PSP Official Firmware 6.00 Released

دوستان من برام یک سوال پسش اومد....

خوب اگه این رو نصب کنیم و از حالت کپی خور خارج بشه دیگه بازی iso رو نمیشناسه. تا اینجا درست.
خوپ پس خارجی ها که از psn پی اس پی با همین فرمت iso میخرن و بعدش دانلود میکنند چطوری اون iso رو میشناسه و میاره؟؟؟
یه توضیح بدین ممنون میشم.

کسی نبود در راه رضای خدا..باور کنید ثواب داره...

دوستان من برام یک سوال پسش اومد....

خوب اگه این رو نصب کنیم و از حالت کپی خور خارج بشه دیگه بازی iso رو نمیشناسه. تا اینجا درست.
خوپ پس خارجی ها که از psn پی اس پی با همین فرمت iso میخرن و بعدش دانلود میکنند چطوری اون iso رو میشناسه و میاره؟؟؟
یه توضیح بدین ممنون میشم.

کسی نبود در راه رضای خدا..باور کنید ثواب داره...

بازی که از PSN خریداری میشه بازی ارجینال هست و خصوصیاتی داره که iso هایی که داخل نت ریخته آنر را ندارد.
دستگاه هم بازی که از psn دانلود شود را بازی ارجینال میشناسه و اجرا میکنه.

بازی که از PSN خریداری میشه بازی ارجینال هست و خصوصیاتی داره که iso هایی که داخل نت ریخته آنر را ندارد.
دستگاه هم بازی که از psn دانلود شود را بازی ارجینال میشناسه و اجرا میکنه.
خوب اگه یک نفر همون بازی iso که از psn دانلود کرده رو کپی کنه روی کامپیوترش و بعد رایت کنه روی DVD یا CD و بده به دوستش مثلا، آیا دوستش میتونه اونو اجرا کنه؟

خوب اگه یک نفر همون بازی iso که از psn دانلود کرده رو کپی کنه روی کامپیوترش و بعد رایت کنه روی DVD یا CD و بده به دوستش مثلا، آیا دوستش میتونه اونو اجرا کنه؟

اگه اینطوری بود که دیگه کسی دنبال هک کردن psp نبود.
مطمئنا همچین کاری نمیشه کرد.
شما وقتی بازی را دانلود کنی فقط روی psp خودت اجرا میشه

نسخه نهایی فرمور ۶٫۰۰ منتشر شد

یه سری تغییرات توی این فرمور ایجاد شده که به این صورت هستند:
اول از همه اینکه یک پچ امنیتی به Internet Browser این فرمور اضافه شده…
گزینه Network Update به System Update تغییر پیدا کرده…
چند تا رنگ به تعداد رنگ ها از قسمت Theme Setting اضافه شده.
گزینه Group Content به تنظیمات اضافه شده.
به وسیله این گزینه شما میتونید نوع نمایش فایل ها رو به ترتیب تاریخ و … انتخاب کنید.
45097154.jpg

آقایان یه سایت میدین که بگه چطوری دوباره پی اس پی رو کپی خور کنم
دوست عزیز همین bc بهترین مکانه برای کپی خور کردن میتونی بری تاپیک کپی خور کردن یا اینکه یه سرچ بزنی با پاندورا (سخت افزاری یا نرم افزاری ) کارتو راه بندازی:eek:

دوستان هیچ کس نمیدونه احیاناً کی قراره Crack بشه:confused:
Version دستگاه من 5.00 M33 هست...
این بازی های جدید روش اجرا نمیشه...
خیلی دردناکه... من تازه میخواستم Disgaea 2 بازی کنم:((

دوستان هیچ کس نمیدونه احیاناً کی قراره Crack بشه:confused:
Version دستگاه من 5.00 M33 هست...
این بازی های جدید روش اجرا نمیشه...
خیلی دردناکه... من تازه میخواستم Disgaea 2 بازی کنم

دوست عزیز من کلا بی خیال کرک شدم چون تو یک سایت خارجی خوندم که دارک الکس کم اورده سایتش رو بسته تا اب ها از اسیاب بیفته...البته نمیدونما فقط خونمدم.
و الان هم دستگاهم رو(3000) اصلی کردم....

------------
بچه ها دو تا سوال داشتم:
1.این که میگن اپدیت اروپا برای psn فلان و فلان توش اومده .اگه با انگلستان uk کانکت بشم همون اروپا حساب میشه یا نه باید با اکانت کشور اروپایی مثل فرانسه هلند اینه کانکت بشم؟؟؟

2.بعد این که دوسان دارن میگن gen داره یه کارایی میکنه کسی سایت اصلی و خود gen رو داره مثل دارک الکس؟؟نشونیش رو بگین ممنون میشم...

یکی از فامیلای ما تو سونی کار می کنه (بخش پلی استیشین) یه دونه PSP Go برای من کش رفته. منم الآن همه چی رو از PSN Network دانلود می کنم. ورژنش هم 6 هست. کپی خور هم نیست.

دوست عزیز من کلا بی خیال کرک شدم چون تو یک سایت خارجی خوندم که دارک الکس کم اورده سایتش رو بسته تا اب ها از اسیاب بیفته...البته نمیدونما فقط خونمدم.
و الان هم دستگاهم رو(3000) اصلی کردم....
فک نکنم دارکی به این سادگیا کم بیاره!
اگه شما افیشال کردی هکم بشه بازم که مشکل خواهی داشت
2.بعد این که دوسان دارن میگن gen داره یه کارایی میکنه کسی سایت اصلی و خود gen رو داره مثل دارک الکس؟؟نشونیش رو بگین ممنون میشم...
www.[B]pspgen[/B].com/ این سایتشه اگه زبونشو نفهمیدی دیگه...
یکی از فامیلای ما تو سونی کار می کنه (بخش پلی استیشین) یه دونه PSP Go برای من کش رفته. منم الآن همه چی رو از PSN Network دانلود می کنم. ورژنش هم 6 هست. کپی خور هم نیست.
مگر اینکه فامیلش شما پسر خونده ی رییس سونی باشه حرفای شاخدار میزنین

یه عکس از خودت با PSP بزار ببینیم :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

کلی خندیدیم.:laughing:

شما لطف کن برو سر کوچه یکی از روزنامه های امروز را بخر بعد psp را بزار روش و عکس بگیر تا من و دوستان باور کنیم.

اگه اینجوری هست یکی از فامیل های ما هم توی ماکروسافت کار میکنه یک عدد ناتل برای من کش رفته اورده منم دارم باهاش بازی میکنم.:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or