PSP 3.80 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

کمک

سلام خدمت تمام psp باز های

دوستان من دی شب از 3.52-4 به 3.80 m33-5 آپ کردم اما حالا یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برام پیش امده اونم اینکه وقتی می خوام وارد برنامه بشم the game could not be stated (8002014c)i اینو مینویسه من به برنامه خیلی نیاز دارم مخصوصن بوکر کمک کنین ممنونتون میشم

درزمن من کرنر رو ریختم ودورست عمل کرد یعنی کلی برام ok نوشت بعدم خودش امد بیرون :(

سلام خدمت تمام psp باز های
دوستان من دی شب از 3.52-4 به 3.80 m33-5 آپ کردم اما حالا یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برام پیش امده اونم اینکه وقتی می خوام وارد برنامه بشم the game could not be stated (8002014c)i اینو مینویسه من به برنامه خیلی نیاز دارم مخصوصن بوکر کمک کنین ممنونتون میشم
درزمن من کرنر رو ریختم ودورست عمل کرد یعنی کلی برام ok نوشت بعدم خودش امد بیرون :(
دوست من
خیلی از برنامه ها با این فریم ویر سازگاری ندارد .
صبر کنید تا برناه های سازگار با این فریم ویر بیاید ;)

درود بر دوست گرامی !

:love:
دوستان عزیز ورژن psp من 3.40 oe-a هست . لطفا یه روش سریع و بی دردسر ( اگه وجود داره) بگید تا به 3.80 m33 آپگرید کنم.
دوست من
بهترین و راحت ترین روش ( البته به نظر من ) اخرین آپدیت از روش پاندورا باطری است .
خیلی راحت است با دو سود جداگانه :
  1. بعد از درست کردن باطری پاندورا یک کارت حافظه پاندورا خواهید داشت که در مواقع ضروری از آن استفاده کنید .
  2. بعد از درست کردن پاندورا باطری بدون هیچ زحمتی فقط با یک اشاره کنسولتون به 3.80 آپگرید خواهد شد و دیگر لازم نیست اول به 3.52 m33-4 و بعد به 3.80 m33-5 بروید .
بازهم بگویم این نظر بنده بود و شما اگر خواستید میتوانید از روشهای معمول استفاده کنید :
  1. این آدرس تاپیک آپگرید 3.52 m33-4 .
  2. تاپیک آپگرید به 3.80 m33-5 هم که الان در آن هستیم و شما باید روی پست اول اقدام کنید .
  3. اینهم ادرس پاندورا باطری ( که 3.71 m33-4 هست ) اما شما باید روی پست آخر کار کنید ... اینهم پست آخر برای آخرین آپگرید به 3.80 m33-5 .
امیدوارم این اطلاعات مورد قبول و استفاده شما قرار بگیرد :love:

کمک

سلام ممنون دوستان اما من تمام برنامه هامو تست کردم نشد نمیدونم چیکار کنم من خیلی به برنامه بوکر نیاز دارم

اگر میشهبگین چه توری میتونم برگردم به حالت قبل یا اگر راهی به نظرتون میرسه بگین :((:((:((:((

با عرض سلام خدمت همه psp بازها و اقاsAsAn.K ;)

sAsAn.K جان من update 3.80 M33 رو دیشب ریختم و بعد هم update 5 که شد

3.80m33- 5 و به مشکلی بر نخوردم ولی در ریختن کرنل 1.50 به یه مشکل بر خوردم.

اول اومدم PSP-->GAME380 یک فولدر به اسم UPDATE درست کردم و فایلهای مربوطه را
( 4 تا فایل بود ) رو در ان copy کردم و بعد فایل EBOOT 1.50 رو اسمشو به 150.PBP
( عدد 150 قبل از نقطه و کلمه ی PBP بعد از نقطه رعایت شده ) تغییر دادم و در
درون شاخه ی اصلی مموری کارد کپی کردم ( همان جایی که فولدرهای psp . mpROOT ...دارد
) و بعد به قسمت Game -- > Memory Stick رفتم و بعد که دکمه ضربدر را زدم به یک صفحه
سیاه رنگ که رفت این جمله رو نوشته بود

. press cross to begin the installation of 1.50 subset , or R to exit
. WARNING: this will delete location free player and korean font

منم از ترس بریک شدن دست به چیزی نزدم:biggrin1:

اگه میشه مرا راهنمای کنید:blushing::blushing:

با عرض سلام خدمت همه psp بازها و اقاsAsAn.K ;)

sAsAn.K جان من update 3.80 M33 رو دیشب ریختم و بعد هم update 5 که شد

3.80m33- 5 و به مشکلی بر نخوردم ولی در ریختن کرنل 1.50 به یه مشکل بر خوردم.

اول اومدم PSP-->GAME380 یک فولدر به اسم UPDATE درست کردم و فایلهای مربوطه را
( 4 تا فایل بود ) رو در ان copy کردم و بعد فایل EBOOT 1.50 رو اسمشو به 150.PBP
( عدد 150 قبل از نقطه و کلمه ی PBP بعد از نقطه رعایت شده ) تغییر دادم و در
درون شاخه ی اصلی مموری کارد کپی کردم ( همان جایی که فولدرهای psp . mpROOT ...دارد
) و بعد به قسمت Game -- > Memory Stick رفتم و بعد که دکمه ضربدر را زدم به یک صفحه
سیاه رنگ که رفت این جمله رو نوشته بود
. press cross to begin the installation of 1.50 subset , or R to exit
. WARNING: this will delete location free player and korean font
منم از ترس بریک شدن دست به چیزی نزدم:biggrin1:
اگه میشه مرا راهنمای کنید:blushing::blushing:
دوست من
تمام کارها را درست انجام داده اید ... در ادامه هم همان ضربدر یا ( X ) رو بزنید تا کارنل رو براتون بریزه ... مشکلی نیست ;)

درود بر دوست گرامی !

سلام ممنون دوستان اما من تمام برنامه هامو تست کردم نشد نمیدونم چیکار کنم من خیلی به برنامه بوکر نیاز دارم
اگر میشهبگین چه توری میتونم برگردم به حالت قبل یا اگر راهی به نظرتون میرسه بگین :((:((:((:((
دوست من
متاسفم پاسخ شما جا افتاد ... شما باید از پاندورا باطری استفاده نمائید ( به یاد داشته باشید از پستهای آخری و پاندورا باطری 3.80 m33-5 استفاده نکنید چون اون کنسولتان را به همین موقعیت برمیگرداند ... شما باید از پست اول تاپیک استفاده کنید ) .
اینهم آدرس تاپیکش ;)

درود بر دوست گرامی !

سلام من بازی patapon رو گرفتم فرمتشم cso ولی میریزم توی لودینگ گیرمیکنه چی کار کنم ایراد از چیه
دوست من
شما cfw ( فریم ویر ) کنسولتان 3.80 m33-5 است ؟
اگر اینطور این شما با برنامه PSP ISO Compresser V1.4 یا یک برنامه دیگر که همینکار تبدیل ISO به CSO و بلعکس را انجام میدهد فایل CSO تان را به ISO تبدیل کنید .
مشکلتان حل خواهد شد :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or