PSP 3.71 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

درود بر دوستان گرامی !

دوستان
با سپاس از دوستان گرامی sAsAn.K و Punish3r گرامی بابت زحمتهایشان و همچنین سپاس ویژه از دوست خوبم مهدی که به بنده برای ارتقاء کنسولم به FW 3.71 بسیار کمک نمودند :love:
میخواستم بپرسم که چگونه میتوان در این FW 3.71 بدون UMD بازی اجراء نمود و آیا اصولا" چنین کاری امکان پذیر است یا خیر ؟
در ضمن میخواستم بدانم که برای آپگرید کارنل 1.50 آیا همان فولدر Upgrade کافیست یا باید مثل ریختن اولیه این کارنل ( 1.50 ) باز از همان فایلی که باید نامش را از EBOOT.PHP به PHP.150 نیز استفاده کنیم ؟
چون فایل دومی که دوستمان پانیشر در پست 58 به آن اشاره کردند درست همان فایلی است که برای اولین بار از آن برای این کارنل ( 1.50 ) کردیم .
بازهم سپاسگزارم :love:

آخرین ویرایش:
دوستان
با سپاس از دوستان گرامی sAsAn.K و Punish3r گرامی بابت زحمتهایشان و همچنین سپاس ویژه از دوست خوبم مهدی که به بنده برای ارتقاء کنسولم به FW 3.71 بسیار کمک نمودند :love:
میخواستم بپرسم که چگونه میتوان در این FW 3.71 بدون UMD بازی اجراء نمود و آیا اصولا" چنین کاری امکان پذیر است یا خیر ؟
در ضمن میخواستم بدانم که برای آپگرید کارنل 1.50 آیا همان فولدر Upgrade کافیست یا باید مثل ریختن اولیه این کارنل ( 1.50 ) باز از همان فایلی که باید نامش را از EBOOT.PHP به PHP.150 نیز استفاده کنیم ؟
چون فایل دومی که دوستمان پانیشر در پست 58 به آن اشاره کردند درست همان فایلی است که برای اولین بار از آن برای این کارنل ( 1.50 ) کردیم .
بازهم سپاسگزارم :love:
اره بدون UMD هم ميشه اجرا كرد، براي اين كار به ريكاوري برو رو قسمت Configuration بعد UMD Mode رو روي حالت Sony np 9660 بذار.

براي آپديت كرنل 1.5 هم بايد Eboot.pbp رو به pbp.1.5 تغيير اسم بدي و كپي در شاخه اصلي.
اون فولدر Update رو هم كپي كن در فولدر PSP\Game بعد هم برو اجراش كن.

در ضمن اصلا مهم نيست كه كرنل 1.5 رو قبلا نصب كرديد يا نه، يعني از اول ميتونيد اين دومي رو نصب كنيد و لازم نيست دو بار نصب كنيد.

Punish3r جان جون هرکی دوست داری مارو نگرفتی که ؟
اين دفعه دومه 3.71 به اسم easy معرفی ميکنی من دانلود ميکنم ولی easy نيستشا..
نه عزيزم !

2libgy8.png

من لينك دانلود همين عكسي كه ميبيني واست گذاشتم اينم اسمش Easy Installer ه .

ديگه نميدونم توقع شما از يه Easy Installer چيه ! :)

[FONT=&quot]من امروز به 3.71 اپديت كردم كرنال و اپديت 2 رو هم نصب كردم ولي هيچ برنامه اي رو اجرا نميكنه . (همه بازي ها اجرا ميشن ولي يه دونه برنامه رو هم اجرا نميكنه كرنال رو هم گزاشتم روي 1.5 ولي بازم نشد) [/FONT]​

Sasan ? WTF ?!!
Noob ? whats the meaning of "Noob" ?! its Abusive ? foul Languague ? whatz that mean ? tell me plz, you are craft learn me how install the eassy things, how i Can use common 3.71 M33 ?
im newbie (loool) , tell me hoW

P.S: Mehdi , dear Moderator :D , u Goonaa Mad , im Not Gonna say again :-ss:* TY

If You Are A Noob Use Easy Installer

آقا ميشه يه لينک ديگه به ما بدی ..
اين واسه من اجرا نميشه رو PC ..!!

نه عزيزم !

2libgy8.png

من لينك دانلود همين عكسي كه ميبيني واست گذاشتم اينم اسمش Easy Installer ه .

