PSP 3.71 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

ممنون مهدی جان بعد از اینکه فایل رو اجرا کردم چیکار کنم ؟ منظرم اینه که فایل رو ریختم توی پوشه و حالا چیکار کنم ؟ اگه میشه از اول تا اخر به زبان ساده تر توضیح بدید ، البته برای 3.60 . یکی از مشکلاتم اینه که توی قسمت Configuration جایی به اسم Game Folder Homebrew نمیبینم ، ثانیا اگه پیداش کردم باید به 3.60 تغییرش بدم ؟منظورتون از XMB همون منوی اصلیه ؟

میشه به این سوالات بالا جواب بدید :blushing:
من این قسمت رو متوجه نمیشم ، اون قسمت رفتم ولی همچین اسمهایی ندیدم:
وارد قسمت Configuration شده و سپس Game Folder Homebrew رو روی 3.52 تنظیم کنید .

آخرین ویرایش:
میشه به این سوالاتم جواب بدید :blushing:
من این قسمت رو متوجه نمیشم ، اون قسمت رفتم ولی همچین اسمهایی ندیدم:
وارد قسمت Configuration شده و سپس Game Folder Homebrew رو روی 3.52 تنظیم کنید .
دوست من
شما برای اینکار باید وارد منوی ریکاوری بشوید ... برای اینکار :
  1. کنسولتون رو بطور کامل خاموش کنید ( دکمه Power را 3 ثانیه نگهدارید ) .
  2. دکمه ( R ) را بگیرید و کنسولتون رو روشن کنید .
  3. حالا وارد منوی ریکاوری شده اید و سومین گزینه همان Game Folder Homebrew که آن را باید روی 3xx تنظیم کنید ( 3xx یعنی هرچه Fw بالای 3.0 هست ) ... مثلا" اگر شما 3.60 دارید روی همان بگذارید نه روی 1.50 .
سئوالی بود همه دوستان خوب و آماده پاسخند :love:

درود بر دوست گرامی !

دوست خوبم سومین گزینه اینه : Run Prpgram At / Psp/game/recovery/eboot.pbp حالا چیکار کنم ؟:(
دوست من
جمله دقیقا" این هستش :
( Game folder homebrew ( currently : 1.50 Kermel
حالا نمیدانم در کنسول شما که اسلیم هست کجای اون لیست قرار دارد .
لیست را درست رفته اید اما نمیدانم ... بگردید شاید یکی بالا یا یکی پائینتر از آن گزینه ای باشد که نوشتید ;)

آخرین ویرایش:
دوست من
جمله دقیقا" این هستش :
( Game folder homebrew ( currently : 1.50 Kermel
حالا نمیدانم در کنسول شما که اسلیم هست کجای اون لیست قرار دارد .
لیست را درست رفته اید اما نمیدانم ... بگردید شاید یکی بالا یا یکی پائینتر از آن گزینه ای باشد که نوشتید ;)

فکر کنم کرنل یا Homebrew روی کنسولم نصب نیست . میشه راجب بهش توضیح بدی؟ لینک دانلودش رو هم لطف کن بده و توضیح نصبش رو هم . مرسی عزیزم :love:

دوست خوبم سومین گزینه اینه : Run Prpgram At / Psp/game/recovery/eboot.pbp حالا چیکار کنم ؟:(
برای آپدیت کردن باید کرنل (هسته) دستگاه روی 3.52 یا 3.60 باشه، در Fat ها این قابلیت هست که هسته روی 1.5 هم قرار بگیره بنابراین قبل از اینکه آپدیت کنید باید حتما مطمئن بشید که روی 3.52 هست.

اما Slim اصلا کرنل 1.5 نداره, بنابراین اصلا اون گزینه براش وجود نداره و کرنل به طور پیش فرض روی 3.60 هست. بنابراین اصلا نیازی به انجام اون مرحله نیست.

برای آپدیت کردن باید کرنل (هسته) دستگاه روی 3.52 یا 3.60 باشه، در Fat ها این قابلیت هست که هسته روی 1.5 هم قرار بگیره بنابراین قبل از اینکه آپدیت کنید باید حتما مطمئن بشید که روی 3.52 هست.

