PSP News

• Thread starter Thread starter ashe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این عکس مربوط به ps 3 می باشد ولی با ظاهری جدید .
این عکس دو سال پیش به عنوان تصاویر اولیه ps3 منتشر شد و همون زمان جعلی بودنش از سمت سونی اعلام شد.

بچه ها کسی میتونه اطلاعات کامل از مدچیپ به من بده

من می خوام psp 2.7 بگیرم و بگم یه مدچیپ برام بفرستن

لطفا به صورت کامل :
مزیت های مدچیپ
طرز استفاده
و اینکه من میتوانم ان را خودم نصب کنم اگر نه بگوئید چکار کنم

لطفا راهنمایی کنید

باتشکر ;)

خبر جدید..................HOT....HOT....HOT!!!!

مد چیپ پی اس پی چند روز دیگه برای فروش و فرستادن آماده میشه الان بسته بندی و همه چیزش حاضره....این هم از عکس ها..................................:eek:

UPBox_qjgenth.jpg

در ضمن همون طور که میدونید (یا شایدم نمیدونید:p ) این مد چیپ با بعضی از پی اس پی ها مشکل داره یعنی کار نمی کنه.شرکت این مد چیپ هم چند وقت پیش اعلام کرد که اون پی اس پی ها یکی از قطعه هاشون مدلش فرق می کنه و باید دستگاه رو باز کرد تا فهمید مدلش چیه.خیلی ها هم این کارو نمی کردن چون با باز کردن گارانتی دستگاه باطل میشه.امروز شرکت اعلام کرد که یه راه حل برای این کار پیدا کردن.برای فهمیدن این که دستگاتون با مد چیپ کار می کنه یا نه در umd رو باز کنید و در گوشه سمت راست دستگاهتون ببنید که نوشته IC1003 یه نه.اگر ننوشته یعنی مد چیپ با دستگاهتون کر می کنه:cheesygri می گن بیشتر پی ای پی ها با مد چیپ کار می کنن و فقط یه سری جدید توی آسیا این مدل رو دارند.مال من که خدا رو شکر از آمریکای شمالی خریدم و مد چیپ بهش وصل میشه.:love:

ta82spot1_qjgenth.jpg

فقط تنها مشکل بستنش به دستگاه هستش که میگن اگر خودتون بخواید بکنید درصد اینکه دستگاهتون خراب شه زیاده.حالا نمیدونم کسی حرفه تو تهران کجا میشه پیدا کرد برا بستنش؟!!
سایتش که نوشته خودشون مد چیپ رو بهش وصل می کنن به قیمت 200$ آمریکا.​

اینو نویسنده ی pspupdates نوشته بود...:cheesygri

I'm not sure about the rest of you, but I could have sworn I just hear the sound of thousands of UMD drives being opened in unison.

source: pspupdates

حالا نمیدونم کسی حرفه تو تهران کجا میشه پیدا کرد برا بستنش؟!!
توی جمهوری مردم منتظرن که شما بری بهشون کار بدی!!!اساتید نصب و لحیم کاری اونجا تشریف دارن.
راستی....
اون جمله اوه اوه چقدر نظر و همچنین اینی که من دارم میگم تحت لیسانس gamer_220 هستش و هرگنه استفاده از آن پیگرد قانونی دارد!!!!!:D

سونی اعلام کرد که از PSP به عنوان ریموت کنترل PS3 استفاده میشود.همچنین اعلام کرد در فرمور بعدی RSS Video اضافه میشود.به همراه این فرمور دمویی قابل بازی از WorldTourSoccer2 نیز عرضه میشود.
در ضمن سونی داره روی یک خروجی MultiMedia Component برای PSP کار میکند.

یک خبر بد هم داریم و اون این که سونی کماکان روی کیبورد برای PSP کار نمیکند.

