PSP 3.90 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

• Thread starter Thread starter sAsAn.K
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من هم تست كردمش كار كرد فقط نميدونم بايد جكار كنم همون اول بازي صفحه سياه هست 4 تا 5 بار مربع را ميزنم وبراي 1 ثانيه سفيد ميشه و دوباره سياه

ساسان جان من الان می خوام WiFi Max رو وصل کنم.الانم PSP فریمورش 3.90 هست و می خوام به نسخه دومش ارتقا بدم.خواستم ببینم با WiFi با خود دستگاه می تونم این کار رو کنم که ؟

با درود بر شما دوستان گرامی

من یک مشکلی با این فریمور 3.90 پیدا کردم
بازی های ps1 رو که اجرا میکنم یا فقط یک صفحه سیاه میاد و یا لوگوی سونی میاد و ثابت همون میمونه و بازی اجرا نمیشه
چندین بازی رو امتحان کردم و همه همینجوری میشه

سپاسگذار میشم اگر راهنماییم کنید

احسان جان لطف داری . :love:
دوستان اینم آموزش :
ابتدا برنامه ی PSARdumper رو از اینجا دانلود کنید :
Code:
http://www.psp-hacks.com/file/1260
3.71 FW EBOOT رو هم از اینجا دانلود کنید :
Code:
http://www.psp-hacks.com/file/1259
خود پچ رو هم که بالا گذاشتم اگه ندارید از اینجا دانلود کنید :
Code:
http://www.psp-hacks.com/file/1416
فایل اولی یعنی برنامه ی PSARdumper رو از حالت فشرده خارج کنید .
پوشه ی newpsardumper رو از درون این فایل به مسیر PSP/GAME در مموری کارد کپی کنید .
فایل دومی هم از حالت فشرده خارج کنید و فایل EBOOT.PBP موجود در اون رو به شاخه ی اصلی مموری کارد کپی کنید .
از درون PSP برنامه ی PSARdumper رو از قسمت Game --> Memory Stick اجرا کنید .
وقتی برنامه باز شد دکمه ی O رو بزنید .
عملیاتی که در حال انجام ممکنه کمی طول بکشه .
وقتی تموم شد مجددا PSP رو به کامپیوتر وصل کنید .
توی مموری کارد پوشه ای به اسم F0 میبینید .
وارد این پوشه بشید ، بعدشم وارد پوشه ی kd بشید و فایل fatmsmod.prx رو از اینجا کپی کنید توی شاخه ی اصلی مموری کارد .
بعد فایل سومی یعنی Patch رو کپی کنید توی پوشه ی PSP/GAME در مموری کارد .
از قسمت Game --> Memory Stick پچ رو اجرا کنید .
این پچ چند فایل رو دستکاری می کنه .
وقتی که پچ تموم شد ، تموم شد دیگه !
شما هم مثل من با تغییر محسوس سرعت در اجرای بازی های مواجه میشید !
مشکلی بود باز هم در خدمتم .
:) .
اگر حس این کارایی که گفتم رو ندارید و میخواید جون خودتونو از کپی پیست کردن راحت کنید ، این Easy Installer رو که خودم تهیه کردم , 233 کیلو بایت هم بیشتر نیست دانلود کنید ، مسیر مموری کارد رو بهش بدید ، و بعد Install رو بزنید ، بعد هم از توی PSP برنامه رو اجرا کنید و تمام !
Code:
http://sasan.parsaspace.com/requests/3.71_fatmsmod_patch_v2_for_3.80_3.90.exe
خدا وکیلی انقدر زحمت به خودت نده یه وقت انگشتات درد میگیره از کلیک کردن ! :)
من همین الان آپدیت کردم
تو بازی pes2008 که تا الان افت فریم داشت
مشکل تا حدودی حل شده.
دقیقا مثل 3.71 اجرا میشن بازی ها .
برای من به شخصه خیلی خیلی سریع تر اجرا شدن .
ساسان جان و دوستان گرامی
دوتا سئوال و مشکل :
  1. وقتی این پچ رو اجرا کردیم میشه مموری رو فرمت کنیم یا اگر اینکار رو بکنیم اون فایلها پاک میشن .
  2. من هنوز که هنوزه با بازی Ridg Racer 2 مشکل دارم ( یعنی بازی سکته ای اجرائ میشه ) .
کسی از دوستان این بازی رو نداره که تست کنه و خبرشو بده ؟

bijbij جان وقتی پچ رو اجرا کردی مشکلی نیست دیگه ، میتونی پاکش کنی یا مموریتو فرمت کنی .
در مورد Ridge Racer 2 هم باید بگم که متاسفانه این بازی رو ندارم .

