سلام من یه سؤال دارم ورژن پی اس پی فت من 5.00 M33-4 هست می خواستم بدونم ورژنی بالاتر از این برای پی اس پی فت هست؟
من 16 ژانویه پی اس پی رو گرفتم 650 درهم (178750 تومان) ولی در حال حاضر به دلیل کمبود پی اس پی فت یه مدتیه که گرون شده و قیمتش الآن 254375 تومان هست.
سلام دوستان
خواهش می کنم یکی کمکم کنه
من امروز داشتم پی اس پی 2000 کپی دائم / 5.0 m33 خودم رو با اپدیت 5.5 gen-b اپدیت می کردم وارد برنامه شدم و گزینه اولی رو زدم بعد یه چیزایی نسب شد و یه پیغام اود که دستگاهو ریبوت یا شات دون کنم من ریبوتش کردم وقتی پیغام اولیه یا همون ولکام شرکت پی اس پی اومد صفحه یا همون منو اصلی برای انتخا ب اهنگ و بازی ............. دیگه نیومد هر چی صبر کردم منو نیومد بعد از یه چند سانیه هنگ خاموش میشه!!!!
سلام به اساتید و دوستان عزیز. ورژن دستگاه من 3.52 و 4-m33 بوده که میخواستم به این ورژن ارتقاء بدم دو فایل را دانلود کردم و در پوشه Update ریختم. وقتی هم که در منوی Game میرم و اون آبدیت را میزنم مینویسه: unpakig... done please wait.. و همیجا میومه... چند با ر خاموش کردم و باطری را در آوردم ... اما باز همینجا میمونه... حالا هم از تو کانفیک اولیه format flash1 را زدم ...!! الان میبنم که مستقیم میره تو UMD.... حالا چیکار باید بکنم..؟ ممنون از راهنمایی دوستان.
خیر..................یه سوال:
ورژن psp 3004 یکی از دوستان 5.03 Gen-C (full) هست آیا میشه به این ورژن 5.00 m33 تغییر داد؟
یه سوال:
ورژن psp 3004 یکی از دوستان 5.03 Gen-C (full) هست آیا میشه به این ورژن 5.00 m33 تغییر داد؟