اول یک سوال.RSS Channel چی هست؟به درد ما ایرونی های فقیر میخوره؟!!!
این دوربین بر خلاف تصور مثبتی که من داشتم فقط و فقط 1.3 مگا پیکسل هست.البته در مقایسه با خیلی از دوربینهای حتی هندیکم واقعا مناسبه.
اما من امیدوارم که رزولوشن های بهتری توسط شرکتهای دیگه ساخته بشه.
اما قابلیتهای اون:
علاوه بر چیزهایی مثل عکاسی و فیلمبرداری دوربین PSP در واقع یک EyeToy هست که حرکات فیزیکی خارج رو میتونه تشحیص بده(مثلا فرض کنید بازی PONG رو با ابروهاتون انجام بدین!!!)
همچنین یک قابلیت که در آینده بهش اضافه میشه نقشه برداری GPS هست که واقعا (حداقل برای من) کارآمد و البته جالب هست.
البته با ادغام با Wi-Fi میشه کارهای دیگه ای مثل چت کردن تصویر کرد که اونهم جالبه.
رنگ نقره ای.....خیلی شیک و جمع و جور......خلاصه آخرشه.
دوربین رسما در TGS به نمایش گذاشته خواهد شد.
تصاویر:
psp-eye-toy-revealed-20060629103120716-000.jpg

psp-eye-toy-revealed-20060629103120310-000.jpg

باتشکر....

نوشته شده توسط baghali91:
خبر جدید..................HOT....HOT....HOT!!!!

مد چیپ پی اس پی چند روز دیگه برای فروش و فرستادن آماده میشه الان بسته بندی و همه چیزش حاضره....این هم از عکس ها..................................:eek:

UPBox_qjgenth.jpg

در ضمن همون طور که میدونید (یا شایدم نمیدونید:p ) این مد چیپ با بعضی از پی اس پی ها مشکل داره یعنی کار نمی کنه.شرکت این مد چیپ هم چند وقت پیش اعلام کرد که اون پی اس پی ها یکی از قطعه هاشون مدلش فرق می کنه و باید دستگاه رو باز کرد تا فهمید مدلش چیه.خیلی ها هم این کارو نمی کردن چون با باز کردن گارانتی دستگاه باطل میشه.امروز شرکت اعلام کرد که یه راه حل برای این کار پیدا کردن.برای فهمیدن این که دستگاتون با مد چیپ کار می کنه یا نه در umd رو باز کنید و در گوشه سمت راست دستگاهتون ببنید که نوشته IC1003 یه نه.اگر ننوشته یعنی مد چیپ با دستگاهتون کر می کنه:cheesygri می گن بیشتر پی ای پی ها با مد چیپ کار می کنن و فقط یه سری جدید توی آسیا این مدل رو دارند.مال من که خدا رو شکر از آمریکای شمالی خریدم و مد چیپ بهش وصل میشه.:love:

ta82spot1_qjgenth.jpg

فقط تنها مشکل بستنش به دستگاه هستش که میگن اگر خودتون بخواید بکنید درصد اینکه دستگاهتون خراب شه زیاده.حالا نمیدونم کسی حرفه تو تهران کجا میشه پیدا کرد برا بستنش؟!!
سایتش که نوشته خودشون مد چیپ رو بهش وصل می کنن به قیمت 200$ آمریکا.​

اینو نویسنده ی pspupdates نوشته بود...:cheesygri

I'm not sure about the rest of you, but I could have sworn I just hear the sound of thousands of UMD drives being opened in unison.

source: pspupdates

تو تهران اومده ؟ ؟ قیمتش چنده /؟ ؟ ؟ :confused:

صبح بخیر کوچولو!!!
این مادچیپ سری اولش اومد و همگی به پیش خریداران فروخته شد.
حالا حالاها باید منتظر باشی.این یک طرف قضیه است.
طرف دیگه اینکه مرد حسابی!!!
وقتی دانگریدر هست مادچیپ به چه دردی میخوره؟البته فعلا.....
باتشکر...

توانایی های اونم به طور خلاصه:
1 gb مموری استیک
توانایی پخش video - audio- photo
opera browser
Y! messenger
امکان دانلود فایل به صورت p2p
کیبورد qwerty
با قیمت 350$
البته این دستگاه هیچ ربطی به این فروم نداره!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or