نه نميشه، كنسول شما بريك شده.سلام من pspم بریک شده حالا میتونم این رو یه راست بدون این که فریم ویر m33-3.52-4 رو بریزم بریزمش یا نمیشه
جاي ديگه هم چند بار من بهت گفتم تنها راه Pandora Battery هست.
نه نميشه، كنسول شما بريك شده.سلام من pspم بریک شده حالا میتونم این رو یه راست بدون این که فریم ویر m33-3.52-4 رو بریزم بریزمش یا نمیشه
مشکل بر خوردم
من ميگم اين punish3r زحمت ميکشه ولی درست نميزاره ميگه نه
خوب 3.71 رو که توضيح دادی با همونی که باز نميشد ، ok
ولی من 3.40 دارم از همون روزی که اومده بود ديگه دست نزدم
الان بايد 3.52 کنم .. 3.52 ش هم يه بار که اصلاً easy نبود دانلود کردم و پاک کردم
اين که الان گزاشت هم برای 1.5 هست .. ريختم تو psp رفتم تو کارش که ضد حال ..
حالا يه لطفی کن ، 3.52 easy for oe & se
3.71 رو که هم توضيح دادی
فقط درست باشه ديگه لطفاً خواهشا ..
به منوي ريكاوري برو ، Game Folder Homebrew رو ، روي 3.71 بذار بعد آپديت رو اجرا كن !با تشکر از شما دوستان که دست به دست هم دادید تا من 3.71 رو به خوبی نصب کردم.
اما حالا که نصب کرده ام میخوام آپدیت کنم ولی وقتی آپدیت رو اجرا میکنم تو صفحه ی گیم بوت گیر میکنه و بعدش هم خاموش میشه.لطفا این رو هم یه راهنمایی کنید.

الان ورژن دستگاهت OE هست ديگه؟سلام!
بابا اين رو دفعه قبل هم ريختم ، وقتی ميرم اجراش کنم ميگه اگه فريمور 1.5 نيست اجراش نکن ، فقط برای 1.5 هست!!
هشدار ميده!!!
نفهميدم سوالتو.ببخشید.این 3.71 اصل روی 3.52 m33-4؟ چطور؟

دوستان میخواستم بدونم از هر لحاظ Game Folder Homebrew رو حالت کرنل 1.5 بذارم بهتره یا رو کرنل 3.71 ؟
اول همه پيشنهاد ميكنم يدور مموري رو فرمت كني.ممنون از راهنمايي شما ولي بازم هيچ برنامه اي رو اجرا نميكنه كرنال رو هم نصب كردم روي 1.5 هم هست الان ولي دريغ از اجراي يك برنامه لطفا كمك كنيد.خيلي ضروري مال شما همه برنامه هارو اجرا ميكنه؟