دیگه دورلان کنسولا دستی نسل 7 تموم شد برو 3ds یا ps vita بخر
یادش بخیر چه خاطرات خوبی باهاش داشتیم..... افسوس
دیگه دورلان کنسولا دستی نسل 7 تموم شد برو 3ds یا ps vita بخر
یادش بخیر چه خاطرات خوبی باهاش داشتیم..... افسوس
من خودمم یه psp داشتم که مجبور شدم بفروشمش و ویتا بخرم ولی با اون psp همه جا و همه وقت بازی میکردم. نازی pspم. خیلی دوستش داشتم. حالا دوستم یه دونه تازه خریده، کلی بهش حسودیم میشه :d من psp خودم را میخوام
:d
چی هست بازیش نکردم :dمن با بازی PaRappa the Rapper خیلی خاطره دارم
چی هست بازیش نکردم :d
من خودمم یه psp داشتم که مجبور شدم بفروشمش و ویتا بخرم ولی با اون psp همه جا و همه وقت بازی میکردم. نازی pspم. خیلی دوستش داشتم. حالا دوستم یه دونه تازه خریده، کلی بهش حسودیم میشه :d من psp خودم را میخوام
:d
چی چی کشت؟؟!! دکمه مجازی رو داری با دکمه واقعی مقایسه میکنی ، لذت بازی که روی خود کنسول داره هیچوقت همون لذت رو روی شبیه سازنداره ، من که از PSP م راضیم از سال 2007 داشتم هنوزم کلی باهاش بازی میکنمدوران pspدیگه تمومه البته مال خودمو دارم همین جوری داره خاک میخوره.
الان دیگه ppsspp تو اندروید خیلی جا افتاده.این برنامه psp رو کشت
مثلن با اندروید میتونی god of war ها را بازی کنیقبول دارم کنسول یه چیز دیگه است ولی تو psp داری کسی که اندروید داره ولی psp نداره دیگه نمیره بخره یه برنامه میریزه میره باهاش حال میکنه.
والا برای آیفون که تو یه نمایشگاهی تو ۲۰۱۱ یه چیزی معرفی شده که بهش وصل میشد و باعث میشد دکمه فیزیکی داشته باشهچی چی کشت؟؟!! دکمه مجازی رو داری با دکمه واقعی مقایسه میکنی ، لذت بازی که روی خود کنسول داره هیچوقت همون لذت رو روی شبیه سازنداره ، من که از PSP م راضیم از سال 2007 داشتم هنوزم کلی باهاش بازی میکنم
خوب این قطعه ای که شما میگی هم قیمت یک PSP دست دومه ، بعدشم بازیها برای کنسول PSP ساخته شدن و لذت و راحتی و حتی گرافیکی که روی خود کنسول هست به هیچ وجه روی شبیه ساز نیستوالا برای آیفون که تو یه نمایشگاهی تو ۲۰۱۱ یه چیزی معرفی شده که بهش وصل میشد و باعث میشد دکمه فیزیکی داشته باشه
تو اندروید هم که گزینه ای به نام xperia play وجود داره برای تجربه دکمه های فیزیکی که خودم دارمش...فقط بازی های psp با شبیه ساز نیس بازی های PS1 هم هست و بازی های گرافیکی و دیتا دار اندروید رو هم میشه روش با دکمه های فیزیکی و dual shock های لمسیش بازی کرد(لذت خاصی داره کار باهاشون)
مثلن با اندروید میتونی god of war ها را بازی کنی
تو اندروید هم چیزی به نام OTG وجود داره که میتونی دسته USB وصل کنی که از خود psp هم حالش بیشتره.خوب این قطعه ای که شما میگی هم قیمت یک PSP دست دومه ، بعدشم بازیها برای کنسول PSP ساخته شدن و لذت و راحتی و حتی گرافیکی که روی خود کنسول هست به هیچ وجه روی شبیه ساز نیست
داریم در مورد کنسول قابل حمل صحبت میکنیم این چیزی که الان داری میگی که شد اندازه یه کنسول خونگیمن خودم بازیهای خفن tekken 6 the 3rd birthday روبازی کردم.با سیستم کم کم 4 هسته ای هم میشه god of war بازی کرد.
- - -ویرایش - - -
تو اندروید هم چیزی به نام OTG وجود داره که میتونی دسته USB وصل کنی که از خود psp هم حالش بیشتره.