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

با این اوصاف اشتراکی هم نمیشه خرید!چون سیستم فمیلی شیرینگ و اینا روی استیم هست و توی ویندوز استور ازش خبری نیست

به نظر من ی مدت انحصاری استور ویندوز میمونه بعد رو استیم میاد ! اخه اگه قرار به فروش بیشتر واسه رمدی باشه اصلا اقلانی نیست بخواد انحصار بمونه !

به نظر من ی مدت انحصاری استور ویندوز میمونه بعد رو استیم میاد ! اخه اگه قرار به فروش بیشتر واسه رمدی باشه اصلا اقلانی نیست بخواد انحصار بمونه !

بعید میدونم این کارو کنه چون GoW و Fable جدید و killer instinct ♥ هم تو راهه میخواد استورش رو اسم و رسم دار کنه خارج از آمریکا مثلاً!

میشه گفت الان مایکروسافت داره نقش بلیزارد رو بازی میکنه با شعار: "دلت بخواد هم همینه، نخواد هم همینه!"

این عرضه روی ویندوز استور که هنوز توش Angry birds 2 رو نداره فقط یه حرکت تبلیغاتی برای پروموت کردن و حمایت کردن بیشتر از استور مایکروسافت و ویندوز 10 هست که منطقی هم بنظر میاد. وگرنه اگه مساله فروش بیشتره خودشونم میدونن اگه میخواستن روی فروش PC حساب کنن باید روی استیم هم میومد. این سیستم مورد نیاز هم که کاملا تخیلیه برای گرخیدن کنسول باز ها که بمونن روی همون نسخه ی کنسولی و من مطمئن هستم با همون Minimum هم میشه با تنظیمات بالا راحت بازی کرد. Minimumـش خیلی سخت افزار قوی تریه نسبت به X1 !

حالا کی گفته قفل این بازی denuvo هست؟ microsoft معمولا روز اول کرک می شه اهمیتی نداره استیم میاد یا نه. اگر tomb raider سیستم پشنهادیش کمتر از این بود 980ti هم درش میاد زیر 60 فریم احتمالا این چی می شه مشخص نیست اما به شدت از افزایش گرافیکش نسبت به x1 حمایت می شه.

اگه روی استیم عرضه کنه مسلما باید یه پولی هم به VALVE بده . پس دلیلی نداره وقتی خودش استور داره همچین کاری بکنه . اینجوری 100% سود بازی میره تو جیب خودش .

از طرفی در ابتدا عرضه بازیها شاید بدلیل امار کمتر گیمرها در استورش با فروش کمتری همراه باشه (که طبیعی هم هست)

اما مزیت های خاص خودشم داره

1: همه رو مجبور میکنه به ویندوز 10 و DX12 کوچ کنن و مطمئنا استفاده از DX12 بین تمام توسعه دهنده ها رواج بیشتری پیدا میکنه

2: این عناوین انحصاری کنسول محسوب میشن و گیمرها براش سرو دست میشکنن پس کسی که از اخبار دنیای گیم با خبر باشه براحتی بازی روی استور میخره . ( که مطمئنا 99% کاربرای استیم که اخبار گیم دنبال میکنن بلافاصله برای خرید وارد استور مایکروسافت میشن )

3: عده بسیار زیادی هم هستن که کلا گیمر نیستن اما همیشه به استور مایکروسافت سر میزنن . ضمن اینکه اینجوری بازی تو چشم تره و باعث معروفیت بازی بین عوام میشه ( فرض بر اینکه 1% ازین عوام تصمیم بگیرن بازی بخرن , مایکروسافت بارشو بسته )
درصورتی که توی استیم اکثرا فقط گیمرها مراجعه میکنن

4: مهم ترین مزیتش هم اینه که خیالش راحته استور خودشه و وقتی ببینه سوداوره براحتی میتونه . فورزا . هیلو . گیرز4 و... روی استور خودش قرار بده ( یعنی در واقع این عناوین انحصاری از اکوسیستم خودش خارج نمیشن و همچنان انحصاری باقی میمونن ) که کاملا سیاست قشنگیه

5: حتی اونایی که طرفدار سونی هستن و هرگز یه قرون پول به کنسول رقیب XBOX نمیدن براحتی میتونن روی PC از محصولات مایکروسافت لذت ببرن ( که البته وقتی تو اکوسیستم مایکروسافت مشغول بازی بشن درواقع ناخوداگاه PC GAMER شدن و دارن روی ویندوز بازی میکنن . عین اب خوردن میان زیر پرچم مایکروسافت ) که درنهایت بازم سودش میره تو جیب مایکروسافت

