QuakeCon 2007

Hellgate:london

کاربر ویژه
Loyal Member
ُسلام

امسال طبق روال سالانه نمایشگاه QuakeCon برگزار شد. این نمایشگاه در سالن Hilton Anatole در Dallas Texas برگزار شد. البته هنوزم در حال برگزاری هستش.

امسال انگار یه سری مطالب جالب دارم میخونم. افراد مختلف Case های خودشون رو به نمایش در آوردن و جالب‌ترین و خوش‌قیافه‌ترین Case در این نمایشگاه معرفی شد.

نکته جالب اینکه Nvidia به طور کامل این نمایشگاه رو حمایت کرده و میزبانه و تمام محصولات معرفی شده برچسب nvidia روش خورده.

در این نمایشگاه که id Software برگزار کننده اون هستش، استودیو های دیگری هم حضور دارن مثل Splash Damage که ETQW رو با Id داره.

نکته جالب حضور برخی بازی ها که هیچ ربطی به id نداره هست. بازی هایی مثل World in
Conflict, Left 4 Dead, Strangehold

قراره امشب هم سخنرای مخصوص برنامه نویس ارشد Id در این نمایشگاه ارائه بشه. کارمک .

این جور که مشخصه خیلی ها این نمایشگاه رو از E3 امسال جالب تر میدونن ( لطفا به این جمله خیلی گیر ندین.من عین متن رو ترجمه کردم ) .

تا کنون Derek Perez رئیس nvidia سخنرای خودش رو انجام داده و به مهمانان این نمایشگاه خیر مقدم گفته و محصولات خودش رو به رخ کشیده.

نکته جالب در این نمایشگاه بهترین کیس و انتخاب اون هست که حتی بعضی از گروه ها ا مونیتور های 37 و 42 اینچی خودشون رو به نمایشگاه اوردن.

امیدوارم فردا خبرهایی از کارمک به گوشمون برسه.

اینم یک سری عکس از این نمایشگاه.

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or