PSP 3.71 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

دوستان من تازه یه PSP اسلیم گرفتم Firmware ش هم 3.71 M33-2 هست.sAsAn.K گفت که بهتره آپدیتش کنم.برای آپدیت به ۴ این کارها کافیه؟
همان فایل آپدیت 4 که مهدی گرامی آدرس داده اند را دانلود کنید و از حالت فشرده در آورید .
خود پوشه را که بنام UPDATE هست را در مسیر PSP\GAME کپی کنید .
حالا بروید و مانند بازیهایی که اجرا میکنید با انتخاب گزینه Memory Stick از منوی Game اجرا کنید .

یا این که به کرنل و ... هم ربط پیدا می کنه؟یعنی باید کرنل نصب کنم یا خودش هست؟ :confused:

دوستان من تازه یه PSP اسلیم گرفتم Firmware ش هم 3.71 M33-2 هست.sAsAn.K گفت که بهتره آپدیتش کنم.برای آپدیت به ۴ این کارها کافیه؟

یا این که به کرنل و ... هم ربط پیدا می کنه؟یعنی باید کرنل نصب کنم یا خودش هست؟ :confused:

اپدیت به m33-4خیلی سادس
از اینجا دانلود کن.کپی کن تو psp/game(همونجایی که بازیای دمو یا بازیایpsx رو کپی میکنی)
& Run...

موفق باشی

سلام !
آقایون کمک !
من همین ورژن رو pspییم که fat هست نصب دارم و آپدیت 4 رو هم انجام دادم !

ولی هیچ کدوم از homebrew ها رو نمیتونم اجرا کنم ! و حتی بازی هایی که به صورت eboot & rom هستند رو هم اچجرا نمیکنه ! (ارور هایی به شماره های مختلف میده :( )

اپدیت به m33-4خیلی سادس
از اینجا دانلود کن.کپی کن تو psp/game(همونجایی که بازیای دمو یا بازیایpsx رو کپی میکنی)
& Run...

موفق باشی

آقایی٬دستت درد نکنه.خیالم راحت شد.

سلام !
آقایون کمک !
من همین ورژن رو pspییم که fat هست نصب دارم و آپدیت 4 رو هم انجام دادم !

ولی هیچ کدوم از homebrew ها رو نمیتونم اجرا کنم ! و حتی بازی هایی که به صورت eboot & rom هستند رو هم اچجرا نمیکنه ! (ارور هایی به شماره های مختلف میده :( )

من همین مشکلو داشتم.مود رو عوض کردم درست شد.گذاشتم رو Sony NP 9660

آقا این نسخه Hombrew ها رو اجرا میکنه ؟ من انقدر تو پست ها اول گشتم گیج شدم . اصلا مشکلاتی که تو پست های اول میگفتند برطرف شده . ضمنا من PSP Fat 3.52 M33-4 دارم

سلام به همگی....
فک کنم آخرین پست تاپیک واسه 2 ماه پیشه ولی امیدوارم یه کمکی حاصل شه:biggrin1:
قضیه اینه که من یه psp slim خردیم 4.01 m33-2 ...
بعد بعضی از بازیا رو اجرا نمیکنه.... البته کلا 3 تا بازی رو تست کردم...tekken:dr رو اجرا کرد ولی مثلا fifa09 اجرا نمیشه و ارور میده...
the game could not be started
80020148
میخواستم ببینم مشکل چیه و باید چی کار کنم..؟
این تاپیک 30 صفحست من نتونستم همشو بخونم ببینم جوابم هست توش یا نه.. شرمنده...
در ضمن من در زمینه ی psp کلا تعطیلم:biggrin1:....اگه بتونید کمک کنید خیلی ممنون میشم.....

سلام به اساتید
من یک PSP مدل 1006 با ورژن Ver 3.71 M33-2 از چین خریدم اونجا یک مموری استیک 8 گیگ هم گرفتم خودشون بازیهای مختلفی توش گذاشتن من از جمهوری بازی خریدم و وقتی ریختم توی مموری بازی های خودش رو هم اجرا نکرد من از طریق port USB از کامپیوتر مموری رو فرمت کردم بعد هم از طریق PSP هم فرمت کردم و زیر شاخه های با نام ISO,MP-ROOT,MUSIC,PICTURE,PSP, VIDIO ایجاد کرد و داخل PSP هم فولدر COMMON,GAME,GAME150,GAME371,SAVEDATA,SYSTEM,THEME ایجاد شده است
وقتی بازی که پسوندCSO داره کپی میکنم توی فولدر PSP/GAME کپی انجام میشه ولی وقتی مخوام بازی رو اجرا کنم میگه Corrupted Date ?
آیا من باید PSP رو دانگرید کنم؟ با کدوم برنامه؟

سلام آپگرید کردم به ver 3.71 M33-4 ولی مشکل همچنان باقی است ؟
راستی برای نصب بازی فایل با فرمت CSO را در فولدر PSP /GAME کپی میکنم آیا درسته؟
با سپاس

سلام به اساتید
من یک PSP مدل 1006 با ورژن Ver 3.71 M33-2 از چین خریدم اونجا یک مموری استیک 8 گیگ هم گرفتم خودشون بازیهای مختلفی توش گذاشتن من از جمهوری بازی خریدم و وقتی ریختم توی مموری بازی های خودش رو هم اجرا نکرد من از طریق port USB از کامپیوتر مموری رو فرمت کردم بعد هم از طریق PSP هم فرمت کردم و زیر شاخه های با نام ISO,MP-ROOT,MUSIC,PICTURE,PSP, VIDIO ایجاد کرد و داخل PSP هم فولدر COMMON,GAME,GAME150,GAME371,SAVEDATA,SYSTEM,THEME ایجاد شده است
وقتی بازی که پسوندCSO داره کپی میکنم توی فولدر PSP/GAME کپی انجام میشه ولی وقتی مخوام بازی رو اجرا کنم میگه Corrupted Date ?
آیا من باید PSP رو دانگرید کنم؟ با کدوم برنامه؟

سلام آپگرید کردم به ver 3.71 M33-4 ولی مشکل همچنان باقی است ؟
راستی برای نصب بازی فایل با فرمت CSO را در فولدر PSP /GAME کپی میکنم آیا درسته؟
با سپاس
درود
بازی ها با فرمت های CSO . ISO و ... را در فولدر ISO بریزید .
اگر این پوشه موجود نیست آن را ایجاد کنید .
X:\ISO

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or