PSP Vs. NDS Vs. Iphone 3Gs

PSP Vs. NDS Vs. Iphone

• مجموع رای دهنده‌ها
    139
,بهتر نبود Ipad را حذف ميكردي چون فكر نميكنم كسي دسترسي بهش را داشته باشه.
چرا کسی بهش دسترسی نداره؟!
الان که تو بازار موجوده!و از 900تومن داره به بالا!
میشه یه چیزی در حد قیمت آیفون دیگه!;)

البته این قابلیت رو آیفون هم داره!;)
آره! ولی 1- گرافیکِ (یکی از مهم ترین مشخصه های یک بازی برای اکثرِ ایرانی ها! :دی) بازی های PSP بالاتر هست. 2- خیلی کارهای دیگه هم میشه با PSP کرد. چند تا مثال برات میزنم (کارهایی که خودم کردم):
به PC وصلش کرد و به عنوانِ مانیتور+موس+کیبورد ازش استفاده کرد!!! واقعا خودم کفم برید! (با PSP Disp) / اجرای انواع و اقسامِ بازی های قدیمی متعلق به هر کنسولی! (از آتاری 2600 تا PS1) / اجرای بازی های موبایل! تبدیل شدن به کنترلِ TV, Receiver, Players و خیلی کاربردهای دیگه!
در کل من یکی از دلایلِ علاقه ی مفرطم به سونی، همین PSP هستش!

دوست من ناراحت نشو اگه بگم خیلی نظر سنجی بچه گانه ای گذاشتی !
عزیز من آیفون ،‌ آیپد و آیپاد یا هر محصول این چنینی چه ربطی به کنسولهای دستی مثل PSP و DS دارن !!! :confused:
اگه تونستی این سوال من جواب بدی منم میفهمم اشتباه از منه :
کدوم از گذینه هایی که خودت گذاشتی در عمل ارسال SMS بهتر عمل میکنند ؟

دوست من هر محصولی در چهارچوب تخصصی طراحی میشه. شما نباید یک موبایل یا یک تبلت یا یک پخش کننده موسیقی رو که امکان نصب بازیهای مختلف و ساده ای هم روشون نصب میشه رو با کنسولهای بازی همراه مثل PSP و DS مقایسه کنی.

من خودم شدیدا اپل رو قبول دارم و از انواع محصولاتش مثل iPod , iPhone , MacBook PRO و به زودی iPAD استفاده میکنم و تا به حال تمامی کنفرانسهای اپل رو دیدم که توش چندین بار استیو جابز آمار رو نشون میده که چقدر آیفون از نظر آمار از PSP و DS جلوتر.
اما فراموش نکنید این بازیهای سرگرم کننده و ارزانی که روی سیستم عامل آیفون نصب میشن هیچ ربطی به بازیهای تخصصی و گرافیکی PSP و DS ندارند.**

عزیز من آیفون ،‌ آیپد و آیپاد یا هر محصول این چنینی چه ربطی به کنسولهای دستی مثل PSP و DS دارن !!! :confused:
اگه تونستی این سوال من جواب بدی منم میفهمم اشتباه از منه :
کدوم از گذینه هایی که خودت گذاشتی در عمل ارسال SMS بهتر عمل میکنند ؟

دوست من هر محصولی در چهارچوب تخصصی طراحی میشه. شما نباید یک موبایل یا یک تبلت یا یک پخش کننده موسیقی رو که امکان نصب بازیهای مختلف و ساده ای هم روشون نصب میشه رو با کنسولهای بازی همراه مثل PSP و DS مقایسه کنی.

من خودم شدیدا اپل رو قبول دارم و از انواع محصولاتش مثل iPod , iPhone , MacBook PRO و به زودی iPAD استفاده میکنم و تا به حال تمامی کنفرانسهای اپل رو دیدم که توش چندین بار استیو جابز آمار رو نشون میده که چقدر آیفون از نظر آمار از PSP و DS جلوتر.
اما فراموش نکنید این بازیهای سرگرم کننده و ارزانی که روی سیستم عامل آیفون نصب میشن هیچ ربطی به بازیهای تخصصی و گرافیکی PSP و DS ندارند.**

این همه حرف زدید.
کلا این گوشی به عنوان یک کنسول دستی استفاده می شه یا نه؟:-"

h38knry1y4nim5clhgl.jpg

اینم می تونه دلیل باشه که بخوام اینا رو با هم مقایسه کنم.:-"

