انجام دادم. فرمتش کردم .اما باز مشکل دارم .بازی vice city رو ریختم بازی که شروع میشه همه چیز ردیفه اما سوار متور میشم راه که میوفتم هنگ میکنه .
بعضی وقتا چند بار باید بازی رو بریزم تا اجراش کنه ؟؟؟:confused:
راستی psp slime آیا به اسلیم بودنش مربوط نمیشه؟؟؟
برای کپی خور بهترین راه=pandora است
mehdimdi به نظرم dexter رو از psp-warez بگیر شاید مشکل داره ! تنظیمات recover رو هم درست کن (در topic ها هست)
psp-warez یه سایت برای دنلود هست
من فکر نمیکنم مشکل از فریمور باشه احتمالا به گفته دوستمون تنظیمات ریکاوری باید
درست بشه
دوست منانگار مشکل از فریم ویر ! چطوری میتونم فریم ویرشو عوض کنم یا همین فریم ویرو 2 باره بزنم؟؟؟

دوست مناتفاقا مربوط به فریمور میشه . تا قبل از اینکه آپدیت کنم مشکلی با دکستر و جی تی آ نداشتم ولی الان دکستر که هنگ میکنه و مشکلدار شده و جی تی آ افت فریم داره . موقعی که چراغ مموری روشن میشه (هنگام بازی) منظورم اینه که داره از روی مموری بازی رو میخونه افت فریم پیدا میکنه . البته با فریمور فبلی روی کربن این مشکلو داشتم ولی با جی تی ای نه.
این تنظیمات بایدچطوری باشن ؟ بعد از آپدیت مگه تغییر میکنن ؟ اگه میشه جاهیی رو که تغییر میکنن بگید . راستی این یو ام دی مود باید روی چه گزینه ای باشه ؟
ببخشیدکه از تاپیک منحرف شدم.

بالاخره ما هم صاحب Psp شدیم
واسه من فیرمویر اصلیش 3.6 بود
حالا واسه دانگرید چی کار کنم؟
البته فریمور اصلیش نیست بلکه کپی خور شده (احتمالا) اگه اینطور باشه دانگرید نمیخواد . بهت پیشنهاد نمیکنم به 3.71 ارتقا بدی چون مال من هم 3.60 بود مشکلی نداشتم ولی ارتقا دادم با بازی دکستر و جی تی ای مشکل پیدا کردم![]()
راستی چی خریدی و چند؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز
این فریمور اصلی چون وارد ریکاوری نمیشه حالا میخوام ببینم میشه با برنامه دانگرید کرد یا نه
یدونه اسلیم با یه بازی اصلی گرفتم 185000

دوست منبا سلام خدمت شما دوست عزیز
این فریمور اصلی چون وارد ریکاوری نمیشه حالا میخوام ببینم میشه با برنامه دانگرید کرد یا نه
یدونه اسلیم با یه بازی اصلی گرفتم 185000

دوست منباید واست کپی خور میکرد . حالا م واسه دانگرید میتونی تاپیک مربوط به دانگرید رو کامل بخونی تا مشکلی واست پیش نیاد![]()
دوست من
مهدی عزیز
شما هنوز مشکلاتان حل نشده ؟ حتی با آن تاپیک که برای ریکاوری که به شما معرفی کردم ؟