واقعا حتی تصور اینکه بتوان یک بازی فوتبال سطح بالا را هر جا که مایل هستید بازی کنید بسیار هیجان انگیز استچه برسه به اینکه واقعا همچین اتفاقی رخ بده و امروز به مدد
psp چنین امکانی مهیا شده است.بله
pes5 اواخر نوامبر برای کنسول
psp ریلیز شد و من قصد دارم اطلاعاتی مختصر در مورد این بازی در اختیار شما قرار دهم.
اگر بخواهیم در مورد گرافیک این نسخه صحبت کنیم باید گفت که گرافیک کمی نسبت به نسخه
ps2 پایین تر است .بازی در هنگام زدن کاشته های پشت هیجده قدم کند می شود. و کمی در بازی لرزش وجود دارد.اما در کل راضی کننده به نظر می رسد. اما کاستی هایی در بازی وجود دارد که من به شخصه بابت انها بسیار ناراحت شدم.اول اینکه چیزی به نام
cup mode و
master league در بازی وجود ندارد و شما فقط قادر هستید بازی های دوستانه و
league mode را بازی کنید که خوب این از ارزش بازی بسیار کم می کند .نکته بعدی نبود گزارشگر در این نسخه است که بسیار عجیب به نظر می رسد .حتی فوتبال هایی که روی
ps1 هم می امدند گزارشگر دارند!!! خیلی دوست دارم توجیه کنامی در این ضمینه را بدونم.اخه مگه قرار دادن گزارشگر چقدر از حجم سی دی را خواهد گرفت.بازی کاستی های دیگری هم دارد.از جمله اینکهصحنه ورود بازیکنان به داخل زمین در ابتدای بازی حذف شده است.
highlight های بین 2 نیمه و اخر بازی حذف شده است و داور هم در بازی وجود ندارد.
واقعا این همه حذفیات در حالی که اصلا لزومی هم نداشت بسیار عجیب است. بخش
training تقریبا حذف شده است و فقط شما قادر به انجام دادن
basic training هستید. کنترل بازی هم کمی در نسخه
psp سخت شده است و کمی زمان می برد تا به ان عادت کنید.
در کل اگر بخواهیم این بازی را با نسخه
ps2 ان مقایسه کنیم بسیار مایوس می شویم اما اگر با این دید به این بازی نگاه کنیم که داریم یک بازی فوتبال را روی یک کنسول دستی انجام میدهیم انوقت ارزش بازی بسیار بالا می رود و نکته اصلی هم همین جاست.