PSP Vs. NDS Vs. Iphone 3Gs

PSP Vs. NDS Vs. Iphone

• مجموع رای دهنده‌ها
    139
من همه اینا رو تجربه کردم با صداقت میگم!
psp کنسول دستی با بازیهای متنوع و محدود!که زود بازیاش تموم میشه و میمونین!
ds بازیهاش بینهاسن زیاد که گرافیکی نداره!اما تجربه باهاش خیلی جالبه!تو مدت 1هفته هم از چشم ادم میفته!(حداقل برای من)
ipad,iphone.ipod
2تا که کلا تو یک سیمکارت با هم تفاوت دارن که برای بازی ساخته نشدن!حداقل بازیه حرفه یی!فقط ارزش امتحان و تجربه کردن رو دارن!باتری هم که مقع بازی زیاد دوم بیار 2ساعت هست!
ipad هم که رفت زیر دستم و برای من چیز جدیدی نبود همون ایفون مبارک رو بزرگ کردن!:laughing:
فقط باید انها رو با هم مقایسه نکرد!هر کدوم محصولی خاص و خواهانی داره

از قدیم (یعنی همین دهه:biggrin1:) کنسول PSP برام خیلی جالب بوده ، تقریبا همون موقعه ای که منتشر شد خریدم و 2000 اومد همون روز خریدم و 3000 اومد هم همون روز خریدم و.... الان هم خودم به شخصه 2 تا 3000 دارم ولی چون یه تیم هستیم دست من الان 5 تا 3000 و 2000 و 1000 هست که گاهی مولتی میزنیم با بچه ها (حال میده ، مثلا باید روشون برنامه تست کنیم و سخت افزاری هک کنیم که نمیکنیم:biggrin1:)

در کل من از بازی هاش زیاد خوشم نیومد ولی قابلیت های سخت افزاری و نصب و برنامه نویسی برام بیشتر جالب بود

آخرین ویرایش:
سلام , ipod و iphone كه اصلا قابل مقايسه با psp و ds نيستن به نظر من چون به طور حرفه اي براي گيم ساخته نشدن

و من وقتي باهاشون كار كردم , برخلاف تعريف خيلي از آدم ها اصلا باهاشون حال نكردم ...

ds هم بدك نيست , بازيهاي نسبتا خوبه ولي از لحاظ گرافيك واقعا آزاردهندست ...

psp go هم باهاش كار كردم ولي زياد از جاي دكمه ها راضي نبودم , يجورايي واسم سخت بود, ولي از لحاظ چهره ! واقعا چهره سينمايي داره !! ...

درحال حاضر بين كنسول هاي قابل حمل فقط Psp3000 به نظر من ...

سلام.
به نظر من نظرسنجي گزينه اضافي و الكي داره.
در واقع اينجا قراره مشخص بشه كه در كل كنسول دستي نينتندو پرطرفدارتره يا سوني يا اگه بشه حسابش كرد اپل!!:biggrin1:
ديگه PSP Go و DSI LL اضافي هستن.
اصل قضيه اينه كه همه يكي هستن. منتها كمي تو سايز و امكانات جانبي فرق ميكنن ولي اصل قضيه كه اجراي بازي هست فرقي بين NDS - NDS Lite - NDSi - NDSi LL وجود نداره!
بگذريم.
به نظر من شخصاً NDS.
گرافيك زياد مهم نيست.
مهم گيم پلي، داستان، تنوع و ... هست كه كنسول نيتندو بسيار جذابتره.
در ضمن اينم بگم من هر دوي PSP و NDS رو دارم و با توجه به داشتن هر دو اين حرفو ميزنم.:smile:

اصلا نیازی به آوردن دلیل نمی بینم!بدون هیچ شکی PSP همه ی اینهارو به راحتی می خوره!!از همه لحاظ!!گرافیک خوش دستی شکل ظاهری و ..............

PSP که کلا فقط بدرده همون Locoroco میخوره!
DSi تجربه متفاوتی بودم-ادم یجورایی خوشش میاد و دوست نداره ولش کنه!
من کلا 2 هفته بیشتر نتونستم با PSP کار کنم
iphone هم -بطور کامل برای گیم بهینه سازی نشده ولی تجربه جالبی بود!اگه برای گیم ساخته میشد میشد به اونم رای داد!در کل DSi رو بیشتر حال کردم
go چون هم نسل PSP هست بنداز دور-DSi LL هم ندیدم از نزدیک!چه برسه تجربه:دی

ايفون خيلي خوب هست اما به علت سنگين شدن و لگ پيدا كردن توي بازي هاش و باتريش كه خيلي زود تموم ميشه و اينكه اكثر بازي هاش خيلي زود تموم مي شه و پيچيدگي زيادي به خاطر هزينه ي ساخت پايينشون ندارن به ds راي مي دم تا ادم دستش نگيره نمي فهمه كه چقدر عاليه من خودم اوايل متنفر بودم ازش اما الان واقعا باهاش حال مي كنم فقط بايد ادم حوصلشو داشته باشه بازي هاي به دد بخورشو پيدا بكنه

psp در رده ي اخر چون بازي هاي خوبش كم شده و اينكه هنوز مدل 3000 كه كيفيت lcd مثل ادم شده هك دائم نشد و ديگه اينكه نو اوري نداره

انتخاب میکنید چیه؟
من 4 ساله که انتخاب خودمو کردم فقط psp.
از هر لحاظ که حساب کنی پی اس پی از اونا بهتره که اکثر دلایلش رو دوستان اشاره کردن ولی این کنسول gow داره که واسه من خیلی مهمه.:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or