mohsen1365
کاربر سایت
سلام ببخشید ولی آخه چرا من باید آبدیت 9.90 رو تبدیل کنم به6.60PRO-B9 مگه 9.90 بالاتر نیست ممکنه راهنمایی کنید
بله میتونی اینو نصب کنی.سلام!
پی اس پی من 3000 هست، ورژن 6.20 TN-E، کپی خور دائمش کردم ولی بازیهایی مثل God of War: Ghost of Sparta و Inferno و دیگر بازیهای گرافیک بالا رو اجرا نمیکنه، فقط یک صفحه سیاه میاد و بس، آیا من میتونم ازین روش استفاده کنم؟؟؟؟ ممنون
شما برنامه PSPident رو دانلود کن بریز رو دستگات اجراش کن ببین چی میگه، دقیق بیا بنویس اینجا.دوستان من یه دو سالی هستش این PSP رو دارم.
می دونم سری 2000 هستش!
ولی نمی دونم 2000V3 هستش یا نه چون می خوام بدونم هک دائم میشه یا نه.
؟
این عکسها رو از جعبش گرفتم اگر کسی می تونه من و راهنماییم کنه ببینم.میشه.
بفهمم دستگاهم هک دائم میشه یا خیر ممنون میشم راهنماییم کنید.
چند وقتی هستش سمت پی اس پی نرفتم.
مرسی.
اینم عکسها.
راستی من تازه اون موقع که خریدم این رو روش کپی خور کردنش با CHIKEN HEN 5.00M33 بود باید روی عکس تخم مرغها می رفتیم بالا پایین سبز میشد بعد اجرا می کردیم کاستوم فریم ور رو!
مرسی که بالاخره یکی جو.اب داد.
مرسی که بالاخره یکی جو.اب داد.
بفرمایید.
فقط تر و خدا مطمون جواب بدید یه وقتی خراب نشه..
و بگید از کجا میشه فهمید منم یاد بگیرم.
مرسی.
انشاالله که بگید دائم میشه من شاد بشم.
فکر کنم کپی دائم نمیشه.
این طور که پی بردم با مطالب سایت های دیگه.
بله برای اطمینان هم پرسیدم خودمم گفتم که اون طور که فهمیدم نمیشه.دوست عزیز اگه دقت کرده باشی جلوی اولین ستاره آبی مدل مادربوردتو توشته که از اینجا معلومه مادربوردت ورژن 3 هست و کپی خور دائم نمیشه
شما با اینکه V3 داشتی باز هم میتونستی دائم کپی خور کنی.بله برای اطمینان هم پرسیدم خودمم گفتم که اون طور که فهمیدم نمیشه.
مرسی.
شاید روزی کپی خور دائم شدن.
اون زمان بلد نبودیم این چیزا رو 290 تومان هم دادیم.
این مادربرد و کردن تو پاچمون..
ای بابا.
ولی بیخیال آپدیت کردم خیلی راحت هستش خاموش روشنم بشه یه برنامه کلیک می کنی تموم.
عالی بود مرسی
اینم واسه خودش دائم هستش.شما با اینکه V3 داشتی باز هم میتونستی دائم کپی خور کنی.
کاش به این ورژن سریع آپدیت نمیکردی و صبر میکردی که من جوابتو بدم.
شما میتونستی با 6.20PROB-9 به صورت دائم کپی خورش کنی.
-------
حالا اگه وقت شد من یه آموزش کلی مینوسم برای همه PSP ها که بچه از سر در گمی در بیان. یه مدته یکم در هم ریخته شده این بخش.
البته الانم میتونی دانگرید کنی به 6.20اینم واسه خودش دائم هستش.
انشاالله آمورزش های بعدی من از دیشب منتظرم.
یکی جوابم و نداد دیگه صبح زد به سرم.
.
اشکال نداره حالا بالاخره حل میشه.
.
اما اینم واسه خودش یه نوع دائم هستش یه فایل رو اجرا می کنی تموم میشه.
چیزی و مساله خاصی نیست.
شما اول باید دقیق بگی چه نوع PSP داری و اینکه اگه 2000 هست مادربردش چیه اگه 3000 هست چه نسلی هست؟ تا بشه راهنمایی کرد.من خیلی وقته از میادین دور موندم الان 6.20 خوبه 6.35 خوبه 6.6 خوبه؟؟؟کدوم خوبه با چی هک کنم خوبه؟؟