اما Slim اصلا کرنل 1.5 نداره, بنابراین اصلا اون گزینه براش وجود نداره و کرنل به طور پیش فرض روی 3.60 هست. بنابراین اصلا نیازی به انجام اون مرحله نیست.

اجرا که میکنم توی صفحه سیاه مینویسه CAN NOT OPEN FILE ..... فکر کنم پوشه رو نمیتونه باز کنه و اجرا کنه . تویپوشه UPDATE کنسول باید سه تا فایل باشه ؟

در آدرس زیر باید سه فایل باشه
X:\PSP\GAME\UPDATE\

EBOOT.PBP
371.PBP
umodule.prx

مرسی مهدی جان اپدیت شد . واقعا از شما مدیر محترم ودوست خوبم بیژن خان ممنونم :love: فقط میخواستم بدونم کرنل میتونم نصب کنم ؟ بهتر بگم برای اجرای برنامه روی کنسول چکار کنم ؟

درود بر دوست گرامی !

مرسی مهدی جان اپدیت شد . واقعا از شما مدیر محترم ودوست خوبم بیژن خان ممنونم :love: فقط میخواستم بدونم کرنل میتونم نصب کنم ؟ بهتر بگم برای اجرای برنامه روی کنسول چکار کنم ؟
دوست من
مهدی عزیز
شما اینکارها رو انجام بده :
  1. اون فایل 13.575 کیلوبایتی رو که نوشه EBOOT_1.50 از صفحه اول بگیر و به PBP.150 تغییر تامش بده ( البته 150 باید قبل از PBP باشد یعنی 150 نقطه PBP ) .
  2. اون فایل آپدیت رو هم که 93.3 کیلو بایته بنام UPDATE رو هم بگیر ( یعنی آپدیت 2 چون فرقی نمیکنه که اول یکشو بریزی بعد دوشو چون همون کارشو میکنه ) .
  3. اون فایل 13.757 رو از پوشه خارج کن و توی مسیر اصلی کارت حافظه کنسولت بریز ( فقط فایل تنها رو بدون پوشه ) .
  4. اون پوشه رو هم که روش نوشته UPDATE رو هم با همون پوشه ( Folder ) بریز توی این مسیر ( PSP/GAME/:مثلا" هرچی که درایوت هست ) .
  5. حالا برو و از بازی اون رو اجرا کن .
زیاد طول نمیکشه :love:

دوست من
مهدی عزیز
شما اینکارها رو انجام بده :
  1. اون فایل 13.575 کیلوبایتی رو که نوشه EBOOT_1.50 از صفحه اول بگیر و به PBP.150 تغییر تامش بده ( البته 150 باید قبل از PBP باشد یعنی 150 نقطه PBP ) .
  2. اون فایل آپدیت رو هم که 93.3 کیلو بایته بنام UPDATE رو هم بگیر ( یعنی آپدیت 2 چون فرقی نمیکنه که اول یکشو بریزی بعد دوشو چون همون کارشو میکنه ) .
  3. اون فایل 13.757 رو از پوشه خارج کن و توی مسیر اصلی کارت حافظه کنسولت بریز ( فقط فایل تنها رو بدون پوشه ) .
  4. اون پوشه رو هم که روش نوشته UPDATE رو هم با همون پوشه ( Folder ) بریز توی این مسیر ( PSP/GAME/:مثلا" هرچی که درایوت هست ) .
  5. حالا برو و از بازی اون رو اجرا کن .
زیاد طول نمیکشه :love:

بیژن جان فایل 150 . PBP رو توی خود مموری بریزم یعنی داخل پوشه خاصی کپی نکنم ؟ این کار رو کردم و آپدیت 2 رو هم اجرا کردم ولی توی صفحه سیاه پیغام داد که این برنامه برای PSP استاندارد کار میکنه
در ضمن وقتی فریمور رو عوض کردم به 3.71 تموم فایلها رو که کپی کرده بودم پاک کردم مشکلی نداره ؟ شاید اجرا نشدن کرنل بخاطر این باشه. البته کنسول من اسلیمه و شاید بخاطر اینه که اجرا نمیشه .(آپدیت فریمورم هم 4 هستش یعنی بعد از عوض کردن فریمور فقط آپدیت 4 رو انجام دادم)

