PSP 3.71 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

ببخشید که زیاد سوال میکنم ولی توی آموزش آپدیت 3.71 گفته شده که برای کنسولایی هست که ورژنشون 3.52 هستش ولی مال من 3.60 و اسلیمه. حالا چیکار کنم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟ بعدش چطوری برم توی ریکاوری :blushing:
اگه دقت كرده باشي اونجا گفته كه روي Slim هم قابل نصبه ، هيچ مشكلي نيست فقط بايد دقيقا همون كارهايي كه گفته شده رو انجام بدي
بعدش چطوری برم توی ریکاوری
دكمه R رو نگه دار و بعد دستگاه رو ، روشن كن تا منو بياد

درود بر دوست گرامی !

این کار رو کردم ولی باز هم تاثیری نداره!!!!!
دوست من
بپمیشه دقیقا" بفرمائید چکار میکنید یعنی :
  1. فایل را کجا میریزید ؟
  2. ازکجا میخواهید اجرا کنید ؟
  3. در منوی ریکاوریتون گزینه Game folder homebrew روی چیست ؟
  4. در منوی ریکاوریتون گزینه UMD Mode روی چیست ؟
ممنون :love:

1-هم توی game و هم game150 امتحان کردم نشد!!!
2-از داخل گیم مموری استیک :cheesygri
3- 1.50 kernel
4- normal -umd required

یه سوالی: نکنه کرنل 1.50 نوع های مختلف داشته باشه!!!!! (همون 3.51 هست - از همون لینک گرفتم!!!) :-"

3- 1.50 kernel
4- normal -umd required

یه سوالی: نکنه کرنل 1.50 نوع های مختلف داشته باشه!!!!! (همون 3.51 هست - از همون لینک گرفتم!!!) :-"
اول كه كرنل 1.50 واسه 3.71 اومد بعدش يه آپديت براش اومد فكر كنم آپديت كرنل رو نصب نكردي !!

3- 1.50 kernel
4- normal -umd required
دوست من
ببخشید ... من درست متوجه نشدم ؟!؟! شما کرنل 1.50 رو از FW 3.51 گرفتید ؟!؟!
یعنی کنسولتون الان روی FW 3.71 m33-4 هستش اما کرنلش , کرنل 3.51 هست ؟
اگر اینطوریه و من درست میگم مشکلتون از همانجاست :biggrin1:
کرنلهای 1.50 اول و آپگریدشو از پست اول همین تاپیک بگیرید و بریزید روی کنسولتون ...
اینهم آدرس سهل و آسان :love:

بچه ها فریم ویر psp من3.71m33-2
1.میخواستم بدونم با 3.71m33-4 چه فرقی داره؟
2.برای ریختنش اول باید آپدیت 3 رو بریزی بعد 4 . یا میشه مستقیم 4 رو ریخت؟
3.آموزش نصب با لینک دانلود (اگه زحمتی نیست)
4.سرعت cpu دستگاه من روی default , با 333 چه فرقی داره؟
5.روی 333 باشه آسیبی به دستگاه نمیزنه؟
6.سلامتی شما:cheesygri

سلام به بهزاد!

بچه ها فریم ویر psp من3.71m33-2
1.میخواستم بدونم با 3.71m33-4 چه فرقی داره؟
2.برای ریختنش اول باید آپدیت 3 رو بریزی بعد 4 . یا میشه مستقیم 4 رو ریخت؟
3.آموزش نصب با لینک دانلود (اگه زحمتی نیست)
4.سرعت cpu دستگاه من روی default , با 333 چه فرقی داره؟
5.روی 333 باشه آسیبی به دستگاه نمیزنه؟
6.سلامتی شما:cheesygri

1: ببین زیاد تفاوت نداره شاید تو اجرای چند تا بازی!
2:اول 3 بعد 4
3:کاری نداره update باید پوشه مورد نظر رو در psp\game\UPDATE کپی کنی بعد از psp اجرا کنیش!
4:من رو defualt پیشنهاد میکنم!
5:نه
6:u2:love:

bijbij جان دستت درد نکنه!
همون آپگرید 80 کیلویی رو ریختم مشکل حل شد!!!
خدایی نجاتم دادی!!!.... مرسی
(منظورم این بود فایل eboot 13.2 mb نوع های مختلفی داره یا نه که فهمیدم همشون یکی هستن!)

