PSP 3.71 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

انجام دادم. فرمتش کردم .اما باز مشکل دارم .بازی vice city رو ریختم بازی که شروع میشه همه چیز ردیفه اما سوار متور میشم راه که میوفتم هنگ میکنه .
بعضی وقتا چند بار باید بازی رو بریزم تا اجراش کنه ؟؟؟:confused:
راستی psp slime آیا به اسلیم بودنش مربوط نمیشه؟؟؟

منهم فریمور 3.71 اپدیت 4 رو نصب کردم فریمور قبلیم 3.60 بود . الان روی بازی دکستر مشکل پیدا کردم بازی درست اجرا نمیشه . اولا صدا نداره ثانیا روی سیو قبلی بعد از چند ثانیه صفحه سیاه میشه البته جالبه وقتی به طرف خاصی میری اینطوری میشه ولی اگه زیاد جلو نری هنگ نمیکنه . از اول بازی کنی که اصلا بالا نمیاد . البته فعلا با این بازی مشکل دارم و با دو سه بازی دیگه مشکلی نداشتم تا ببینم با بازیهای دیگه چی میشه!!!
فکر کنم این فریمور جدید هنوز کامل نشده وجای کار داره :confused:

برای کپی خور بهترین راه=pandora است
mehdimdi به نظرم dexter رو از psp-warez بگیر شاید مشکل داره ! تنظیمات recover رو هم درست کن (در topic ها هست)

برای کپی خور بهترین راه=pandora است
mehdimdi به نظرم dexter رو از psp-warez بگیر شاید مشکل داره ! تنظیمات recover رو هم درست کن (در topic ها هست)

نمیدونم منظورت ازpsp-warez چیه ولی قبلا همین بازی رو بازی میکردم و مشکلی نداشتم از موقعی که به 3.71 اپدیت کردم مشکل پیدا کرده .

psp-warez یه سایت برای دنلود هست
من فکر نمیکنم مشکل از فریمور باشه احتمالا به گفته دوستمون تنظیمات ریکاوری باید
درست بشه

اتفاقا مربوط به فریمور میشه . تا قبل از اینکه آپدیت کنم مشکلی با دکستر و جی تی آ نداشتم ولی الان دکستر که هنگ میکنه و مشکلدار شده و جی تی آ افت فریم داره . موقعی که چراغ مموری روشن میشه (هنگام بازی) منظورم اینه که داره از روی مموری بازی رو میخونه افت فریم پیدا میکنه . البته با فریمور فبلی روی کربن این مشکلو داشتم ولی با جی تی ای نه.
این تنظیمات بایدچطوری باشن ؟ بعد از آپدیت مگه تغییر میکنن ؟ اگه میشه جاهیی رو که تغییر میکنن بگید . راستی این یو ام دی مود باید روی چه گزینه ای باشه ؟
ببخشیدکه از تاپیک منحرف شدم.

درود بر دوست گرامی !

انگار مشکل از فریم ویر ! چطوری میتونم فریم ویرشو عوض کنم یا همین فریم ویرو 2 باره بزنم؟؟؟
دوست من
از باطری پاندورا استفاده کنید که آخرش به FW 3.71 m33-2 ختم میشود ;)
این هم آدرسش در همان پست اول :
Dark_Alex's Universal Unbricker
اتفاقا مربوط به فریمور میشه . تا قبل از اینکه آپدیت کنم مشکلی با دکستر و جی تی آ نداشتم ولی الان دکستر که هنگ میکنه و مشکلدار شده و جی تی آ افت فریم داره . موقعی که چراغ مموری روشن میشه (هنگام بازی) منظورم اینه که داره از روی مموری بازی رو میخونه افت فریم پیدا میکنه . البته با فریمور فبلی روی کربن این مشکلو داشتم ولی با جی تی ای نه.
این تنظیمات بایدچطوری باشن ؟ بعد از آپدیت مگه تغییر میکنن ؟ اگه میشه جاهیی رو که تغییر میکنن بگید . راستی این یو ام دی مود باید روی چه گزینه ای باشه ؟
ببخشیدکه از تاپیک منحرف شدم.
دوست من
برای تنظیم تغییرات ریکاوری به این تاپیک بروید :
راهنماي Recovery Menu
امید وارم مشکلتان حل شود :love:

آخرین ویرایش:
مشکل افت فریم جی تی ای حل شد فایل بازی رو به cso تغییر داده بودم که برگردوندم به iso . ولی دکستر مشکل داره ، باحاش حال میکردم حیف شد:(

بالاخره ما هم صاحب Psp شدیم
واسه من فیرمویر اصلیش 3.6 بود
حالا واسه دانگرید چی کار کنم؟

البته فریمور اصلیش نیست بلکه کپی خور شده (احتمالا) اگه اینطور باشه دانگرید نمیخواد . بهت پیشنهاد نمیکنم به 3.71 ارتقا بدی چون مال من هم 3.60 بود مشکلی نداشتم ولی ارتقا دادم با بازی دکستر و جی تی ای مشکل پیدا کردم ;)
راستی چی خریدی و چند؟

البته فریمور اصلیش نیست بلکه کپی خور شده (احتمالا) اگه اینطور باشه دانگرید نمیخواد . بهت پیشنهاد نمیکنم به 3.71 ارتقا بدی چون مال من هم 3.60 بود مشکلی نداشتم ولی ارتقا دادم با بازی دکستر و جی تی ای مشکل پیدا کردم ;)
راستی چی خریدی و چند؟

با سلام خدمت شما دوست عزیز
این فریمور اصلی چون وارد ریکاوری نمیشه حالا میخوام ببینم میشه با برنامه دانگرید کرد یا نه
یدونه اسلیم با یه بازی اصلی گرفتم 185000

این فریمور اصلی چون وارد ریکاوری نمیشه حالا میخوام ببینم میشه با برنامه دانگرید کرد یا نه

باید واست کپی خور میکرد . حالا م واسه دانگرید میتونی تاپیک مربوط به دانگرید رو کامل بخونی تا مشکلی واست پیش نیاد;)

درود بر دوست گرامی !

دوست من
اگر تصمیم به دانگرید گرفتید ( که بد هم نیست اینکار را بکنید چون اینطوری مرتب باید 18,000 تا 20,000 تومان بابت UMD بدهید ) این :
Dark_Alex's Universal Unbricker
آدرس تاپیک باطری پاندورا است ... توصیه میکنم از همان صفحه اول استفاده بفرمائید ;)
باید واست کپی خور میکرد . حالا م واسه دانگرید میتونی تاپیک مربوط به دانگرید رو کامل بخونی تا مشکلی واست پیش نیاد;)
دوست من
مهدی عزیز
شما هنوز مشکلاتان حل نشده ؟ حتی با آن تاپیک که برای ریکاوری که به شما معرفی کردم ؟

آخرین ویرایش:
دوست من
مهدی عزیز
شما هنوز مشکلاتان حل نشده ؟ حتی با آن تاپیک که برای ریکاوری که به شما معرفی کردم ؟

بیژن جان مشکلم حل نشد که هیچ با جی تی ای لیبرتی هم مشکل دارم اون هم مثل دکستر صدا نداره . با ریکاوری هم نشد من فکر کنم فریمور 3.71 هنوز مشکلاتی داره که حتمالا توی اپدیتهای بعدی حل میشه :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or