خلاصه PC GAMER های عزیز داداشای گلم خدمتتون بگم تمام این تغییر تحولاتی که قرار انجام بشه برای ما برد برده یعنی ما در نهایت اصلا ضرر نمیکنیم
yahoo_21.gif

ضمن اینکه این اکوسیستم تاثیر بسزایی روی شرکتهایی مثل راک استار که گاها محصولاتشونو با تاخیر روی PC عرضه میکنن میذاره
چون اینجوری راک استار نگاه میکنه خود مایکروسافت داره انحصاریهاشو همزمان روی ویندوز هم منتشر میکنه و شک نکنید تاثیر خودشو میذاره و دیگه شاهد تاخیر های چندساله روی پلتفروم محبوبمون نخواهیم بود.

درواقع این اکوسیستم و سیاست جدید مایکرو سافت داره به تمام Developer های مستقل و Publisher دنیا بطور غیر مستقیم اعلام میکنه حواستون جم باشه دوران طلایی PC GAMING دوباره شروع شده .

دقیقا چیزی که دوسال پیش پیشبینی کرده بودم

آخرین ویرایش:
اگه روی استیم عرضه کنه مسلما باید یه پولی هم به VALVE بده . پس دلیلی نداره وقتی خودش استور داره همچین کاری بکنه . اینجوری 100% سود بازی میره تو جیب خودش .

از طرفی عرضه بازیها شاید در ابتدا پروسه بدلیل امار کمتر گیمرها در استورش با فروش کمتری همراه باشه (که طبیعی هم هست)

اما مزیت های خاص خودشم داره

1: همه رو مجبور میکنه به ویندوز 10 و DX12 کوچ کنن و مطمئنا استفاده از DX12 بین تمام توسعه دهنده ها رواج بیشتری پیدا میکنه

2: این عناوین انحصاری کنسول محسوب میشن و گیمرها براش سرو دست میشکنن پس کسی که از اخبار دنیای گیم با خبر باشه براحتی بازی روی استور میخره . ( که مطمئنا 99% کاربرای استیم که اخبار گیم دنبال میکنن بلافاصله برای خرید وارد استور مایکروسافت میشن )

3: عده بسیار زیادی هم هستن که کلا گیمر نیستن اما همیشه به استور مایکروسافت سر میزنن . ضمن اینکه اینجوری بازی تو چشم تره و باعث معروفیت بازی بین عوام میشه ( فرض بر اینکه 1% ازین عوام تصمیم بگیرن بازی بخرن , مایکروسافت بارشو بسته )
درصورتی که توی استیم اکثرا فقط گیمرها مراجعه میکنن

4: مهترین مزیتش هم اینه که خیالش راحته استور خودشه و وقتی ببینه سوداوره براحتی میتونه . فورزا . هیلو . گیرز4 و... روی استور خودش قرار بده ( یعنی در واقع این عناوین انحصاری از اکوسیستم خودش خارج نمیشن و همچنان انحصاری باقی میمونن ) که کاملا سیاست قشنگیه

خلاصه PC GAMER های عزیز داداشای گلم خدمتتون بگم تمام این تغییر تحولاتی که قرار انجام بشه برای ما برد برده یعنی ما در نهایت اصلا ضرر نمیکنیم:))

ضمن اینکه این اکوسیستم تاثیر بسازیی روی شرکتهایی مثل راک استار که گاها محصولاتشونو با تاخیر روی PC عرضه میکنن میذاره
چون اینجوری راک استار نگاه میکنه خود مایکروسافت داره انحصاریهاشو همزمان روی ویندوز هم منتشر میکنه و شک نکنید تاثیر خودشو میذاره و دیگه شاهد تاخیر های چندساله روی پلتفروم محبوبمون نخواهیم بود.

درواقع این اکوسیستم و سیاست جدید مایکرو سافت داره به تمام Developer های مستقل و Publisher دنیا بطور غیر مستقیم اعلام میکنه حواستون جم باشه دوران طلایی PC GAMING دوباره شروع شده .