چرا کسی بهش دسترسی نداره؟!
الان که تو بازار موجوده!و از 900تومن داره به بالا!
میشه یه چیزی در حد قیمت آیفون دیگه!;)
شماها بچه پولدارين:biggrin1:ما بايد بذاريم يه مدت بگذره قيمتش بياد پايين تا يكي بگيريم:smile:

گرافيك ايفون يه چيزي بين DS وPSP هست.بعضي بازي هاش هم واقعا زيبا هستند ولي به خاطر نداشتم دكمه واقعا بازي كردن باهاش خيلي طاقت فرسا هست.مخصوصا اگه اكشن مثل brother in arms باشه كه خيلي بده:biggrin1:

دست بردار مومِن..اینجا به یارو نوکیا 11دوصفر(معروف به یازده چراغ قوه) بدی اینقدر باهاش بازی میکنه تا ناخناش بیوفته , حالا که آیفون جای خود دارد...

آره! ولی 1- گرافیکِ (یکی از مهم ترین مشخصه های یک بازی برای اکثرِ ایرانی ها! ) بازی های PSP بالاتر هست. 2- خیلی کارهای دیگه هم میشه با PSP کرد. چند تا مثال برات میزنم (کارهایی که خودم کردم):
به PC وصلش کرد و به عنوانِ مانیتور+موس+کیبورد ازش استفاده کرد!!! واقعا خودم کفم برید! (با PSP Disp) / اجرای انواع و اقسامِ بازی های قدیمی متعلق به هر کنسولی! (از آتاری 2600 تا PS1) / اجرای بازی های موبایل! تبدیل شدن به کنترلِ TV, Receiver, Players و خیلی کاربردهای دیگه!
:biggrin1:
اون تبدیل شدن به کنترل tv... فقط تو مدل Fat بودش!تو اسلیم و جدیدا نیست دیگه!:biggrin1:
بقیه چیزایی هم که گفتی رو آیفون هم میتونه انجام بده:biggrin1:
البته من خودم psp رو پیشنهاد دادم ولی کلاً دارم میگم آیفون هم چیزی کم نداره از لحاظ قابلیت های فرعی!
cpu قوی تری هم داره آیفون و همین در بعضی مواقع بدرد میخوره!
ولی در کل بدرد کنسول دستی بودن نمیخوره خیلی!
شماها بچه پولدارينما بايد بذاريم يه مدت بگذره قيمتش بياد پايين تا يكي بگيريم
من واسه این گفتم در دسترسه چون هم قیمت آیفون هست!
قیمتشم نسبت به دلارش الان هم خیلی متعادل و خوبه،فکر نکنم پایین تر بیاد خیلی!

من به ایفون رای میدم .با ds بازی کردم psp رو هم که مدتها داشتم.
به نظر من سبک و قابل حمل بودن و چند منظوره بودن و تعدد و تنوع بسیار بالای بازیها همراه با بازیهایی که از حسگرهای ایفون بخوبی استفاده میکنند ,خیلی ارزشش بیشتر از گرافیک و بازیهای حرفه یی psp هست!!!.(گرچه من همین الان در گوشیم بازی هایی دارم که براحتی با پرگرافیک ترین بازیهای psp رقابت میکنه)
اگه ادم بخواد گرافیک یه بازی رو لمس کنه یا از گیم پلی و حرفه ایی بودن یه گیم کامل ,لذت ببره بهتره بره بشینه تو خونه و جلوی یک lcdی 46 اینچی با یک کنسول پر قدرت مثلا بازیی مثل brother in arms رو بازی کنه تا چشم خودش رو در بیاره و با اون کلیدهای ناراحت و lcd کوچک و نه چندان جذاب psp یا ایفون خودش رو اذیت کنه.
بنظرم ds هم با اون بازیها متنوعش و وزن کمترش قابل قبول تر از psp هستش.

این همه حرف زدید.
کلا این گوشی به عنوان یک کنسول دستی استفاده می شه یا نه؟:-"

h38knry1y4nim5clhgl.jpg

اینم می تونه دلیل باشه که بخوام اینا رو با هم مقایسه کنم.:-"

دوست عزیز نه تنها این گوشی بلکه به قول بعضی دوستان ۱۱۰۰ نوکیا با بازی معروفش یعنی اسنیک هم به عنوان کنسول دستی استفاده میشه. :laughing:
اما عزیز این فقط یکی از خصوصیات سرگرم کننده ی یک گوشی موبایل (آیفون) هست.

