سلام داداش . ممنون از راهنماییت
مدل مادربرد 09 بود . که شما گفتی بریک میشه
حالا راه دیگه ای برای دائمی کردن نیست ؟
چرا راه داره بزودي لينك برنامه دانگريد براي 9g رو تو سايت قرار ميدم
سلام داداش . ممنون از راهنماییت
مدل مادربرد 09 بود . که شما گفتی بریک میشه
حالا راه دیگه ای برای دائمی کردن نیست ؟
لطفا کمک کنیدسلام می خواستم بدونم تو این فریمور چه جوری می شه بازی ریخت و چه بازی هایی رو(باچه فرمتی) می خونه ؟ مرسی
سلام می خواستم بدونم تو این فریمور چه جوری می شه بازی ریخت و چه بازی هایی رو(باچه فرمتی) می خونه ؟ مرسی
سلام
رو این فریمور بازی god of war ghost of sparta اجرا می شه آخه من فریمورم 6.39 هست بازی اجرا می شه ولی تا انتخاب میزان سختی بازی بیشتر پیش نمیره تو این فریمور هم همین جوره یا نه
اگه روی این هم همون جوری خراب اجرا می شه ممنون می شم بگی روی کدوم فریمور درست اجرا می شه
با تشکر
پست اول همه چی رو توضیح داده ولی من بازم اینجا بهت میگم چیکار کنی:سلام دوست عزیز ممنون از جوابت ولی من آماتورم از این تاپیک زیاد سر در نیاوردم بلاخره من کدومو باید دانلود و نصب کنم آخه برای من که هک شده چرا باید دوباره هک کنم ممکنه یه کم دقیقتر و قدم به قدم توضیح بدید ؟منظورم ایناست : برای شروع شما باید به OFW6.60 آپدیت کنید!
روش نصب هن :
روش هك دائم :
راستی اصلا برای اجرای بازیهای جدید به این آبدیت احتیاج هست ؟
چرا لینک مربوط به PSP Go کار نمی کنه؟
قا مگه لینک pspgo برا فریمویر ندارید(6.6)؟
کریس جان چی شد پس؟ لینک PSP go رو میگم..............
http://www.megaupload.com/?d=T2TZL2Z0لینک go لطفا
سلام من این فایلایی که گفتید دانلود کردم و فولدر psp رو کپی کردم تو مموری ولی وقتی میخام اجراش کنم پیغام میده : The System Software Of Your PSP System is Version 9.90 There is no need to Update
یعنی فیریمور دستگاه من 9.90 نمیدونستم آخه وقتی از توی system information نگاه میکنم زده 5.50 prome-4
چی کار کنم ؟ آبدیت نکنم یا این که قبلا آبدیتی که ریختم اشتباه ریختم البته الان تمام بازیها رو تقریبا اجرا میکنه لطفا راهنمایی کنید