PSP Official Firmware 6.00 Released

اول این دوتا رو دانلود میکنی : 5.55 & 6.00 Games Decrypter و UMDGen 4.00
با UMDGen ایمیج بازی رو باز میکنی.
وارد قسمت PSP_GAME/SYSDIR میشی و روی فایل EBOOT.BIN راست کلیلک میکنی و Extract میکنی.
فایل Extract شده رو توی منوی اصلی PSP میریزی (Root).
بعد فولدر GameZDecryptZ رو توی قسمت PSP/Game کپی میکنی. (این فولدر بعد از باز کردن 5.55 & 6.00 Games Decrypter بوجود خواهد آمد !!)
از توی PSP باید Game Decrypter Yoshihiro رو اجرا کنید.
بعد از این کار یه فولدر توی منوی اصلی PSP میاد به اسم DECRYPTOR که توش یه فایل به اسم EBOOT.BIN هستش .
این فایل رو باید جایگزین اون EBOOT.BINی کنید که توی Image بازی هستش.
برای اینکار باید دوباره UMDGenرو باز کنید بعد وارد همون مسیر قبلی بشید و فایل EBOOT.BIN رو درگ کنید اونجا. توجه داشته باشید که EBOOT.BIN جدید باید جایگزین EBOOT.BIN قبلی بشه.
بعد از اینکه این کار رو کردید حالا Image رو Save کنید و کپی کنید توی بخش ISO توی PSP و لذت ببرید !!

این کار تقریبا یه جور Patch کردن هستش . این برنامه ها فریم ویر جدید نیستند.

وارد قسمت PSP_GAME/SYSDIR میشی و روی فایل EBOOT.BIN راست کلیلک میکنی و Extract میکنی.
بعد فولدر GameZDecryptZ رو توی قسمت PSP/Game کپی میکنی. (این فولدر بعد از باز کردن 5.55 & 6.00 Games Decrypter بوجود خواهد آمد !!)
بعد از این کار یه فولدر توی منوی اصلی PSP میاد به اسم DECRYPTOR که توش یه فایل به اسم EBOOT.BIN هستش .
برای اینکار باید دوباره UMDGenرو باز کنید بعد وارد همون مسیر قبلی بشید و فایل EBOOT.BIN رو درگ کنید اونجا. توجه داشته باشید که EBOOT.BIN جدید باید جایگزین EBOOT.BIN قبلی بشه.
بعد از اینکه این کار رو کردید حالا Image رو Save کنید و کپی کنید توی بخش ISO توی PSP و لذت ببرید !!

این کار برای motorstorm هم میشه نه؟:biggrin1:

اول از همه ممنون بابت راهنمایی

من PSP مدل Fat ورژن 5.00 دارم
این کارو با بازی Shin Megami Tensei Persona کردم ولی جواب نداد....
میره تو بازی ولی صفحه سیاه میمونه و هیچی دیگه نشون نمیده...:confused:

دوستان اگه کسی با PSP Fat هم تونست این کارو بکنه بیاد و خبر بده و بگه رو چه ورژنی و با چه بازی این کارو با موفقیت انجام داده....;)

ممنون

kalagar2142 واقعا دستت درد نکنه من امتحان کردم مثل ساعت کار می کنه ....فقط یه سوال اینکارو ما می کنیم گرافیک بازی پایین نمیاد

روی چه مدل PSP با چه ورژنی تونستی این کارو بکنی؟

چه بازی رو اجرا کردی؟

من Disgaea 2 رو هم تست کردم ولی نشد....
PSP Fat Version 5.00 M33-4

ممنون

اول از همه ممنون بابت راهنمایی

من PSP مدل Fat ورژن 5.00 دارم
این کارو با بازی Shin Megami Tensei Persona کردم ولی جواب نداد....
میره تو بازی ولی صفحه سیاه میمونه و هیچی دیگه نشون نمیده...:confused:

دوستان اگه کسی با PSP Fat هم تونست این کارو بکنه بیاد و خبر بده و بگه رو چه ورژنی و با چه بازی این کارو با موفقیت انجام داده....;)

ممنون

این روش بر روی همه psp ها کار میده.
فریمور های 5.50gen و 5.00m33 و 5.03mhu را تست کردم مشکلی نداشت.

فقط برای اجرای بازی باید UMD ISO MODE روی حالت M33 driver باشد.

آموزش کامل در پست زیر:
Code:
[URL]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4270492&postcount=1[/URL]
kalagar2142 واقعا دستت درد نکنه من امتحان کردم مثل ساعت کار می کنه ....فقط یه سوال اینکارو ما می کنیم گرافیک بازی پایین نمیاد

از اون سوال ها بودا
دلیلی داره که گرافیک بیاد پایین؟:eek:

دوستان سلام....
یکی از فامیلامون psp go اورده و این چی موندم توش....چون هزینه بازی ها خیلی گرونن...

1.نمی روی 6 اصلی اون نرم افزار رو اجرا کرد؟
2.دوستانی که ورژن 5.50 جن رو دارن میشه اون فایل ایبوت خودتون رو اپ کنید بریزم شاید روی اصلی هم اومد.اصلا امکان داره بیاد؟؟؟اگه میشه زود بگین داره میره....

متشکر...

رو فریمور 5 دارک الکس هم میشه؟

-تا اونجایی که من خوندم فقط بازی MotorStorm با 5.0 m33 کار میکنه وبرای اجرای بقیه ی بازی ها حتما باید 5.5 Gen B2 داشته باشید. در ضمن ورژن 2 این برنامه هم اومده میتونید از سایت زیر بگیرید :
http://www.psp-hacks.com
- در مورد بازی GranTurismo حتما باید نسخه ی US باشه . با نسخه ی Euro کار نمیکنه.
- احتمال بریک شدن هم وجود داره (برای تعداد اندکی اتفاق افتاده بود)
-هنوز همه ی بازی های جدید رو ساپورت نمیکنه ولی بیشترشون با این روش کار میکنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or