دقیقا چیزی که دوسال پیش پیشبینی کرده بودم
رو برد بردش شک دارم
میترسم اگه کرک نشه و مجبور بشیم ما هم اوریج بخریم.
اولا:نمیدونم تا چه حد حقیقت داره اما یکی از بچه ها میگفت استور 10 هم مثل استیم منطقه ای هست و اگه برا ما هم قیمت پایین بده خیلی خوبه
ثانیا:اگه اوریج بگیریم چون تامب رایدر استور 10 هم نیاز به اتصال دائم داشت برا لانچ،اونموقع مچ ویندوز تقلبی ما رو میگیره و باید بریم یه مبلغ خوشگلی پول ویندوز بدیم
اما یه جا خوندم نمیدونم درسته یا نه :نوشته بود با خرید quantum break رو ویندوز،یه ویندوز 10 مجانی میده

رو برد بردش شک دارم
اولا:نمیدونم تا چه حد حقیقت داره اما یکی از بچه ها میگفت استور 10 هم مثل استیم منطقه ای هست و اگه برا ما هم قیمت پایین بده خیلی خوبه
ثانیا:اگه اوریج بگیریم چون تامب رایدر استور 10 هم نیاز به اتصال دائم داشت برا لانچ،اونموقع مچ ویندوز تقلبی ما رو میگیره و باید بریم یه مبلغ خوشگلی پول ویندوز بدیم
اما یه جا خوندم نمیدونم درسته یا نه :نوشته بود با خرید quantum break رو ویندوز،یه ویندوز 10 مجانی میده

من روی PC ویندوز 8.1 کرکی داشتم با گزینه آپگرید خود مایکروسافت رفتم روی W10 و ویندوزم ارجینال شد یا اینکه اصلاً متوجه کرکی بودنش نشدن (نمیدونم کدوم بود چون اصلاً گیری نداد) و الان هم همه‌ی آپدیتهاش و ... رو هم گرفتم و مشکلی نداشته. استور هم منطقه‌ای هست. ارزونترین کشورش هم برای بلوک شرق اروپا یا روسیه و هند هستن. میتونید از یکی از این استورها خرید کنید. البته بهتره صبر کنید تا بازی بیاد و ببینیم که تا اون موقع چه اتفاقاتی میافته.

من روی PC ویندوز 8.1 کرکی داشتم با گزینه آپگرید خود مایکروسافت رفتم روی W10 و ویندوزم ارجینال شد یا اینکه اصلاً متوجه کرکی بودنش نشدن (نمیدونم کدوم بود چون اصلاً گیری نداد) و الان هم همه‌ی آپدیتهاش و ... رو هم گرفتم و مشکلی نداشته. استور هم منطقه‌ای هست. ارزونترین کشورش هم برای بلوک شرق اروپا یا روسیه و هند هستن. میتونید از یکی از این استورها خرید کنید. البته بهتره صبر کنید تا بازی بیاد و ببینیم که تا اون موقع چه اتفاقاتی میافته.

تا یکسال ویندوز 10 رایگانه
و مایکروسافت گفت حتی ویندوزهای کرکی هم میتونن این اپگرید رو بکنن
اما این یکسال تا 4 ماه دیگه تمومه
این بازیو میتونیم بگیریم ولی از بعدیها معلوم نیست
نره طرف fable رو بخره یا gears of war
بعد مجبور شه بره دوباره پول ویندوزم بده
بعد استور هند بخریم مشکلی برا ما پیش نمیاد
کسی دیده استور ایران داره یا نه،
بعد قفل منطقه ای نداشته باشه با ip مون بریم ببینه برای هند یا روسیه نیست بلاک کنه

تا یکسال ویندوز 10 رایگانه
و مایکروسافت گفت حتی ویندوزهای کرکی هم میتونن این اپگرید رو بکنن
اما این یکسال تا 4 ماه دیگه تمومه
این بازیو میتونیم بگیریم ولی از بعدیها معلوم نیست
نره طرف fable رو بخره یا gears of war
بعد مجبور شه بره دوباره پول ویندوزم بده
بعد استور هند بخریم مشکلی برا ما پیش نمیاد
کسی دیده استور ایران داره یا نه،
بعد قفل منطقه ای نداشته باشه با ip مون بریم ببینه برای هند یا روسیه نیست بلاک کنه

توی این یکسال آپگرید کردن رایگان هست و دائمی. الان آپگرید کنید دیگه پولی بابت سیستم عامل جدید ازتون نمیگیره. حتی W10 کرکی هم بگیرید و آپدیت کنید بعیده مشکلی پیش بیاد. استور هم تا الان از توی ایران همینطوری بوده. اکثر کسایی که نسل قبل و الان دارن با کنسولهای مایکروسافت بازی میکنن با ریجن سایل مناطق و کشورها داشتن بازی میکردن و میکنن (من قبلاً UK بودم الان رفتم کردمش US). از اون استورها هم بخرید احتمالش کمه مشکلی پیش بیاد و بهتره برای اطلاعات بیشتر توی بخش Xbox One تاپیکهای مربوطه رو بخونید. چون استور همون استور هست و خیلی فرقی نباید داشته باشه. IP هم عوض نمیکنیم برای بازی آنلاین.