اما در رابطه با آمار ، معلومه که آمار آیفون باید انقدر بهتر از PSP و DS باشه. دلیلش هم خیلی سادست اکثر بازیهای آیفون یا رایگانند یا با قیمتهای خیلی پائین مثلا ۹۹ سنت از فروشگاه AppStore به راحتی میشه دانلودشون کرد اما PSP و DS قطعا اینجوری نیستند !

در حال حاضر تمامی گوشیهای موجود کم و بیش کنسول دستی هم هستند از ۱۱۰۰ بگیرید تا N-Gage نوکیا و آیفون که جای خود دارد.
اما اگر در پی مقایسه محصولات هستید باید در بین محصولاتی که تخصصی برای بازی تهیه شدن نظرسنجی بذارید.

منم به psp راي ميدم من هم psp داشتم هم يه ds كه psp خيلي سرتره هم از نظر گرافيك هم از نظر نرم افزار ipod و iphone هم بد نيست ولي بازي بزرگ نداره يا خيلي كم داره مثلا psp metal gear peace walker داره براش مياد يا fianl fantasy agito و خيلي بازي هاي بزرگ ديگه.تو قابليت انلاينم كه بيشتر بازي ها شايد 90 درصدشون انلاين دارن كه iphone و ds اينجوري نيست به نظر من كلا dsو بذار كنار يا iphone يا psp

منم بیشتر نظرم روی psp و ds هست
من الان psp دارم ولی از وقتی چند تا از بازیهای Ds رو دیدم نظرم رفته روی ds چون گیم پلی بازیهاش خیلی من باهاش حال می کنم
یک چیزی که psp توی این 3 تا برتری داره اینه که کدوم یکی از این مدلها به راحتی می تونه بازیهای ps1 رو اجرا کنه ؟
برای iphone یک شبیه ساز هست ولی فکر نکم به راحتی کار با psp بشه روش اجرا کرد

به نظر من ds و psp جایه خودشونو دارن و هر کدوم برای افراد خاصی خوبن.
اونایی که به گرافیکی و کلاس بودن کنسول اهمیت میدن 100% psp رو بیشتر می پسندن.
ولی اونایی که بیشتر بازی های جذاب و با گیم پلی متقاوت رو می پسندن و گرافیک واسشون مهم نیست حتما به ds رای میدن.
به نظر من هر 2 خوبن واسه همین من رای ندادم.

ایفون.
چون نسبت به اینا قدرت سخت افزاری خیلی بیشتری داره و همچنین مانور زیادی هم میشه برای بازیهاش داد.
خودم فقط ایفونو ترجیح میدم.
پیشنهاد میکنم یک بار فقط یک بار به App store سر بزنید و Application های ایفون رو چک کنید تا ببینی کار "خفن"یعنی.
این چیزایی که شما گفتید در برابر برنامه هایی که روی این سیستم عامل اومده پشم به حساب میاد!:دی
عزیز من آیفون ،‌ آیپد و آیپاد یا هر محصول این چنینی چه ربطی به کنسولهای دستی مثل PSP و DS دارن !!!
دوست عزیز استدیوهای بزرگ دینا نظیر EA راکستار و.... برای این پلتفورم بازی ساختن و دارن میسازن!
بهتره بدونید که ایفون خیلی وقته به عنوان یک پلتفورم کاملا مستقل و بسیار موفق(موفق تر از psp و ds )شناخته میشه.
دوست عزیز نه تنها این گوشی بلکه به قول بعضی دوستان ۱۱۰۰ نوکیا با بازی معروفش یعنی اسنیک هم به عنوان کنسول دستی استفاده میشه.
اونوقت یعنی NFS و GTA و... اسنیک 1100 به حساب میان؟
جالب اینه که تا الان خیلی ها هنوز یک بار هم لیست بازیها و برنامه های ایفونو ندیدن...

آخرین ویرایش:
منم به خاطر اينكه PW داره واسه PSP مياد (نسخه ژاپمني اومده) و فنه MGS هستم به PSP راي ميدم !
در هرصورت براي گيمر ها خيلي خوبه ! البته اگه PW رو نداشت يه DS خريده بودم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or