ببخشید که سوالاتم یه خورده زیاده ولی فریمور کنسول من 3.60 هستش (اسلیم) توی صفحه اول گفته برای فریمور 3.52 میشه فریمور جدید رو نصب کرد و روی وژنهای دیگه نصب نکنید، حالا من میتونم آپدیت کنم ؟ در ضمن اسم اون پوشه رو به 371.PBP عوض کنم یا جاهاشونو عوض کنم ؟ آپدیتشون رو چطور نصب کنم ؟این کرنل هم که میگن چیه و من باید نصبش کنم ؟ چطوری؟
شرمنده دوستان میشم اگه دقیق و کامل راهنمایی کنن :blushing::love:

ببخشید که سوالاتم یه خورده زیاده ولی فریمور کنسول من 3.60 هستش (اسلیم) توی صفحه اول گفته برای فریمور 3.52 میشه فریمور جدید رو نصب کرد و روی وژنهای دیگه نصب نکنید، حالا من میتونم آپدیت کنم ؟ در ضمن اسم اون پوشه رو به 371.PBP عوض کنم یا جاهاشونو عوض کنم ؟ آپدیتشون رو چطور نصب کنم ؟این کرنل هم که میگن چیه و من باید نصبش کنم ؟ چطوری؟
شرمنده دوستان میشم اگه دقیق و کامل راهنمایی کنن :blushing::love:
روی 3.60M33 هم به راحتی قابل نصب هست.

فایل EBOOT.PBP رو Rename میکنی به 371.PBP و بعد همین فایلی که تغییر نام دادی رو در آدرس زیر کپی میکنی:
X:\PSP\Game\UPDATE

آموزش کرنل هم توی پست اول هست اگه دقت کنی.

نصب آپدیت هم همش مثل هم هست و پوشه UPDATE رو باید کپی کنی در/PSP/GAME

آخرین ویرایش:
ممنون مهدی جان بعد از اینکه فایل رو اجرا کردم چیکار کنم ؟ منظرم اینه که فایل رو ریختم توی پوشه و حالا چیکار کنم ؟ اگه میشه از اول تا اخر به زبان ساده تر توضیح بدید ، البته برای 3.60 . یکی از مشکلاتم اینه که توی قسمت Configuration جایی به اسم Game Folder Homebrew نمیبینم ، ثانیا اگه پیداش کردم باید به 3.60 تغییرش بدم ؟منظورتون از XMB همون منوی اصلیه ؟

آخرین ویرایش:
درود بر دوست گرامی !

ممنون مهدی جان بعد از اینکه فایل رو اجرا کردم چیکار کنم ؟ منظرم اینه که فایل رو ریختم توی پوشه و از توی قسمت بازی اجراش کردم حالا چیکار کنم ؟ یه پیغام توی صفحه مشکی اومد که مقدار شارژ باطری رو متوجه شدم ولی بقیشو نه . بعدش دوباره منوی اصلی اومد .
دوست من
بعد از اینکه فایلها رو اجرا کردید بروید به آخرین لیست روی کنسول PSP تون قسمت Setting و بروید پائین گزینه System Infomation رو انتخاب کنید ... اونجا FW ی که روی کنسولتون هست رو بشما نشون میده ( باید این را نشان بدهد 3.71 m33-1 ) .
توجه داشته باشید که شارژ باطری شما ( باید ) بالای %75 باشد واگر نه دچار مشکل خواهید شد و امکان دارد کنسولتان Brick اما در FW های جدید این امکان فراهم شده که شما دیگر ریسک نکنید و اگر شارژ باطری شما به انداره نباشد خود کنسول اعلام و بعدش به صفحه اصلی میرود ( برای همین شما فقط همان هشدار باطری %75 دیدید چون رفتن به صفحه اصلی زیاد طول نمیکشد ) .
شما باطری را فول شارژ کنید و همانکه مهدی عزیز گفتند را اجرا کنید .

پیروز باشید :love:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or