ديگه نميدونم توقع شما از يه Easy Installer چيه ! :)

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز magazin و pspbaz شما اگر 1.50kernel رو بر روی 3.71M33 نصب نکرده باشید خودش 1.50 داره ولی کار نمی کنه . شما باید 1.50kernel v2 رو روی Firmware خودتون نصب کنید .
در قسمت پایین پست اول توضیح داده شده .

P.S: Mehdi , dear Moderator :D , u Goonaa Mad , im Not Gonna say again :-ss:* TY

آقا ميشه يه لينک ديگه به ما بدی ..
اين واسه من اجرا نميشه رو PC ..!!
رضا الان مشكلت چيه؟
وقتي فايل exe رو اجرا ميكني يه صفحه مياد كه هيچي ديده نيست؟ براي خيلي ها اين اتفاق مي افته مشكل از فايل هست.
لازم نيست ديگه دانلود كني بازم همين جوريه

ببين اين كارايي كه من ميگم رو بكن (ديگه Easy Install ميخواي چيكار :) فقط كپي كردن چند تا فايل هست همين)

همون Easy installer اي كه دانلود كردي رو باز كن. بعد برو داخل فولدر files

حالا يه فولدر درست كن به اسم UPDATE و فايل هاي umodule.prx و EBOOT.PBP و 371.PBP رو كپي كن توش.

حالا كل فولدر UPDATE اي كه ساختي (كه سه تا فايلي توش ريختي) رو كپي كن توي اين آدرس در مموري

J:\PSP\GAME

بعد هم برو اجراش كن.

قبلش هم حتما كرنل رو روي 3.52 بذار.

بعد از اينكه نصب تموم شد اين تيكه رو حتما انجام بده وگرنه بريك ميشي.

دقت کنید در پایان مراحل از شما خواسته می شود که دکمه ی X رو برای Reboot کردن PSP بزنید ، دکمه ی X رو زده و وقتی که وارد محیط XMB دستگاه شدید بلافاصله PSP رو به طور کامل خاموش کنید ، در غیر اینصورت با Full Brick مواجه خواهید شد ! ویرایش : مثل اینکه دوستان درست متوجه نشدن ، من منظورم این نیست که بعد مثلا چند ثانیه اگه خاموش نکنید PSP برک میشه منظورم اینه که بازی اجرا نکنید ، آهنگ اجرا نکنید ، تنظیمات رو دستکاری نکنید و ... این کارایی که الان گفتم رو بعد از 1 بار خاموش کردن و روشن کردم دوباره ی PSP با خیال راحت انجام بدید . .

بازم مشكلي بود بگو

يه بويی مياد الان اينجا ، شما هم مثل من هستی يعنی يا سر يه موضوع ديگه اينجوری شدی؟ :D
زدی تو خال ، نگفته فهميدی مشکلمو
اينايی که گفتی فکر کنم OK باشه ، الان خوابم مياد فردا اگه مشکلی بود ميام ميپرسم
ميگم سفارشتو ميکنم اين سيستم جديد رو هم پياده کنن بشی :biggrin1: Super moderator
jokinnn' , just for kiddingg :P
کارت درسته خدايی :biggrin1:

رضا الان مشكلت چيه؟
وقتي فايل exe رو اجرا ميكني يه صفحه مياد كه هيچي ديده نيست؟ براي خيلي ها اين اتفاق مي افته مشكل از فايل هست.
لازم نيست ديگه دانلود كني بازم همين جوريه

درود بر دوستان گرامی !

[FONT=&quot]من امروز به 3.71 اپديت كردم كرنال و اپديت 2 رو هم نصب كردم ولي هيچ برنامه اي رو اجرا نميكنه . (همه بازي ها اجرا ميشن ولي يه دونه برنامه رو هم اجرا نميكنه كرنال رو هم گزاشتم روي 1.5 ولي بازم نشد) [/FONT]​
دوست من
مثلا" کدام برنامه ها را اجرا نمیکند ؟

مشکل بر خوردم
من ميگم اين punish3r زحمت ميکشه ولی درست نميزاره ميگه نه
خوب 3.71 رو که توضيح دادی با همونی که باز نميشد ، ok
ولی من 3.40 دارم از همون روزی که اومده بود ديگه دست نزدم
الان بايد 3.52 کنم .. 3.52 ش هم يه بار که اصلاً easy نبود دانلود کردم و پاک کردم
اين که الان گزاشت هم برای 1.5 هست .. ريختم تو psp رفتم تو کارش که ضد حال ..
حالا يه لطفی کن ، 3.52 easy for oe & se
3.71 رو که هم توضيح دادی
فقط درست باشه ديگه لطفاً خواهشا ..

بازم مشكلي بود بگو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or