رو برد بردش شک دارم

دوست خوب من یکی از ارزوهای من اینه هرگز هیچ بازی روی PC کرک نشه

اگر PC GAMER هستی و دوستداری پلتفروم محبوبت پیشرفت کنه اصلا نباید دنبال پایرت باشی ( من به کسایی که حتی دنبال کرک هستن هم احترام میذارم .خودمم خیلی از بازیهارو پایرت کردم اما این دلیل نمیشه از واقعیت دور بشیم )

فقط یک ثانیه تصور کن فروش QB روی ویندوز رویایی بشه فروشی نزدیک به نسخه کنسولی یا حتی بیشتر

میدونی چه اتفاقی میوفته؟
من همینجا بهت قول میدم در این صورت عرضه بازیهایی مثل فورزا گیرز4 هیلو و.. روی PC تضمین شدس یا حداقل درصد اومدنشون روی PC بشدت افزایش پیدا میکنه
منتها در صورتی که فروش روی استور بالا باشه و مایکروسافت به اهداف خودش برسه

درضمن این تغییر تحولات برای ما کاملا برد برده ... تاهمین یه هفته پیش خواب QB روی PC نمیدیدیم یعنی اگه همین الان اصلا نسحه PC کنسل هم بشه بازم ضرر نکردیم میشه مثل یه ماه پیش
درکل حتی اگه کرک هم نشه اما همینکه بازی روی PC تایید شده بسیار برای من ارزشمنده .

آخرین ویرایش:
دوست خوب من یکی از ارزوهای من اینه هرگز هیچ بازی روی PC کرک نشه

اگر PC GAMER هستی و دوستداری پلتفروم محبوبت پیشرفت کنه اصلا نباید دنبال پایرت باشی ( من به کسایی که حتی دنبال کرک هستن هم احترام میذارم .خودمم خیلی از بازیهارو پایرت کردم اما این دلیل نمیشه از واقعیت دور بشیم )

فقط یک ثانیه تصور کن فروش QB روی ویندوز رویایی بشه فروشی نزدیک به نسخه کنسولی یا حتی بیشتر

میدونی چه اتفاقی میوفته؟
من همینجا بهت قول میدم در این صورت عرضه بازیهایی مثل فورزا گیرز4 هیلو و.. روی PC تضمین شدس یا حداقل درصد اومدنشون روی PC بشدت افزایش پیدا میکنه
منتها در صورتی که فروش روی استور بالا باشه و مایکروسافت به اهداف خودش برسه

درضمن این تغییر تحولات برای ما کاملا برد برده ... تاهمین یه هفته پیش خواب QB روی PC نمیدیدیم یعنی اگه همین الان اصلا نسحه PC کنسل هم بشه بازم ضرر نکردیم میشه مثل یه ماه پیش
درکل حتی اگه کرک هم نشه اما همینکه بازی روی PC تایید شده بسیار برای من ارزشمنده .
ببین این آرمان pc gamer و عدم پایرت هممون میدونیم یه جوک خنده داره
الان روی کامپیوتر هر کدوممون بالای 30-40 میلیون نرم افزار پایرت و غیر مجازه
بحث من سر qb نیست
بحث من سر این استوره
استوری که به گواه گیمرا برای اجرای بازیهای زیر نظر مایکروسافت که برا pc تا الان یه rise of tomb rider اومده مجبورن برای لانچش انلاین بشن
الان ویندوز 10 مجانیه تا 5 ماه دیگه،بعید میدونم مایکروسافت بزاره بعد این ما با ویندوز تقلبی بریم و ازش fable و بقیه رو بخریم
پس بین 100 تا 150 دلار هم الان بزار کنار برای ویندوز ارجینال
حالا اولش مایکروسافت گفته بود ما در آینده کاری می کنیم که نرم افزار تقلبی رو 10 اجرا نشه
خوب ما اگه ویندوز 10 ارجینالی داشته باشیم که توان تشخیص و جلوگیری از اجرای نرم افزارهای تقلبی رو داشته باشه که کارمون زاره
حالا یه راه حل ما دو ویندوزه کنیم یه تقلبی برای نرم افزارهای تقلبی
یه دونه درست برای بازیهای ویندوز 10 استور ،حالا باید ببینیم برای چند درصد از pc گیمرای ایرانی میارزه .اگه 4 تا بازی بیاد با توجه به خرید یه ویندوز صد دلاری میشه حدود 1میلیون و 200 تومن
4 تا بازی 60 دلاری و یه ویندوز 100 دلاری رو هم 340 دلاری
و گر نه نمیشه تو ایران جواب نمیده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or