درود بر دوست گرامی !

bijbij جان وقتی پچ رو اجرا کردی مشکلی نیست دیگه ، میتونی پاکش کنی یا مموریتو فرمت کنی .
در مورد Ridge Racer 2 هم باید بگم که متاسفانه این بازی رو ندارم .
ساسام جان
بنظر شما اگر این فایل fatmsmod.prx را بتوانم از پوشه kd بردارم و بعد cfw 3.90 m33-2 را بریزم میتوانم همون فایل رو ( منظورم fatmsmod.prx است ) رو توی پوشه kd پیست کنم ... با اینکار مشکل افت فریم ویر درست میشه ... من الان cfw 3.71 m33-4 روی کنسولم دارم .
منتظرم :love:

bijbij جان اصلا این کار رو پیشنهاد نمی کنم ، تا اونجایی که یادمه این پچ روی چند تا فایل تغییرات ایجاد می کرد نه فقط fatmsmod.prx .
ضمنا اگه 3.71M33-4 داری که این پچ به دردت نمی خوره ، چون fatmsmod.prx این پچ مربوط به همین ورژن هست و فقط برای ورژنهای 3.80M33 و 3.90M33 هست .
ضمنا پیشنهاد می کنم یه بار 3.52M33-4 بریز ، اگه مشکل افت فریم هنوزم داشتی توی این بازی ، مطمئن باش ربطی به فرم ور نداره ، مال خود بازیه .

ساسان جان من الان می خوام WiFi Max رو وصل کنم.الانم PSP فریمورش 3.90 هست و می خوام به نسخه دومش ارتقا بدم.خواستم ببینم با WiFi با خود دستگاه می تونم این کار رو کنم که ؟

بی زحمت به این سوال من هم پاسخ بدید.

بی زحمت به این سوال من هم پاسخ بدید.
عزیز میخواهی اینترنتو تست کنی یا نه فایلو میخواهی ... اگر اولی که جوابت + هست و اگر نه همین فایل رو از تاپیک بگیر و توی کنسولت بریز ;)
bijbij جان اصلا این کار رو پیشنهاد نمی کنم ، تا اونجایی که یادمه این پچ روی چند تا فایل تغییرات ایجاد می کرد نه فقط fatmsmod.prx .
ضمنا اگه 3.71M33-4 داری که این پچ به دردت نمی خوره ، چون fatmsmod.prx این پچ مربوط به همین ورژن هست و فقط برای ورژنهای 3.80M33 و 3.90M33 هست .
ضمنا پیشنهاد می کنم یه بار 3.52M33-4 بریز ، اگه مشکل افت فریم هنوزم داشتی توی این بازی ، مطمئن باش ربطی به فرم ور نداره ، مال خود بازیه .
ساسان جان
گفتم شاید بشه من از همین فایل که الان توی cfw اون هستم یک کپی بگیرم و بعد بع cfw 3.90 ارتقا بدم و توی پوشه kd اون پیست کنم که گفتی نمیشه .
این بازی رو من الا با همین cfw 3.71 m33-4 ی که توش هستم و روی کنسولمه اصلا" مشکل نداره اما وقتی cfw 3.80 m33 یا cfw 3.90 m33 میریزم بازی همینطور سکته ای اجرا میشه ... البته سکته های ریز میزنه ولی اعصاب آدم اذیت میشه :cheesygri

آخرین ویرایش:
Console جان شما از منوی Recovery قسمت M33 Update رو فعال کن و بعد از طریق Network Update بروز کن ورژنتو .
bijbij جان من مشکلی نداشتم به خدا تا حالا به بازی هایی که انجام دادم .

شما کافی دکمه WIFI رو on کنی بعد از طريق sony update center , اپديت کنی.
خودش فايل رو دانلود ميکنه بعد بايد ضربدر رو بزنی تا به 3.9 m33-2 اپديت بشه.
فقط يه نکته.
اگه تنظيمات اپديت recovery رو عوض کردی بايد دوباره بزاری رو m33.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or