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
وقتی بازی روی psp میریزم و اجرا میکنم یا توی قسمت لود بازی هنگ میکنه یا همون اول ارور میده که نمیتونه بازی رو اجرا کنه فریم ور دستکاهم 3-71 m 33 بود که آپدیتش کردم به 4
کلافه شدم دیگه فکر میکنید مشکل از چیه؟؟؟
در بعضی بازیهام که خوب اجرا میکنه بعد چند روز خراب میشه و باید بازی رو پاک کنم و دوبازه بریزم:( لطفا" راهنماییم منید

سلام دوستان
وقتی بازی روی psp میریزم و اجرا میکنم یا توی قسمت لود بازی هنگ میکنه یا همون اول ارور میده که نمیتونه بازی رو اجرا کنه فریم ور دستکاهم 3-71 m 33 بود که آپدیتش کردم به 4
کلافه شدم دیگه فکر میکنید مشکل از چیه؟؟؟
در بعضی بازیهام که خوب اجرا میکنه بعد چند روز خراب میشه و باید بازی رو پاک کنم و دوبازه بریزم:( لطفا" راهنماییم منید

من که عددی نیسم تا وقتی دوستان هستن ولی به نظر من مشکل با رفتن به ریکاوری و format flash1 and reset seting حل میشه مموریتم فورمت کن و تنظیماتی که دوستم مهدی گزاشته در ریکاوری انجام بده!http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=6669

بیژن جان فایل 150 . PBP رو توی خود مموری بریزم یعنی داخل پوشه خاصی کپی نکنم ؟ این کار رو کردم و آپدیت 2 رو هم اجرا کردم ولی توی صفحه سیاه پیغام داد که این برنامه برای PSP استاندارد کار میکنه
در ضمن وقتی فریمور رو عوض کردم به 3.71 تموم فایلها رو که کپی کرده بودم پاک کردم مشکلی نداره ؟ شاید اجرا نشدن کرنل بخاطر این باشه. البته کنسول من اسلیمه و شاید بخاطر اینه که اجرا نمیشه .(آپدیت فریمورم هم 4 هستش یعنی بعد از عوض کردن فریمور فقط آپدیت 4 رو انجام دادم)

مهدی جان متاسفانه شما نمیتونی کرنل 1.5 رو نصب کنی چون کرنل 1.5 روی Slim نصب نمیشه و بنابراین برنامه های تحت کرنل 1.5 رو نمیتونی اجرا کنی (الان دیگه بیشتر برنامه ها تحت هسته ی 3XX نوشته میشه و برنامه ای که جدید بیاد مشکلی نیست برای اجراش و فقط یه سری برنامه که قدیم اومده بود رو نمیتونه اجرا کنه)

اما یه روش دیگه هم هست اونم اینه که از eLoader استفاده کنی و باهاش برنامه های کرنل 1.5 رو اجرا کنی (البته همه ی برنامه رو نمیتونه اجرا کنه ولی خوب از هیچی بهتره) برای اطلاعات بیشتر هم به تاپیک زیر برو:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=8976

من که عددی نیسم تا وقتی دوستان هستن ولی به نظر من مشکل با رفتن به ریکاوری و format flash1 and reset seting حل میشه مموریتم فورمت کن و تنظیماتی که دوستم مهدی گزاشته در ریکاوری انجام بده!http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=6669

انجام دادم. فرمتش کردم .اما باز مشکل دارم .بازی vice city رو ریختم بازی که شروع میشه همه چیز ردیفه اما سوار متور میشم راه که میوفتم هنگ میکنه .
بعضی وقتا چند بار باید بازی رو بریزم تا اجراش کنه ؟؟؟:confused:
راستی psp slime آیا به اسلیم بودنش مربوط نمیشه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or