درسته PSP گرافيك فوق العاده اي داره ولي DS واقعا يه چيز ديگه هست.فراواني و تنوع بازي هاش واقعا عالي هست.
ايفون كه اصلا براي بازي مناسب نيست چون بعد از يك ساعت بازي به شدت در انگشت ها احساس خستگي ميكني.
اگه یه گیمری که میخوای واقعاً از بازی کردن لذت ببری انتخاب هات فقط psp وds هستن!
حالا بین این 2تا من خودم psp رو ترجیح میدم!
چون بازی هاش معمولاً از بقیه حرفه ای تر و کاملتره و عناوین بزرگی هم داره که واقعاً هم بازی های خوش ساختی هستن!
گرافیکشم که خوبه!
مولتی پلیر خوبی هم داره!
....
آیفون خوبه ولی کار اصلیش بازی نیست و واسه این ساخته نشده!
شارژش هم زود تموم میشه موقع بازی کردن
بازیهاشم اکثراً جنبه fun دارن و خیلی حرفه ای نیستن!
.....
ds هم خوبه ولی تا جایی که من دیدم بیشتر بازیهاش هیجان کافی نداره!
دوستان چون PSP Go هنوز ک÷ی خور نشده , رای کمتری هم داره.
اگه همین طور ادامه بده (که همین طور خواهد بود) PSP به عنوان رایج ترین کنسول دستی انتخواب خواد شد.
ایفون مایفون :cheesygri که اصلا کنسول دستی نیست:cheesygri
حالا psp و ds میمونه که به نظر من psp علاوه بر کنسول بودنش یک mp4 فوق الغاده با کیفیتی که دیدن فیلم باهاش تو رختخواب خیلی حال میده
منم psp رو زدم
لامذهب PSP کنسول نیست که! باید اسمش رو میذاشتن PSPDA! اگه یه خورده به Homebrew و اینا وارد باشی، میشه به اندازه ی یه PDA ازش کار کشید! همین دیروز داشتم GoW:CoO رو بازی میکردم، وسطش آهنگ هم گوش می کردم!
لامذهب PSP کنسول نیست که! باید اسمش رو میذاشتن PSPDA! اگه یه خورده به Homebrew و اینا وارد باشی، میشه به اندازه ی یه PDA ازش کار کشید! همین دیروز داشتم GoW:CoO رو بازی میکردم، وسطش آهنگ هم گوش می کردم!
نتيجه ي اين نظرسنجي كاملا معلومه =PSP:biggrin1:
كلا 90% گيمرهاي ايراني بيشتر به گرافيك توجه دارند تا گيم پلي(البته قصد جسارت به هيچ كاربري را ندارم واين نظرشخصيه ونميخوام اين موضوع را زيادي كشش بدين:smile
God_of_game,بهتر نبود Ipad را حذف ميكردي چون فكر نميكنم كسي دسترسي بهش را داشته باشه.