آره! ولی 1- گرافیکِ (یکی از مهم ترین مشخصه های یک بازی برای اکثرِ ایرانی ها! ) بازی های PSP بالاتر هست. 2- خیلی کارهای دیگه هم میشه با PSP کرد. چند تا مثال برات میزنم (کارهایی که خودم کردم):البته این قابلیت رو آیفون هم داره!
دوست من ناراحت نشو اگه بگم خیلی نظر سنجی بچه گانه ای گذاشتی !
عزیز من آیفون ، آیپد و آیپاد یا هر محصول این چنینی چه ربطی به کنسولهای دستی مثل PSP و DS دارن !!! :confused:
اگه تونستی این سوال من جواب بدی منم میفهمم اشتباه از منه :
کدوم از گذینه هایی که خودت گذاشتی در عمل ارسال SMS بهتر عمل میکنند ؟
دوست من هر محصولی در چهارچوب تخصصی طراحی میشه. شما نباید یک موبایل یا یک تبلت یا یک پخش کننده موسیقی رو که امکان نصب بازیهای مختلف و ساده ای هم روشون نصب میشه رو با کنسولهای بازی همراه مثل PSP و DS مقایسه کنی.
من خودم شدیدا اپل رو قبول دارم و از انواع محصولاتش مثل iPod , iPhone , MacBook PRO و به زودی iPAD استفاده میکنم و تا به حال تمامی کنفرانسهای اپل رو دیدم که توش چندین بار استیو جابز آمار رو نشون میده که چقدر آیفون از نظر آمار از PSP و DS جلوتر.
اما فراموش نکنید این بازیهای سرگرم کننده و ارزانی که روی سیستم عامل آیفون نصب میشن هیچ ربطی به بازیهای تخصصی و گرافیکی PSP و DS ندارند.**
شماها بچه پولدارين:biggrin1:ما بايد بذاريم يه مدت بگذره قيمتش بياد پايين تا يكي بگيريم:smile:چرا کسی بهش دسترسی نداره؟!
الان که تو بازار موجوده!و از 900تومن داره به بالا!
میشه یه چیزی در حد قیمت آیفون دیگه!
دست بردار مومِن..اینجا به یارو نوکیا 11دوصفر(معروف به یازده چراغ قوه) بدی اینقدر باهاش بازی میکنه تا ناخناش بیوفته , حالا که آیفون جای خود دارد...دوست من ناراحت نشو اگه بگم خیلی نظر سنجی بچه گانه ای گذاشتی !
عزیز من آیفون ، آیپد و آیپاد یا هر محصول این چنینی چه ربطی به کنسولهای دستی مثل PSP و DS دارن !!! :confused:
:biggrin1:آره! ولی 1- گرافیکِ (یکی از مهم ترین مشخصه های یک بازی برای اکثرِ ایرانی ها! ) بازی های PSP بالاتر هست. 2- خیلی کارهای دیگه هم میشه با PSP کرد. چند تا مثال برات میزنم (کارهایی که خودم کردم):
به PC وصلش کرد و به عنوانِ مانیتور+موس+کیبورد ازش استفاده کرد!!! واقعا خودم کفم برید! (با PSP Disp) / اجرای انواع و اقسامِ بازی های قدیمی متعلق به هر کنسولی! (از آتاری 2600 تا PS1) / اجرای بازی های موبایل! تبدیل شدن به کنترلِ TV, Receiver, Players و خیلی کاربردهای دیگه!
در کل من یکی از دلایلِ علاقه ی مفرطم به سونی، همین PSP هستش!
من واسه این گفتم در دسترسه چون هم قیمت آیفون هست!شماها بچه پولدارينما بايد بذاريم يه مدت بگذره قيمتش بياد پايين تا يكي بگيريم
اگه یه گیمری که میخوای واقعاً از بازی کردن لذت ببری انتخاب هات فقط psp وds هستن!
احالا بین ین 2تا من خودم psp رو ترجیح میدم!
این همه حرف زدید.
کلا این گوشی به عنوان یک کنسول دستی استفاده می شه یا نه؟
اینم می تونه دلیل باشه که بخوام اینا رو با هم مقایسه کنم.
پیشنهاد میکنم یک بار فقط یک بار به App store سر بزنید و Application های ایفون رو چک کنید تا ببینی کار "خفن"یعنی.به PC وصلش کرد و به عنوانِ مانیتور+موس+کیبورد ازش استفاده کرد!!! واقعا خودم کفم برید! (با PSP Disp) / اجرای انواع و اقسامِ بازی های قدیمی متعلق به هر کنسولی! (از آتاری 2600 تا PS1) / اجرای بازی های موبایل! تبدیل شدن به کنترلِ TV, Receiver, Players و خیلی کاربردهای دیگه!
در کل من یکی از دلایلِ علاقه ی مفرطم به سونی، همین PSP هستش!
دوست عزیز استدیوهای بزرگ دینا نظیر EA راکستار و.... برای این پلتفورم بازی ساختن و دارن میسازن!عزیز من آیفون ، آیپد و آیپاد یا هر محصول این چنینی چه ربطی به کنسولهای دستی مثل PSP و DS دارن !!!
اونوقت یعنی NFS و GTA و... اسنیک 1100 به حساب میان؟دوست عزیز نه تنها این گوشی بلکه به قول بعضی دوستان ۱۱۰۰ نوکیا با بازی معروفش یعنی اسنیک هم به عنوان کنسول دستی استفاده میشه.